Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

adetin 21.gününde diğer ayın aday folikülleri görülüyor .yani sonraki ay onlar gelişecek inşallah sana bebiş olsunlar..

yazmaz olurmuyum her topikten bol miktarda hamile haberi gelir birtek yumurta rezervi topiğinden az hamile haberi gelir bu bizim kaderimiz olmasın allah hepimize bebek nasip etsin buradan aldığım her olumlu haber bana umut oluyor
geçen yıl haziran ayında kendiliğimden preseedle hamile kalmıştım 7 hafta sürsede inanamamıştım o sıra ben hamile kalabildiysem herkez kalabilir gibi hissetmiştim
onca tedaviye rağmen kalamayıp kendiliğimden nasıl kalmıştım hala aklım ermez allahın hikmeti işte hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin keşke
femerayı dışarıdan aldım ancak hastanenin yanındaki eczane sadece ihtiyacımız olacak kadar satıyor 67 tl verdik yani çok pahalı değil diğer harcamaların yanında devede kulak geliyor :) bana çok fazla işe yaramadı gerçi hakkını yemekte istemem yarın yumurtalarım dolu çıkars ve başarılı döllenip bölünürse işe yaradı diyebilirim ancak sayı ve gelişim açısından bir faydası olmadı bu protokolün ama biliyorsun tedaviler kişiden kişiye hatta aynı kişinin siklüsünden siklüsünede değişiyor
allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba,bugün tedavimin 7.günü.dün e2 değerim 423 dü.4 tane folikülüm var.cuma günüde toplama işlemi.sizce e2 değerim nasıl.bugünki e2 sonucumu akşam alıcam

merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı şok oldum tedavinin 5. günü femera ve 300 puregona rağmen 1 yumurta vardı 5. gün iptal oldu tedavim 9. gün kontrolde 2,5 mm görünce gaza bastık iğnelere tekrar başladık 18. gün yumurtalarım toplandı geçen cuma 4 yumurta görünüyordu e2 394 idi bugün tam 6 yumurta toplandı şok oldum hiç beklemiyordum inşallah kalitelidir doludur boş folikul yoktur döllenir başarılı bölünürde bana bebiş olarak döner şimdi deli gibi embriliyogdan gelecek haberleri bekliyoruz

Çok ama çok sevindim canım senin adına. umudunu hiç kaybetme olur mu? seni çok ama çok iyi anlıyorum. inşallah güzel haberler vereceksin bize. umutma no stress!! senin içinde bol bol dua edecğim canım.

İnşallah hepsi döllenip büyürler, ikiz ikiz bebek olurlar sana. Bu kadar emeğe, takviyeye bence çok güzel haberler alacaksınız embriyologdan.
Çok çok sevindim. Habersiz bırakma bizi.

Çok ama çok sevindim canım senin adına. umudunu hiç kaybetme olur mu? seni çok ama çok iyi anlıyorum. inşallah güzel haberler vereceksin bize. umutma no stress!! senin içinde bol bol dua edecğim canım.

duaların için allah razı olsun canım bu süreçler insanın kendisini tanımasına yardımcı oluyor herşeyden önemlisi büyümesini sağlıyor biz bu süreçte çok olgunlaştık eski çocuk tarafımız kalmadı önceki tedavilerde allaha isyan ettiğim oldu bizimle eğleniyormusun dediğim oldu dua edemez oldum ama şu an bütün bunları aştım her şey bizim için ve dua etmekten vazgeçmemek gerektiğini anladım inşallah yarın güzel haber alırım almasam bile yola devam etmekten başka çare yok şu an embriliyoğun teepesine dikilip hacı ne yaptı bizim yumurtalar hağ dur birde ben bakayım diyesim var

İnşallah hepsi döllenip büyürler, ikiz ikiz bebek olurlar sana. Bu kadar emeğe, takviyeye bence çok güzel haberler alacaksınız embriyologdan.
Çok çok sevindim. Habersiz bırakma bizi.

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
ikiz bebek duasına amin diyeceksin deseler inanamazdım ama şimdi öyle isterimki kardeş nekadar önemli bir şey ve 33 yaşında rezervleri azalmış biri olarak birinciyi yaptımda ikincciyi nerde bulayım diyorum ikiz olsa tadından yenmez tabi sağlıklı olsun herşeyden önce
inşallah embriliyogtan güzel haberler gelirde buraya güzel haberler yazmak nasip olur

herkese selam,

yarin reglimin ikinci gunu muaynem var yumurtalik rezervimde azalma var...mini tup bebek uygulamayi dusunuyor doktorum minimum ilac iyi kalitede yumurta dusunuyor yarin netlesecek sizlerlede paylasirim...
herkese bol sanslar...

embriliyog aradı 6 taneden 4 ü işlem görmüş ikisi döllenmiş çok şükür beklediğim birşeydi üüzülmedim diğer dördüne doğruya doğru gerçekçi olmak lazım ama asıl takıldıığım konu eşimin sperm değerleri 80 milyon 43 milyondu hep hareket çok başarılı değildi aralıkta varikosel oldu 3 ay sonra değerleri çok iyi çıktı ama genede proxeed plus l-cartininin evicap falan kullanıyordu dünkü sperm değeri 12 milyona düşmüş yıkama sonrası 2 milyon morfolojide çok başarısız tabiki tüpte önemli olan 1-2 başarılı ama morfoloji çok kötüymüş benim üzülüdüğüm nokta emek verdikçe birşeylerin karşılığını almak şöyle dursun dahada kötüye varması üstelik bu tedavi için tüm yaşam şeklimizi düzenlemiştik eşimin iş stresini azalttık 2 hafta tatil sonrası başladık
neyse bunada şükür allah beterinden saklasın bunada alışırız nelere alışmadıkki geçici bir durumda olsa sperm değerleri değişkende olsa tedaviye rastlaması beni üzdü 5 kadı başrılı dğerlerle hamile kalamadığımı hesaba katarsam allahtan mucize diliyorum

umudunu kaybetme canım. hayırlısı ile olacak inşallah. güzel haberlerini alacağız . Herşey olacağına varıyor canım biraz tevekkül...

Son düzenleme:

Gözün aydın canım. Sabahtan beri gözüm burada. 3. girişimde güzel haberlerini aldım. Her bebek bir mucize, senin mucizenin gelme vakti inşallah şimdidir.
Öncelikle eşinin değerlerine çok takılma, zaten sen de demişsin, tüp bebek olduğu için içinden en iyisini seçiyorlar, değil ki ortada 2 milyon tane var. Bize doktorumuz göstermişti, fertilite ile ilgili hiçbir problemi olmayan erkeklerde bile yıl boyunca her ay spermiogram sonuçları dalgalanma gösterebiliyor. Bir grafikte göstermişti, her ay spermiogram yapılmış ve sayı, hareketlilik falan keskin inişler, çıkışlar yapıyordu.Bunu hiç uğraştık, işe yaramadı diye yorumlama.
Ayrıca daha önceki mesajlarında da daha öncekilerde sonuçlar, değerler, sayılar vs. daha iyiydi, bunda daha kötü, zaten böyle hamile kalınmaz gibi bir hissiyatın var. Çok yersiz. Senin de defalarca okuduğun, denk geldiğin gibi bir tek inatçı yumurtaya ihtiyacın var. İnşallah onların 2'si de büyür, tutunur ve bebek olurlar. Hangi yumurtanın doğmaya karar vereceğini bilemezsin canım. Benim doktorum demişti ki, senin şartlarında sabırlı olman lazım, doğmaya istekli bir yumurta bulduk mu iş bitecek zaten.
Doktorunla transferle ilgili bir şey konuştunuz mu? Benim denemelerimden birinde toplama 23. gün oldu. Doktorum rahmin uygun olduğu zamanı kaçırdık diyerek embriyoları dondurdu ve bir sonraki siklusta transfer yaptı. Gerçi sonuç negatif oldu ama zamanlamayla ilgili böyle bir hassasiyet göstermişti. Sen yine de doktoruna bir sor istersen. (senin de 18. gün olmuş ya, o yüzden söyleyeyim dedim canım.)

canım maşallahın var hadi bakalım döllenme ah döllenme bende bir tane bile olmadı desem 11 yumurtadan 4 boş 7 sindede 1 tane oda 4 hücreli olmadı tabi bende şimdi transferden önce acaba döllenme olacakmı diyorum
2 tanesi döllenmiş inş. kaliteli olur canım

umudunu kaybetme canım. hayırlısı ile olacak inşallah. güzel haberlerini alacağız . Herşey olacağına varıyor canım biraz tevekkül...

kesinlikle artık bundan sonrası allahın taktiri

canım allah razı olsun çok moral oldun insan ister istemez takılıyor şimdiye kadar aldığımız en kötü değerler neden tedaviye denk geldi diyor sanki takılmam sonucu değiştirecekmiş gibi bir bilsen önceki tedavilerimde ne sorunlar yaşadım bütün bunlar o olumsuzlukların bıraktığı tıramvalar işte halbuki geçen temmuzda pressedle kendiliğimden hamile kaldım 7. hafta kaybettim allah ol diyince oluyor imkansızlıklar yıkılıveriyor allah çok büyük inşallah bu tedavide olmazsa birdahaki tedaviye kalacak umutlar allah hepimizin yardımcısı olsun

bende nasıl endişeliydim canım bir bilsen ilk tüp bebekte ertesi gün hiç döllenmemişti iki yumurtadan biri boş çıkmıştı diğeride ikinci gün döllendi üçüncü gün anca 3 e bölündü 3 hücreli transfer edildi şaka gibi
ikinci denememdede 6 tane topladılar 4 ü iişlem gördü iki tane 5 hücre bir tane 3 hücreli transfer edildi seni çok iiyi anlıyorum ama her tedavi birbirinden çok farklı oluyor ben bu tedavilerden sonra histeroskopi oldum 3 ay sonra kendiliğimden hamile kalmıştım 7 hafta sürsede bukadar başarısız tüp bebek tedavilerine inat kendiliğimden hamile kalmıştım öyle kaç örnek gördüm bu topikte saymakla bitiremem

Selam kızlar ,uzun zamandır yazamadım ama okuyarak takip ediyorum.Mayıs ayında ki olumsuz deneme sonrası beklemedeyim .Kısmet oursa kafamı iyice dağıtıp kasım ayı gibi başlamak istiyorum.Tedaviye başlayan ve transfer gününü bekleyen arkadaşlarıma duarımız sonsuz.
Kızlar tüp bebek öncesi ozon tedavisi yaptıran var m?Ozonun özellikle rezerv azlığında metobolizmazı canlandırdığını duydum.Bilğisi olan var mı?Teşekkürler Selamlar.

başka bir işle ilgilenirken birden bire jeton düştü geri döndüm cevaplamak için transfer gününü söylemişsin bende bu konuda doktorumun başının etini yedim o bir sakıncasının olmayacağını söyledi ki ben 10 gün önceden lekelenmeye başlarım buda adet döngümün erken kırılması demek bilmiyorum bu konudada çok endişelerim var herşey allaha kaldı artık 11 ağustos adet tarihim ve transferim olacaksa 4 yada 5 ağustosta olacak yani adetime 5-6 gün kala offf çok geriyor büütün bunlar beni

ozon tedavisini ilk defa duydum benim doktorumda ısrarla beslenme programı öneriyor bende hiç yanaşmadım ne çok zayıfım ne kiloluyum kendimce sağlıklı besleniyorum ama doktorumun bahsettiği tüm tetkikler doğrultusunda vücudun az yada fazla değerlerini dengelemek

arkadaşlar seval taşdemir diye bir doktor duydunuz mu ? biri tavsiye etti bana ama ben hiç tanımıyorum tabi bizim gibi yumurtalık rezervinde azalma olanlarda ne kadar başarılı onuda bilmek lazım .

arkadaşlar seval taşdemir diye bir doktor duydunuz mu ? biri tavsiye etti bana ama ben hiç tanımıyorum tabi bizim gibi yumurtalık rezervinde azalma olanlarda ne kadar başarılı onuda bilmek lazım .

Fertijin Tp Bebek Merkezi
tubicim bu linkten baka bilirsin fertijin tüp bebekte kendisi. televizyon programlarına da çok çıkıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…