Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba, şuan tedavi öncesi ilaçları kullanıyorum sende durumlar nasıl
adet oldum bnde canım ilaçlarıma devam ediorum 2 ay sonra randevum. bu arada çörek otu bal karışımı yaptım sabahları yiyorum aç karna. akşamları unutuyorum

adet oldum bnde canım ilaçlarıma devam ediorum 2 ay sonra randevum. bu arada çörek otu bal karışımı yaptım sabahları yiyorum aç karna. akşamları unutuyorum
onu bi ara ben de yaptım herşeyi vakitlice çok yaptım bunaldim

Merhaba, şuan tedavi öncesi ilaçları kullanıyorum sende durumlar nasıl
Tedavi öncesi ne ilaçlar verildi canım. Ben de rahim kalınlaşması vardı, kanamam çok oluyodu, durmuyordu. O yüzden 2-3 üç düzenli adet olmak için primolut n kullanmamı söyledi doktorum. adetimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanıcam. Başka bir ilaç söylemedi hiç yumurta gelişimi için. Bazıları biosteron kullanıyormuş. Bana bir öneride bulunmadı doktorum. Ben kendim alıp içsem mi diyorum, vitamin tarzı şeyler.

tiroid ilacın var, kistler yok olsun diye dogumkontrol hapı verdi ve qoenzym q 10 içiyorum

Yumurtakalitesi ve sayısında artış oluyor mu
tedavi aşamasında kalite artışı oluyor sayıda değil açıkçası sayı için şuan qoenzym q 10 kullanıyorum iyi gibi bakalım önümüzdeki ay ne olacak

Bence biesteronda kullan melekada çok faydalı oluyor
Kullandım hicbir etki etmedi bana. Hatta kullandigim ay sürekli migren atakları yaşadım ama folikulde etkisi yoktu. over rezerv problemlerinde oluyormuş bu. Ben 25 yaşındayım biesteron 30 sonrası problemlere daha iyi gibi

Bende 29 yaşındayım ama bana oldukça iyi geldi. Vajinal ıslaklık çoğaldı adetlerim biraz saha düzeldi adet miktarım daha bormalleşti bence doktoruna danışarak başlayabilirsin. Bı arada bir ay kullandım diyosun bu söylediğime etkiler 2 ay sonra filan tam kendini gösteriyor. Bu kullanılan bütün takviyeler için böyle q enzim ten arı sütü poleni dhea omega d vitamini va aklına gelebilecek tüm takviyeler 3. Aydan sonra tam etkilerini gösteriyor o sebeple kullandıgın birleyi en az 3 ay kullandıktan sonra etki etti yada etmedi diyebilriz. Doktoruna tekrar danış istersen.
Bu arada dhea nın bendeki yan etkiside biraz tüylenme yaptı

Bu kullandığınız ürünlerinizin isim ve markalarını alabilir miyim

Merhaba melekada. Bünyamin beyde tedaviye devam ediyor musun? Benim 2. Aşılamamı yapacak salı günü. Çok ilgili ve güleryüzlü. Ona giden bir çok arkadaşım tedavinin sonucunu aldı hamile yani. Hakkında hayırlısı olsun. Devam etmeni tavsiye ederim.

Buarada biz de ağustos 2017 de tayin sebebiyle buraya geldik bünyamin beyin ismini çok duydum. O tüzen devam ediyorum.

Evet devam ediyorum ama çok umudum yok Bünyamin bey de çok zor dedi. Haftaya adetle gidicem insallah bu sefer tedavim başlar. Bugün omega 3-6-9 hapı aldım insallah güzel yumurtalarım olusur

Evet devam ediyorum ama çok umudum yok Bünyamin bey de çok zor dedi. Haftaya adetle gidicem insallah bu sefer tedavim başlar. Bugün omega 3-6-9 hapı aldım insallah güzel yumurtalarım olusur
Niçin çok zor olsun. Benim değerim 0.68 iken doğal yolla gebe kaldım. Üstünden 3.5 sene geçti. Şimdi 2. İçin bu kez tedaviye başlıyorum .inanı Allah verecek

Bu kullandığınız ürünlerinizin isim ve markalarını alabilir miyim
Biesteron dhea
Omega 3 (norveçten getirttim)
D vitamini( eczaneye gittim en güzeli etkilisi hangisi dedim öyle aldım ağız fısfısı şeklinde zeytinyağlı bişiy)
Folic diye bir marka tatlandırıcı gibi basmalı şekilde folik asit alıyorum,
Arı sütü ve poleni de yine aktara güvenemedm eczaneye gittim en güzel olanını istedim (tüp bebek ilaçlarımı aldıgım eczaneden aldım hepsini özelden yazarsan eğer markasını atıyım) çok memnunum hepsinden
3 ay düzenli kullanmadan fayda gördm yada görmedm yazmak doğru değil bu arada hepsini en az 3 ay düzenli şekilde kullanmak gerekiyor faydası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…