Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım isyan etme ettikçe olmaz bende senin gibiydim ne olur allaha dua et elini aç yapılması gerekeni yap.inan olacak....hep umutla yaklaş....

arkadaşlar dr.engin oral'a giden var mı ? ben pazartesi günü için randevu aldım , egerki tedaviye baslarsa doktor bu benim 3. tüp bebek tedavim olacak diğerleri hep iptal edildi sonuçlanmadan , açıkçası doktorun tedaviye başlamamasından korkuyorum gittiğim çoğu doktor takip edelim fsh düşük çıkınca tedaviye başlayabiliriz diyip gönderiyor ama bu şekilde de zaman geçiyor yaş ilerliyor .

Giz78 bende Dhea kullanıyorum.Ne kadar kullanılması gerekiyor biliyormusun?Sen ne kadar süredir kullanıyorsun?

canım isyan etme ettikçe olmaz bende senin gibiydim ne olur allaha dua et elini aç yapılması gerekeni yap.inan olacak....hep umutla yaklaş....

canım ben isyan etmek için yazmadım bunları sadecec paylaşmak istedim duygularımı yoksa isyan etmekmi haşaa allah korusun rabbim isyan edecek duruma getirmesin hiç birimizi ......aslında çok dua eden biriyim ama hep diyorum ya bazan umudumuz azlınca böyle bir karmaşayaşıyoruz

Giz nerdesin topik topik seni arıyom:)
msj atmışsın boş gelmiş haberin olsun.
Kızlar bende 1,5 ay dhea kullandım bırakmak zorunda kaldım yaa kıllanma ve depresyon yaptı bende bırakmasammı acaba ya uff kafayı yemek üzreyim.BİRDE GÜNDE 1 TANE 25 MG ALMAMA RAĞMEN
AMH:0,88 FSSH EN SON 8,5 DU.

GİZ yarın göndericem inşallah ama başka kututda kendimdekini ikiye bölücem çünkü yanlış anlama olurmu

Bu arada eşim varikosel ameliyatı oldu doğal yoldan olması için uüraşıyorum.tüp yaptırma imkanım yok
Kullanmaya devam etsem 1 gün arayla kullansam faydası olurmu

Bu arada eşim varikosel ameliyatı oldu doğal yoldan olması için uüraşıyorum.tüp yaptırma imkanım yok
Kullanmaya devam etsem 1 gün arayla kullansam faydası olurmu

slm.ben.burdayım.canım.çok.saol.ne.demek.başka.kutu.çok.çok.saol.ne.denirki.başka

tamam.kıllanma.filan.yapıyor.ama.ne.yapalım.eşindede.mi.sorun.vardı.herhangi.birşey.kullanıyormu.peki.devletten.yararlanma.imkanın.yokmu.soracagın.olursa.sor.lütfen.

eşinde.hareket.sorunumu.yoksa.sperm.sayısında.azlık.mı..var.aynı.zamandada.çsende.yumurta.rezer.azlıgıöylemi

unutuyorum.bak.yine.yaş.kaçdı.deneme.olmuşdu.degil.mi.

sen.baştan.yazsana.hatta.özelime.yazda.ord.dursun.unutmayım

bak.ben.yaş34.reezer.azlıgı.var.bir.deneme.oldu..tutmadı.eşimde.hareket.sorunu.var.bizdeki.asıl.sorun.kaliteli.yumurta

şimdi.dhea.folbiol.corasprin.içiyorum.eşimede.evikap.a.başlıyacagım.tekrar.sende.içir.eşine.sonuçta.vitamin.birde.varikosel.ise.bence.trental.400.kullandır

Merhaba,
ben engin oralın hastasıyım .
onda bir kez deneme yaptık ama başarısız gerçekleşti.
.kendisi çok iyi bir doktordur ,bu konuda (yani rezerv azlığı)biraz negatif kötümser yaklaşır ama doktorluğu çok iyidir.

Canım; kıllanmayı dert etme. Binbir türlü epilasyon yöntemi var, alırsın geçer. Depresyon başka bir şeyden olmuş olabilir. Bu ilaç aksine hiçbir şeye fayda etmese bile moral düzeltiyor, genel olarak bir enerji veriyor, motivasyonunu yükseltiyor. Doktorum verirken böyle demişti bana, hiçbir şeye yaramasa moralini düzeltir demişti.

Benim AMH'm 0,2'ydi 1 yıl önce. Günde 4 tane 4 ay boyunca kullandım. 3. tüp bebek denememde (diğer bir dolu şeyin yanısıra) bu da işe yaradı diye düşünüyorum. Saçlarımı çok döktü, avuç avuç. Ama vazgeçmedim, içtim.

canım omega3 ve kadnlara özel vitaminler var,tavsiye ederim,yumurta kallitesini artırıyor....

günaydın.kızlar.birşey.soracagım.dhea.içipde.nefes.darlıgı.çeken.varmı.kıllanma.yaptı.evet.kiloda.aldım.ya.

daha.2.ay.kullanacagım

inş adet olmayı bekliyorum umarım pozitif bir sonuç alırız. eşimin sperminde sorun yok. bende buu kahrolası fsh var. peki tüp bebeğe başladığınızda fsh değeriniz kaç ile başladınız.

evet.6.ay.biosteren.marka.şimdi.naturel.sonrasıda.natro.marka.kullanacagım

farketmiyor.markası.arkadaş.dr.sormuş.sonuçta.fsh.düşüyor.düşürdügünüde.adet.zamanı.anlıuyorum

evet gizim bende sordumm marka önemli değil dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…