Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba canımm, geçmiş olsun ve kolay gelsin,
ben sana süper bir yer öneririm bu konuda, bak ankarada bulunan bir yer adı ıstanbul baharat webde bulursun adreslerini, sahibi yılların lokman hekımı mustafa amca, ona tahlillerini gönderiyrsun, faks yada kargo yap, o sana ne yemen ne ımne gerektiğini hazırlayıp kargo edıyor,

özel karışım olur, tohumların çayları olur, hepsi var, TR bu konuda cok daha ıyı, sen burdan şaşma bende kullandım ve cok faydasını gördüm,

sevgiler,

nazenim fıstığım msn ni açabilirmisin özelden yazamıyorum (

Son düzenleme:
Cok ama cok tsk ederim desteyiniz icin, kurban oldugum allahim herkeze gönlüne göre versin

Evet haklisiniz, bir tr de de muhane olsam. Hatda esim bana hep demisdir , gel tr gidelim diye......
Neyse saglik olsun ,nasip kismet hersey degilmi .

Gercekten mi , o mustafa amca fsh dan felan anliyor yani :)
Süperrrrrrrmis ya
Ya bana bu konuda yardimci olursan cok sevinirim.

Merhaba nazanin,

Mustafa amcaya faksimi yolladim, bakalim hayirlisi cevap alabilecekmiyim.
Tekrar tekrar tsk ederim sana.

Ama kafam yine karisti belki bu konuda yine bana yardimci olabilirsiniz.
DrÖstradio
. tahlillerimi istemistim, hani gerekirse Mustafa amcaya yollarim diye.
Ben yazimda demisdim ya fsh degerim yüksek diye , halbuki E2(Östradiol
(=17ß-Östradiol, =Estradiol, =E2) yüksekmis.

Acaba bu konuda bana önerecek birseyiniz varmi?

canım benım bıldıgım e2 bazen kıstten felan yuksek çıkıyor benım oyle olmustu, sen genel anlamda dedın demı mustafa amcaya, sorunum su dıye, o sana sımdı guzel bır paket hazırlar, karışım, çaylar felan, eşin içinde varsa onada yapar, sen hıc aksatmadan ye ıc onların yolladıgı ok mı,

e2 için başka bir topicde yıldız80 ısımlı bır arkadaşımız var o da yuukseklıgı nasıl ıner dıye araştırma yapıyordu , bı bak ona ıstersen:),

ama stres yapma tek sorun buu, sevgıler canım,

böceğimi gördüüüm Allahım ne büyüksün hep ağlamak istiyorumm nasıl bir duygu buuu :)))) 2 hafta sonra kalbi atacakmış 5 haftalıkmış minnoşum..

böceğimi gördüüüm Allahım ne büyüksün hep ağlamak istiyorumm nasıl bir duygu buuu :)))) 2 hafta sonra kalbi atacakmış 5 haftalıkmış minnoşum..

mrb canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim bütün isteyenlere ve banada yasatsn inş bu duyguyu tüpbebekmi benm yumurta sayım az yaa cok korkuyorum

Merhaba Arkadaşlar..

Kısaca durumumuzu paylaşayım, umarım banada yardımcı olursunuz.
2yıllık evliyim ve korunmasız geçti bu süreç gebelik hiç olmadı.
Sorunlarımıza gelince eşimde hareket ve morfoloji sorunu var.
Bende ise yumurta rezevr azlığı, çikolata kisti(1,5cm)
Aylık görülen folikül sayım genelde aynı solda 4,sağda 1
Şubat ayında FSH:11,5 AMH:0,88 çıktı.
Biz eşim için kaan hocaya gittik.Eşimi tedaviye alacağını ve bu sürecte benim durumumun kontrol altında olması gerektiğini son ana kadar normal yoldan olması için tedavinin süreceğini söyledi.

Şimdi sizlerden ricam.DHEA konusunda bilgi vermeniz,doktora sormadan kullanabileceğim bir ilaçmı kendi kontrolümün başlaması için adet olmayı bekliyorum.Bu ay dkh de kullanıyorum(basit kistten dolayı) Doktora gitmeden hemen başlamak istiyorum sizce doğrumu yapıyorum.
Günlük kullanımı kaç adet?
Bu rezevr sıkıntısı hakkında neler yapabilirim?Durumum çokmu vahim?Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

İnşallah Rabbim hepimize tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tatdırsın..

mrb canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim bütün isteyenlere ve banada yasatsn inş bu duyguyu tüpbebekmi benm yumurta sayım az yaa cok korkuyorum
sağol canııım darısı başınızaaa.. ben tüp bebek denedim olmdaı 2 kez de yumurtalarım büyümediği için tedavim iptal oldu ama bu mucize kendiliğinden geldi hiç ümitsiz olma en kısa zamanda Rabbim hayırlısını versin kuzucum..

hayır tatlım durumun hiiç de vahim değil.. bak benim çikolata kistim 3 cm, amh 0,12, sağ tarafımda hiç follikül görülmedi şimdiye kadar, solda ise bazı aylar 1-2 tane ancak görüldü.. eşimde hareketlilik %5 morfoloji %2, üstelik tiroid sorunlarım var ve ileri derecede obezim.. amaaaaa 1 senelik çok yıpratıcı çok üzücü bir tedavi sürecinden sonra mucizem kendiliğinden geldi :)))) şimdi 5 haftalık gebeyim dün kesemi gördüm, geçen hafta öğrendim hala ağlıyorum..
sakın moralini bozma ümidini yitirme ve eşinle benim daha önce yaptığım gibi bacı-kardeş olma
ben bol bol dua etmekten başka pek de birşey yapmadım ama gebe kaldığım ay viola diye bitkisel bir ilaç kullandım bir de ondan önceki ay doktorum femara kullandırmıştı, ayrıca tiroidlerimin düzeyi ilk defa bu kadar iyi oldu.. özellikle t4 düzeyinin 16 civarı olması gerekli dedi bana doktorum, mutlaka ölçtür ve bir endokrinoloji uzmanına git..
viola için link vereyim incele canım
Tomil Herb | Tomil Herb Viola 120 Tablet | 52,00 TL fiyat ve yorumlar
herşey gönlünce olsun, Allah yar ve yardımcın olsun..

canım slm sen ne yaptın hemen ya kendini diri diri mezara soktun orda dur bakalım benim fsh 17 eşimde hareket sorunu var sag yumurta. iyi kan pıhtılaşması var varda var ama ben yılmadım
dhea demişsin canım kimi kişilerde bu kist yapıyor kontrole gidince sor bakaılm
ben tüp bebege başlamadan kullandım 4 ay şimdi bıraktım tüp bebek yaptırıyorum tekrar rapor çıkartıyorum işte bu dhea uzun süreli yani 4 ay kullanılmalıki fayda göresin
sen veya eşin ne kullanıyorsun şimdi

ayşecim viola ile birlikte dhea yı kullanabilirmiyim sence

Son düzenleme:

Troidlerimde sorun yok canım eşimin tedavi süreci uzayabilir o yüzden kendi adıma endişeliyim.bunada tüm gittiğim doktorların yorumları sebep oldu ama tabiki ben tıbbi açıdan endişeleniyorum asla rabbim umudumu kesmem senin gibi mucizeleri çok rabbimin SAĞLIKLA KUCAKLAYIP KOKLAMAYI NASİP ETSİN RABBİM SANA

Eşimin tedavi süreci çok yeni başladı öncesinde kendimizce vitaminler falan kullandık proxed bile 3 ay fayda etmedi.kaan hoca klomen ve endolle tedavisine başladı ben bir süre hayıt kullandım öncesinde fsh ölçtürmedim 2 ay kullanıp test yaptırınca fsh 11,5 çıktı bıraktım onuda ..omega3 kullanmaya başlıyacağım onuda bırakmıştım violada deneyeyim bu ay hayırlısı

Dün 5. gün kontrolüm vardı ve sadece 4 yumurtam vardı. Halit Bey önemli olan sayı değil kalite dedi
ama ben yine de korkuyorum. Bakalım yarınki kontrolde ne diyecek... Merional 300 e çıktı. Cetrotide verdi ayrıca. Eğer herşey iyi giderse cumartesi toplanırmış yumurtalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…