Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

krıshazelcım tesekkurler cevabına
ılk defa duyuyorum
pekı sızde gen testıne bakıldımı
nerden bılınıyor dna hasarını canım
onu anlamadım
benım esımde sperm 50 tane canım
bızde ılac kullanıyor cunku sebep bulunamadı
emre bey bakmıstı esıme umutta sorun gozukmuyor demıstı oylecene kaldık canım

evet cok sasırdım erkekler igne oluyo mu tupte

arkadaşlar yumurta rezervinin azalması sorunun bir çoğumuz yaşıyorken neden bu formdan devam etmiyoruz. bu topiği biraz canlandıralım dimi:)?
rezervi artırmak için kim neler yapıyor valla herkes yazsın ki birbirimizden bişiler öğrenelim dimi?

beyazcım haklısın birçoğumuz yaşıyoruz bu durumu ama ben hiçbir şey yapmıyorum uzun süredir ne zaman birşey denesem kistlerim oldu geçsin diğe doğum kontrol hapı kullandım
son 2 yıl içinde toplamda 10 ayımı doğum kontrol hapı kullanarak heba ettim tedavilerim ertelendi ve kullanmadığım aralarda da yumurta takibi aşılama ve 3 tüp bebek yaptırdım 20 gün sonrada 4. ye başlıycaz
aslında birşeyler kullanmak istiyorum tedavi öncesi ama yine kist olur tedavim ertelenir diğe korkuyorum ama herkeste kist yapmıyor bende bol meyve yemeye çalışıyorum ne bileyim belki biraz faydası olur olan yumurtalar kaliteli olurlar inşallah

arkadaslar fsh değerlerimizi de yazarsak daha fazla bilgi edinmiş oluruz.....kaç fsh la kaç yumurta oluştu....v.s.....

9.5 FSH ile 9 antral folikul goruldu bu ay benim

hayırlı olsun krıshazel bende bahcecı de halıt fırat erden e gıttım ramazan ayında tahlıller verdı benım yumurta rezerv az yasım 27 bu boyle olmammalı dedı arastıralım tamam dedım .tahlıllerı beklıyorum sızden de ıstedı mı tahlıler benım ılk denemem de 5 tane yumurta oldu 1 transfer edılmıstı. dusukle sonlandı bilmiyorum bu sefer cogalıcak mı sizin yumurta sayınız cogaldı mı ?

ilk denememde uzun protokol 3 folikül , 2. denememde ( ant. pro ) 11 , 3. denememde ( ant.pro ) 7 , 4. ve son denememde ( ultra ant.pro. ) sanırım 10 folikül elde edilmişti maximum doz ilaca rağmen
son denememden 2 ay önce lap. oldum ve sonuç pozitif , oğluşum 14 aylık şu an
hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

amin insallah cok heyecanlıyım insallah bızde boyle guzel sonuclarla karsılasırız

Starimucum ilk protokolde ve son protokolde kullandigin ilaclar degisti mi?
yani uc filikul den 10 taneye cikmis.. bu iyi bir haber... rezervin iyi durumdaymis demekki..
ilaclarin adini gercekten merak ettim. cunku her bunye degisik cevap veriyor..
Allah anali babali buyutsun tatlim...

Evet canim benim cogaldi
ilk tedavimde 4 yumurta goruldu 2 tanesi olgun cikti 1 i dollendi ve oda tutmadi
Bu ay 9 yumurtam goruldu.

Evet canim benim cogaldi
ilk tedavimde 4 yumurta goruldu 2 tanesi olgun cikti 1 i dollendi ve oda tutmadi
Bu ay 9 yumurtam goruldu.

krishazelcim.. bneimde son tedavimde 5 folikul vardi 4 tanesi toplandi. bir tanesi embryo oldu ama devam etmedi.
senin kullandigin ilaclarinda adini yazabiloirmisin hayatim?

Canim benden extra tahlil istemedi zaten ben herseyi yaptirip gitmistim . benden sadece rahim filmi istedi onu yaptirdim. Ben onumuzdeki hafta basliyorum insallah sen nezaman baslayacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…