Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım çok sevindim 2 tanesi döllenmiş hadi hayırlı olsun insallah ......
bu arada sperm sayısına hareketine takılma benim eşimin de çok ç açıcı
degildi yıkanınca 5 milyon kaldı harektte %20 denmisdi rabbim in sallah ol der
2 yumos sana ikiz olarak geri döner.

arkadaşlar seval taşdemir diye bir doktor duydunuz mu ? biri tavsiye etti bana ama ben hiç tanımıyorum tabi bizim gibi yumurtalık rezervinde azalma olanlarda ne kadar başarılı onuda bilmek lazım .

evliliğimin ilk dört yılında ara kanamaalarım nedeni ile doktor doktor gezerken onada uğramıştım bana her doktor rezervin az çocuk yap diyordu aldırmıyordum ancak ilk defa onun diretmesi ile bu olayın gayet ciddi olduğunu kavradım ama ona bile 2 sene sonra demiştim o en fazla 1 sene bekleyebilirsin onu bile bekle demem ama madem kariyer diyorsun demişti ben nemi yaptım tabiki mal gibi bildiğimi okudum benim gittiğim zamanlar bebekteki merkezin yanında üsküdar doğancılarda muaynehanesi vardı oraya gitmiştim bana smear testi yapmıştı zamanında bir smeara 100 tl vermiştim sonucu çıktı halde bile vermeden sözlü ifade edince ciddiyetsiz buldum gitmedim tabiki merkezi bebekte orada daha sistemlidir ama orasıda evime ters diye terciih etmedim.

Hic duymadim ama genel olarak mucizeler yarattigini biliyorum. Daha detayli bilgi edinirsen lutfen bizi de haberdar et canim.

Doktorun ne diyorsa onu dikkate al canim. Hepsinin yogurt yiyisi ayri. Normal dongune de takilma, sen su an ilac kontrolunde bir siklus yasiyorsun, her seyi onlar kontrol ediyor. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Selam bayanlar,

Dun doktor ziyaretimi gerceklestirdim yumurtaliklar temiz kist yok dogum kontrol hapi vermemisti rezervde sorun oldugu icin...ancak FSH yuksek cikti 18...biliyorsunuz 15 uzeri olursa baslamiyorlar normal tup bebek tedavisine..doktorum bende mini tup bebek tedavisine baslamaya karar verdi...az ilac az yumurta ama kaliteli...doktorumun amaci bu...serophene'e baslayacagim bu aksam asilama gibi baslayacak tedavi ama yumurtalar belli olgunluga ulastiginda yumurta toplama ve sonrasi transfer gerceklesecek....hayirlisi tabi.....

Burp okur okumaz sen dikkatimi cektin 2 yumurta icin neler vermezdim o yuzden sukur et ve hep icinden olumlu seyler gecir o iki yumurtadan bir tanesi yada 2side senin bebeklerin olabilir...bu sekilde dusun derim....

dew77tedavin hayırlı olsun . hangi merkeze gidiryorsun? ben umutta başlayacağım inşallah, mini tüp bebeği sorduğumda doktorum çok sıcak bakmadı. ama benimde aklıma yatmıyor değil. çok yeni bir yöntem olduğu için çokta açıklayıcı bilgi alamıyorsun. umarım güzel haberler verirsin bize canım. lütfen bizi habersiz bırakma.

Doktorun ne diyorsa onu dikkate al canim. Hepsinin yogurt yiyisi ayri. Normal dongune de takilma, sen su an ilac kontrolunde bir siklus yasiyorsun, her seyi onlar kontrol ediyor. Guzel haberlerini bekliyoruz.

evet canım bende tamamen teslim olmuş durumdayım koşulsuz ne söylerse peki diyorum allahım gerçekten zor bir süreç

canım benim kucağına alamadıktan sonra 2 yumurtanında bir işlevi yok seni öyle iyi anlıyorumki bende pkolulara okadar çok kıskanıyorumki fazla yumurta elde ediliyor diye bende senin tedavini ttakip edeceğim umarım olumlu sonuç alırsın bir sonraki izleyeceğim yol senin tedavin gibi denerim çünkü her protokolü denedim şimdiye kadar

sabah 10 gibi merkezden haber bekliyordum işe gitmek üzere hazırlanmıştım bugün işe gider yarın transferimi olurum diye hayal ediyordum ancak doktorum çok düşünmüş ama riske atmak istememiş anladığım kadarı ile 2 embriyodan biri 4 hücreli diğeri 2 hücreli saat 1 de transferim var benim hiç ümidim yok çok ama çok üzgünüm allahtan ümit kesilmez ama daha önce ilk tedavimde 1 tane 3 hücreli 2. tedavide 2 tane 5 bir tane 3 hücreli tutmamıştı bunlarında tutmayacağını tecrübelerime dayanarak tahmin edebiliyorum ancak allahtan mucizesini diliyorum
şu an ayrıca üzgünüm çünkü eşimin 80 milyon olan değerleri 12 milyona yıkamayla 2 milyona düşmüş morfoloji 0 olmuş varikosel ameliyatı proxeed plus ve l-cartinine rağmen iyiye gideceğine dibe vurması doğal hamilelik hayallerimide yok etti sadece allahtan mucizesini diliyorum allah büyük keşke 5. gün tedavim stoplandığında bitseydi diyor bir yanım diğer yanım bunada şükür bu aşamayı görmekte büyük gelişme karnında hatta doğumdan sonra bebişini kaybedenler var diyorum
allah yardımcımız olsun gerçekten çok karışık duygular içindeyim bu yolda başımıza çok kötü şeyler geldi ve yorulduk allah beterinden saklasın aşılamada yanlış sperm enjeksiyonundan dış gebelikten kimyasal gebelikten embriyo döllenmemesinden olumsuz tedavilerden yıllardır yorulduk allah beterinden saklasın başa gelen çekilir demekki çocuğumuzun olmaması hayır ve çok fazla zorlamamız gerekiyor allah büyük başka çare yok

Canım aşkolsun sana. Çok kızdım. Senin şu an yılmak, yorulmak, vazgeçmek, ümitsiz olmak gibi bir lüksün yok. Zamanla yaırışıyoruz. Neden bu kadar olumsuz bakıyorsun? Bir kere embriyoların çift sayıda hücreli. Tek sayılı hücredeki embriyolar da tutunur ama çift sayılardakinin şansı daha fazla. Gelişimine normal devam ediyor, kaliteli anlamına gelir. 2 gün transferi de çok mantıklı, çünkü embriyo az. Lab. ortamında 3. günü çıkaramayacak bir embriyo anne karnında yaşayabilir. Lab koşulları ile senin vücudun çok farklı canım.

Lütfen moralini yüksek tut. Bak, şimdi diyeceğimi dikkate al n'olur. Psikolojik olarak yıpranmış olduğunu anlıyorum. Bu bekleme sürecini rahat geçirmek ve vücudunu olumsuz sonuçlara yönlendirmemek için akupunktura gitmeni tavsiye ediyorum. Benim kendime geldiğim, ağlamayı bıraktığım tek dönemdi. Sana akupunkturcu da tavsiye edebilirim. (ben 2 akupunkturcuya gittim, ilki hikayeydi, hiçbir işime yaramadı, ama ikincisi çok faydalı oldu. ) Düşünürsen bana haber ver, özelden mesaj atayım sana canım. Lütfen sakin ol. Bebeklerine bir şans ver. Buraya kadar geldin, ha gayret. Biraz daha dayan. Güzel haberlerini alıp hep beraber mutlu olacağız inşallah.

Burpcum lütfen ama lütfen, olumsuz olma. ben ilk denememde hep olumsuz düşündün. eve geldiğimde işe geldipimde olmayacak diyordum vede olmadı. vücudumuzun mucizelerle dolu olduğunu biliyorsun. lütfen iste, canım gönülden iste ve rahat ol. burda çok okuduk 4 hücreli hamile olanları. umudunu kaybetme güzelim. dualarım seninlee.

kızlar bir şey soracağım size, doktorum benden karyotip kromozom ananlizi ve kardiyovasküler risk paneli testlerini istedi.bizde yaptırdık. bugün aradı, birşey çıkmadığını ama beneksol kullanmamı istedi. şimdi, bu testlerde beneksol b12 kullanıp, kullanmayacağım sonucu çıkar mı? kullandığım vitaminler var onları alayımmı dedi hayır alma dedi. kafam karıştı biraz.

canım zanetmem b 12 kunanıp kulanmayacağın sonucu çıkmaz ama tedvilerden önce önerliyormuş b12 dr öyle söyledi

Canim b12 ile ilgili bilgim yok, ama vitaminlerin icinde DHEA'yi falan da kastediyorsan tedaviye yakin kestiriyorlar. Hormonlarinla ugrasan bir ilac oldugu icin tedaviye karissin istemiyorlar.

Tesekkurler kizlar, dhea yi doktorum kendisi verdi. Kesmem icin bir sey soylemedi. Sadece folikasit ve b12 al dedi. Bende oyle yapacagim artik, hayirlisi diyorum.

günaydın ballarımmmm nasılsınız bu gün

Tesekkurler kizlar, dhea yi doktorum kendisi verdi. Kesmem icin bir sey soylemedi. Sadece folikasit ve b12 al dedi. Bende oyle yapacagim artik, hayirlisi diyorum.

canım benim dr dhea verdi 3 ila 6 ay kulanılması uygundur dedi (bana 3 ay önerdi)bittiğinde geleceksin ilk adetinde tüp bebek yapacağız dedi

Çok haklısın. Söylediklerini harfiyen uygulayacağım. Akupunktur benimde düşündüğüm birşeydi. Şu bekleme sürecini geçireyim. Bende başlayabilirim. 4 Hücreliyi embriyolog kaliteli dedi. 2 hücreli olan transfer aşamasında 3 hücreli olmuştu. orta kaliteli dedi. Aynen senin dediğin gibi çok fazla seçenek olmadığı için bekletmeyi uygun görmedi doktor. İnşallah bebiş olarak bize döner. Verdiğin moral için Allah razı olsun.

Uzun süre olumsuzluk yaşayınca olumsuz düşünceleri kafadan atmak çok zor oluyor. Elde olmadan da sürekli olumsuza kayıyor düşünceler inşallah kucaklarımıza bebişlerimizi aldığımızda tüm bu düşüncerimizden utanırız.

Bende genetik testleri yaptırdım. Pıhtılaşma testi ile ilgi. Pıhtılaşma yatkınlığı görüldü. Bu olduğu anlamına gelmiyor. Ama bizim gibi durumlarda her türlü risk faktörü ekarte edilmesi gerektiği için her türlü önlem alınıyor. Sende çok fazla problem yokki beneksol hap olarak kullandırmış doktor. Bana hem iğne hem hap olarak kullandırdı. Bu problem ciddi olmamışki sana bahsetmemiş bile kafanı hiç karıştırmamış. Tamamen önlem amaçlı kullanıyor. B12 vitaminin kimyasal olarak pıhtılaşma tedavisi ile doğrudan ilişkisi var.

çok geçmiş olsun Rabb'im hayırlı haberler almanızı ve burdan da bize vermenizi nasip eder inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…