Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

son e2 değeriniz kaçtı?
Doktora uzun zamandır gitmiyodum çünkü donasyon dışında imkansız demişlerdi bende bitkisel macun kullandım ilaçsız adet oldum perşembe günü doktora gittim yumurta var akşamçatlatma iğresi vur cumartesi sabah alalım dedi biçok tahlil yapıldı inanın hiç birini bilmiyorum her şey ani gelişti sonrada içi boş çıktı dedi o moral bozukluğuyla hiç birini sormadım ilk defa yumurtam oldu ayrıca yaşadığım şehirde değil gittiğimiz dr

Ayrıca bu ay adet olamayınca doktora gitmeye karar verdim üst üste bikaç ay adet oldum fsh değerim 82 den 16 ya kadar düştü sonra tekrar yükseldi o yüzden doktora gitmeye karar verdik

Arı sütü ye arkadaşım bir de omega3 ve q enzim q10 iç. Yumurta kalitesine etkisi var bunların. Bir de hergün yumurta ye

Arkadaslar bende bugun adet oldum sali gunu 2.tup bebek tedavime basliycam cikolatta kistim var amh 0.9 ve rahimde polip var.bahceci umutta basliycam tedavime.siz nerelerde tedavi oluyosunuz?
Canım tedavinin hayırlı olsun bende çikolata kistim vardı baska merkezde üç.tub bebek.denemem oldu negatif sonra Allah karşıma Erbil beyi çıkardı cook.sukur şimdi bebeğim kucağımda amh altı yil.once 0.16 FSH 60 erbil.bey bahcecideydi şimdi oradan ayrilmis ama onun uyguladığı tedavi bana iyi geldi önce emriyo donduruldu sonra iğne geçici menopoz sonra transfer bu sayede şimdi minigim kucagimda önce Allah sonra erbil.bey vesile oldu bin sukur..

Dondurma işlemi sonrası kaç ay geçici menopoz uygulandı canım?

An
Benim başka saglik.problemim vardı bir yıl.sonra transfer oldum geçici.menopoz sonrası 3 ayda transfer oluyorsun
anlıyorum. Hayırlısı oldun hepimizin tedavisi inşallah. Herkesin sıkıntısı farklı. Bende de çikolata kisti var ama transfer için sıkıntı yaratmaz diyor Dr

An

anlıyorum. Hayırlısı oldun hepimizin tedavisi inşallah. Herkesin sıkıntısı farklı. Bende de çikolata kisti var ama transfer için sıkıntı yaratmaz diyor Dr
Canım senin tedavin nasıl.gidiyor hangi asamadasin daha öncede yazmıştım sana bana hep.oyle dendi üç negatif aldım hep sonra çikolata kistimi önemseyen doktor çıktı şuan çıkolata kistim.yok doğumla yok.oldu inş bir daha olmaz..

Hayırlı olsun bebeğiniz inşaallah düzenli adet görüyor musınız şimdi diğer denemelerde negatif olmasının nedenine doktorlar ne demişti

Canım benim durum biraz uzun. Ben geçen sene çikolata kistim ve miyom için ameliyat oldum. Tüm sorunlar ortadan kalkınca 2 kere tüp denedik fakT tutmadı. 10 ay içinde tekrarladı çikolata.

Canım benim durum biraz uzun. Ben geçen sene çikolata kistim ve miyom için ameliyat oldum. Tüm sorunlar ortadan kalkınca 2 kere tüp denedik fakT tutmadı. 10 ay içinde tekrarladı çikolata.
Peki rezervi azalttı mı ameliyat çok mu ağrınız vardı ameliyat oldunuz

Peki rezervi azalttı mı ameliyat çok mu ağrınız vardı ameliyat oldunuz
Amh ye baktırmadım ameliyat sonrası. Miyom olmasaydı ameliyat olmadan tüp yapardık dedi Dr. Fakat miyom bebeği düşürebilirmiş. O nedenle hem laparoskopi hem histereskopi oldum.

Amh ye baktırmadım ameliyat sonrası. Miyom olmasaydı ameliyat olmadan tüp yapardık dedi Dr. Fakat miyom bebeği düşürebilirmiş. O nedenle hem laparoskopi hem histereskopi oldum.
Doktorlar ameliyatı önermiyor ondan sordum rezervi düşürdüğü için sağolun cevabınız için

Hayırlı olsun bebeğiniz inşaallah düzenli adet görüyor musınız şimdi diğer denemelerde negatif olmasının nedenine doktorlar ne demişti
Son Tedavi asamamda artık ilaçlarla adet oluyordum erken menopoz yumurta
rezerv azlığı vardı bende önceden çikolata kistin yoktu sonradan oldu 2cm benim kistin.kucuktu zar.zor.bir yada iki.yumurtam görünüyordu bazen aylarca elim.bos.donerdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…