Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Aysecigim tebrik ederim canim. Allah tamamina erdirsin.
arada boyle harika hikayeleri duymak cok iyi geliyor. cok hosuma gidiyor gelip yazmis olmaniz.. hepimizin umuda ihtiyaci var bu iyi geldi..

katılıyorum cnmmm ama nasıbı mısde varsa hıcbısey onemlı deıll.yanlıs bıle kullansak ılaclarıııı...umarım en kısa zmnda kndılıgınden hamıs kalırızzzz

anneeeeeedelorummmm hasırlann...mucızeeen deloookatlancak aklına kötu bısey gtrmee cnmm yarın saba hda erknce gt haber verr

arada boyle harika hikayeleri duymak cok iyi geliyor. cok hosuma gidiyor gelip yazmis olmaniz.. hepimizin umuda ihtiyaci var bu iyi geldi..

imojecumm merhaba..senin tedavnn dewammı edıoo baslıcak mısınn basladınmıı..

imojecumm merhaba..senin tedavnn dewammı edıoo baslıcak mısınn basladınmıı..

imajem tatlı kuşum benim hiçç moralini bozma unutma her ayki yumoş birbirinden bağımsız birdaha öyle olcak diye birşey yok herşey nasip kısmet fıstığım

ayşe sen başka bir topikde dikkatimi çekmiştin yeter felan var onlarla daha çok diyolog halindesiniz.....hatta bir yazın dikkatimi çekmişti kimbilir daha kaç kışlar kaç baharlar geçireceğiz....o süzün okadar duygulandırmıştıki beni ağlamıştım.....
bak bahar sana nekadar güzel geldi rabbim inşallah tamamına erdiri canım....

kızlar bizde sorun biliyorsunuz rezerve azlığı var diğer herşey normal birde erkek faktörü kaan hoca diye ankarada bir ürolog hoca tesadüfü öğrendik ve bize neden hemen tüp bebek ve hacettepede yine iyi bir ürolog ahhhh bu tüp bebekciler kurban gibi hemen kapıyorlar felan filan yani rotamızı o yöne çevireceğiz bakarsınız normal yolla hamiş kalırım :)) olmasada en azından sperm cikler kaliteli olur embriyoda etkisi olur :)))

bilmiyorum kızlar 2 dalında iyi doktor bunları söyledi birde araştırdım bu şekilde negatif tüp bebekden sonra hamiş olanda çok ve ürologlar sperm tam incelenmeli bazı yapıları deteylı incelemede çıkar onlarda sorun varsa tüp bebek bile hikaye deniliyor...

umut işte tüp tedavisinden çok bıktım iğneler şu bu deil kızlar o stres ömürden ömür alıyor hepinizde biliyorsunuz unutana kadar bunlarla meşgul olacağım şans bakarsınız yağmursesi ayşe gibi bende bir gün yazarım :))

Son düzenleme:

canimsin Allah tamamini erdirsin insalllaaahhh.

Canim sana yazarken hylcn e yazmisim aman insallah oda bende ve tabii cocuk bekleyen herkes hamile olur insallahhh

Canim sana yazarken hylcn e yazmisim aman insallah oda bende ve tabii cocuk bekleyen herkes hamile olur insallahhh

inşallah canım inşallahhhh rabbim hepinize aranızdada bana nasip eder.....

zeynep yanlışmı hatırlıyorum sende ankaradaydın değilmi....

Picasso, yağmur sesi, imoje, kademi ve ismini yazmadığım tüm arkadaslara desteklerin için teşekkürler .ayse senin adına inanılmaz sevindim.yarın için dua edicem

uyuyamıyorum 5te kalktım.. 8 buçukta tahlil yaptırmaya gidicem.. ellerim titriyor kalbim sanki boğazımda atıyor, gözlerim zaten 2 gündür hep ıslak.. Allahın büyüklüğü karşısında titriyorum..
hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum ve hepiniz dualarımda olacaksınız.. nolur Rabbimden siz de dileyin bu mucizeyi korusun..

Merhaba herkese... Benimde yumurta yetmezliği nedeniyle 2. tüp bebek tedavim yarım kaldı. Embriyolar gelişmediği için transfer olmadı. Şimdi 3. kez denemeye başladık. Femera protokolü
uygulanıyor. Femera ile merional 150 başladık. Ben geçen aya kadar doktor kontrolünde dhea
kullanyordum.Doktorum bu defa birşey söylemedi. Ona sormadan başlasam mı? Önerileriniz nelerdir.

Picasso, yağmur sesi, imoje, kademi ve ismini yazmadığım tüm arkadaslara desteklerin için teşekkürler .ayse senin adına inanılmaz sevindim.yarın için dua edicem

Canım çok teşekkürler.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah ayşe arkadaşımız gibi,yağmursesi ve imoj gibi mutlu haberlerimizi yazarız.Şuna inanıyorum rabbimin ol dediği zamanı var, sabırla o günü bekleyelim.

Canım hayırlısı ile kucağına alıp büyütmek nasip etsin.Allahım nazarlardan korusun.Gözün aydın.

arkadaşlar dhea yle ilgili net bir blgi alamadım sizden
ben istanbul avrupa yakasındayım önerebileceğinizz bi eczane varmı
eczaneden mi alayım netten mi alayımmm
yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…