Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yumurtalığımızı lab ortamında mı yumurtlatacaklarmış canım ben pek anlamadım
Sanırım yumurtalığı laboratuvar ortamında yeniden canlandırıyorlar. Bu erken menopoza girenler için. Sonra bir parçasını vücuda koyup yumurta uyarıcı ilaçla uyarıp yumurta elde etmeye çalışıyorlar

Bende haberlerde duydum.hatta dr.menopoz tarih oluyor,açıklamasını yaptı.

Kızlar grup sessizleşti herkes neler yapıyor
Benm yarım kalan tedavimden sonra adet oldum 8. Günüme randevu aldım gideceğim doktora öarşamba.
Siz neler yapıyorsunuz

Benm yarım kalan tedavimden sonra adet oldum 8. Günüme randevu aldım gideceğim doktora öarşamba.
Siz neler yapıyorsunuz
Ya ben ikinci tedaviyi olamıyorum bi türlü geçen ay 5 folikül vardı ama tsh yüksek diye tedavi başlamadı bu ay erken adet oldum tsh düşmüş ama 2 kıstım var folikül yok. Bir şanssızlık ki sorma. Keşke doktorum uzun protokol falan denese ama hiç duymadım hep kısa protokol

Benim de geçen reglde 6 folikül vardı 2’si zayıfmış. Kan tahlilinde e2 yüksek çıkınca doktor bir sonraki adete erteledi tedaviyi. Cyclo progynova diye bir ilaç verdi. Beklemedeyim.

Benim de geçen reglde 6 folikül vardı 2’si zayıfmış. Kan tahlilinde e2 yüksek çıkınca doktor bir sonraki adete erteledi tedaviyi. Cyclo progynova diye bir ilaç verdi. Beklemedeyim.
Benim hep 2 folikül çıkıyordu ilk kez 5 folikuldu çok sevindim. qoenzym q 10 kullanınca arttı içiyorum hala

Kizlar onden hizli buyuyup olgunlasan yumurtayi es gecip geriden gelenlerle tedavisi goren varmi.klomen kullaniyorum 7.gunundeyim adetin kasigimda cok agri vardi anlamistim 20m bir yumurta doktorum o catlasin geride 4 tane 10 11m olanlar var bide 16 ile 2 tane 6 var buyurlerse toplancak olmazsa iptal.

Olabilir neden olmasın şansınız artar

Siz neler yapıyorsunuz
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım dr bana 3 ay sonra gel tedaviye ddi. ilaçlarımı kullanıyorum bugün adet oldum

Cnm benim 4. Tedavim iptal oldu bana da doktorum önden gidenleri es geçip diğerlerini büyütmeye çalışılıcaz 21,22 olmalarını beklicem dedi döllenme olmuyor rezervede az

Ha şöyle hepimiz yazalım :)
Grup baya sessiz kaldı

Benimde yıllardr solda bir tane oluyordu iğnelerle 5 adet oldu ama sonradan geldiler o sebeple iptal oldu.
Şimdi yarın yeniden doktora gideceğim bakalım dhea q enzim omega 3 folik asit arı sğtü arı poleni d vitamini hepsini kullanıyorum 2 aydr bakalım ne olacak.
Gece basmaları yok bende henüz amh 002 ama bende korkuyorum valla yaşamaktan yazda geliyo napcaz bilmiyorum

Bu ateş basmalar fsh yükselince basıyor. İnşallah kimse Yaşamaz çok kötü durum.

Kizlar benimde bugün yumurta toplamam oldu 5 yumurta toplandı .Aralık ayında bi negatif tedavimde olmuştu..Embriyo oluşurlar dondurulacak 2 adet sonra transfer edilecek

Kizlar benimde bugün yumurta toplamam oldu 5 yumurta toplandı .Aralık ayında bi negatif tedavimde olmuştu..Embriyo oluşurlar dondurulacak 2 adet sonra transfer edilecek
Ne güzel 5 yumurtan var insallah fire vermeden döllenirler ve dondurularak kaliteye ulaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…