Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrr her şey gönlünüzden geçen gibi güzel olsun

Arkadaşlar merhaba.dün ilk tüp bebek tedavime başladım.fsh:10 e2:29 doktorum 300 menegonla başlattı,cumartesi tekrar görecek beni.fsh ve e2 değerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)

burp canım hayırlı olsun tedavin...... allah gönlüne göre versin insallah hersey yolunda gider ...

allah razı olsun canım benim

eşimle 18 yaşında tanıştık aynı üniversiteyi kazanıp bitirdik bitirir bitirmezde evlendik 24 yaşındaydık eski çalışştığım üniversitede lanet olasıca dekanım çocuk yyapmayı yasaklamıştı öğretim elemanı dediğin doçent olmadan çocuk yapmazmış tabi kendi çocuğu yoktu üstelik oradaki sıkıntıların vermiş olduğu etki ile sürekli ara kanama yaşıyordum seval taşdemire gitmiştim oda rezervin az mutlaka çocuk yap bdemişti bende dekanın verdiği fetvadan korkarak aklımdan bile geçirmemiştim öbür dünyada iki elimd yakasında olsun belki ozamanda olmayacaktı ama denemediğim iin bunu bilemem ve o kadına hakkımı helal etmiyorum

benimde ablam okadar hassas durumuma ama en ufacık şeyde temizlik yaptım desem bile temizlik neki kızım sen gel o temizliği 2 çocukla yap birde diyivermiyormu üstelik 2 çocukla temizlik yapabilmek uğruna yaşadıklarımın yakından şahidi bizim hangi noktalarda hassas olabileceğimizi bilemiyorlar insanlar asla kötü niyetli değiller ama malesef bizim yaramız açık yara hemen kanıyor

allah razı olsun canım benim inşallah hepimmizin bu süreçte yüzü güler

evet benden daha olumluydu benide şaşırttı yarında kontrolüm var benim kakalaklarve endometrium kıvama gelse artık

inşallahhhhhh o kakalaklardan ikizlerin olurda onlara bakma yorgunluğundan sen kakalak olursun :))

Arkadaşlar merhaba.dün ilk tüp bebek tedavime başladım.fsh:10 e2:29 doktorum 300 menegonla başlattı,cumartesi tekrar görecek beni.fsh ve e2 değerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)

canım fsh 6 lara düşmeden başlanmamalı biliyorum ama bu farklılık gösteriyor benim özeldeyken 11le başladı sonra 6 lara kadar düştü

e2 degerin güzel 50 altı olması gerekiyor olarak biliyorum benim fsh 10.6 dr erteledi eylüle ha tabi özel olsa hemen başlarlar e2 degerimi unuttum zaten kist vardı birde dr başlarsak zaten rezer az birde kist yumurtaları baskılıyor kalsın dedi bende okey demiştim bakalım eylüle az kaldı

hayırlı cumalarr kızlarrrrrrrrrr

Benimkini devlet karşılayacak.fsh değerin tedavi sırasında mı düştü 6 ya yoksa daha sonramı,orayı anlamadım.benim bundan önceki fsh ım 6.95 e2 ise 60 lardaydı.
bir de tabloyu incelediğimde fsh daha yüksek olanlar var.
Sen hangi iğneyi kullanmıştın,menagon bende baya ağrı yaptı.Kalçadan vurunuyorum,otururken yatarken ve yürürken ağrım oluyor :)

selam kızlar bugünde kontrolüm vardı adetimin 15. tedavinin 14. günü e2 394 yumurtalarda 16,5 - 14,5 - 10,5 ve 9,5 endometrium 8,7 mm e2 düşük oda yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor daha önceki tüm tedavilerim kat kat daha başarılıydı sonucu negatifti bu hayli hayli negatif sonuçlanacak bilinçli olmakta çok kötü doktorum şu an herşey yolunda diyor ama öyle olmadığını biliyorum salı günü yumurta tooplanacak allahtan mucize diliyorum

arkadaşım ümidini kaybetme sakın,Dediğin gibi bilinçli olmak hiçde iyi birşey değil,herşey olacağına varır,sen inan ve iste,zamanı geldiyse olur.

arkadaşım ümidini kaybetme sakın,Dediğin gibi bilinçli olmak hiçde iyi birşey değil,herşey olacağına varır,sen inan ve iste,zamanı geldiyse olur.

saol canım
burada mucizeleri hep okuduk bir mucizeninde beni bulmasını diliyorum dediğin gibi zamanı geldiyse olur bazı şeyler elimizde değil malesef

saol canım
burada mucizeleri hep okuduk bir mucizeninde beni bulmasını diliyorum dediğin gibi zamanı geldiyse olur bazı şeyler elimizde değil malesef
burpcum iyi düşün iyi olsun canım. sen kedini nasıl şartlarsan sonuçta öyle oluyor. tedavini nerde yaptırıyorsun canım?

ya kızlar bişey soracağım size ben bir tp bebek denemesi geçirdim ama doktorum sadeece e2 değerime göre hareket etti oda 52ydi kaç olması lazım e2 nin

canım
ya kızlar bişey soracağım size ben bir tp bebek denemesi geçirdim ama doktorum sadeece e2 değerime göre hareket etti oda 52ydi kaç olması lazım e2 nin

canım banim bildigim 50 alt olması lazım bu yumurtalıklarını ve kist olup olmadıgı gösteriyor benim yüksekti kist vardı degeri unuttunm dosyam hastanede

peki 52 olunca ne dedi gerçi kötü deger degil herhalde

burpcum iyi düşün iyi olsun canım. sen kedini nasıl şartlarsan sonuçta öyle oluyor. tedavini nerde yaptırıyorsun canım?

umut tüp bebekte ulun beyde yaptırıyorum canım. İlk 5 gün çok olumluydum herşey harika olacak diye şartlamıştım ama sadece 1 yumurta gelişip tedaviyi stoplayınca herşey çığrından çıktı benim için artık olumsuz düşünceleri kafamdan kovamıyorum eski tedavilerimle kıyaslıyorum o tedavilerde değerlerim ve yumurtalarım daha başarılıydı ama sonuç alamadım ister istemez bundan alamayacağımı biliyorum sadece mucize diliyorum

yükseğide düşüğüde sorun teşkil ediyor tedavi sırasında yumurta boyutlarına göre değerlendiriliyor e2 değeri yumurtanın kalitesi hakkındada bir fikir veriyor

Akadaşlar bugün tedavimin 5. günü,ilk muayenede 4 tane,dün ise 5 tane folikül gördü doktorum.Menegon 4 toz1 su kullanıyodum,bugün 5 toz yapıcam+cetroted.
Bu yumurtaların artma ihtimali var mı?

Akadaşlar bugün tedavimin 5. günü,ilk muayenede 4 tane,dün ise 5 tane folikül gördü doktorum.Menegon 4 toz1 su kullanıyodum,bugün 5 toz yapıcam+cetroted.
Bu yumurtaların artma ihtimali var mı?

var tabiki benim 1 taneyle başladı hatta ilacı tedaviyi kestik 9. gün doktorum 3 yumurta gördü devam edelim dedi 13. gün 4 gözüküyordu ilk ikisi işe yarar boyuttaydı doktorunun sabrıyla alakalı gerekirse tedaviyi uzatıyorlar benim öyle oldu tedavimin 18. günü yumurtalarım toplanacak bir önceki tedavimde azdı azdı 12. gün birden bire 12 tane yumurtam oldu ismini vemeyeyim doktorum beklememişti halbuki biraz daha bekleseydi daha çok yumurtam toplanabilirdi

Burpcum,
Zaten Yiyip içmekten deliye döndük.Hangi değeri düşüreceğimi şaşırdım bende. Sen içini ferah tut canım. Allah hayırlısı ile nasip edecek. Gelişmeleri yaz bize lütfen, bizi habersiz bırakma.
Bu arada Femarayı dışarıdan aldın değil mi? merkez karşılamıyor bildiğim kadarı ile.

Son düzenleme:
hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş

Kızlar slm hepinize,
biliyorsunuz 2 ay önce bir denemem oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı. Aslında adet olmam gerekiyor bugunler 3 gün önce doktora gittim 4 yumurta gördü ama yumurtaların adet ile birlikte oluşmaya başlaması gerekmşiyormu ben mi yanlış biliyorum acaba ? daha olmadım bugun yarın olmam gerekiyorda aklım karışktı ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…