bende de yumurta rezervlerimde azalma var. bu ay antalyada ali fuat beye gittim DHEA verdi doğum kontrol hapı verdi. bir daha ki aya gideceğim inş olur 1 buçuk yıldır istiyoruz ve 23 yaşındayım fsh değerimde ortalama 12-13. bu fsh değeri ile tüp bebek tutarmı bilemiyorum. yaşımın genç olmasının bir avantajı olur mu acaba
Giz78 galiba sende ankaradasın?Sen nerde tedavi görüyorsun?Ben gürgana gidiyorum.
canum tutar bende yeni tüp bebek yaptm daha 3 gün önce aldım sonucu 37 yaşımdayım sağ yumurtalığım yok tek yumurtalıkla sadece 3 yumurta oluştu ve toplandı 2 si döllendi 2 birinci kalite 2 transfer oldu sonuş pozitih benimde fsh senin gibi 12 13 arası idi
ya.çok.sevindim.allah.tamamına.erdirsin.
anlataırmısın.biraz.kaç.senedri.tedavi.gördün.nerde.yaptırdın.ne.ilaç.kullandın.dhea.kullandınmı.eşinde.sorun.varmıydı.ya.bizlerin.umudusunuz.işte.bu.ya
ya.çok.sevindim.allah.tamamına.erdirsin.
anlataırmısın.biraz.kaç.senedri.tedavi.gördün.nerde.yaptırdın.ne.ilaç.kullandın.dhea.kullandınmı.eşinde.sorun.varmıydı.ya.bizlerin.umudusunuz.işte.bu.ya
benim ikinci evliliğm ilkinden yok
.2ci eşimin de çocugu olduğu için hep beni yüklendiler.ama sorun eşimde çıktıi izmir smyra art tüp bebek merkezinde yaptırdım.hep olumlu bak canım.eşimin sperm yetmezliği vardı aşılama bile olmaz dediler hareketsizdi aynı yazanda direk mikroenjeksiyon yapıldı.
allah.yüzünü.güldürsün.ne.olacak.hep.kadına.yükleniyorlar.şükür.adına.o.kadar.sevindimki.anlatamam.kalbimden.allaha.yalvaraıyor.dua.ediyorum.allahım.benden.daha.kötüi.durumda.olanlara.ver.önce.diye.şükür.seni.güldürmüş
eşimdede.hareket.sorunu.var.yaş.34.eşim.37.dhea.kullandınmı.hiç.peki.rezer.azlıgı.için.
benim.döllenme.olmuyor.ya.sebebi.kalitesiz.yumurtaymış.ma.umudumu.kesmedim.hiç
evet.canım.ankarada.ne.ç.kadar.çok.aynı.sorundan.olup.ankarada.yaşıyan.özeline.yazarım.baksana.
Selam biraz önce gördüm senin mesajını.Baya çok çocuğu olmayan.Kendiliğinden olanların oranı%33.Ben memnunun o klinikten.Kasım aralık gibi tekrar tüp düşünüyorum.Parasını eşim ödediği için tam bilmiyorum.Nasıl sen gittiğin merkezden memnunmuydun?Ben sana özelden mesaj yazamıyorum 100 mesajım olması gerekiyormuş.
canım.ucuz.kurtulmuşsun.sen.adetin.ikinci.yada.üçüncü.yapttır.yaz.ondan.sonra.konuşalım.gerekli.açıklamayı.yapalım.arkadaşlarla.bizler.herşeyi.burda.ögreniyoruz
ben de burda öğrandim hep doktora bastıra bastıra adetin 2.günü kan veriym dedm inatla kabul etmedi.şimdi yeniden bekleyp yaptırcam.ilaçla adet oluyorum ben genelde 35 fln çıkıyo fshestradiol de hep <20.ama ilaç almadığımda estradiol 40lara çıkıo bu sefer fsh 130 fln oluyo tuhaf bi hormon düzensizliği var bende.sizde de doğum kontrol hapları e2yi düşürüo mu?
slm.ben.dogum.kontrol.kullanmıyorum.çünkü.bu.rezeri.dahada.kötü.yapıyormuş.o.yüzden.bana.dr.dhea.ya.devam.dedi
bak.sna.önerim.aktara.git.hayıt.tohumu.al.sabah.akşam.kaynar.suyun.içine.1.çay.kaşıgı.at.sonra.süz.iç.hem.adetin.oluşumunu.hem.fsh.düşüyor
fsh.130.ne.demek.ya.benim.en.son.10.6.dr.başlamadı.
ama hayır östrojeni düşürüyomuş o yüzden kullanmıyorum ben.benim ilacım diane 35.dhea nası bi ilaç o da hormon için mi?
canım özel hastanede kullandım ama orda sonuş alamadık zaten izmirde ilk ay doğum kontrol hapı ve iğnelere başladım hatta doktorun benden hiç ümidi yoktu.olur canım bende seninm gibiydim 2 kere intahar bile ettim eşim çocuk yapmak istemedi kaçkez boşanmanın eşiğine geldim bol bol dua et allahıma olur...
canım dün dhea kullandım demiştin peki elinde varmı benim ihtiyacım varda 25 mg benimki
inan canım elimde hiç ilaç kalmadı bende şimdi tüp bebek ilaçlarına devam ediyorum.bittikçe alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?