insallah bitanem...hayal kirikligi yasadim... ama dedigin gibi bukadar pahaliyken o tek yumurtayi aldirmak cok riskti. o nedenle iptal kararini biz verdik. dr. kan tahlilimde yumurtan dolu ihtimali yuksek dedi. ama biz yinede diger tedavi ve baska bir ilac protokoluyle baslamak istiyoruz.
bazen kendimi yorgun hissediyorum ama ardindan hemen toparlan diyorum kendime...
insallah bizlerde senin gibi gobusumuze miniklerimiz gelir... iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederim tatlimm
merhaba arkadaslar...umutlu olun...kullandıgımilaclar gonalf ve lucrin..dozu cok artırıldı en son480 di.gonal f in dozu.. bitkisel birsey kullanmadım..ama incır kürü benım bıryakınımda cok işe yaradı..
şuan ikinciyi düşünüyorum vakıt kaybetmeden..
eylulcum cok tesekkur ederim tatlim... kismet degilmis bu ay... saglik olsun... 3 eylulde dr. randevumuz var.. kismet artik. yeni ilac protokolunu konusacagiz..
merhaba arkadaslar...umutlu olun...kullandıgımilaclar gonalf ve lucrin..dozu cok artırıldı en son480 di.gonal f in dozu.. bitkisel birsey kullanmadım..ama incır kürü benım bıryakınımda cok işe yaradı..
şuan ikinciyi düşünüyorum vakıt kaybetmeden..
imoje Canım geçmiş olsun.Öncelikle verdiğin karar sizin için doğru karar ise üzülme, aldığın kararı mantığıyla tekrar tedavi için kendini hazırla .İnşallah çok sayıda kaliteli yumoşların olur.kaydirigubbakcemile5
eylül yolcusu kalmasın...
şmdi tam yol kankisi olduk işte.her işte bir hayır vardır arkadaşım..bakarsın süpris yapar bebişin..
cnm bizi sakın bırakma ne olur ssana çok ihtiyacımız var.umutsun bizim için
kademi nasılsın?
ne aşamadasın?
şmdi tam yol kankisi olduk işte.her işte bir hayır vardır arkadaşım..bakarsın süpris yapar bebişin..
QUOTE]
suziskom benimmm... insallah bir aksilik cikmazsa birlikte baslariz tedavimize :) hayirlisi neyse o olsun bitanem...
arkadaşlar merhaba kademi ve bebeto sizler hangi dr dan tedavi görüyorsunuz bana isim verebilirmisiniz neden özellikle sizden istiyorum bende mersindeyim teşekkür ederim
QUOTE]
suziskom benimmm... insallah bir aksilik cikmazsa birlikte baslariz tedavimize :) hayirlisi neyse o olsun bitanem...
Selam kızlar eylül de bende varım.Hepimize kolay gelsin.İnşallah topluca mutlu haberlerimizi alırız.
arkadaslar bende alman hastanesine gittim .görüstüm benden ve esımden genetik analizi istediler.hormon testleri ve rahim filmi istediler ay insallah bir sorun cıkmaz
Canım bende 20 lucrın 450 gonol f kullanmıştım.Ama tedavim yumurta gelişimi olmadığı için yarım kaldı.Nisan ayından beri tekrar deneme için bekliyorum.2 aydır dhea kullanıyorum.Bu ay kist vardı gelecek ay tekrar dr gideceğim.İnşallah başlarız.1. bebişin de de yumurta rezerv azlığı mı vardı?Hangi iğneleri kullandın?Bilği verirsen sevinirim.Umutla,istekle,inatla ve özellikle büyük inançla olmasını bekliyoruz.Allahın izniyle hepimiz mutlu haberleri alırız.
,arkadaslar hepimiz eylül yolcusu olduk hadi hayırlısı
,
canım insallah bus efer yumurta gelişimin olur..biryumurta olsun biizm olsun...
saglıklı olsun bebek olsun..kızım 10 aylık oldu..yumurta rezervi konusunda bir bilgim yok..
bend egonal f ve lucrin kullandım..tedavıden 3 ay önce klomen kullanmıstım basıt bir ılac..ama ozaman 3 yumurtam olmustu..eşimd eproblem oldugu için döllenme olmamıstı..
gonalf en son 450 nın ustunde almıstım..tek yumurta cıktı..ve tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?