Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Selam hanımlar.benimde yumurta rezervim az daha öncede yazmıştım bu ay görülen aday folikül sayısı 6 ..

doktor önerisini alarak DHEA başladım.günlük dozu belirtmedi bende yan etkilerinden korktuğum için 1 tane alıyorum
Natrol DHEA 1 ADET
VİOLA 2 ADET
ONA A DAY MULTIVITAMIN 1 ADET

Önereceğiniz başka birşey varmı?

birde hayıt tohumunun cayını iç canım ben cok faydasını gördümm veya hayıt hapı da var vitex diye ınternette satılıyor:)) 6 folikul gayet ıyı aslındaaaa

birde hayıt tohumunun cayını iç canım ben cok faydasını gördümm veya hayıt hapı da var vitex diye ınternette satılıyor:)) 6 folikul gayet ıyı aslındaaaa

Tüp bebek Doktoruma beğendiremedim:) hepsi ilaca cevap vermeyebilir diyor.
Hayıt 2 ay kullandım fsh 11,5 çıkınca resmen kendisinden soğudum sebebi omu bilmiyorum eylül 2010 fsh 7 idi mart 2011 fsh 11,5 çıktı
Eşimdede hareket ve morfoloji sorunu var o tedavideyken benim yumurtalıkları desteklemeye çalışıyorum normal yoldan olması temennimiz hayırlısı olsun hepimiz için..

Her sabah kestane balı,polen, keten tohumu,karanfil, çörek otu, tarçını karıştırıp ye.
Mutlaka bol su iç.Günde 2-3 litreye yakın. Bol yeşilçay tüket. Sebze ve meyva ağırlıklı
beslen. Ve hareket et bol bol. Benim doktorum evde oturup tv izlememe bile izin vermiyor.
Yürüyüş yap, gez dolaş diyor. Benim tedavimde 8 yumurta oluştu. 3'ü döllendi. Şimdi
regl olmayı bekliyorum. Regl olunca transfer olacak...

bal-çörekotu-tarçın yemeği denedin mi? bende işe yaramıştı ama bazılarında kist de yapabiliyormuş..

İnşallah bir daha tedaviye gerek kalmaz bebeğine kavuşursun..Tavsiyelerin için teşekkür ederim.

bal-çörekotu-tarçın yemeği denedin mi? bende işe yaramıştı ama bazılarında kist de yapabiliyormuş..

Sorunlarımızı öğrenmeden önce denemişliğim var Aklıma takılan birşey daha var şimdi bizlerin yumurta stokları zaten az heray fazlaca uyarıp gebelik oluşmadığı zamanda ziyan etmişmi oluruz.Eşimdede sorun olduğu için hamile kalma şansım her ay oldukca düşük.

akapunktura niye başlıyorsun alin? bir de dr.larından birisinin aile hekimi olması dikkatimi çekti, önce o ilk görüşmeyi yapıyor sonra kadın doğ. uzmanına mı yönlendiriyor?

evet cnm maalesef öyle oluyor, o yüzden düşük dozlarda ilaç kullanmamız gerekiyor. benim 3. tedavimde öyle yaptılar ama yumurtalarım uyarılmadı, gelişmediler öyle olunca arttırdılar dozu 2 tane gelişti bir tanesi toplandı.

bilmiyorum ki söylediğin mantıklı aslında ama ilacın dozunu düşük tutunca da yumurta gelişmiyor bu sefer de.. çok yüksek dozla ilkinde 5 yumurtam toplandı benim sonra 2. ve 3. lerde hiiiç

slm bayanlar 2 aydır yoktum ortalarda ama yazılanları okumaya devam ettim. beni hatırlayamayanlar için hemen kısaca bahsedeyim kendımden. 2 ay önce tüp bebek denemem oldu benımde ama olumsuz sonuçlandı ne yazıkkı . 9 aylık evlıyım bnımde yumurta rezervımde azalma var hemde bayaca ,amh değerım 0,2 çıktı 2 aydır dhea kullandım fsh değerım 5,25 oldu e2 76 değerler iyi olunca bu ay yenoden denemeye karar verdık . şimdı 5 gun femera 450 gonal f ve menopor 150 kullanıcam sonra kontrol sonrasında yenıden değerlenrılılecek. bakalım hayırlısı arkadaşlar.ama dozlar bıraz fazla geldı bana cunku daha önce kı denemem de başka bır doktora gıdıyordum o gonal f 75 vermısdı her seferınde .tek bır yumurta toplanmıştı. sızlerde bu kadar yuksek dozlarmı kullandınız acaba ? bırınden bırınde sorun var bence ama anlayamadım ? yardımınızı rica ediyorum.

Ekin79 canım 6 yumurta çok iyi maşallah.neler kullandın önceden peki

Canım ben bişey kullanmaya yeni başladım.6 folikül var ama 6sıda gelişebilecek folikülmü bilmiyorum
tüp bebek denemem oldu yarım kaldı gerçi ama o zmn 5 yumurta görüldü 1 i gelişti diğerleri ağır gelişti ve o biri erken çatldı iptal olduk tabiki..

Uidini yitirme heysem Rabbim bitane bile olmasina izin verirse verir bu arada e2 yi yukseltmek icin herhangi bisey soyledilermi cnm?Banada bilgi verirsen sevinirim...Guzel sonuclarini bekliyorum hayirlsiyla.Bide nerde tedavi oluyosun?

Uidini yitirme heysem Rabbim bitane bile olmasina izin verirse verir bu arada e2 yi yukseltmek icin herhangi bisey soyledilermi cnm?Banada bilgi verirsen sevinirim...Guzel sonuclarini bekliyorum hayirlsiyla.Bide nerde tedavi oluyosun?

canım bu e2 değeri adetın 2.gununde alınan değer ve olması gereken de 80 ın altı ımışkı tedavıye başlayalım dedıler.bu değer yumurta toplamaya yaklaşıldığında yanı yumurtaların olgunlaşmasıyla bırlıkte yukselmeye başlayacak doğal şartlarda. benım ılk denemem de yumurta toplama donemınde e2 85 kusurdu en az 150 flan olması gerekıyormus , olmayacagını bılıyordum ama yıne de denedık ıste. ısallah bu sefer olur dıyorum
ilk denememde çok farkında değildık olayın cıddıyetının zorlugunın ve bıraktıgı o kotu ızlerın . garıp bır asılık vardı. bu sefer daha bılınçlı ve ınanclıyım.ısallah olacak , allhın ızıyle.umarım ısteyen herkesınde olur.tedavıye yedıtepe de basladım.çok ılgılıler ve doktoruma da ınanıyorum . yıne heppp hayırlısı hepımız ıcın :)))

cem fıcıcıpglunu ben tanıyorum, eşimin sınıf arkadaşının tup bebek ekibi o, yeditepe ünv bölümün başı sanıyorum,

bana onuda tavsiye etmişlerdi hatta embrıologu cok ıyı demıslerdi, hayırlısı olsun bence ıyı bir yer :),

kızlar ben pazar gunu oy kullandıktan sonra tatıle cıkcam ıkı hafta, ama arada bakarım illaki, gelişmelerden haberdar edin beni, öpüyorum hepiniziiiiiii , iyi bakın kendinze dikkat edinnnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…