canım 40 yaşımın hikayesi topiğinıde ben bunları nasıl bir düzen içinde kullandığımı yazmıştım. hayıtı hiç bırakma derim bal poleni de bırakma ama adaçayını ilk yarıya kadar kullan yeter orayı okursan benim nasıl bir düzen içinde kullandığımı görürsün.işallah hamile kalırsın.yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:)
ben ovulasyon testine cuma başladım. cumartesi ikinci çizgiyi silik milik bi şekilde de olsa gördüm ama dün yaptığım testte hiçbir çizgi mizgi yoktu. şimdi bekliyorum saat dörtte 4. testimi yapcam inşaallah koyu renkte bir çizgi görürüm de yumurtladığıma ikna olurum...
bu arada cuma günü benim beklentilerime göre adetimin on birinci günüydü, yani yumurtlama zamanınım yaklaştı diye düşünerek ben bütün bitkisel tedavimi kestim (kafama göre yapıyorum zaten) adaçayı karışşımlarım, hayıtlarım ballarım poleenlerim bir süreliğine dolaba kalktı. hayırlısı hakkımızda inşaallah... inşaallah bugün adam gibi bir çizgi görürüm de kafam biraz rahatlar. bu arada deneyen neredeyse herkes preseed den memnun kalmış ama benim hala tuhafıma giden bir şeyler var... yine de kullanmaya devam ediyorum bir umut diyerekten. eşimin de proxeedle barışması gerçekleşti domates suyu ile içmeye karar verdi, bir süredir böyle içiyor. çeyrek su bardağı domates suyuna iyicene karıştırıp diktiriyorum tepesine... arkadan da keçiboynuzu kürünü tepeye dikip gulk gulk diye içiyor, sonra bir lokma sarelleli ekmek atıyor ağzına ondan sonra da bolca su... bütün bu ritüel bittikten sonra ise, öğğğrrrhhh gibi bir ses çıkarıyor ama kesinlikle yumuşamıyorum... "oy, canım oyyyh kuzum" ffalan dedikçe ertesi günü hemen bunu kullanıyor, bugün içmesem olmaz mı diye başlıyor, tatsızlığa vardırıyor işi... artık maymun gözünü açtı :))
katı meyva pressi bozulursa falan ben yandım demektir. sayesinde sıkmadığım meyva sebze kalmadı, havucundan kayısısına offff, bi de bununla uğraşıyoruz...
pycnegenol da içiyor bugün ikinciyi içecek gerçi.. inşaallah faydasını görürüz. hayırlısı hakkımızda hepimiz için.
canım 40 yaşımın hikayesi topiğinıde ben bunları nasıl bir düzen içinde kullandığımı yazmıştım. hayıtı hiç bırakma derim bal poleni de bırakma ama adaçayını ilk yarıya kadar kullan yeter orayı okursan benim nasıl bir düzen içinde kullandığımı görürsün.işallah hamile kalırsın.yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:)
ben ovulasyon testine cuma başladım. cumartesi ikinci çizgiyi silik milik bi şekilde de olsa gördüm ama dün yaptığım testte hiçbir çizgi mizgi yoktu. şimdi bekliyorum saat dörtte 4. testimi yapcam inşaallah koyu renkte bir çizgi görürüm de yumurtladığıma ikna olurum...
bu arada cuma günü benim beklentilerime göre adetimin on birinci günüydü, yani yumurtlama zamanınım yaklaştı diye düşünerek ben bütün bitkisel tedavimi kestim (kafama göre yapıyorum zaten) adaçayı karışşımlarım, hayıtlarım ballarım poleenlerim bir süreliğine dolaba kalktı. hayırlısı hakkımızda inşaallah... inşaallah bugün adam gibi bir çizgi görürüm de kafam biraz rahatlar. bu arada deneyen neredeyse herkes preseed den memnun kalmış ama benim hala tuhafıma giden bir şeyler var... yine de kullanmaya devam ediyorum bir umut diyerekten. eşimin de proxeedle barışması gerçekleşti domates suyu ile içmeye karar verdi, bir süredir böyle içiyor. çeyrek su bardağı domates suyuna iyicene karıştırıp diktiriyorum tepesine... arkadan da keçiboynuzu kürünü tepeye dikip gulk gulk diye içiyor, sonra bir lokma sarelleli ekmek atıyor ağzına ondan sonra da bolca su... bütün bu ritüel bittikten sonra ise, öğğğrrrhhh gibi bir ses çıkarıyor ama kesinlikle yumuşamıyorum... "oy, canım oyyyh kuzum" ffalan dedikçe ertesi günü hemen bunu kullanıyor, bugün içmesem olmaz mı diye başlıyor, tatsızlığa vardırıyor işi... artık maymun gözünü açtı :))
katı meyva pressi bozulursa falan ben yandım demektir. sayesinde sıkmadığım meyva sebze kalmadı, havucundan kayısısına offff, bi de bununla uğraşıyoruz...
pycnegenol da içiyor bugün ikinciyi içecek gerçi.. inşaallah faydasını görürüz. hayırlısı hakkımızda hepimiz için.
teşekkür ederim canım öyle güzel bir duyguki rabbim gönlünden geçen herkese versin. bu duygudan mahrum bırakmasın işallahSagolasin, tekrar daha dikkatli okuyayim, zaten cok faydalaniyorum, umitleniyorum okudukcaAllah tastamam tamamina erdirsin hayirlisiyla, saglikla bagrina bastirsin kokusunu icine cektirsin insaallah, darisi da baslarimiza olsun )
Hosgeldiniz, Allah yardimcimiz olsun hepimizin , icinde sizin de...
Hoş bulduk canım.Valla arada girip takip ediyorum ama pek yazmadım.Ne haber ?Eşin nasıl?İnşallah her şey yolundadır?
canım 40 yaşımın hikayesi topiğinıde ben bunları nasıl bir düzen içinde kullandığımı yazmıştım. hayıtı hiç bırakma derim bal poleni de bırakma ama adaçayını ilk yarıya kadar kullan yeter orayı okursan benim nasıl bir düzen içinde kullandığımı görürsün.işallah hamile kalırsın.
canım sende beni duygulandırdın gerçekten. bende geçmişte günde bir paket sigara içiyordum. ama çocuk derdine ne zaman düştüm hep bırakacam dedim bırakamadım. git geller yaşadım bi gün içtim diğer gün içmedim. bazen 10 gün içmedim. ilk tüp bebek tedavimde günde 3 tane içtim 2. sinde hiç içmedim. ama son bir yıldır günde hiç beş taneyi geçmedim. en son 15 tatilde bıraktım dedim ama iki günde bir gene bi tane içtim. ve son olarak 1 nisanda bıraktım dedim ve içmedim tam 8 gün sonra hamile olduğumu öğremdim ve işte kızıma kıyamadığım için içmiyorum ha arada canım öyle istiyorki ama o herşeyin üstünde ona kıyamam. azcık sabırlı olacaksın bebeğim olsun gene içeceğim de kendime izin veriyorum de öyle bırakırsın. bu arada ben tekrar sigaraya başlamam sanıyorum ama bakalım:)Yağmur sesi biliyor musun bana bu işte en büyük moral veren senin hikayen.Geçen ay 1.tüp bebek denemesinden sonra öyle bir umutsuzluk denizine düşmüştüm ki aynı hızla senin yazını gördüm veokudum.2 gün arka arkaya okuyup ağladım,hiç bir olaya ağlayamayan ben(Sonraki günler senin hikayen beni o karanlık denizden çıkarıp aldı.akabinde adet oldum.ve başladım ballara polenlere soğan sularına ve maydonozlu süt kürlerine:))onca ilaca rağmen 2 yumurta oluşmuştu ve birisi de boş çıkıp diğeri döllenememişti ya,merak ettim bu ay durum ne diye 12.günü doğru doktora.VAllahi adam bile şaşırdı 3 kocaman yumurta birisi iyice şişmiş.git yarın progesteron tahlili yaptır bakalım sağlıklı yumurtlama olmuş mu diye dedi.Hocam dedim topla bunları tüp yap.Ne gerek var gerisi geliyor ya dedi.Nasıl umutlandım anlatamam.Hayır olacağından değil bu ay,ama olsun var ya yumurta lar,umutta var demekki.Her ne varsa doğada var.Benim hatam kendime iyi bakamamak ,iyi beslenmemek ve çok sigara.Hatta sigaraya hala devam.Ama bu bayram tatilinde eşimle 5 gün kaçıyoruz.Söz verdim orada bırakıcam ve dönünce de adet olucam.Sonra doğğğru tüp bebeğe.Diyeceğim o ki,bana ışık olan,umut olan senin hikayen.Çoooook teşekkür ederim.Dilerim Allahım çocuğunla hatta çocuklarınla bir ömür uzun ve sağlıkla yaşarsın.Çok öpüyorum sevgiler...
canım biliyorsun 6 ay oldu amliyat olalı ama hala normal yaşnatımıza dönemedik hala sıkıntılarımız var hormonarımız karma karışıkk
bu gün kontrolümüz vardıı kan verdik ama sonucu allamdık sourn varmış perşeb günde mr çekilecek bakalım inşş sorun yoktur
canım sende beni duygulandırdın gerçekten. bende geçmişte günde bir paket sigara içiyordum. ama çocuk derdine ne zaman düştüm hep bırakacam dedim bırakamadım. git geller yaşadım bi gün içtim diğer gün içmedim. bazen 10 gün içmedim. ilk tüp bebek tedavimde günde 3 tane içtim 2. sinde hiç içmedim. ama son bir yıldır günde hiç beş taneyi geçmedim. en son 15 tatilde bıraktım dedim ama iki günde bir gene bi tane içtim. ve son olarak 1 nisanda bıraktım dedim ve içmedim tam 8 gün sonra hamile olduğumu öğremdim ve işte kızıma kıyamadığım için içmiyorum ha arada canım öyle istiyorki ama o herşeyin üstünde ona kıyamam. azcık sabırlı olacaksın bebeğim olsun gene içeceğim de kendime izin veriyorum de öyle bırakırsın. bu arada ben tekrar sigaraya başlamam sanıyorum ama bakalım:)
bak tüp bebek için inan acale etme önce üç ay sağlıklı beslen o listede yazdıklarımı ye iç. yumurtaların dolu dolu olsun. yaşına göre 3 yumurta hiçte kötü değil gerçekten.bak 38 yaş üstü topiğinde deniz bulut var benim de ilham kaynağım o oldu. 43 yaşında doğal hamile kaldı ve şimdi oğlu 8 aylık. bi çok şeyi ondan öğrendim yedim içtim. tüpün acelesi yok dediğim gibi önemli olan yumurtalar kaliteli olsun.o benim listemdeki safran tableti al kullan derim.bal poleni ihmal etme buğday çimi edin. kendine üç ay şartla hayıt ı ihmal etme bak göreceksin üç ay sonra güzel güzel yumoşların olcak. ha bu arada dehea içersen tam üç ay sonra etkisini görüyorsun unutma. rabbim kolaylıklar versin. tez zamanda yavruna kavuştursun seni dilerim allahtan.
Canım tekrar geçmiş olsun.İnşallah hayırlı haberler alırsınız.Allah yardımcınız olsun.Adanada yapabileceğim bir şey olursa çekinmeden ara.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
YEtercim, gecmis olsun canim... İnsaallah bu gunleri atlatacaksin, sonra bebegini de kucaklayacaksin:))) ben inaniyorum. :)))
Ben devam ediyorum hayittir, bal polendir... Ama yumurtlama donemim gecti, bilmiyorum artik ne var, ne yok su anda:)))
geçmiş olsun canım. sorun neydi ben kaçırmışım yeni gördüm.canım biliyorsun 6 ay oldu amliyat olalı ama hala normal yaşnatımıza dönemedik hala sıkıntılarımız var hormonarımız karma karışıkk
bu gün kontrolümüz vardıı kan verdik ama sonucu allamdık sourn varmış perşeb günde mr çekilecek bakalım inşş sorun yoktur
geçmiş olsun canım. sorun neydi ben kaçırmışım yeni gördüm.
herşeyden önemli sağlık çok geçmiş olsun işallah hiç bir sıkıntı kalmamıştır ...sağol kuzum
beyinde kitle vardı onu çıkartılar
herşeyden önemli sağlık çok geçmiş olsun işallah hiç bir sıkıntı kalmamıştır ...
sağol kuzum
beyinde kitle vardı onu çıkartılar
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?