Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet devam ediyorum ama çok umudum yok Bünyamin bey de çok zor dedi. Haftaya adetle gidicem insallah bu sefer tedavim başlar. Bugün omega 3-6-9 hapı aldım insallah güzel yumurtalarım olusur
Sizin sorun neydi ki acaba. Ben bugün aşılama oldum. Artık beklemedeyim. Inşallah sizin de olur.

Merhaba. Tedavi oldunuzmu? Sınuç nedir?

Ya kızlar size bi soru soracam kafam hala net değil Ben doktorumun söylediklerine hiç inanmıyorum. Transferden sonra 12. Gün b hcg değerim 26.7 çıktı. 14. Gün 7 ve 24. gün tamamen düştü. Şimdi bu durumda embryo tutunması olmamış mı oluyo yoksa kimyasal gebelik (yani tutunma olmuş ama embryo sağlıklı olmadığı için gebelik sonlanmış) mi oluyo. Doktor tutmamış diyo ve ben algılayamıyorum bu durumu. Tutmamışsa nasıl b hcg değeri 12. Günde 26.7 çıkıyo aklım almıyo Bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana açıklama yapıp Ayrıca genetik test de istedi

Kimyasalda 70lere kadar çıkabiliyor diye biliyorum emin değilim adınıza üzüldüm insallah bi dahaki transferiniz sağlıklı olur

O donemde verilen ilaclar b hcg değerini biraz yukseltebiliyor sonradan değerin dusmesi ilaçların artık etkisini yavaş yavaş kaybetmesinden kaynaklanıyor

O donemde verilen ilaclar b hcg değerini biraz yukseltebiliyor sonradan değerin dusmesi ilaçların artık etkisini yavaş yavaş kaybetmesinden kaynaklanıyor
Ama beta hcg değeri embryo tutunca belli bi günden sonra salgılanmaya belli bi günden sonra da anne kanına karışıyo. O zaman 12. Günde beta hcg değeri sıfırla yüksek çıkması aynı

Kese görünmediği sürece kimyasal gebelik kabul ediliyor benim 2600 lere düzenli geldi ve kanama ile düştü değer kese yok diye kimyasal kabul edildi ilk seferde. Embriyo tutunmuş oluyor bhcg değeri oluşması için.

Benim de b hcg değerim 26 olmştu ama tutmamış dedi doktor

Canim kimyasal gebelik oluyor bu değerlere göre,malesef embiriyo sağlıksız olduğu için vücut atmış

Ben de araştırdım aynen sizin gibi düşündüm ama doktor tutmamış dedi. Kimyasal gebelik bile değil dedi
cnim doktorundan hariç başka doktorlarada sor istersen onlarda aynısını diyecektir.tabi her doktorun bakış açısı farkli da olabilir.birde 5üstü gebelik baslangiicidir

ben tup bebek doktoruna muayene olucam bu ayd ole deneyecegim 3aydir klomen arti catlatma ignesi kullaniyorm ama 3 aydir 2 ser 2 ser yumurtam olustu gelisimide zayifti 7 ila 9gun kullanmstm smdi bakalim bu gidecegm doktor neyi uygun gorecek buarada microenjeksiyonla tup bebek farki nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…