Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Tatlim insallah bebislerimize kavusuruz.. bakalim 3 eylulde dr. randevumuz var. ne dicek acaba.. yoksa baska bir dr. bakicagiz. biraz uzakta ama zaten kac defa topu topu dr. ye gidiyoruz ki degil mi...
Butun ama butun dunyadaki bebek ozlemi ceken kadinlarin umarim dilekleri gercek olur...

cok tesekkur ederim kademi duaların icin bende hepimiz icin cok edıyorum .stres yapmıcam desemde cok streslıyım bu ikinci denenmem olucak insallah bu sefer hersey yolunda gider iyi ki varsınız

allah hepimizin yardımcısı olur.duamızı ve inancımızı kaybetmeyelim.

Amin canım sen nereye gideceksin?Özlemlerin gerçekleşmesi dileğiyle.........

Amin canım sen nereye gideceksin?Özlemlerin gerçekleşmesi dileğiyle.........

tesekkur ederim Kidemcim.. tatlim biz yurt disinda yaptiracagiz tedaviyi. eger basarili olmazsak tatilde tr de dusunuyoruz... kismet insallah basarili oluruz hepimiz...

Eylül ekibi,
baglantıyı kopartmayalım eylül hareketli bir ay olacak gibi...

İnşallah hayırlı ay olur.Canım dr.a ayın kaçın da gidecek sin?Ben de adet geçikmesi olmazsa bayramdan önce gideceğim.Adetim İnşallah bayram tatiline gelmez.Yoksa ekime kalırım.Haydi hayırlısı eylül ekim yolcuları hepimize kolay gelsin.:))

arkadaslar nasılsınız ben rahım filmi ni cektirdim cok sükür bir sorun yok dedi ceken doktor.genetik icin bugun kan verdik 20 gün sonra cıkıcak dendi.

arkadaslar kardiyovasküler risk paneli yaptıranınız varmı.bugun hastaneleri gezdım kimse yapmıyoruz dedi.sizler yaptırdıgsanız ne olur yardım edin hangi hastanede yaptırdınız .ssg geciyomu.bahceci klinigi yapıyo ama cok pahalı 750 tl istedi

arkadaslar hayırlı kandiller bu gece hepimiz birbirimize bol bol dua edelim

seninde kutlu olsun suzijanim...
aklima ne geldi benim hani sen deha kullaniyorsun ya tatlim.. o kist yapmis olabilir mi??
dr. sana ne verdi kistleri kucultmek icin? dogum kontrol hapi veriyorlar genelde... sordun dimi dr. ne tatlim??

imojanım dheadan mı sormadım.dogum kontrol hapına başladık.bakalım adetle durum degerlendirmesi yapılacak.
canım benim çok buruk içim bugün:/
rabbim seneye bugünlerde yüzümü güldürmüş olsun seneye ramazan bayramaında kucaklarımız dolmuş olsun.çok canım yanıyor

suziskom lutfen uzulme.. hersey insallah guzel Allahimin izniyle guzel olacak.. biliyorum elimizde degil uzulmemek ama guclu olmak ZORUNDAYIZ.. baska cagremiz yok... bizler elimizden gelenini yapiyoruz.. taktir Allahimin.. insallah dedigin gibi seneye kucaklarimizda bebislerimizle bayram kutlariz...

canım ne haber ben bel fıtığında yayılma nedeni ile 2 haftadır raporlu yatıyordum.Malasef o aşamada tüpe başlayamadım.İnşallah önümüzdeki aylarda.Sen den ne haber .Bende de geçen ey kist var dı bu ay da bel fıtığı nedeni ile olmadı .Ayrıca bende daha önce kist olduğu zaman tüpe başlamadan önce doğum kontrolü hapı kullanatak baskılama yapmışlardı.Tüpe hazırlık aşamasında 3 ay kullanmış.Allahtan hayırlısı...........

hepimize umut dolu sabır dolu, kaliteli ve bol yumurtalı bayramlar diliyorum bende

amin inşallah kaliteli bol yumuş:)

imojanım msjını yeni gördüm aslında bu topic i çok boşladık halbuki bizler kader arkadaşıyız://
taktir allahın boynumuzu büktük bekliyoruz.sen bunları yazarken tedaviye başlamamıştın şimdi ise epey bi yol kattetin.başaracaksın umut olacaksın.
ne aşamadasın şu an?

canım çok çok geçmiş olsun hiç haberim yoktu bel fıtıgı ciddi bi durum mu!!!
ağrın yoktur umarım.
hayat aslında kendi planını yapıyor bizde sanki kendimiz planlamışız gibi oynuyoruz...her işte bir hayır vardır diyoruz işte.
çok geçmiş olsun tekrar.
bu topic i güncel tutalım baglantıyı kopartmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…