Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ayseeeecimmmmm cok guzel bir haber bu INS allahim tamamina erdirecek sen hic moral bozo heleki kendiliginden kaldinya cok daha super bu
Cok tebrik ederimmmmm hayirli olsunnnnnn

amiiin darısı herkesin başına :)))
bu arada etkisi oldu mu bilemem ama geçen ay ben viola kullandım belki faydası olur deneyin derim..

inşallah canım inşallahhhh rabbim hepinize aranızdada bana nasip eder.....

zeynep yanlışmı hatırlıyorum sende ankaradaydın değilmi....

Yok cnm ben yurtdisindayim keske Ankarada olsan.Benimde yumurta rezervligim soz konusu gelismediler maalesef.Estregenim dusuk cikti.Nasil arttirmam gerekiyor bilen varmi.Bide arkadaslar bisey sormak istiyorum.Ben tup bebkte igneleri vurulduktan sonra yumurta kontrolu gelisime gitmistim maalesef baktilar ki 3 yumurtam gelismis ama ikisi kucuk kalmisti.Ancak yaklasik bu olay 1.5 ay onceydi ama hala regli tam olarak olamadim.Bir fikri olan varmi?Gec geldigini duydum ama bu kadar gec gelmesi normalmi yada yasayan varmi benim gibi??

benim varım :))))) sen hala test yaptırmadın mI??

ayyy zeynebim inşallahhhh inşallahhhh diğer arkadaşlar gibi sende yazarsın

inşallah regli tarihin 9 ay 10 gün sonra olur......

ya kızlar hastane arkadaşlarımdan da tüpden sonra normal yolla hamile kalan oluyor

ne oluyor okadar kürler bitkiseller yumuşlarınız spermleri kovalıyor anlaşılan darısı bana

Son düzenleme:

Guzel dileklerin icin sagol hepimize insallah diyorum ama benimki kirmizi kar olayi gibi biri tupum yok digeride alindi yani olamaz da hastalik cikmasindan korkuyorum

Valla bizim spermler guclu ben biliyorum da:))) yol yok anam olsa neler yapacaklar

ayy canim benim yanlislikla bile olsa ismimi o sekilde kullanman cok hos :) sanirim dus demek istedin :)
yinede tesekkur ederim :)

Ayşecim allah tamamnına erdirsin canım çok sevindimmmm senin adına.yalnız benim anlamadığım sen salı günü doktora gittiğinde doktor ultrasonda bişe y göremedimi adet tarihin 14 mayıs olmam gerekiyordu demişsin. Ve 24 ünde kontrole gittiğinde bişey göremedi demek doktor

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza bizim içinde çok dua et canım olurmu

sağol canııım tez zamanda Rabbim sana da nasip etsin..
yok tatlım salı günü göremedi ultrasonda hatta 2 kez idrar testi yaptım negatif çıktı.. doktorum erken gebelik sadece ve sadece b-hcg ile anlaşılır dedi.. dünki sonucumdan sonra ptesi görmeye çalışalım keseni dedi yani belki ptesi bile görünmeyebilir..

Merhaba arkadaslar ben bu siteye yeni üye oldum ve almanyadan katiliyorum.
Öncelikle sizleri hepinizi tebrik ederim, birbirinize olan desteye bayildim.

Kise kisacasi kendi durumumu anlatiyim.
Ben 31 yasindayim.
3,5 yasinda bir kizim var. Kizim dünyaya geldikden beri hic korunmadin hemen beklemeden bir kardesi olsun ama taaaki aradan bir sene gectikden sonra ,kadin doktoruna gitdim.
Kanda bazi tahlirler iyi cikmamisti.......
Sasirmistik esimle, sonucda ilk kizimda öyle bir sorun yoktu.
Neyse bir kisa dönem sonra tüp bebek merkezine basvurduk.
Bütün tahliller yapildikdan sonra tam sok olmustum, 1. Kuvatir (arkadas bu ara türkcem icin kusura bakmayin , belki bazi kelimeleri yanlis -yazabilirim:)
2. Dr. Ozamanlar demistiki ,stastiye göre 3,5 sene sonra gibi menepoza gireceksin .......
Cok sasirmisdim, daha cok erken deyilmisti.
Hayellerim bunlar deyildiki........
Herzaman büyük aile istiyordum"............
Ama dr. Cok olumlu konusmustu......daha genciniz gibi,sizde umutluyum .......eminim".".........
Sonuc: 2 kere tüb bebeyi denedik , negatif.
Herseferinde cok kötü oluyordum.
Sonra merkezimi deyistirdim,yani suan ki oldugum yerde. Ilk görüsmede onlara menepoz olayini anlatdim. Kan aldilar ve sacma olduklari söylediler.sadece para yapmak istediler gibi seyler dediler.
Bizdeki tahlillerle simulationun yeterli oldugunu söylediler, ha bu ara esiminde spermalari olmasi gerektiyi gibi deyilmis.
1.......
W2......
3 ...... Deneme derken hepsi negatif di, tam esimle oturup tekrar tüp bebeye kara verdiyimizde benim tahlillerim cok kötü cikt. Son dr. Gitmem dört gün önceydi. Sadece bir yumurta varmis oda adetlendiyim gün oluyormus. Orda aptal gibi oldum, dayanamadim kendimi saldim.......cok agladim.
Belki duyeceksinizdir en azindan bir kizin var. Evet haklisinizda ama inanin cok kardes istiyor , inanilmaz dere ede. Herseferinde üzelerek dile getiriyor.
Neyse nerde kalmistim, dedeyim gibi epey bir agaladim dr. Orda soracak hic bir soru aklima gelmemisti............ama simdi simdi düsünuyorumda madem dört gün önce bu tahlillerle tüp bebek bile olumsuz diyorda,,,,,,,,bundan bir kac ay önce stimulation yapiyorlar.
O gün tesadüfsen sizin siteye rasladim ve cok hosuma gitdi, kendimi burda yanliz hissetmedim.
Simdi kizlar size sorularum. Ha bu arada esimde bende pes etmedik'll
Hala inaniyoruz......sonu a kadarda gideceyiz.
Fsh deyerim cok yüksek olsa bile.

Türkiyeden almanyaya tohum bitki gibi disarai siparis eden biyeri biliyormusunuz.
Burda sadece hap seklinde var.
Hankisi daha iyi , suyumu.....tohummu.......hapimi......
Burda öyle tr deki gibi yok incir suyu , keci boynuzu alma imkanlarimiz yok.
Bana lütfen konuda yardimci olun, hangi kur bana ve esime iyigelr.
Simdiden cevaplariniz icin tsk ederim.
Bu ara sözde kisadan yazacaktim, birde uzun yazsaydim ne olurdu :)

Canm fsh değerin kaç? nasıl bu kadar emin konuşabiliyorlar 3.5 yıl sonra menepoza gireceksin diye. çok ilginç geledi açıkçası buçuğu bile var.. doğumdan sonra birkaç yıl adet olamayan kişiler biliyorum, br türlü düzene girmiyor. ama ilaç tedavisi ile once düzene sokup daha sonra tekar ovulasyon takibi ile hamile kalıyorlar. sigara kullanıyorsan bırak sağlıklı beslenme spor yapıp bence türkiyede de bir doktora muane ol. yakın bir zmanda tanıştığım bir bayan almanyada 8 kez düşük yapmış hemde 5-9. aylarda en sonunda tr e gelince çift rahimli olduğu ortaya çıkmış. amerikada bir arkadaşımıza da donör teklif etmişler, hemde fsh çok yüksek değil tüp bebekle 3-5 yumurtası oldu ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ikinci tedavi yerine donör teklif etmişler yuhhh artık.

çok çok çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.. bizim durumuzda olup hamile kalanları okudukça içime ferahlık geliyor. hemde doğal yoldan olunca sewincim katlanıyor. Allah kucağına almayı da nasip etsin.. bizim için dua et..

canım bunları kafana takma banada 3 yıl önce menepoza giiyorsun demişlerdi ben hemen bir aşılama ve bir tüp yaptırdım tabi negatif
benim fsh 17 eşimdede sperm hareketi az şimdi tekrar yaptırıyorum tüp bebek
eger tüp bebege karar verirsen 4 ay önceden dhea25 mg kullan sabah 1 akşam 1 bu fsh düşürüyor fakat uzun süre kullanma 4 ay yeterli sonra tüp bebege başlayabilirsin bu ilaç yurt dışında bulunuyor
eşine proxeed içir buda orda bulunur uzun süre kullan düzenli beslenin
arkadaşım bence belli süre kullan bunları sonra türkiyeye gelsen fazla degil 1 ay izin kullansan tüp bebegi yaptırrı gidersin belki gerek bile kalmaz sana her konuda yardımcı olurum soracagın varsa sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…