Murat erdemir. Hakkında fazla forum yok işte.Bilgin var mı
Arkadaşlar dün opum vardı iki yumurta toplandı.bugün aradılar ve biri döllenmiş oda erken ve hızlı bolunuyormus yumurta kalitesi de kötü dediler.Yarin tekrar ariyacaklar ama büyük ihtimal iplal olacak.üzgünüm çok
Murat erdemir. Hakkında fazla forum yok işte.Bilgin var mı
evet canım benimde 2 deneme oldu ilk tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj oldum. 2. için 2 opu oldum ve sonrasında trasfer tabi bu süreçte birçok hormon ilaç vss kullandık. 2.deneme tutunmadı negatif ve bende kilo aldım almamak elde değil ki bir günde belki 10 a yakın vitamin ve hormon aldık ve benim tedavi sürecim 1,5 sene sürdü haliyle kilo da aldım ve şuan diyetisyenden yardım almaya başladım şükür şişliklerim gitti... bir de demezler mi biraz kilo versen iyi olacak falan diye o kadar ilaç kullanıyoruz kilo almamız normal ama... kendini nasıl hissedersen öyle yap.. rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz kucaklarımızı hayırlısıyla doldurur... ben ara verdim artık yeter biraz dinlenicemGünaydın kızlar.benimde başarısız bir aşılama ve tüp bebek geçmişim var.7 yumurtadan 5 i işlem gördü.4 ü sağlıydı.2 sini transfer ettiler.diğer 2 sini dr.um dondurmadı.bu bizi biraz üzdü çünkü bu konuda bizim fikrimiz alınmalıydı diye düşünğyorum.şimdi yeniden tedaviye sil baştan başlamak istiyor dr.um.ben kararsızım çünkü iğne ve ilaçlardan 6 kilo aldım 5 aydır veremiyorumda.siz bu durumda nasılsınız.sizlerde de kilo yaptımı bu aşama.
evet canım benimde 2 deneme oldu ilk tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj oldum. 2. için 2 opu oldum ve sonrasında trasfer tabi bu süreçte birçok hormon ilaç vss kullandık. 2.deneme tutunmadı negatif ve bende kilo aldım almamak elde değil ki bir günde belki 10 a yakın vitamin ve hormon aldık ve benim tedavi sürecim 1,5 sene sürdü haliyle kilo da aldım ve şuan diyetisyenden yardım almaya başladım şükür şişliklerim gitti... bir de demezler mi biraz kilo versen iyi olacak falan diye o kadar ilaç kullanıyoruz kilo almamız normal ama... kendini nasıl hissedersen öyle yap.. rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz kucaklarımızı hayırlısıyla doldurur... ben ara verdim artık yeter biraz dinlenicem
öyle ben kortizon da kullandım, + bunun yanında kemoterapi de kullanılan iğne ve ilaç da kullandım canım ben de doktoruma söyledim tedavi sürecini anlattım ve benim insülin direncim maşallah tavan yapmış ve triod ( eutrox) kullanıyorum ki bunu tedavi de de kullanmıştım hala devam.. yediklerime dikkat ediyorum yiyerek zayıflıyorsun bunda bilemiyorum benim şuan yaklaşık 1 ay olmadı daha haftaya olacak ve 4 kilo kadar gitti. belki şişliğim gitti onu da bilemiyorum. ama olacağına inan ben inanıyorum olacak ve tedaviye ondan sonra başlayacğım. kaçamak yapacağım zaman aklıma hep bebiş geliyor ve duruyorum... senin diyetin nasıl nelere dikkat ediyorsun? belki azcık zayıflarsam bikaç yumoşum fazla olur ne bileyim rezerv sorunu var bende de hiç kendiliğimden hamiş kalmadımYa canım birde şöyle bişey var bu tedavi sürecinde alınan kilolar ne yaparsak yapalım gitmiyor.diyetisyene bende gittim ama gr oynamadı.sanki kortizon tedavisi görmüş gibiyiz.ve şimdi bu kiloların üstüne bi tedavi daha nasıl kaldırırım bilemiyorum.ayrıca ben panik ilacı kullanıyorum 10 yılı geçti(
Canım ben normalde de iştahsız biriyim.dr un verdiği diyeti uyguladım dahada kilo aldım.bak sabah yarım dilim ekmek peynir zeytin vs bilindik şeyler.öğle okulda oluyorum bugün iki üç tane çubuk kraker çay yeşil çayla günü geçirdim.eve gidince bir kase yoğurt yerim mutlaka.akşam yemeğindede ekmeksiz bir tabak ne yemeği varsa artık.ve akşamları 40 dk.koşu bandında yürüyorum.ve bu yediklerim benim diyet için değil.ben normaldede böyle yerdim.ve 70 71 kiloda değişiyorum.63 falandım.öyle ben kortizon da kullandım, + bunun yanında kemoterapi de kullanılan iğne ve ilaç da kullandım canım ben de doktoruma söyledim tedavi sürecini anlattım ve benim insülin direncim maşallah tavan yapmış ve triod ( eutrox) kullanıyorum ki bunu tedavi de de kullanmıştım hala devam.. yediklerime dikkat ediyorum yiyerek zayıflıyorsun bunda bilemiyorum benim şuan yaklaşık 1 ay olmadı daha haftaya olacak ve 4 kilo kadar gitti. belki şişliğim gitti onu da bilemiyorum. ama olacağına inan ben inanıyorum olacak ve tedaviye ondan sonra başlayacğım. kaçamak yapacağım zaman aklıma hep bebiş geliyor ve duruyorum... senin diyetin nasıl nelere dikkat ediyorsun? belki azcık zayıflarsam bikaç yumoşum fazla olur ne bileyim rezerv sorunu var bende de hiç kendiliğimden hamiş kalmadım
Tedavide moral çok önemli canını sıkma tamam miBen de araniza katildim. Sebepsiz infertilite diyerek tup olayina girdik ingilterede. uzun protokole basladik. Ilk ultrasonda 10 tane folikul gorduler. gonal f 300 verdiler. 6 gun sonraki ikinci ultrasonda yani dun bunlardan 2si buyumeye baslamis (11 cm) 6 tanesinde oynama olmamis dediler ve gonal f i 450 ye cikardilar. kalan 2 nereye gitti bilemiyorum. Yarin tekrar ultrason olacak. Cok korkuyorum malesef. Burdakiler sadece 2 yumurta olursa buyuk ihtimalle tedvaiyi iptal ederler gibi geliyor. Moraller sifir
Teşekkürler canim. Morali nasil yuksek tutucam bilmiyorum. Yalnizim burda keşke yakınımda sevdiklerim olsaydi, kafam dağılırdi. Simdi baska birsey dusunemiyorumTedavide moral çok önemli canını sıkma tamam mi
Hiç öyle dusunme bak benim ailem yanımda ama kimseye söylemedim tedaviyi çünkü onlar daha çok stres olusturuyorTeşekkürler canim. Morali nasil yuksek tutucam bilmiyorum. Yalnizim burda keşke yakınımda sevdiklerim olsaydi, kafam dağılırdi. Simdi baska birsey dusunemiyorum
Zaten bu muhabbetler yapılmaz onlarla ama baska girgir yapilabilirdi. Neyse hepimiz icin hayirlisi olsun. Umarim hepiniz sağlıklı cocuklariniza kavuşursunuz.Hiç öyle dusunme bak benim ailem yanımda ama kimseye söylemedim tedaviyi çünkü onlar daha çok stres olusturuyor
Ben de araniza katildim. Sebepsiz infertilite diyerek tup olayina girdik ingilterede. uzun protokole basladik. Ilk ultrasonda 10 tane folikul gorduler. gonal f 300 verdiler. 6 gun sonraki ikinci ultrasonda yani dun bunlardan 2si buyumeye baslamis (11 cm) 6 tanesinde oynama olmamis dediler ve gonal f i 450 ye cikardilar. kalan 2 nereye gitti bilemiyorum. Yarin tekrar ultrason olacak. Cok korkuyorum malesef. Burdakiler sadece 2 yumurta olursa buyuk ihtimalle tedvaiyi iptal ederler gibi geliyor. Moraller sifir
arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama tamam zor bir süreç yaşıyoruz. Forumlarda devlet desteği alan pek görmedim. Rapor almanız en az altı ay sürer dediler. soruşturmadım bile. Ailelere çok yük oluyor.Yazık ya.
Aynen canım 3 çocuk deniyor ama hiç bu konuda anne baba adaylarına el atılmıyor.hele birde kadın 40 yaşını geçmişse tamamen mahrum kalıyor.özellikle tüp bebekte bu yaş sınırı bana çok saçma geliyor ve mantığını bir türlü aklımız almıyor.Devlet 3 çocuk ister ama bu durumda pek bir yaptırımı yok maalesef. Rapor için baya uğraşmak gerekiyor hele çalışan biriyseniz bu daha zor olur. Gerçi Çapa'dan bir arkadaş almış raporu 1 haftada vermişler. Öncelik tanıdıkları durumlar olabiliyormuş.
Aynen canım 3 çocuk deniyor ama hiç bu konuda anne baba adaylarına el atılmıyor.hele birde kadın 40 yaşını geçmişse tamamen mahrum kalıyor.özellikle tüp bebekte bu yaş sınırı bana çok saçma geliyor ve mantığını bir türlü aklımız almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?