Selam kızlar.Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı Cumalar.Özellikle nisasum ile smile hayırlı olsun .Kızlar başarmak için inanalım ,olması için de pozitif olalım.Tüm Eylül ve Ekim ayı tedaviye başlama heycanı yaşayan arkadaşlarıma kolay gelsin.Kızlar starsuzie,imoje,beyaz,dus,eylül08,aren,bebeğim01,.....daha adını yazamadığım umut yolcuları haydi hep beraber pozitif olalım ,enerjilerimi kaybetmeden dualar edelim.Bin aydan hayırlı Ramazan ayında ve Cuma gününün hürmetine birbirimize dua edelim....
cok tesekkur ederim kademi duaların icin bende hepimiz icin cok edıyorum .stres yapmıcam desemde cok streslıyım bu ikinci denenmem olucak insallah bu sefer hersey yolunda gider iyi ki varsınız
Tatlim insallah bebislerimize kavusuruz.. bakalim 3 eylulde dr. randevumuz var. ne dicek acaba.. yoksa baska bir dr. bakicagiz. biraz uzakta ama zaten kac defa topu topu dr. ye gidiyoruz ki degil mi...
Butun ama butun dunyadaki bebek ozlemi ceken kadinlarin umarim dilekleri gercek olur...
Amin canım sen nereye gideceksin?Özlemlerin gerçekleşmesi dileğiyle.........
Eylül ekibi,
baglantıyı kopartmayalım eylül hareketli bir ay olacak gibi...
tesekkur ederim Kidemcim.. tatlim biz yurt disinda yaptiracagiz tedaviyi. eger basarili olmazsak tatilde tr de dusunuyoruz... kismet insallah basarili oluruz hepimiz...
Eylül ekibi,
baglantıyı kopartmayalım eylül hareketli bir ay olacak gibi...
hepimize umut dolu sabır dolu, kaliteli ve bol yumurtalı bayramlar diliyorum bende
suziskom lutfen uzulme.. hersey insallah guzel Allahimin izniyle guzel olacak.. biliyorum elimizde degil uzulmemek ama guclu olmak ZORUNDAYIZ.. baska cagremiz yok... bizler elimizden gelenini yapiyoruz.. taktir Allahimin.. insallah dedigin gibi seneye kucaklarimizda bebislerimizle bayram kutlariz...
canım ne haber ben bel fıtığında yayılma nedeni ile 2 haftadır raporlu yatıyordum.Malasef o aşamada tüpe başlayamadım.İnşallah önümüzdeki aylarda.Sen den ne haber .Bende de geçen ey kist var dı bu ay da bel fıtığı nedeni ile olmadı .Ayrıca bende daha önce kist olduğu zaman tüpe başlamadan önce doğum kontrolü hapı kullanatak baskılama yapmışlardı.Tüpe hazırlık aşamasında 3 ay kullanmış.Allahtan hayırlısı...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?