Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım yaaa neler hisetiğini tahmin edebiliyorum ama yapacak çok fazla bir şey yok sen bu umutlarının peşinden gideceksin ve inşşş umut ettğine kavuşacaksın
allahım hepimizn yardımcısı olsunnnnn zor sıkıntılı bu yolu kolaylaştırsın bilzere şu mübarek ayların hürmetinee yüzümüze baksın

allah razı olsun tatlım elden birşey gelmiyor sonucu bile bile bu süreci yaşamak çok ağır geliyo eski tecrübelerim olmasa biraz olsun umutlu olurdum ama yok biliyorum malesef allahtan mucize diliyorum

allah razı olsun tatlım elden birşey gelmiyor sonucu bile bile bu süreci yaşamak çok ağır geliyo eski tecrübelerim olmasa biraz olsun umutlu olurdum ama yok biliyorum malesef allahtan mucize diliyorum

önceleride yazdım tüp bebek süreci sıkıntılı bir süreçtir ama insanlar yumurtları gelişirken sayıya takılırlar bense sayıya değil kaliteye takılırımm bilirimki 40 yumurtamda olsa belki 1 tane belkide HİÇ embiryom olmayacak hep duadayımdır allahım ne olur beni anne yapacak tek bir kalitelie embiryom olsun diye dua ederim bilirimki fazlası olmayacak dua ederim ne olur artık bu sefer tedvim yarım kalmasın diyeeeee biliirmki yarım kalacaktır BEN ALLAHIM HAMİLE KALAYIM HAYILISIYLA DİYE dua edecek noktaya çok az geliyorum o yüzden öncesinde okadar çok şey için dua ediyorumkiiii((((( ALLAHIM BU YOLDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMIN YoLUNU AÇIK ETSİNNN BİR AN ÖNCE BEBKLERİYLE KAVUŞTURSUN bizlerede yardım etsin yardımını esirgemesinnn çünkü bu sıkıntılı süreçte bizim gibi olanlar sıkıntıları kat be kat fazla yaşıyoruzzz RABBBİM YARDIMINI ESiRgeME BİZLERDEN NE OLUR

bu siteye girip yazdıklarınızı okumadığım zamanlarda bu derdi dünyada sadece ben yaşıyormuşum gibi hissediyorum sonra hemen bilgisayarı açıp sizin yazdıklarınızı okumaya başlıyorum sanki biraradaymışızda muhabbet ediyormuşuz gibi hissediyorum. çok zor bir süreç , zor bir tedavi , psikolojiler , moraller ve umutlar çöküyor , bizi bizden başka kimse anlayamaz . allahım hepimizi ama hepimizi en kısa sürede bebeklerine kavuştursun .

evet canım malaesef bizi bizden başkası anlamıyor ama iyiki nburası var burda da konuşabiliyoruz

yeteeeer selam,
değerlerini hafta sonu işleyeceğim. teşekkürler..

kızlar bu dosya bir türlü küçülmüyor ve acaba ayrı bir topikmi yapsak..
ne bileyim "yumurtalık rezervi az olanlarda kullanılan ilaçlar ve transfer edilen embryolara ait istatistiki değerler..???????????

tamma canım emeğine sağlık

sorunum yok sebepsiz infertilite idi sonra eşimde sperm dna kırıklığı çıktı ama burayı okuyunca size yazmak istedim

en yakın arkadaşımın görümcesinden bugün haber aldık hamile

41 yaşında evlendi doktorlar asla çocuğun olmaz demişler rezerv tükenmek üzereydi 2 -3 ayda bir adet görüyordu

ankarada gürgan klinikte 3 kez denedi, istanbulda defalarca ve çoğunda yumurta olmadı veya sayısı çok azdı.

şu anda kendisi 47 yaşında eylülde 48 olacak eşide 54

2 yumurta oluşturmuşlar ve biri tutmuş MEMORİAL da yaptırdığını söylüyor arkadaşım

ne yazık ki ayrıntı bilemiyorum, pgt yapıldı mı co-culture yapıldımı ne ilaç kullandı kendisi kimseyle görüşmüyormuş

ama bu mucizeden haberiniz olsun istedim

rabbim sonsuz mucizelerinden bizlerde nasip etsin inşşşş

böyle güzel haberler moral veriyor doping oluyor
bugün benimde kontrolüm vardı yumurtalar mehter marşıyla ilerliyor doktorumunda deyimiyle bu gün 12. gün tamamen olgunlaşması gerekirken biri 14,5 biri 10,5 biri 8,5 diğeriide 6 mm kakalak yumurtalarım olmuş bunlarada şükür biraz yavaş az ve gelişmemiş yani hiç beklentim yok bunlardan endometriumumda 6.7 mm oda ince ancak doktorum cuma bir daha bakalım pazar pazartesi gibide toplarız dedi bu sefer doktorumu biraz daha olumlu gördüm çok fazla beklentim yok ama deniyorum allahtan mucize diliyorum bize en değerli hediyelerden birini verir inşallah

burp canım hayırlı olsun tedavin...... allah gönlüne göre versin insallah hersey yolunda gider ...

Ben de otuz bes yasimdayim, Allah razi olsun doktorum esime ve bana yumurtalik rezerviniz azalmis ama bebeginiz olmama sebebi bu degil demisti. Simdi ben 32 yasimda evlendim. O yasina kadar aklin nerdeydi, simdi de cocuk cocuk diye doktor doktor gezersin iste boyle, diye dusunen salaklar var, mesela bunlardan biriyle kuaforde rastlasmistim...

Bizler okuduk, calistik urettik, namusumuzla dogru insani bekledik ve bu arada gec kaldik, herkes bay dogruyla 25 yasinda karsilasamiyor, herkes boyle sansli degil... İnsanlar ne de kolay yargiliyorlar, mesela ben, babam oldukten sonra aileme destek olmam gerekti, sorumsuzluk yapip 20 yasimda evlenip bana ne de diyebilirdim ama demedim... Bu cok zoruma gidiyor iste, bazi doktorlarin sebeb ararken direkt, yasiniz diye baslamasi, bazi insanlarin anlayip dinlemeden, sen de zamaninda evlenseydin falan demeleri... Cok zoruma gidiyor..

iyi akşamlar kızlar okuyorum herkes syanda ne yapalım ya kaderimiz deyip köşeye mi çekilelim olacak olacak kızlar sabır ya başka hiçbirşeye ihtiyaç yok iananın

en yakın kardeşimden sen bakamazsın demesi temizligimi bitirdim dedigimde çocukla ne kadar zor biliyormusun demeleri daha neler ya kardeşimde olsa agzına yumruk atasım geliyor inan sonra amannnnnnn nasıl olsa verecek yaradan vermezsede yolun sonu degil ya

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. aynen ben de çok zor bir gençlik dönemi yaşadım. boşanmalar erken aile kayıpları ne ararsan var. çalıştım okudum aileden kalanlara baktım o işten o işe o tacizden bu haksızlığa evlenmek aklımın ucunda yoktu. eşimle mucize eseri tanışıp evlendim. 27 yaşını biraz geçmiştim ama evlendiğimizde neredeyse 30 dum bir de çalışıyorken 2 sene istemedik çocuk sanıyorum ki 32 de hemen olacak 33 te de diğeri en geç 35 de 3. bebek hoooppp tamam
şu var ki evlenmeyi hiç düşünmüyorken bile evlat edinerek de olsa bankadan da olsa istiyordum bir gün bulacaktım yolunu
sana bazı insanlar diyorlarmış bana yanıbaşımdaki kocam şimdi diyor ki madem bu kadar çocuk delisiydin evlenseydin 20 yaşında
haksızlığın böylesini duyan var mı?

canım boş versene bu kimseyi ilgindirmez (kaç yaşında evlendiğin )ayrıca bumu sorun yanii :26::26::26: bende 28 yaşımda evlendim 7 senen oldu olmadı bebeğim bir arkadaşım 36 yaşında evelendi ve 6 aylık hamileee çok saçma yaaa insanların ne yaşadığına bakmadan erken evelnseydin demek sanamı soracaktım diyeceksin tövbe tövbe
nereden bilirki bu insanlar bizim yaşadıklarımız sıkıntılarımızzz bazan o kadar kızıyoum ki bu insanlara allahım en iyisini bilir böylelelri için

Canım bende aynı dertten müzraribim ve aynı yaştayız bende 33 yaşımda evlendim ve bende ailenin yükünü taşımak zorunda kaldım.şimdi de çocuk özelmiyle yanıp tutuşuyorum

Bu erkekleri anlamak çok zor bazen çok bencil oluyorlar.Bazen kendi eşime de kzıyorum çoğu konuda.Böyle briey kendi başlarına else ne olacak.Ayrıca bu dünyada kimin neye garantisi varki.

canım özelden yazacaktım burada gördüm inşallah güzel sonuç alacaksın gün gün takip ediyoruum seni hergünde dua ediyorum...

arkadaşlar sizlerde edin lütfen insanın kendisinden çok başkasının ona ettiği dua kabul olurmuş...

İnşallah bu sefer belkide olucak hemen umutsuzluk yapma bak drda bugün daha iyiymiş.

Canım ben 35 yaşındayım 12 sene bitcek nerdeyse 23 yaşında evlendim ama bak yok nunun hangi yaşta evlendiğinle alakası yok bunu söyleyenler cahiller sen onları takam bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…