burp canım hayırlı olsun tedavin...... allah gönlüne göre versininsallah hersey yolunda gider ...
Ben de otuz bes yasimdayim, Allah razi olsun doktorum esime ve bana yumurtalik rezerviniz azalmis ama bebeginiz olmama sebebi bu degil demisti. Simdi ben 32 yasimda evlendim. O yasina kadar aklin nerdeydi, simdi de cocuk cocuk diye doktor doktor gezersin iste boyle, diye dusunen salaklar var, mesela bunlardan biriyle kuaforde rastlasmistim...
Bizler okuduk, calistik urettik, namusumuzla dogru insani bekledik ve bu arada gec kaldik, herkes bay dogruyla 25 yasinda karsilasamiyor, herkes boyle sansli degil... İnsanlar ne de kolay yargiliyorlar, mesela ben, babam oldukten sonra aileme destek olmam gerekti, sorumsuzluk yapip 20 yasimda evlenip bana ne de diyebilirdim ama demedim... Bu cok zoruma gidiyor iste, bazi doktorlarin sebeb ararken direkt, yasiniz diye baslamasi, bazi insanlarin anlayip dinlemeden, sen de zamaninda evlenseydin falan demeleri... Cok zoruma gidiyor..
iyi akşamlar kızlar okuyorum herkes syanda ne yapalım ya kaderimiz deyip köşeye mi çekilelim olacak olacak kızlar sabır ya başka hiçbirşeye ihtiyaç yok iananın
en yakın kardeşimden sen bakamazsın demesi temizligimi bitirdim dedigimde çocukla ne kadar zor biliyormusun demeleri daha neler ya kardeşimde olsa agzına yumruk atasım geliyor inan sonra amannnnnnn nasıl olsa verecek yaradan vermezsede yolun sonu degil ya
canım özelden yazacaktım burada gördüm inşallah güzel sonuç alacaksın gün gün takip ediyoruum seni hergünde dua ediyorum...
arkadaşlar sizlerde edin lütfen insanın kendisinden çok başkasının ona ettiği dua kabul olurmuş...
İnşallah bu sefer belkide olucak hemen umutsuzluk yapma bak drda bugün daha iyiymiş.
Canım ben 35 yaşındayım 12 sene bitcek nerdeyse 23 yaşında evlendim ama bak yok nunun hangi yaşta evlendiğinle alakası yok bunu söyleyenler cahiller sen onları takam bile...
Arkadaşlar merhaba.dün ilk tüp bebek tedavime başladım.fsh:10 e2:29 doktorum 300 menegonla başlattı,cumartesi tekrar görecek beni.fsh ve e2 değerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)
canım fsh 6 lara düşmeden başlanmamalı biliyorum ama bu farklılık gösteriyor benim özeldeyken 11le başladı sonra 6 lara kadar düştü
e2 degerin güzel 50 altı olması gerekiyor olarak biliyorum benim fsh 10.6 dr erteledi eylüle ha tabi özel olsa hemen başlarlar e2 degerimi unuttum zaten kist vardı birde dr başlarsak zaten rezer az birde kist yumurtaları baskılıyor kalsın dedi bende okey demiştim bakalım eylüle az kaldı
selam kızlar bugünde kontrolüm vardı adetimin 15. tedavinin 14. günü e2 394 yumurtalarda 16,5 - 14,5 - 10,5 ve 9,5 endometrium 8,7 mm e2 düşük oda yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor daha önceki tüm tedavilerim kat kat daha başarılıydı sonucu negatifti bu hayli hayli negatif sonuçlanacak bilinçli olmakta çok kötü doktorum şu an herşey yolunda diyor ama öyle olmadığını biliyorum salı günü yumurta tooplanacak allahtan mucize diliyorum
arkadaşım ümidini kaybetme sakın,Dediğin gibi bilinçli olmak hiçde iyi birşey değil,herşey olacağına varır,sen inan ve iste,zamanı geldiyse olur.
burpcum iyi düşün iyi olsun canım. sen kedini nasıl şartlarsan sonuçta öyle oluyor. tedavini nerde yaptırıyorsun canım?saol canım
burada mucizeleri hep okuduk bir mucizeninde beni bulmasını diliyorum dediğin gibi zamanı geldiyse olur bazı şeyler elimizde değil malesef
ya kızlar bişey soracağım size ben bir tp bebek denemesi geçirdim ama doktorum sadeece e2 değerime göre hareket etti oda 52ydi kaç olması lazım e2 nin
burpcum iyi düşün iyi olsun canım. sen kedini nasıl şartlarsan sonuçta öyle oluyor. tedavini nerde yaptırıyorsun canım?
ya kızlar bişey soracağım size ben bir tp bebek denemesi geçirdim ama doktorum sadeece e2 değerime göre hareket etti oda 52ydi kaç olması lazım e2 nin
umut tüp bebekte ulun beyde yaptırıyorum canım. İlk 5 gün çok olumluydum herşey harika olacak diye şartlamıştım ama sadece 1 yumurta gelişip tedaviyi stoplayınca herşey çığrından çıktı benim için artık olumsuz düşünceleri kafamdan kovamıyorum eski tedavilerimle kıyaslıyorum o tedavilerde değerlerim ve yumurtalarım daha başarılıydı ama sonuç alamadım ister istemez bundan alamayacağımı biliyorum sadece mucize diliyorum
Bende aynen senin gibiyim canim rezerv az ve kalitesiz. Acaba bu denemede boyle olumsuz olur diye dusunuyorum ama olumsuz düsünmemeye calisiyorum. İyi enerji yayalim iyi olsun canim. Takviye ilaclar aldin mi peki? Dhea vs. Hangi ilaclari kullandi ulun bey? Bende umutta ulum bey ile baslayacagim insallah genetik testlerimiz ciktiktan sonra. Biz savaşçı gruptayiz canim. Mücadele ederek elde edecegiz çocuklarimizi...dilediğin mucizeye cani gönülden amin diyorum :)))
Akadaşlar bugün tedavimin 5. günü,ilk muayenede 4 tane,dün ise 5 tane folikül gördü doktorum.Menegon 4 toz1 su kullanıyodum,bugün 5 toz yapıcam+cetroted.
Bu yumurtaların artma ihtimali var mı?
umut tüp bebekte ulun beyde yaptırıyorum canım. İlk 5 gün çok olumluydum herşey harika olacak diye şartlamıştım ama sadece 1 yumurta gelişip tedaviyi stoplayınca herşey çığrından çıktı benim için artık olumsuz düşünceleri kafamdan kovamıyorum eski tedavilerimle kıyaslıyorum o tedavilerde değerlerim ve yumurtalarım daha başarılıydı ama sonuç alamadım ister istemez bundan alamayacağımı biliyorum sadece mucize diliyorum
Bende aynen senin gibiyim canim rezerv az ve kalitesiz. Acaba bu denemede boyle olumsuz olur diye dusunuyorum ama olumsuz düsünmemeye calisiyorum. İyi enerji yayalim iyi olsun canim. Takviye ilaclar aldin mi peki? Dhea vs. Hangi ilaclari kullandi ulun bey? Bende umutta ulum bey ile baslayacagim insallah genetik testlerimiz ciktiktan sonra. Biz savaşçı gruptayiz canim. Mücadele ederek elde edecegiz çocuklarimizi...dilediğin mucizeye cani gönülden amin diyorum :)))
olmazmı aylardır kullanmadığım şey kalmadı ama değişen hiç birşey yok tabi yumurtalar toplandıktan sonra net söylerim ama e2 az çok yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor ve e2 15. gün 394 çıktı yani yumurtalarıma çok güvenmiyorum boş çıkarmı döllenirmi bölünürmü endişelerim had safhada ben tedaviye hem kendim hem eşim olmak üzere aşağıdakileri yiyerek başladım
dhea
arısütü
bal polen
hayıt mayıtpapatyası aslanpençesi civanperçimi vs. karışımlı çay
aktardan annemin 400 tl verip aldığı macun karışım
hayıt suyu
folbiol
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu onada
proxeedplus
evicap
aceplus selenyum
l-cardinin
keçi boynuzu tozu
ulun beyde genetik testler istedi umut tüp bebekte yaptırdık eşiminde benimde iyi çıktı ancak benim pıhtılaşma testimde yatkınlık çıktı dodex iğne ve b12 ilaç takviyesi kullandırdı
protokol olarak femera kullandık ilk 5 gün günde iki tablet kullandım yanındada 300 puregon 5 gün sonra yanlızca 1 yumurta vardı tedaviyi dondurduk 9. gün mehter hızıyla diğer kakalaklarım sallana sallana anca büyüdü
ulun bey gaza basalım diyerek tekrar iğnelere başlattı
en son cuma günü en büyüğü 16,5 en küçüğü 9 mm idi
şu an sadece allahtan mucize bekliyorum ulun beyin inadıyla tedavim devam ediyor sonuç alırsam tamamen bu önce allahın izni sonra onun başarısı olacak
aslında tedavinin başında o benden olumsuzdu ama bilmiyorum 9. günden beri çok umutlu bana karşı önceleri heralde boş umut vermemeye çalıştı baktı bende ne umudu çoktan kaybetmeyi kabullenilmişliği görünce tavrı değişti heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?