canım sana yazamadım birtürlü ne olur üzülme bir gün olacak sadece ona odaklan. benim olduysa herkesin olur bunu da unutmayın emi[/QUOT
Canim benim senin icin de okadar mutlu oldum ki anlatamam. cunku en son buradan gittiginde cok yilmis, uzgun artik ugrasmiyacakmissin gibi geliyordu bana.. Ama bak Yuce Rabbim mukafatini cok guzel verdi..
beni soracak olursan ben pes etmek uzere gibi biseyim. iki gun once dr. ile telefon konferansi yaptik. yumurtalarin cok guzeldi esinin spermi de oyle dedi. yani neden embryo olmadigini bilemiyoruz dedi.
artik herseyi neredeyse denedim. elimden bisi gelmiyor.. butun vitaminleri bitkiselleri biraktim. kendimi deli gibi spora verdim. Allah yardimcimiz olsun..
katılıyorum cnmmm ama nasıbı mısde varsa hıcbısey onemlı deıll.yanlıs bıle kullansak ılaclarıııı...umarım en kısa zmnda kndılıgınden hamıs kalırızzzzsende stresler yaşamışsın ve seninde negatif olmuş ama inşallah bundan sonra daha güzel bir yerde daha ilgili ekiple karşılaşırsın ve sonucunda çok güzel olur
bana davranış olarak kötü değillerdi ben sağlıkçıyım aynı zamanda laborantım bir çok konuda öncesinde çok bilgim vardı zaten birde bu kadar tedavilerden sonra ve çok da meraklı olup araştırdığmdan dolayı herşey fazlasıyla öğrendim onların söylediği herşeyi iyimi kötümü genelde biliyordum ve dr la da paylaşıyordum ve ben başında bu şekilde çok iyi olmaz demiştim ama sonuçta tedaviye başlandı neyse sonuçta kısmet değlimiş de sonucum negatif oldu
deneme tahtasına dönüyoruz ona kızıyorum sonradan vücudumuzu toparlamak bize kalıyor
Rezervi benim gibi azalmış olan kader arkadaşlarım şimdi belki birinizin içine umut olur diye kendi hikayemi yazmak istiyorum ama çok uzun başka bir topiğe yazmıştım kopyaladım kusura bakmayın :))) ve asla ama asla umudunuzu kaybetmeyin ben hamileysem dağlar taşlar bile hamile kalır :)))
"Size biraz uzun ve sıkıcı bir hikaye anlatayım ama sonu güzel..
Ben 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim evliliğimin 3 veya 4. ayıydı sanırım hemen hamile kaldım ama çok kiloluydum 5. haftada tansiyonum 19-10 a çıktı 4-5 doktor gezdim, gebeliği böyle sürdüremeyeceğimi söylediler bebeğimi aldırdım((
Sonra zayıflayabilmek için ciddi ve tehlikeli bir ameliyat oldum epey kilo verdim tansiyon sorunum geçti.. Sonra da yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik. Nasılsa gebe kalmıştım ve henüz 29 yaşındaydım ne sorun olabilirdi ki... Ama olmadı aylar ayları kovaladı.. Klomen yumurta takibi hep hayalkırıklığı.. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok şükür.. Ama dünya başıma yıkıldı.. Yumurtalık rezervim azalmış amh değerim 0,12, sağ yumurtalığım çalışmıyor çünkü çikolata kistim varmış, yetmezmiş gibi eşimde hareketlilik %5 ve morfoloji sadece % 2ymiş(( Aradan geçen 5 yılda ne kadar da yaşlanmışız ya da o evliliğinin 3. ayı hamile kalan kadın ben değilmişim..
2010 Ekim ayında ilk tüp denememizi yaptık sonuş kocaaaa bir sıfır... Doktorum Ocakta yine deneriz dedi hevesle ocağı beklemeye başladım. Ocak geldi ama bende de bir myom oluştu ameliyat oldum, alındı. Şubatta deneyecektik myom ameliyatından sonra rahmimde yapışıklıklar oluştu, histereskopi ile düzeltildi. Mart geldi iğnelerime başladım daha iğnelerin 3. günü iki tane kocaman kistim oldu, tedavi iptal... nisan oldu yine başladık iğnelere 8 gün geçti tık yok milim büyümedi yumurtalarım, prtokol değiştirdik yine yok yine yok.. Azıcık hareketlendiler ama bırakalım artık çok zorladık dedi doktorum. Bıraktık başladık Mayısı beklemeye ayın 14ünde adet olacaktım 20si oldu yok..Bu arada eşim ameliyat oldu tayinim çıktı telaş telaş üstüne.. Doktorum gel bir bakalım söktürücü verelim de tedavine başlayalım dedi.. Ben de bu arada ufak ufak hevesleniyorum ya 3 gün arayla 2 idrar testi yaptım ama yoook..Salı günü muayeneye gittim görünürde bir aksilik yok hadi dedi doktorum 3-5 gün daha bekleyelim sonra söktürürüz ama tedbiren de bir kan testi yapalım dedi. iyi dedim hatta dalga geçtim olsa olsa bu menapozdur diye..
Sonra dün öğlen bir telefon geldi arayan doktorumdu. Ayşe hamilesin dedi değerin 300 küsür.. sonra çok şeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.. Hala kendimde değilim hislerimin tarifi yok.. Bu bir mucize... Şimdi yarını bekliyorum değerim katlanacak mı diye..
Çok uzun yazdım kafanızı şişirdim özür dilerim ama sanırım ben de bu topikteyim SAT 17 nisan :)))"
Aysecigim tebrik ederim canim. Allah tamamina erdirsin.
arada boyle harika hikayeleri duymak cok iyi geliyor. cok hosuma gidiyor gelip yazmis olmaniz.. hepimizin umuda ihtiyaci var bu iyi geldi..
imojecumm merhaba..senin tedavnn dewammı edıoo baslıcak mısınn basladınmıı..
katılıyorum cnmmm ama nasıbı mısde varsa hıcbısey onemlı deıll.yanlıs bıle kullansak ılaclarıııı...umarım en kısa zmnda kndılıgınden hamıs kalırızzzz
anneeeeeedelorummmm hasırlann...mucızeeen delooo katlancak aklına kötu bısey gtrmee cnmm yarın saba hda erknce gt haber verr
imajem tatlı kuşum benim hiçç moralini bozma unutma her ayki yumoş birbirinden bağımsız birdaha öyle olcak diye birşey yok herşey nasip kısmet fıstığım
ayşe sen başka bir topikde dikkatimi çekmiştin yeter felan var onlarla daha çok diyolog halindesiniz.....hatta bir yazın dikkatimi çekmişti kimbilir daha kaç kışlar kaç baharlar geçireceğiz....o süzün okadar duygulandırmıştıki beni ağlamıştım.....
bak bahar sana nekadar güzel geldi rabbim inşallah tamamına erdiri canım....
kızlar bizde sorun biliyorsunuz rezerve azlığı var diğer herşey normal birde erkek faktörü kaan hoca diye ankarada bir ürolog hoca tesadüfü öğrendik ve bize neden hemen tüp bebek ve hacettepede yine iyi bir ürolog ahhhh bu tüp bebekciler kurban gibi hemen kapıyorlar felan filan yani rotamızı o yöne çevireceğiz bakarsınız normal yolla hamiş kalırım :)) olmasada en azından sperm cikler kaliteli olur embriyoda etkisi olur :)))
bilmiyorum kızlar 2 dalında iyi doktor bunları söyledi birde araştırdım bu şekilde negatif tüp bebekden sonra hamiş olanda çok ve ürologlar sperm tam incelenmeli bazı yapıları deteylı incelemede çıkar onlarda sorun varsa tüp bebek bile hikaye deniliyor...
umut işte tüp tedavisinden çok bıktım iğneler şu bu deil kızlar o stres ömürden ömür alıyor hepinizde biliyorsunuz unutana kadar bunlarla meşgul olacağım şans bakarsınız yağmursesi ayşe gibi bende bir gün yazarım :))
Canim sana yazarken hylcn e yazmisim aman insallah oda bende ve tabii cocuk bekleyen herkes hamile olur insallahhh
Picasso, yağmur sesi, imoje, kademi ve ismini yazmadığım tüm arkadaslara desteklerin için teşekkürler .ayse senin adına inanılmaz sevindim.yarın için dua edicem
Aysecigim tebrik ederim canim. Allah tamamina erdirsin.
arada boyle harika hikayeleri duymak cok iyi geliyor. cok hosuma gidiyor gelip yazmis olmaniz.. hepimizin umuda ihtiyaci var bu iyi geldi..
katılıyorum cnmmm ama nasıbı mısde varsa hıcbısey onemlı deıll.yanlıs bıle kullansak ılaclarıııı...umarım en kısa zmnda kndılıgınden hamıs kalırızzzz
anneeeeeedelorummmm hasırlann...mucızeeen delooo katlancak aklına kötu bısey gtrmee cnmm yarın saba hda erknce gt haber verr
ayşe sen başka bir topikde dikkatimi çekmiştin yeter felan var onlarla daha çok diyolog halindesiniz.....hatta bir yazın dikkatimi çekmişti kimbilir daha kaç kışlar kaç baharlar geçireceğiz....o süzün okadar duygulandırmıştıki beni ağlamıştım.....
bak bahar sana nekadar güzel geldi rabbim inşallah tamamına erdiri canım....
umut işte tüp tedavisinden çok bıktım iğneler şu bu deil kızlar o stres ömürden ömür alıyor hepinizde biliyorsunuz unutana kadar bunlarla meşgul olacağım şans bakarsınız yağmursesi ayşe gibi bende bir gün yazarım :))
Picasso, yağmur sesi, imoje, kademi ve ismini yazmadığım tüm arkadaslara desteklerin için teşekkürler .ayse senin adına inanılmaz sevindim.yarın için dua edicem
Rezervi benim gibi azalmış olan kader arkadaşlarım şimdi belki birinizin içine umut olur diye kendi hikayemi yazmak istiyorum ama çok uzun başka bir topiğe yazmıştım kopyaladım kusura bakmayın :))) ve asla ama asla umudunuzu kaybetmeyin ben hamileysem dağlar taşlar bile hamile kalır :)))
"Size biraz uzun ve sıkıcı bir hikaye anlatayım ama sonu güzel..
Ben 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim evliliğimin 3 veya 4. ayıydı sanırım hemen hamile kaldım ama çok kiloluydum 5. haftada tansiyonum 19-10 a çıktı 4-5 doktor gezdim, gebeliği böyle sürdüremeyeceğimi söylediler bebeğimi aldırdım((
Sonra zayıflayabilmek için ciddi ve tehlikeli bir ameliyat oldum epey kilo verdim tansiyon sorunum geçti.. Sonra da yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik. Nasılsa gebe kalmıştım ve henüz 29 yaşındaydım ne sorun olabilirdi ki... Ama olmadı aylar ayları kovaladı.. Klomen yumurta takibi hep hayalkırıklığı.. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok şükür.. Ama dünya başıma yıkıldı.. Yumurtalık rezervim azalmış amh değerim 0,12, sağ yumurtalığım çalışmıyor çünkü çikolata kistim varmış, yetmezmiş gibi eşimde hareketlilik %5 ve morfoloji sadece % 2ymiş(( Aradan geçen 5 yılda ne kadar da yaşlanmışız ya da o evliliğinin 3. ayı hamile kalan kadın ben değilmişim..
2010 Ekim ayında ilk tüp denememizi yaptık sonuş kocaaaa bir sıfır... Doktorum Ocakta yine deneriz dedi hevesle ocağı beklemeye başladım. Ocak geldi ama bende de bir myom oluştu ameliyat oldum, alındı. Şubatta deneyecektik myom ameliyatından sonra rahmimde yapışıklıklar oluştu, histereskopi ile düzeltildi. Mart geldi iğnelerime başladım daha iğnelerin 3. günü iki tane kocaman kistim oldu, tedavi iptal... nisan oldu yine başladık iğnelere 8 gün geçti tık yok milim büyümedi yumurtalarım, prtokol değiştirdik yine yok yine yok.. Azıcık hareketlendiler ama bırakalım artık çok zorladık dedi doktorum. Bıraktık başladık Mayısı beklemeye ayın 14ünde adet olacaktım 20si oldu yok..Bu arada eşim ameliyat oldu tayinim çıktı telaş telaş üstüne.. Doktorum gel bir bakalım söktürücü verelim de tedavine başlayalım dedi.. Ben de bu arada ufak ufak hevesleniyorum ya 3 gün arayla 2 idrar testi yaptım ama yoook..Salı günü muayeneye gittim görünürde bir aksilik yok hadi dedi doktorum 3-5 gün daha bekleyelim sonra söktürürüz ama tedbiren de bir kan testi yapalım dedi. iyi dedim hatta dalga geçtim olsa olsa bu menapozdur diye..
Sonra dün öğlen bir telefon geldi arayan doktorumdu. Ayşe hamilesin dedi değerin 300 küsür.. sonra çok şeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.. Hala kendimde değilim hislerimin tarifi yok.. Bu bir mucize... Şimdi yarını bekliyorum değerim katlanacak mı diye..
Çok uzun yazdım kafanızı şişirdim özür dilerim ama sanırım ben de bu topikteyim SAT 17 nisan :)))"
Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
Aaaaa inanılmaz sevindim ayse darısı hepimizin basına gerinsayimdayim bende
Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın..
Ptesi kese görücez innnşallahhh..
Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın..
Ptesi kese görücez innnşallahhh..
arkadaşlar dhea yle ilgili net bir blgi alamadım sizden
ben istanbul avrupa yakasındayım önerebileceğinizz bi eczane varmı
eczaneden mi alayım netten mi alayımmm
yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?