Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

suziskom nasil olayim iste telefon bekliyoruz.. tedirgin olarak bekliyorum.. kismet artik... Hayirlisi neyse o olsun tatlim

tatlim 4 yumos almislardi. 3 dollenmisti sadece bir tanesi dollendigini soyledi ve oda yavasmis. yani iptal edilecek sanirim. bir gun daha izleyeceklermis. eger buyume olmaz sa ki oyle olacak bence. transfer edilemicek.. yapacak bisi yok... kismet degilmis... demekki..

Teşekkür ederinm canım.Şu an daha iyiyim ama sağ bacağım ara ara çekme ve ağrı yapıyor idare ediyorum .Başka dr un görüşünü de alacağım ona göre tedaviye devam mı yıksa amaliyat mı karar vereceğiz.Canım Allahtan umut kesilmez hayırlısı olsun.Bak yumurtan olmuş ve döllenme aşamasına kadar ilerlemisin.Hayırlısı olsun .Üzülme demek kolay ,yaşayan bilir .Canım kendine ii bak .Öptüm

Satarsuzi selam.Ben yoğunluktan msn ye giremedim.Kusura bakma .Kızlar umutlarımızı yitirmeyelim.Senin dediğin gibi olması gerekenker oluyor bizde ayak uyduruyoruz.Allahtan her şeyin hayırlısı olması dileğiyle Selamlar.

cnm sen iyileş konuşuruz bol bol.umarım ameliyata gerek kalmaz.

Arkadaslar bende yumurta rezervi az olanlardanim. 6 ay once 1 tup bebek tedavisi oldum 2 yumurtam cikti 1 i dollendi ve tutmadi. Bahceci kliniginde oldum . bu ay 2. yi olacagim insallah. FSH im 9.5 ve gecen ay 6 folikulum vardi . Hayit tohumu iciyorum bende. Ilk tedavimde 600 unite ilac verdiler gunluk ama ona ragmen yumurtam 2 tane oldu. Bakalim bu sefer ne verecek doktorum carsamba gorusmeye gidecegim.
Esime de doktoru igne verdi gobekten vuruluyor gun asiri menagon 75. 32 gun vurulduktan sonra tup bebek yaptirin dedi. Tup bebek sansini arttirmak icinmis. Yani embryo kalitesini belirleyen sadece yumurta degil sperminde onemi varmis. Ayrica dusuk oranini azaltiyormus bu tdeavi .

cnm benimde fsh 10 ama 2 folikül gözüküyor...
yeni tedavinde başarılar diliyorum.ilk tedaviden sonra ekstra bişeyler yaptın mı?folikül sayısı artmış.
doktorun kim? rezerv sorunu yaşayanlar baglantıyı kopartmayalım desteğe ihtiyacımız var.

merhaba kızlar nasılsınız evet çok zamandır boşladık topiği

KADEMİ geçmiş olsun canım inşallah belin bir an önce düzelir canım önce sağlığına kavuşda tedavin biraz geç olsun ama inşallah bundan sonra herşey yolunda gider

İMOJE canım kötü düşünme inşallah o bir yumurta çok iyi gelişir ve transferin olur ve kavuşursun bebeğine ben 2. tedavimde 3. güne kalan tek yumurtayla hamileydim sonu gelmedi ama olsun demek ki olabiliyormuş inşallah senin sonuna kadar güzel gider

STARSUZİE 2 yumurta az tamam ama kaliteli olmaları önemli biliyorsun iyi gelişsin iyi büyüsün iyi döllensinler inşallah bebeğin o iki tanede saklıdır belkide allah verince veriyor 1 tanede olsa ve inşallah sende kavuşanlardan olursun canım

KRİZHAZEL inşallah kullandığınız ilaçlar işe yararlar benim eşimde tedaviler öncesi hep vitamin kullanıyor ben artık birşey kullanmıyorum tedaviler öncesi her kullandığım doğal şy kist yaptı ve hep tedavilerim ertelendi inşallah tedavin çok güzel geçer de kavuşursun meleğine

bende inşallah ekimde memorialde 4. ye başlayacağım bu ay histereskopi çektireceğim dr her testi herşeyi yaptırmışsınız başlamadan histereskopiyide çektirin dedi inşallah problem çıkmaz ver başlarım ekimde bu ay fsh ım 6. 20 çıktı çok sevindim ekimdede inşallah iyi çıkar allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun

Evet ilk tedavimden sonraki ilk ay 11 folikulum vardi mesela ilaclarin arttirdigini dusunuyorum ben
Doktorum Halit bey
vitamin iciyorum sadece ve folibol.
Sanada basarilar canim

Canım teşekkürler .Hayırlısı ile vakti gelince tedaviye başlarız.Herkese kolay gelsin.

gunaydın bayanlar
krızhal bende umutta tedavı goruyorum ve erkeklerın ılk defa duyuyorum ıgne yaptıgını tupte
senın esındede problem varmı
neden boyle bırseye karar verdı doktorun
benım 2,denememde bebegım tuttu ve dustu
oyuzden sımdı 2 ay gectı bırdahakı ay baslamayı dusunuyorum maddı ve manevı hazır olursam canım

canım sen nerdeki tüp bebek merkezine gidiyorsun

Doktoru sperm deki DNA hasarlarini yoketmek ve dusuk olmasini onlemek icin verdi igne tedavisini, Prof dr Kaan Aydos doktorumuz. 32 gun igne olduktan sonra tup bebek yapacagiz .
esimin morfolojisi ve ileri hizlisi dusuk o yuzden .

Doktoru sperm deki DNA hasarlarini yoketmek ve dusuk olmasini onlemek icin verdi igne tedavisini, Prof dr Kaan Aydos doktorumuz. 32 gun igne olduktan sonra tup bebek yapacagiz .
esimin morfolojisi ve ileri hizlisi dusuk o yuzden .
merhaba canım benim eşimin morfolojisi % 2 ileri hız 18 bin bu az mı oluyor hiç anlamıyorum erkekle ilgili sorundan?

Eylül seni merak ediyordum yeni tedavin hayırlı olsun inşallah...
gelişmelerden haberdar et lütfenn

Evet ilk tedavimden sonraki ilk ay 11 folikulum vardi mesela ilaclarin arttirdigini dusunuyorum ben
Doktorum Halit bey
vitamin iciyorum sadece ve folibol.
Sanada basarilar canim

cnm çok sagol bakalım ilaçlara ne tepki verecegim daha hiç deneyememiş biri olarak...
b

merhaba canım benim eşimin morfolojisi % 2 ileri hız 18 bin bu az mı oluyor hiç anlamıyorum erkekle ilgili sorundan?

bunu bende çok merak ediyorum benim eşimde de morfoloji%3 yazıyor .bizi aydınlatın arkiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…