- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
canım bu e2 değeri adetın 2.gununde alınan değer ve olması gereken de 80 ın altı ımışkı tedavıye başlayalım dedıler.bu değer yumurta toplamaya yaklaşıldığında yanı yumurtaların olgunlaşmasıyla bırlıkte yukselmeye başlayacak doğal şartlarda. benım ılk denemem de yumurta toplama donemınde e2 85 kusurdu en az 150 flan olması gerekıyormus , olmayacagını bılıyordum ama yıne de denedık ıste. ısallah bu sefer olur dıyorum
ilk denememde çok farkında değildık olayın cıddıyetının zorlugunın ve bıraktıgı o kotu ızlerın . garıp bır asılık vardı. bu sefer daha bılınçlı ve ınanclıyım.ısallah olacak , allhın ızıyle.umarım ısteyen herkesınde olur.tedavıye yedıtepe de basladım.çok ılgılıler ve doktoruma da ınanıyorum . yıne heppp hayırlısı hepımız ıcın :)))[/QU
Heysem cok ama cok sevindim.Insallah muradin gercek olur.Ben inaniyorum ki annelerini birakmicaklar cok cok hamis olacak insallah.Benimde 2 hafta sonra randevum var.Hayirlisiyla baslicaz.Allahim bu yollardan cabuk gecmemizi nasip etsin
üzücü canım ya ,işallah bir sonraki denemede olumlu sonuç olur.
bu arada sende durum ne , geçmişe baktım ama bulamadım . amh ? fsh? yaş kaç ?
kaç kez denedin canım . nereye gittin tedaviye.
offf kaç kez denedin bilmiyorum ama bu son olur umarım ...
0.85 AMH FSH NORMAL AMA E2 IM DUSUK CIKTI NEDEN OLDUGUNU BILMIYORUM.TUBUMU ALDIKLARINDA COK BUYUK BIR IC KANAMA GECIRDIM ONDAN DOLAYI ZARAR GORDU. INSALLAH DEDIGIN GIBI SON OLUR CANIM YA.O KADAR IGNELERI YIYIPTE SONUC ALAMAMK COK UZUCU.KENDIMI O KADAR HAZIR HISEETMISTIMKI AMA NASIP OLMADI.OFF ALLAHIM DAHA BETERINI VERMESIN.GERCEKTEN MUCIZEYE IHTIYACIM.NORMAL YOLDAN OLMASI ZATEN IMKANSIZ...
connn olsedimmmm bize gelsseneeee
0.85 AMH FSH NORMAL AMA E2 IM DUSUK CIKTI NEDEN OLDUGUNU BILMIYORUM.TUBUMU ALDIKLARINDA COK BUYUK BIR IC KANAMA GECIRDIM ONDAN DOLAYI ZARAR GORDU. INSALLAH DEDIGIN GIBI SON OLUR CANIM YA.O KADAR IGNELERI YIYIPTE SONUC ALAMAMK COK UZUCU.KENDIMI O KADAR HAZIR HISEETMISTIMKI AMA NASIP OLMADI.OFF ALLAHIM DAHA BETERINI VERMESIN.GERCEKTEN MUCIZEYE IHTIYACIM.NORMAL YOLDAN OLMASI ZATEN IMKANSIZ...
ZEYNEP CİM senin tüpünü neden aldılar?
ZEYNEP CİM senin tüpünü neden aldılar?[/QUOTE
ayni zamanda hem ic gebelik hem dis gebelik gecirdim.Maalesef dis gebelik de oldugunu anlamadilar.Ic kanama geciridgimde tubum cok zarar gormustu onu almak zorunda kaldilar digeride kapandi zaten...
Yani bu yuzden dogal yolla olmasi imkansiz artik..
Merhaba Arkadaşlar..
Kısaca durumumuzu paylaşayım, umarım banada yardımcı olursunuz.
2yıllık evliyim ve korunmasız geçti bu süreç gebelik hiç olmadı.
Sorunlarımıza gelince eşimde hareket ve morfoloji sorunu var.
Bende ise yumurta rezevr azlığı, çikolata kisti(1,5cm)
Aylık görülen folikül sayım genelde aynı solda 4,sağda 1
Şubat ayında FSH:11,5 AMH:0,88 çıktı.
Biz eşim için kaan hocaya gittik.Eşimi tedaviye alacağını ve bu sürecte benim durumumun kontrol altında olması gerektiğini son ana kadar normal yoldan olması için tedavinin süreceğini söyledi.
Şimdi sizlerden ricam.DHEA konusunda bilgi vermeniz,doktora sormadan kullanabileceğim bir ilaçmı kendi kontrolümün başlaması için adet olmayı bekliyorum.Bu ay dkh de kullanıyorum(basit kistten dolayı) Doktora gitmeden hemen başlamak istiyorum sizce doğrumu yapıyorum.
Günlük kullanımı kaç adet?
Bu rezevr sıkıntısı hakkında neler yapabilirim?Durumum çokmu vahim?Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.
İnşallah Rabbim hepimize tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tatdırsın..
DHEA kullanan arkadaşlar..
Adette azalma yapıyormu 3-4 gün oldu başlayalı hapa.. adet oldum ama oldukca az bazen kesiliyor kaş yapalım derken göz çıkarıcam yaa
lütfen yardımcı olun
ekincincim slm
ben de 2 aydır kullanıyorum dhea a bu seferki adetim sadece 2 gün sürdü ama fshım 15-20 lerden 5 e düştü bu ay tedaviye başladık işte. pazartesi yumurta gelişmişmi bakılacak işte canım . sen kullan doktor tavsiyesi sonuçta. ben günde 3 tane alıyorum bakalım ne olacak canım , hayırlsı
bilmiyorum ki söylediğin mantıklı aslında ama ilacın dozunu düşük tutunca da yumurta gelişmiyor bu sefer de.. çok yüksek dozla ilkinde 5 yumurtam toplandı benim sonra 2. ve 3. lerde hiiiç
merhaba diana fsh normalde 8 in altında olması gerekiyor seninki gayet güzel benimde önceden fsh la ilgili bir problemim yoktu geçen aylarda hep baktırıyordum hep 4 lerde falan çıkıyordu bu ay birden 24 çıktı alarm verdi yani yumurta rezervin bitiyor diğe
ben tedavimin birinde ve arada bal çörekotu tarçın karışımını kullandım ama yumurtam yine azdı hatta tedavi dışında kullandığım zamanlarda hep kist yaptı bende artık kullanmak istemiyorum bu yüzden şimdi sadece hayıt suyu içiyorum inşallah o da kist yapmaz
inşallah birdahaki tedavinde herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeğine
hepimiz kavuşalım inşallah
yumurta rezervinde azalma olanlar hangi dotoru tavsiye edersiniz ilk tüp bebek denememde 2 yumurta verebildim ikinciyi bilmiyorum kaç olur
Canım ben yumurtalık rezervinde azalma olduğunu öğrendiğimde Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden aile hekimi Murat Berksoya
gitmeye başladım. Bana katı bir diyet verdi. Onun dışında bol spor,bitkisel ilaç takviyeleri,bal polen vs tedavileri uyguladı. Hazırsın tüp
bebeğe dedi ve beni Halit Fırat Erden'e yönlendirdi. Toplamda 8 yumurtam oluştu. Şu anda 3 embriyom var. Donduruldular ve
regl olunca donmuş protokolü uygulanıp transfer yapılacak. Kesinlikle doktorlarımdan çok memnunum sana da öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?