Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba kızlar
İMOJE nasılsın canım o kadının adına bende sevindim zaten bebek sahibi olması zor olup da sahip olunca helede ileri yaş anneleriyse bende acayip seviniyorum bizede umut oluyorlar
NİSASUM ne güzel ya zor yolları aşıp anne olmuşsun inşallah bizde yaşarız bir gün bu mutluluğu allah size bebeğinizle sağlıklı uzun ömürler versin
KADEMİ eylül hayı sizin ayınız ekimde benim ayım olsun inşallah ben eylülün 20 sinden sonra memoriale gelmeyi düşünüyorum ön görüşme için problem çıkmazsa ekimde başlarız sizin güzel haberlerinizi alıp umutla başlarım inşallah stratuzede eylülde başlıyor hayırlı olur inşallah
DÜŞ canım inşallah testlerin hep güzel olur problem çıkmaz genetik testlerde çok önemli ben yaptırdım problem çıktı inşallah senin hepsi iyi çıkar

kızlar bugün adetimin3. günü horm0onlara baktırdım fsh ım 4.89 çıktı diğerleride çok iyi sadece prolactin yüksek onuda son günlerde ilacımı pek içmememe bağlıyorum çok mutlu oldum ama geçen ay 15 çıkmıştı fsh daha öncedki ay düşmüştü 3. tüp bebek yaptırmıştık olmamıştı ama ondan önceki ay 25 idi ilaç falan kullanmadım ama bundan sonra arada yükselecek sanırım ekimde inşallah hepğsi normal olur sadece vitaminler düşük b12 düşüktü iğne kullandım yükseldi yine düşmüş yine iğneye başlıyorum ferritin ve demirim düşük öncedende arada düşüyordu onada ilaç kullanıcam o zamana kadar yükselir sanırım
allah hepimizin yardımcısı olsun

imojee hangi kanalda bu program.googleladım fakat bi çok program var..

merhaba
ben aranıza yeni katıldım sayılır.bir kaç aydır sadece okuyodum şimdi yazmaya da karar verdim.ben 36 yaşındayım ve yaklaşık 6 aylık evliyim, bebek düşünmeden önce rutin bir kontrolden geçelim dedik ve doktora gittik...hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım, usg de hiç follikül görülmedi ve fsh değerim 16 çıktı, arkasından amh baktırdık o da 0.4 yani yumurtalık rezervlerim oldukça azalmış maalesef..kendisi de mikroenjeksiyon ile hemile kalan bir dr arkadaşım başkent hast esra hanımı önerdi.hemen bağlantıya geçtik ve daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebeğe karar verdik ki onda bile şansımın % 20 olduğunu öğrendim.temmuz ayında tedaviye başladık 3 yumurta toplandı, 2 tanesi döllendi ve transfer edildi. çok şükür tuttu...şu anda 8 haftalık hamileyim, keseyi ve kalp atışını gördük ama insan halen emin olamıyor...umarım sizleri biraz rahatlatmışımdır, insan ümit ettiği sürece hiçbirşey bitmiş sayılmaz...Allah hepimizin sonunu hayır etsin ve sağlıklı bebeklerle sevindirsin...

smile merhaba tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almanı büyütmeni nasip etsin inşallah çok güzel bir duygudur eminim sen de zorluk yaşamışsın ama şanslısın ki uzun sürmemiş hep böyle devam etsin hayatın inşallah
bende umutlu olmak istiyorum ama hep zorluklarla karşılaştım aynı yaşta sayılırız 36 ya yaklaştım bende ama yıllardır uğraş veriyorum
inşallah bundan sonrası için herşey daha kolay olur ve bizde yaşarız bu duyguyu

selam eylül ben seni epeydir başka başka topiklerde okuyorum. ve çocuk için çok çaba sarfettiğini fsh nın yüksek olup rezervinin az olduğunu okumuştum. neyseki son tahlilde düşük çıkmış...
ben 40 yaşındayım ve geç evlendim yani 38 imde. sonunda tüp bebek yaptırdık. sadece 2 yumurtam vardı 2 side döllendi transfer edildi bugün transferimin 4. günü.işallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırım. bu işlemleri memorial de yaptırdım semra kahraman da çok memnun kaldım.benim de fsh 9-13 arası değişiyordu. ama fsh ya fazla takılmamak lazım aslında az önce 36 yaşında 8 haftalık hamile olan arkadaşın 3 yumurtası olmuş benim 11 fsh ile 2. o çok önemli değil. önemli olan reglinin 2-3 günü usg de kaç folükül olduğu.
ayrıca sen memorial le görüşmek için gelecekmişsin bence hiç gerek yok bir telefonla bağlantıya geçip tüp öncesi neler istediklerini sor ve o hazırlıklarını bulunduğun şehirde haleldip reglinin direk 2. günü ist gelip başlayabilirsin. çok stresli buluyorum seni lütfen rahat ol. yaşın genç bak ben 40 yaşımdayım. rahat ol lütfen alalhım işallah bebeklerimize kavuşmamıza izin verecektir buna inan ve içini rahat tut.
sevgiler...

cok sevindik allah kucagına almayı nasip etsin yazdıgınız icin cok sagolun inanın su aralar cok morale ıhtıyacımız var allah hepimize bu guzel duyguyu yasatsın

merhaba beyaz moral verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah ikiz bebeklerin olur sağlıkla sıhhatle doğarlar ve hayırlı evlatlar olarak size mutluluk verirler inan canı gönülden diliyorum bunu
ben evet biraz stresliyim atabilsem daha iyi olacak tabi ama sanırım çok uzakta olmanın ve yaşadığım olumsuzluklaradn olayı olan bir durum tedavi zamanını belirleyince o zamana kadar stresli oluyorum ama başlayınca rahat oluyorum bu hep böyle oldu inşallah bu seferde stresim geçmiş olur
tedaviler öncesi doğal bir gebeliğim oldu 2.5 yıl önce düşük yaptım 1.5 yıldır da tedaviler için geziyorum aşılama yaptırdım bir defa sonra tüp bebeğe geçtik ilkinde bazı eksik yapılan tahlillerinde etkisiyle kalitesiz 2 yumurta transferi ve sonuç olumsuz oldu 2. de 1 tane kaliteli yumurtayla hamile kaldım bebeğim gelişmedi kürtaj oldum aran 3-4 ay geçince 2 bebek kaybından dolayı genetik araştırma yapıldı pıhtılaşma bozukluğu çıktı biraz ileri boyuttaydı bebeklerimi kaybetmemin en büyük nedeniymiş
3. ye başlayacaktık kan sulandırıcı kullanacaktım fsh yüksek çıktı ertelendi tedavi ertesi ay düşünce başladık ama prolactin çok yüksek çıktı halende yüksek ilaç kullanıyorum 3tane 3. güne kaliteli embriyom kaldı ikisi transfer edildi olmadı kan sulandırıcının dozu az gelmiş dendi ayrıca bende hipotiroidi ve birçok vitamin eksikliği var ilaçlar kullanıyorum ama çok fazla düzelmedi şimdilik doktorum çok iyiydi ve her konuda yardımcı oluyordu ama kısmet değilmiş olmadı geçen ay fsh yine yüksek çıktı ama bu ay düşmüş
4. ye başlayacağım için istanbul uzak olduğu için haliylen düşünceler aldı beni en büyük korkumda ya yine olmazsa diğe yollarda çok gezdik çok yorulduk küçük bir yerde yaşayıp büyük yerlere gitmek çok zor hele çalışırken işlerini ayarlamak başka yerlerde kalmak çevrendekilere zorunlu olarak bazı açıklamalar yapmak daha da zor
tabiki herşey allahtan ve inşallah bir gün mükafatını alacağız herkes tabiki kendi sorununu bilir ama inan büyük yerlerde yaşasaydım bu kadar strese girmezdim
topiklerdeki bir çok kişi hep öngörüşmeden bahsedince gitmek gerekli diğe düşündüm telefonda halledebilmek çok daha iyi tabiki teşekkür ederim arayıp konuşayım o zaman belkide önceden gitmeme gerek kalmaz
inşallah zamanı gelince daha rahat olurum ve tedavim çok güzel geçer

tebrik ederim...umut oldun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah.dualarını esirgeme hamilelerin duası kabul olurmuş derler.

cnm usg kaç folikül oldugu önemli demşsin...takıldım şimdi sayı kaç olmalı????

imojee hangi kanalda bu program.googleladım fakat bi çok program var..

suziskom kanalin ismi "TLC" genelde actigimda PREGNANCY & BIRTH konulari denk geliyor cok hosuma gidiyor..
eger izlersen eminim sende benim gibi olursun...vallahi gozlerim dolu dolu izliyorum.. bebeklerin dogdugu anlari gordugum de inanilmaz bisiler oluyor bana :) eminim coook buyuk bir mutluluktur... umarim bizler de nasip olur...

Canın hayırlı uğurlu olsun.Yüce Rabbim kucağına alıp büyütmek nasip etsin.

Selam kızlar.Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı Cumalar.Özellikle nisasum ile smile hayırlı olsun .Kızlar başarmak için inanalım ,olması için de pozitif olalım.Tüm Eylül ve Ekim ayı tedaviye başlama heycanı yaşayan arkadaşlarıma kolay gelsin.Kızlar starsuzie,imoje,beyaz,dus,eylül08,aren,bebeğim01,.....daha adını yazamadığım umut yolcuları haydi hep beraber pozitif olalım ,enerjilerimi kaybetmeden dualar edelim.Bin aydan hayırlı Ramazan ayında ve Cuma gününün hürmetine birbirimize dua edelim....

imojeeejum:)
buldum..sanırım özelden link yollayım check edelim..merak ettim illaki izlemem lazım:))
çok thanks honeybunch:)

canımmm hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar olsun..allah tüm dileklerimizi kabul etsin anne olammızı kolaylaştıracak sebebler nasip etsin inşallah.
hiç positivedegilken okudugum msjın bana enerji vermeye yettti çok sagol canım..

kademi canım çok sağol umutlu olalım evet benim psikoloji günlere göre değişiyor siz eylülde ben ekimde başlıycam hepimizin duaları kabul olsun inşallah

starsuzie arkadaşım nasılsın canım eylülde başlayanlardansın inşallah çok güzel geçer tedavin benim negatif sonuç aldığım zaman öyle bir moral vermiştin ki unutmuyorum pozitif düşünmemi sağlamıştın insan herzaman pozitif olamasada bazen birilerinin enerjisi iyi geliyor bana iyi bir enerji vermiştin inşallah bu enejin bebeğinede kavuşturur seni

kademi canım çok sağol umutlu olalım evet benim psikoloji günlere göre değişiyor siz eylülde ben ekimde başlıycam hepimizin duaları kabul olsun inşallah

Canım inşallah eylülde başlarım.Nisan da yarım kalan tedavim sonrası dhea kullanıyordum ağustosda kist olunca dr eylül de gel bakalım ona göre karar veririz dedi.dhea için 3-4 ay kullanmak iyi dedi .Ben 3. aydayım.İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alacağız.

Selam canım amin diyerek başlayalım hayırlara vesile olsun.Hep olumlu olmalk dileğiyle .....olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım. işallah allahım hiç birimizi evlat sevgisindem mahrum bırakmaz. evet küçük yerlerde yaşamak ne demek bilirim. memorial in telini internetten bulabilirsin. durumunu özetleyip uzakta olduğunu ve gelmeden hangi tahlilleri istediklerini sorarsın ona göre hazırlıklı gelirsin. buraya da gelsen senden isteyecekleri önce tahlil olacaktır. istediğin bişi olursa çekinme yardıma hazırım.
sevgiler...

Kademi,inşallah.cnm.günler ilerledikçe bi korku sardı beni...
hadi gene kist olursa ya gene ertelenirse....v.s
korkmaktan çok degişik bir heyecan bu.bakalım bu süreci hep beraber gögüsleyecegiz...
eylülde hep beraber bu yolda ilerleyeceğiz bakalım neler yaşayacagız.???.
ne kadar plan yaparsak yapalım ,hayat kendi planını uyguluyor sonuçta.

Son düzenleme:

Canım git öbür ay gele alıştık.İnşallah olmaz.Olumlu düşünelim.İnsan hem heycan,hem merak hemde sitrese giriyor ama kendimize meşgul olacağımız işler yada ortamla bunu yenelim.Evde tek olmamaya gayret et ,anlaştığın arkadaşlarle zaman geçir hatta ortam bile değiştir.Bana iyi geliyor.Canım ben özelden mesaj göndermedim.Sen bana özelden msn gönder görüşelim.Ayrıca diğer arkadaşlarda msn gönderirlerse görüşürüz.Selamlar.

cok tesekkur ederim kademi duaların icin bende hepimiz icin cok edıyorum .stres yapmıcam desemde cok streslıyım bu ikinci denenmem olucak insallah bu sefer hersey yolunda gider iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…