slm yenideniden ,
dhea kullandıgımı söylemiştim 2 aydır, fsh düştü tedaviye başladık , yüksek dozda gonal f 450 ve menepur 150 & femera ile 3 yumurta oluştu. dün ki sonuçta e2 35 çıktıtedaviye 2 gün daha devam etmek istedi doktor yarında sonuç düşük çıkar ise sanırım iptal edilir tedavi biliyorsunuz e2 yumurta kalitesini gösteririr . peki size sormak istediğim bir soru var , şimdi tevavi yarım kaılr ise bu içimde ki yumurtalar ne olacak , ilaçla büyüdükleri için kendiliğinden çatlayacaklarını hiç sanmıyorum ? bu durumda ne yapılacka sizce. bu yumurtaların kiste dönüşme ihtimali var mı ?
Canım ben yumurtalık rezervinde azalma olduğunu öğrendiğimde Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden aile hekimi Murat Berksoya
gitmeye başladım. Bana katı bir diyet verdi. Onun dışında bol spor,bitkisel ilaç takviyeleri,bal polen vs tedavileri uyguladı. Hazırsın tüp
bebeğe dedi ve beni Halit Fırat Erden'e yönlendirdi. Toplamda 8 yumurtam oluştu. Şu anda 3 embriyom var. Donduruldular ve
regl olunca donmuş protokolü uygulanıp transfer yapılacak. Kesinlikle doktorlarımdan çok memnunum sana da öneririm.
arkadaşlar ben 6 ay boyunca dhea kullandım evet gerçektende fsh ı düşürüyor kullandığım süre boyunca fsh ım 6 iken yaklaşık 2 ay önce bıraktım ve şimdi tekrar 38 e çıktı. fakat size yan etkilerini söylemek istedim bir kere karaciğeri çok yoruyor benim yüzümde ve vücudumda inanılmaz sivilcelenme yaptı ve ayrıca yüzde ciddi tüylenme ve vücutta şişme yapıyor yani kilo aldığınızı zannediyorsunuz ama vücut su topluyor benim karnım, midem ve ellerim çok şişiyordu . bebek için bunlara katlanılır diyor insan ama karaciğer çok önemli kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ben bir süre karaciğerim dinlenmesi için ara verdim . sizde de böyle yan etkiler olursa mutlaka ara verip karaciğerinizi dinlendirin . doktorumada sordum bu tür yan etkileri oldugunu söyledi .
ANKARA TÜP bebek ve güven hast.de yaptırdım malesef olmadı.ne zaman yaptın 2.denemeyi.biraz ara vermen gerekecek çünkü? 1.nerde yaptın.arkadaşın gürgan da yaptı.pozitif oldu.yeni daha.ne kadar ödedin gürgana sen?
şimdilik aklımda biyer yok araştırmaktayım .uygun yerler bulursak paylaşalım beraber.
merhaba
kullandığın dhea kaç mg dı.birde amh değerini öğrenebilirmiyim.Bende kullanıyorum dhea25 mg lık günde 3 kere.Bu seferki siparişm yanlış geldi 10 mg lık geldi.temmuzda tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Arkadaslar nasılsınız?
hepinizle sohbet etmeyi cok özledim bügün benim dogum günüm
rabbim insallah bundan sonraki günlerimizi güzel gecmesin nasip etsin
hepinizi cok öpüyorum tatil de olan arkadaslara iyi tatiller .......
Arkadaslar nasılsınız?
hepinizle sohbet etmeyi cok özledim bügün benim dogum günüm
rabbim insallah bundan sonraki günlerimizi güzel gecmesini nasip etsin
hepinizi cok öpüyorum tatil de olan arkadaslara iyi tatiller .......
nice mutlu yıllara cnm
bebişlerin ve eşinle en güzel en sağlıklı en en en ennnn mutlu yıllara canım.....
sagolun canlarım benim tesekkürler arada yazın hepinizi merak ediyorumDus canım doğum günün kutlu olsun.rabbim daha nice yaşları sana ailenle sevdiklerinle geçirmeyi nasip etsin inşşşş
günaydın cnmm.
hayılı olur inşallah tedavin,emeklerin boşa çıkmasın inşallah
dhea yı kaç ay kullanmış olacaksın tedaviye başladığında.
6 aya yakın kuzum benim 11 yumurtadan 4 boş 7 sindede döllenme olmamıştı bakalım bu sefer dheayı uzun süreli kullandım birde dr yüzüme karşı fazla umutlanma dedi gerizekalı dr
günydın.kızlar.bende.dhea25.kullnıyorum.temmuz.3.de.başlıyoruz.reglle.beraber
midem.çok.kötü
tubisbulan.canım.su.toplanması.demişşsin.midedemi.ve.kim.dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?