Merhaba, şuan tedavi öncesi ilaçları kullanıyorum sende durumlar nasılmerhaba kızlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor
adet oldum bnde canım ilaçlarıma devam ediorum 2 ay sonra randevum. bu arada çörek otu bal karışımı yaptım sabahları yiyorum aç karna. akşamları unutuyorumMerhaba, şuan tedavi öncesi ilaçları kullanıyorum sende durumlar nasıl
onu bi ara ben de yaptım herşeyi vakitlice çok yaptım bunaldimadet oldum bnde canım ilaçlarıma devam ediorum 2 ay sonra randevum. bu arada çörek otu bal karışımı yaptım sabahları yiyorum aç karna. akşamları unutuyorum
Tedavi öncesi ne ilaçlar verildi canım. Ben de rahim kalınlaşması vardı, kanamam çok oluyodu, durmuyordu. O yüzden 2-3 üç düzenli adet olmak için primolut n kullanmamı söyledi doktorum. adetimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanıcam. Başka bir ilaç söylemedi hiç yumurta gelişimi için. Bazıları biosteron kullanıyormuş. Bana bir öneride bulunmadı doktorum. Ben kendim alıp içsem mi diyorum, vitamin tarzı şeyler.Merhaba, şuan tedavi öncesi ilaçları kullanıyorum sende durumlar nasıl
ciddi mi faydasını görmedin mi canım ?onu bi ara ben de yaptım herşeyi vakitlice çok yaptım bunaldim
görmedim tedavi incirin faydasını gördümciddi mi faydasını görmedin mi canım ?
tiroid ilacın var, kistler yok olsun diye dogumkontrol hapı verdi ve qoenzym q 10 içiyorumTedavi öncesi ne ilaçlar verildi canım. Ben de rahim kalınlaşması vardı, kanamam çok oluyodu, durmuyordu. O yüzden 2-3 üç düzenli adet olmak için primolut n kullanmamı söyledi doktorum. adetimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanıcam. Başka bir ilaç söylemedi hiç yumurta gelişimi için. Bazıları biosteron kullanıyormuş. Bana bir öneride bulunmadı doktorum. Ben kendim alıp içsem mi diyorum, vitamin tarzı şeyler.
Yumurtakalitesi ve sayısında artış oluyor mugörmedim tedavi incirin faydasını gördüm
tedavi aşamasında kalite artışı oluyor sayıda değil açıkçası sayı için şuan qoenzym q 10 kullanıyorum iyi gibi bakalım önümüzdeki ay ne olacakYumurtakalitesi ve sayısında artış oluyor mu
Kullandım hicbir etki etmedi bana. Hatta kullandigim ay sürekli migren atakları yaşadım ama folikulde etkisi yoktu. over rezerv problemlerinde oluyormuş bu. Ben 25 yaşındayım biesteron 30 sonrası problemlere daha iyi gibiBence biesteronda kullan melekada çok faydalı oluyor
Kullandım hicbir etki etmedi bana. Hatta kullandigim ay sürekli migren atakları yaşadım ama folikulde etkisi yoktu. over rezerv problemlerinde oluyormuş bu. Ben 25 yaşındayım biesteron 30 sonrası problemlere daha iyi gibi
Bu kullandığınız ürünlerinizin isim ve markalarını alabilir miyimBende 29 yaşındayım ama bana oldukça iyi geldi. Vajinal ıslaklık çoğaldı adetlerim biraz saha düzeldi adet miktarım daha bormalleşti bence doktoruna danışarak başlayabilirsin. Bı arada bir ay kullandım diyosun bu söylediğime etkiler 2 ay sonra filan tam kendini gösteriyor. Bu kullanılan bütün takviyeler için böyle q enzim ten arı sütü poleni dhea omega d vitamini va aklına gelebilecek tüm takviyeler 3. Aydan sonra tam etkilerini gösteriyor o sebeple kullandıgın birleyi en az 3 ay kullandıktan sonra etki etti yada etmedi diyebilriz. Doktoruna tekrar danış istersen.
Bu arada dhea nın bendeki yan etkiside biraz tüylenme yaptı
Merhaba melekada. Bünyamin beyde tedaviye devam ediyor musun? Benim 2. Aşılamamı yapacak salı günü. Çok ilgili ve güleryüzlü. Ona giden bir çok arkadaşım tedavinin sonucunu aldı hamile yani. Hakkında hayırlısı olsun. Devam etmeni tavsiye ederim.Kullandım hicbir etki etmedi bana. Hatta kullandigim ay sürekli migren atakları yaşadım ama folikulde etkisi yoktu. over rezerv problemlerinde oluyormuş bu. Ben 25 yaşındayım biesteron 30 sonrası problemlere daha iyi gibi
Evet devam ediyorum ama çok umudum yok Bünyamin bey de çok zor dedi. Haftaya adetle gidicem insallah bu sefer tedavim başlar. Bugün omega 3-6-9 hapı aldım insallah güzel yumurtalarım olusurMerhaba melekada. Bünyamin beyde tedaviye devam ediyor musun? Benim 2. Aşılamamı yapacak salı günü. Çok ilgili ve güleryüzlü. Ona giden bir çok arkadaşım tedavinin sonucunu aldı hamile yani. Hakkında hayırlısı olsun. Devam etmeni tavsiye ederim.
Niçin çok zor olsun. Benim değerim 0.68 iken doğal yolla gebe kaldım. Üstünden 3.5 sene geçti. Şimdi 2. İçin bu kez tedaviye başlıyorum .inanı Allah verecekEvet devam ediyorum ama çok umudum yok Bünyamin bey de çok zor dedi. Haftaya adetle gidicem insallah bu sefer tedavim başlar. Bugün omega 3-6-9 hapı aldım insallah güzel yumurtalarım olusur
Biesteron dheaBu kullandığınız ürünlerinizin isim ve markalarını alabilir miyim
rabbim şifamızı versin inşallah faydasını görürsün canım.tedavi aşamasında kalite artışı oluyor sayıda değil açıkçası sayı için şuan qoenzym q 10 kullanıyorum iyi gibi bakalım önümüzdeki ay ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?