Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

İyi akşamlar kızlar. İlk toplamadan 1 embriyomuz donduruldu bekliyor. 2.toplama için adet bekliyorum normalde 27_28.gün olan ben hatta tüp zamanı 23.gün olmuştum şimdi 30.gün ve ben adet olmadım. Hamile de değilim. Stres yapmıyorum desem de sanırım stres yapıyorum içten içe. 3.toplama yaptıramayacagım belki de onun stresi. Yeterli embriyo bu sefer olacak mı diye tüp bebege başlarken iğneler olacagım yumurtalar toplanacak embriyolar olacak 2si koyulacak diğerleri dondurulacak diye bu hayallerle başlamıştım ben hiç böyle hayal etmemiştim. Meğer tüp bile diğer tüp deneyen arkadaşlarla aynı etkiyi yapmıyormuş bana ah rezervler ah

Bende aynı durumdayım canım.ilk toplamada bir embriyo donduruldu.ikici toplamada tek yumurtaydi olgun çıkmadı.şimdi üçüncü ye hazırlanıyorum opudan sonra adet olamadım bir türlü.benimde bu son toplama olacak.İnşallah güzel sonuçlar alırız.başarı şansımız az olsada uğraşmaya değer.

Aynen her şey o mis kokulu bebişleri kucagımıza alınca geçecek biliyorum sırf o yüzden onca şeye katlanıyoruz. Bende de yum agrıları bel agrısı var ama adet gelmiyor bir türlü.3.ye bütçem elvermeyecek benim maalesef. 2. 1.nin sadece 1500tl altı. Ayrıca arı sütü polen balık yagı biesteron kullanıyorum inş faydası oluyordur. Rabbim bize de o duyguyu yaşatır inş. Doldurulan 3.gün embriyosu mu seninde canım

Bizde başlarken iki toplama olsun demiştik ama ikinci toplama boş çıkınca mecbur üçüncü olacak.İnşallah bu sefer güzel embriyo larimiz olur.dondurulan ikinci gün embriyosu.çok hızlı bölündüğü için 2.gün dondurdular.bazen çok hızlı bölünmesi iyi değilmiş.ikinci güne bile cikamayabilir demişlerdi. Çok zor her yönden çok yıpratıcı

Rabbim yüzümüze bakar inşallah bu sefer. İstediğimiz gibi planladığımız gibi gitmeyebiliyor maalesef ben başlarken transfer olmadan 2.toplamayı durumun bu şekilde olacagını hiç düşünmemiştim bile ama maalesef şartlar böyle oluyor bazen. Bu da bizim imtihanımız. Biesteron başlattı mı dr

İlk toplama dan önce 2 ay kullandım daha sonra biraktirmisti.previt pozitive,inofolik,devir3,balık yağı kullanıyorum simdi. İlk toplamada çok şey yaptım yemedigim icmedigim kalmamıştı bir tane dollenince hayal kirikli oldu.ikinci toplama dan önce doğru düzgün bişey yapmadım ama daha kötü oldu.simdi yine yapmaya çalışıyorum.hakkımızda en güzelini versin Rab bim . Emenlerimizi mukafatlandirsin.İnşallah ikinci toplamada bol bol yumoslarin olur.arı sütü bal polene bende başlayacağım.akşamdan zeytinyagina iki incir birakip sabah yiyorum.corekotu yağı içiyorum.

Amimnnn. Bugün adet oldum nihayet yarın gidiyorum dr a. Başlıyorum inş 2. Ye bir aksilik çıkmazsa. Artık emin olamıyorum hiç bir şeyden onca şey yaşayınca

Arkadaşlar amh 0.4 benim 1tup bebek tedavimde 7 yum toplandı 6sina işlem yapıldı 5 tanesi 5.güne gitti 1 tane transfer edildi ve diğerleri dondurulacak kalitede olmadığı için imha edildi.şimdi ikici tüpü denedik öncesinde arkadaşımın tavsiyesi ile q10 kullandim ve yumurtalarım kaliteli ve bol çıktı mutlaka kullanın faydasını göreceksiniz.ha bunun yanında fsh düşürdüm aslan pençesi ile arı sürü bal polen karısımi ve kürler yaptım inşallah bu sefer güzel bir sonuç alirim

Nerde tedavi görüyorsunuz?
(Sonucunuzdan haberdar edin bizi. inşallah güzel haberlerinizi alırız)

Amimnnn. Bugün adet oldum nihayet yarın gidiyorum dr a. Başlıyorum inş 2. Ye bir aksilik çıkmazsa. Artık emin olamıyorum hiç bir şeyden onca şey yaşayınca
Tedaviye basladinmi canım merak ettim.Bende opudan 18 gün sonra adet oldum. Bugün gittim doktora adet kanaması değil bu yumurtlama kanaması dedi. Hiç böyle birşey yasamamistim. Adet olmadan nasıl yumurtladim anlamadım. Söktürücü verdi adet olunca tekrar gidecegim. Bu aykı yumoslara yazık oldu

Evet canım başladım tedaviye tekrar. Folikül sayım az yine inşallah kaliteli olurlar. Dr başlayalım dedi. İğnelerin 2.günü bitti pazartesi kontrole gideceğim. Bu sefer oraya gittiğimde ilki kadar rahat bir psikolojim yoktu ama sinirlerim iyice kötü olmuş onu anladım. İnşallah az ve öz olan yumurtalar bı sefer 1den fazla döllenir. Dondurulan 1embriyonun kalitesinin 1.sınıf oldugunu söyledi dr birde. Adet olmadan yum olabiliyor benim arkadaşım adet görmedi uzun bir süre ve o sürede hamile kalmıştı canım. Adet ve yumurtlama kanaması aynı yogunlukta olmaz ama senin kanaman çok muydu.

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katılıyorum 29 yaşındayım ilk gittiğimde fsh 8 çıktı yumurta tembelliği var dedi sonra doğum kontrol hapı verdi fsh 15 çıktı dedi ki erken menopoz tüp bebeğe yönlendirdi neyse bir ay aslan pençesi ictim fsh 9 çıktı bu sefer prof.muayene oldum yaşıma göre yumurtam azmis bende erken yumurta yetmezliği eşimde de sperm hareketliliği hizli %7 normal hareket lilik %51 aşılama yaptık geçen ay olmadı doktor acele etmeyin tekrar aşılama yapalim diyor ama ben tüp bebek diyorum çünkü rezervim az şimdi kurleri uyguluyorum hayıt -çörekotu bal tarçın- incir havuç kuru-adacayi-e vitamini alıyorum iki uç saat arayla yapıyorum sizce faydası olur mu

Fayaşı olur ama hepsini aynı anda yapma birbirlerine ters etki yapabilirler

canım pardonda o doktora sen benden selam söyle...bende 4 folükül görünüyordu fsh 13 en yüksek...yumurta toplamada 8 yumurta çıkarttım..6 sı döllendi..3 tane 1. kalite blas oldu....nasıl 1 embiryonuz olur diyebiliyor yaaaa...ona hiç belli olmaz...ama ben öncesinde dhea kullandım yaklaşık 2 ay...ön hazırlık yani...sonrasında yumurtalarım uyarıldı..sen hiç üzme canını...onlar öyle diyolar...banada doktorum 5-6 toplarız ultrasonda görünene göre dedi ama opu da 8 çıktı...o yüzden sıkma canını ve yumurtalarına güven...olumlu düşüncenin gücüne de inan...ben ilaçları kullanırken belki komik gelecek ama hep konsutum güzel güzel büyüyün diye. inandım...lütfen 4 folükül diyip geçmeyin...tek yumurtayla gebe kalanlar var. Bu arada yaşımda 35. aynı zamanda çikolata kisti gibi bir illet de var yumurtalarımda...ve hep kistin oldugu yerden yumurtluyorum....

Son düzenleme:
Yazınız umut olacak bir çok kişiye bana oldugu gibi.. Benden ilk toplamada 4yumurta çıkarttılar 2si dolu çıktı 1i 1.kalite embriyo oldu dondurduk. Şimdi 2.toplamaya geçtik 3_4 folikül bir yumurta da 1_2 de diğer yum da göründü iğnelerimin 4.günü bugün. İlk toplamadan sonra bana da dhea önerdi dr um günde 3tane aldım. Şimdi kesebilirsin dedi hemşire. 1 buçuk ay kullanmış oldum bende. İnş yumurta kalitesini iyice arttırır sizinki gibi çıkan yumlar döllenir. Aynı zamanda kist ameliyatım yüzünden rezerv sıkıntım benimde. Şuan ne aşamada tedaviniz.

canım benim yumurtalarım toplandı donduruldu su an...adet olmayı bekliyorum aralık ortası gibi de transferim olacak..progesteron hormonum azcık yüksek çıktı doktorum bu ay yapmıcam dedi transferini...hem dinlen dedi...
bak ne güzel dhea işe yaramış demek ki...yumurta kaliteni arttıracagına önce sen inan sonra onlarda güzel güzel gelişsinler canım önemli olan yumurta sayısı değil kalitesi... umarım yumurtaların en güzel şekilde döllenir ve bebişin gelir ben sonucun ne olacagını bilmiyorum ama sonucta bu işler nasip kısmet işi zamanı geldiğinde oluyor...ben 20 yumurta toplanıp 5. güne gidemeyen kişileri gördüm...o yüzden çok yumurta iyi demek değildir. az olsun kaliteli olsun saglıklı bebiş olsun ayrıca benimde bir laparoskopi ameliyatım var canım

Ne güzel pozitif enerji veriyorsun :) ilk başta üzülmüştüm az olunca bende sonra dedim ya o 1tane de olmasaydı elim boş çıksaydım ilk toplamadan diye kendimi motive ettim. Aynen şöyle bir örneklere bakınca çok yumurta olup kaliteli embriyo elde edemeyenleri gördüm en azından az ama 1tane de olsa 1.kalite çıktı dedim kendi kendime. İnşallah bu sefer çıkan yumurtaların hepsi dolu çıkar ve döllenir güzelce inancım var. Aşagı yukarı aynı şeyleri yaşamışız benimde iki yum dan açık kist ameliyatım var yumurtalıklarımı kaybetme olasılıgım bile vardı hatta dr umun ince çalışmasıyla kazıdı kistleri temizledi. Üstüne klomenle 2kimyasal 1dış gebeliğim oldu kendiliğinden. En son riske atmamak için tüpe geçtik. Kistlerim patalojik olarak çok ii değillerdi. Tekrarlarsa içerde yumurtalık dokusu bırakamam dedi dr um. Uzun ve sabır gerektiren dönemler geçiriyoruz. Her şey o mis kokulu bebişleri kucagımıza alana kadar biliyorum. Sonrasında unutacagız tüm sıkıntıları. İnş senin için de en hayırlısı olur.

ahh canım sende kolay şeyler yaşamamışsın...canım benim kıyamam...ama bak yumurtaların çatır çatır büyüyor maşallahh...hiçç olumsuz düşünme...rabbim nasip edecekse önünde ne durabilir ki....altın yumurta dedikleri tek yumurta ile gebe kalan mucizeler bile var...( tek yumurtası oluşnmlarda mucadeleden vazgeçmesinler lütfen...tek yumurta bile umuttur insan için)bizim en azından 3-5 bişey çıkıyor çok şükür. inşallah başka cerrahi mudahaleye gerek kalmadan hamile kalacaksın...:) kalacağızzzzzz....insanlar pozitif düşünce ile kanseri bile yenebiliyorken biz yumurta mı büyütemicez pehhhhh

İnşallah canım inşallah güzel haberler paylaşacagız bizde bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…