Sanırım yumurtalığı laboratuvar ortamında yeniden canlandırıyorlar. Bu erken menopoza girenler için. Sonra bir parçasını vücuda koyup yumurta uyarıcı ilaçla uyarıp yumurta elde etmeye çalışıyorlarYumurtalığımızı lab ortamında mı yumurtlatacaklarmış canım ben pek anlamadım
Bende haberlerde duydum.hatta dr.menopoz tarih oluyor,açıklamasını yaptı.Sanırım yumurtalığı laboratuvar ortamında yeniden canlandırıyorlar. Bu erken menopoza girenler için. Sonra bir parçasını vücuda koyup yumurta uyarıcı ilaçla uyarıp yumurta elde etmeye çalışıyorlar
Ya ben ikinci tedaviyi olamıyorum bi türlü geçen ay 5 folikül vardı ama tsh yüksek diye tedavi başlamadı bu ay erken adet oldum tsh düşmüş ama 2 kıstım var folikül yok. Bir şanssızlık ki sorma. Keşke doktorum uzun protokol falan denese ama hiç duymadım hep kısa protokolKızlar grup sessizleşti herkes neler yapıyor
Benm yarım kalan tedavimden sonra adet oldum 8. Günüme randevu aldım gideceğim doktora öarşamba.
Siz neler yapıyorsunuz
Benim hep 2 folikül çıkıyordu ilk kez 5 folikuldu çok sevindim. qoenzym q 10 kullanınca arttı içiyorum halaBenim de geçen reglde 6 folikül vardı 2’si zayıfmış. Kan tahlilinde e2 yüksek çıkınca doktor bir sonraki adete erteledi tedaviyi. Cyclo progynova diye bir ilaç verdi. Beklemedeyim.
Olabilir neden olmasın şansınız artarKizlar onden hizli buyuyup olgunlasan yumurtayi es gecip geriden gelenlerle tedavisi goren varmi.klomen kullaniyorum 7.gunundeyim adetin kasigimda cok agri vardi anlamistim 20m bir yumurta doktorum o catlasin geride 4 tane 10 11m olanlar var bide 16 ile 2 tane 6 var buyurlerse toplancak olmazsa iptal.
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım dr bana 3 ay sonra gel tedaviye ddi. ilaçlarımı kullanıyorum bugün adet oldumKızlar grup sessizleşti herkes neler yapıyor
Benm yarım kalan tedavimden sonra adet oldum 8. Günüme randevu aldım gideceğim doktora öarşamba.
Siz neler yapıyorsunuz
Cnm benim 4. Tedavim iptal oldu bana da doktorum önden gidenleri es geçip diğerlerini büyütmeye çalışılıcaz 21,22 olmalarını beklicem dedi döllenme olmuyor rezervede azKizlar onden hizli buyuyup olgunlasan yumurtayi es gecip geriden gelenlerle tedavisi goren varmi.klomen kullaniyorum 7.gunundeyim adetin kasigimda cok agri vardi anlamistim 20m bir yumurta doktorum o catlasin geride 4 tane 10 11m olanlar var bide 16 ile 2 tane 6 var buyurlerse toplancak olmazsa iptal.
Bu ateş basmalar fsh yükselince basıyor. İnşallah kimse Yaşamaz çok kötü durum.Ha şöyle hepimiz yazalım :)
Grup baya sessiz kaldı
Benimde yıllardr solda bir tane oluyordu iğnelerle 5 adet oldu ama sonradan geldiler o sebeple iptal oldu.
Şimdi yarın yeniden doktora gideceğim bakalım dhea q enzim omega 3 folik asit arı sğtü arı poleni d vitamini hepsini kullanıyorum 2 aydr bakalım ne olacak.
Gece basmaları yok bende henüz amh 002 ama bende korkuyorum valla yaşamaktanyazda geliyo napcaz bilmiyorum
İnşallah olmaz. Kızlar biz en zor grubuz ve ben bilmiyorum umutsuz olmak istemiyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum...Bu ateş basmalar fsh yükselince basıyor. İnşallah kimse Yaşamaz çok kötü durum.
Ne güzel 5 yumurtan var insallah fire vermeden döllenirler ve dondurularak kaliteye ulaşırlarKizlar benimde bugün yumurta toplamam oldu 5 yumurta toplandı .Aralık ayında bi negatif tedavimde olmuştu..Embriyo oluşurlar dondurulacak 2 adet sonra transfer edilecek
Umarım sonuç çok güzel olur.bende muayeneden geldim bir tane 29 bir tana19 2 tane 16 2 tane 10 var dedi .kan sonucuma göre toplama yapıp yapmıcağına karar vericekler.
inşallah.Umarım sonuç çok güzel olur.
Inşallah güzel haberlerini alırızUmarım sonuç çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?