merhaba canım benim eşimin morfolojisi % 2 ileri hız 18 bin bu az mı oluyor hiç anlamıyorum erkekle ilgili sorundan?
gunaydın bayanlar
krızhal bende umutta tedavı goruyorum ve erkeklerın ılk defa duyuyorum ıgne yaptıgını tupte
senın esındede problem varmı
neden boyle bırseye karar verdı doktorun
benım 2,denememde bebegım tuttu ve dustu
oyuzden sımdı 2 ay gectı bırdahakı ay baslamayı dusunuyorum maddı ve manevı hazır olursam canım
Bahceci klinigi
canım nasıl bir yer bende oraya gelmeyi düşünüyorum netten araştırıyorum en iyi orası gözüküyor. gerçekten iyimi
evet cok sasırdım erkekler igne oluyo mu tupte
9.5 FSH ile 9 antral folikul goruldu bu ay benim
ilk denememde uzun protokol 3 folikül , 2. denememde ( ant. pro ) 11 , 3. denememde ( ant.pro ) 7 , 4. ve son denememde ( ultra ant.pro. ) sanırım 10 folikül elde edilmişti maximum doz ilaca rağmen
son denememden 2 ay önce lap. oldum ve sonuç pozitif , oğluşum 14 aylık şu an
hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
ilk denememde uzun protokol 3 folikül , 2. denememde ( ant. pro ) 11 , 3. denememde ( ant.pro ) 7 , 4. ve son denememde ( ultra ant.pro. ) sanırım 10 folikül elde edilmişti maximum doz ilaca rağmen
son denememden 2 ay önce lap. oldum ve sonuç pozitif , oğluşum 14 aylık şu an
hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
hayırlı olsun krıshazel bende bahcecı de halıt fırat erden e gıttım ramazan ayında tahlıller verdı benım yumurta rezerv az yasım 27 bu boyle olmammalı dedı arastıralım tamam dedım .tahlıllerı beklıyorum sızden de ıstedı mı tahlıler benım ılk denemem de 5 tane yumurta oldu 1 transfer edılmıstı. dusukle sonlandı bilmiyorum bu sefer cogalıcak mı sizin yumurta sayınız cogaldı mı ?
Evet canim benim cogaldi
ilk tedavimde 4 yumurta goruldu 2 tanesi olgun cikti 1 i dollendi ve oda tutmadi
Bu ay 9 yumurtam goruldu.
hayırlı olsun krıshazel bende bahcecı de halıt fırat erden e gıttım ramazan ayında tahlıller verdı benım yumurta rezerv az yasım 27 bu boyle olmammalı dedı arastıralım tamam dedım .tahlıllerı beklıyorum sızden de ıstedı mı tahlıler benım ılk denemem de 5 tane yumurta oldu 1 transfer edılmıstı. dusukle sonlandı bilmiyorum bu sefer cogalıcak mı sizin yumurta sayınız cogaldı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?