Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

iyi akşamlar arkadaşlar bende dhea kullanıyorum şimdi günde 2 tane sonra üç bende tüp bebege başladım
kıllanma yapıyor evet ama katlanacagım ne yapayım kaliteli yumurta için şart

arkadaslar nasılsınız?
dhea doktora sormadan kullanmayın yan etkisi cok fazla sonucta cocuk dogurmak icin de saglıklı vucuda ihtiyac var

slm yenideniden ,
dhea kullandıgımı söylemiştim 2 aydır, fsh düştü tedaviye başladık , yüksek dozda gonal f 450 ve menepur 150 & femera ile 3 yumurta oluştu. dün ki sonuçta e2 35 çıktı tedaviye 2 gün daha devam etmek istedi doktor yarında sonuç düşük çıkar ise sanırım iptal edilir tedavi biliyorsunuz e2 yumurta kalitesini gösteririr . peki size sormak istediğim bir soru var , şimdi tevavi yarım kaılr ise bu içimde ki yumurtalar ne olacak , ilaçla büyüdükleri için kendiliğinden çatlayacaklarını hiç sanmıyorum ? bu durumda ne yapılacka sizce. bu yumurtaların kiste dönüşme ihtimali var mı ?

Benimde tedavime ara verilmişti ve sonrasında kist oluşmuştu doğum kontrol hapı ile epey küçüldü çok minik bir şey kalmıştı onunda minik bir operasyonla içi boşaltılmıştı 5 dk kalık bir işlem anladım bile ama illaki olucak diye bir şey yok tabii.Her kist aynı kolaylıkla halledilebiliyor mu bilmiyorum ama olsa bile çok sorun olmadan tedavi ediliyor..Bol şans

Alin cim kullandığın bitkisel ilaçları ve diyetini daha ayrıntılı yazarsan sevinirim.

merhaba
kullandığın dhea kaç mg dı.birde amh değerini öğrenebilirmiyim.Bende kullanıyorum dhea25 mg lık günde 3 kere.Bu seferki siparişm yanlış geldi 10 mg lık geldi.temmuzda tüp bebek tedavisine başlayacağım.

Merhaba SEMRAMUS,ilk denememi Ankara'da anatolia'da Bülent TIRAŞ ile yaptım.Bir yumoş gelişti o da opudan bir gün önce çatladı ve tedavim iptal edildi.Oradan pek memnun kalmadım,Gürgan clinik ve Timur GÜRGAN'ı birçok kişiden duyunca ikinci tedavimi orada olmaya karar verdim.Aralık 2010 da tedavim başladı,iki yumoş vardı,biri gelişti,üçüncü gün sekiz hücreli a kalite bir embriyo transfer edildi,12 Ocakta negatif sonuç aldım.Şimdi 20 Haziranda tekrar randevum var,oraya 4250 lira ödedim,tahliller ve ilaç hariç.Ama memnun kaldım,personel iyi ama Timur Hoca'yı bir sefer gördüm,Aygül Hanım yaptı bütün tedaviyi,Timur Hoca yapılacakları ve tedavi şeklini belirliyor,Aygül Hanım uyguluyor.
Şimdi de gitmekte kararsızım,negatif sonuçtan sonra kendiliğimden hiç regl olmadım,iki gün önce kendi doktoruma gittim,ferlutal verdi,sabah akşam içiyorum,regl olunca gel hormonlara bakalım dedi.Bende şimdi Ankara konusunda kararsız kaldım.Bu durumda ne yapayım bilmiyorum.Sen ne düşünüyorsun?Ne zamandı tedavin?sevgiler

bende 25 mg lık günde 3 defa içiyordum 6 ay boyunca içtim ama doktorum 1 sene kadar kullanmamı istedi fakat yan etkilerine dayanamayıp şimdilik ara verdim . dikkatli kullanılması gereken bir ilaç ellerin şişabilir yüzünde tüylenme ve vücudunda sivilcelenme ve su toplamasına sebep olabilir .

Arkadaslar nasılsınız?
hepinizle sohbet etmeyi cok özledim bügün benim dogum günüm
rabbim insallah bundan sonraki günlerimizi güzel gecmesini nasip etsin
hepinizi cok öpüyorum tatil de olan arkadaslara iyi tatiller .......

Son düzenleme:

bebişlerin ve eşinle en güzel en sağlıklı en en en ennnn mutlu yıllara canım.....

semoş cnm sen dhea kullandın mı.
geçmişteki yzılardan okudum seninle durumumuz aynı.
inşallah isteyen herkese rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinn

günydın.kızlar.bende.dhea25.kullnıyorum.temmuz.3.de.başlıyoruz.reglle.beraber

midem.çok.kötü

tubisbulan.canım.su.toplanması.demişşsin.midedemi.ve.kim.dedi

günaydın cnmm.
hayılı olur inşallah tedavin,emeklerin boşa çıkmasın inşallah
dhea yı kaç ay kullanmış olacaksın tedaviye başladığında.

günaydın cnmm.
hayılı olur inşallah tedavin,emeklerin boşa çıkmasın inşallah
dhea yı kaç ay kullanmış olacaksın tedaviye başladığında.

6 aya yakın kuzum benim 11 yumurtadan 4 boş 7 sindede döllenme olmamıştı bakalım bu sefer dheayı uzun süreli kullandım birde dr yüzüme karşı fazla umutlanma dedi gerizekalı dr

6 aya yakın kuzum benim 11 yumurtadan 4 boş 7 sindede döllenme olmamıştı bakalım bu sefer dheayı uzun süreli kullandım birde dr yüzüme karşı fazla umutlanma dedi gerizekalı dr

boşver sen onu öle insafsız insafsız konusur onlar...
sonrada moral çok önemli yumurta gelişiiminde derler...
böle söleyince olacak olmuyor...

baya uzun süre kullanmısın sen cnm ben de adet olunca başlayacağım artık yılan hikayesine döndü benim dhea
umarım işe yarar bu da işe yaramazsa ne yaparım bilemiyorum...
hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
günydın.kızlar.bende.dhea25.kullnıyorum.temmuz.3.de.başlıyoruz.reglle.beraber

midem.çok.kötü

tubisbulan.canım.su.toplanması.demişşsin.midedemi.ve.kim.dedi

vücut su topluyor eller şişiyor , mide ve karın şişiyor aynı hamile gibi oluyorsun , bazen mide ağrısı yapıyor ve bağırsaklarıda bozuyor , bende 6 ay kullandım ama şuanda yazla birlikte ara verdim vücudum biraz dinlensin diye , yüzde tüylenme ve sicilcede yapıyor karaciğeri yorduğu için o yüzden gerçekten çok dikkatli kullanılmalı ve bir yan etkide vücut dinlendirilmeli . benim tedavimde sadece 1 yumurta gelişmesini sağladı ve oda fazla büyümediği 11 mm kaldığı için tedavim iptal oldu , inşallah sizlerde çok daha iyi sonuçlar verir . temmuz ağustos gibi tekrar dhea ya başlayıp bende tedavime devam edicem umarım hepimiz meleklerimize kavuşuruz .

umudumu,sabrımı,herşeyimi yitirdim,çıkmaz bir sokağa girdim,çıkış yolunu bulamıyorum,pes ettim artık,ben oynamıyorum.başıma gelmeyen kalmadı [dış gebelik,guatr,uzun çabalar iki tüp bebek denemesi ve ikinci denemede hamile kaldım ancak 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin ve en son olarakta göğüs ameliyatı geçirdim bir hafta önce çok yoruldum]çok şükür bir kızım var ,ama inanın 4 yıldır bende bu amansız savaşın içindeyim yıprandım .uzun zamandır sizleri takip ediyorum,sizinle ağlıyor sizinle gülüyorum,yüce RABBİM inşallah tez zamanda yüzlerinizi güldürür hepiniz hamiş kalırsınız,bunu cani gönülden diliyorum.ALLAHa emanet olun,SEVGİLER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…