Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım bu konuda devlet hastaneleri tam bir faciya.ben bi görüşmek amacıyla gittim aynen ağlayarak çıktım.dr resmen depresyona soktu beni.çöktüm resmen.bu yaa dedi eşim sonrasında giç devlet düşünmedik.zaten maddi konuda devlet hastanelerinin bir rolü olmuyor.

En fazla 2 aylık bir süreç rapor abartmasinlar

Aynen öyle. Bir süre daha bekleyeceğim hepimiz için hayırlısı olsun. Yorucu bir süreç ve çok yıpranıyoruz.

hayır nasıl 6 ay sürermiş ben 1,5-2 ay da alabildim
süleymaniye kadın doğum hastanesi istanbul zeytinburnundan

benim de benzer bir sorunum var. tüp bebek merkezinde hsg yi kontrol etmediler bile. ama radyolog tüplerinizin ikisi de tıkalıydı, hsg sırasında açıldı dedi. tabi değerlendirmeyi doktorunuz yapacak dedi. bir kadın doğum uzmanı da sağ tarafta enfeksiyon olabileceğini söyledi. ancak bugün tedaviye başlamak için gittiğimde kimse hsg sonucunu istemedi hatta sormadı bile. yaşım 40 ve sadece 4 folikül olduğunu söyledi dr. şanslıysak bir embriyomuz olur dedi. onun da sağlıklı olma şansı %30muş. Doktor o kadar umutsuzdu ki baştan bu iş bitmiş imajı veriyordu. "lütfen inanın yapabileceğime" diye sarsmak geldi içimden. yanlış mı yaptım acaba orda tedaviye başlamakla diye düşünüyorum.

Hangi merkez sizinki ? Ben çok pişman oldum mesela keşke medistate de yaptırmasaydım diye.Şimdi bahçeciye gideceğim dün gidip muayene oldum. Ve dra sordum benim şansım ne diye ? Bana % 1 ya da % 10 derseniz ben devam etmeyi düşğnmüyorum dedim. Bana şansımın yüksek olduğunu hatta sağ tüp açık orda da bi sıkıntı yok normal hamile kalabileceğimi bile söyledi. Şimdi vitaminlere başladım. Size tavsiyem güvenebileceğiniz birini seçin.

hayır nasıl 6 ay sürermiş ben 1,5-2 ay da alabildim
süleymaniye kadın doğum hastanesi istanbul zeytinburnundan
Malesef her ilde ayni degil canim.ben bursadayim.burda sadece raporu uludag universitesi veriyor.evraklarini toplayip verince siraya sokuyolar.ilkinde 10 ay bekledim sira gelsin diye.ikincide 8 ay bekledim.raporu alip disarda kullanmayada izin vermiyolar.oyuzden malesef her yerde kolay olmuyor.insanlarin beklerken yasi geciyor.yazik gunah insanlatin haklarini yiyolar iste.

arkadaşlar bahçeci fulyada erbil bey ile görüştüm. ve tedaviye başladık. Gülneva77 olmak üzere öneren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Doğru insanı bulduğuma inandım. Her zaman gelmene gerek yok, bulunduğun yerde testlerini yaptır dedi.Çok pozitif. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Hangı doktorla gorustunuz

bende ekım ayında gorustum allah nasıp ederse Martta baslayacagız bende pozıtıf enerjı aldım kendısınden ınsallah ıyı olur hersey haber ver canım gelısmelerı :)

Hangı doktorla gorustunuz

Erbil Yağmur'la görüştüm. Ocak ayında gel dedi. Şu an vitaminleri kullanıyorum. Benim ki biraz uzun bir süreç olacak rahim içinde sıvı varmış bunu daha önceki drlar görmedi maalesef. Sıvı varken tedavi olmazmış.. duruma göre havuz sistemi de olabilir benimki.

Bende erbil.beyle Mart ta baslayacagim nasip olursa. bana da yumurta sayımız 3 te az olursa havuz uygulayacağız dedi önce embiryo işini halledip sonra rahime bakarız dedi

Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Arkadaşlar ayın beşinde opu oldum bir hafta 10 gün içinde adet olursun dediler 16 gün oldu hala olamadım. Başına böyle birşey gelen varmı. Adetlerim çok duzenliydi normalde tam bir hafta geçti.

BENDE GEÇ ADET OLMUŞTUM
bana da 5-6 gün demişlerdi normal adet günümden 2 gün sonra olmuştum
yaklaşık 13-15 gün arası

mega medipol.bagcilar has. mustafa acet te.
Mustafa hoca tam anlamıyla muhteşem hiç tedavi olmadım onda ama takip ettiğim kadarıyla inançlı ve pozitif biri masallah allah yolunu açık etsin.size de hayırlı doğum nasip etsin

Yolun açık olsun canım ben takıntılı ve herşeyi sorgulayan biriyimdir erbil.bey tedaviye başlayınca herşeyi az sorgular oldum hiç negatif düşünmedim bu sefer olucak gözüyle. Baktım çok sukur tutundu minigim dilerim senin ve bebek isteyen urasan butun anne adayların hamiş kalması hatta normal yollardan olsa süper olur bilemiyoruz Allahım nasil nasip.edicek..

Transferin 8 günü kam testi yapsam cikarmi acaba cunki daha fazla beklemek istemiyorum bu 2.tup bebek ti ilki tutmadi 3 ay sonra yine denedim benim sorunum transferin iyi geçmemesi ilkinde yerinde duruyo denilmiştir transferde 2.Cide doktor göremedim dedi muayenede ettiler ama nedense sonradan biraz daha sıkışık olmak gerekiyormuş başında niye görmedilerse transfer pekte iyi geçmedi yani o yüzden 8.günü çok duydum yapildigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…