Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım 40 yaşımın hikayesi topiğinıde ben bunları nasıl bir düzen içinde kullandığımı yazmıştım. hayıtı hiç bırakma derim bal poleni de bırakma ama adaçayını ilk yarıya kadar kullan yeter orayı okursan benim nasıl bir düzen içinde kullandığımı görürsün.işallah hamile kalırsın.

canım 40 yaşımın hikayesi topiğinıde ben bunları nasıl bir düzen içinde kullandığımı yazmıştım. hayıtı hiç bırakma derim bal poleni de bırakma ama adaçayını ilk yarıya kadar kullan yeter orayı okursan benim nasıl bir düzen içinde kullandığımı görürsün.işallah hamile kalırsın.

Sagolasin, tekrar daha dikkatli okuyayim, zaten cok faydalaniyorum, umitleniyorum okudukca Allah tastamam tamamina erdirsin hayirlisiyla, saglikla bagrina bastirsin kokusunu icine cektirsin insaallah, darisi da baslarimiza olsun)

Sagolasin, tekrar daha dikkatli okuyayim, zaten cok faydalaniyorum, umitleniyorum okudukca Allah tastamam tamamina erdirsin hayirlisiyla, saglikla bagrina bastirsin kokusunu icine cektirsin insaallah, darisi da baslarimiza olsun)
teşekkür ederim canım öyle güzel bir duyguki rabbim gönlünden geçen herkese versin. bu duygudan mahrum bırakmasın işallah

Hoş bulduk canım.Valla arada girip takip ediyorum ama pek yazmadım.Ne haber ?Eşin nasıl?İnşallah her şey yolundadır?

canım biliyorsun 6 ay oldu amliyat olalı ama hala normal yaşnatımıza dönemedik hala sıkıntılarımız var hormonarımız karma karışıkk
bu gün kontrolümüz vardıı kan verdik ama sonucu allamdık sourn varmış perşeb günde mr çekilecek bakalım inşş sorun yoktur

Yağmur sesi biliyor musun bana bu işte en büyük moral veren senin hikayen.Geçen ay 1.tüp bebek denemesinden sonra öyle bir umutsuzluk denizine düşmüştüm ki aynı hızla senin yazını gördüm veokudum.2 gün arka arkaya okuyup ağladım,hiç bir olaya ağlayamayan ben(Sonraki günler senin hikayen beni o karanlık denizden çıkarıp aldı.akabinde adet oldum.ve başladım ballara polenlere soğan sularına ve maydonozlu süt kürlerine:))onca ilaca rağmen 2 yumurta oluşmuştu ve birisi de boş çıkıp diğeri döllenememişti ya,merak ettim bu ay durum ne diye 12.günü doğru doktora.VAllahi adam bile şaşırdı 3 kocaman yumurta birisi iyice şişmiş.git yarın progesteron tahlili yaptır bakalım sağlıklı yumurtlama olmuş mu diye dedi.Hocam dedim topla bunları tüp yap.Ne gerek var gerisi geliyor ya dedi.Nasıl umutlandım anlatamam.Hayır olacağından değil bu ay,ama olsun var ya yumurta lar,umutta var demekki.Her ne varsa doğada var.Benim hatam kendime iyi bakamamak ,iyi beslenmemek ve çok sigara.Hatta sigaraya hala devam.Ama bu bayram tatilinde eşimle 5 gün kaçıyoruz.Söz verdim orada bırakıcam ve dönünce de adet olucam.Sonra doğğğru tüp bebeğe.Diyeceğim o ki,bana ışık olan,umut olan senin hikayen.Çoooook teşekkür ederim.Dilerim Allahım çocuğunla hatta çocuklarınla bir ömür uzun ve sağlıkla yaşarsın.Çok öpüyorum sevgiler...

canım sende beni duygulandırdın gerçekten. bende geçmişte günde bir paket sigara içiyordum. ama çocuk derdine ne zaman düştüm hep bırakacam dedim bırakamadım. git geller yaşadım bi gün içtim diğer gün içmedim. bazen 10 gün içmedim. ilk tüp bebek tedavimde günde 3 tane içtim 2. sinde hiç içmedim. ama son bir yıldır günde hiç beş taneyi geçmedim. en son 15 tatilde bıraktım dedim ama iki günde bir gene bi tane içtim. ve son olarak 1 nisanda bıraktım dedim ve içmedim tam 8 gün sonra hamile olduğumu öğremdim ve işte kızıma kıyamadığım için içmiyorum ha arada canım öyle istiyorki ama o herşeyin üstünde ona kıyamam. azcık sabırlı olacaksın bebeğim olsun gene içeceğim de kendime izin veriyorum de öyle bırakırsın. bu arada ben tekrar sigaraya başlamam sanıyorum ama bakalım:)

bak tüp bebek için inan acale etme önce üç ay sağlıklı beslen o listede yazdıklarımı ye iç. yumurtaların dolu dolu olsun. yaşına göre 3 yumurta hiçte kötü değil gerçekten.bak 38 yaş üstü topiğinde deniz bulut var benim de ilham kaynağım o oldu. 43 yaşında doğal hamile kaldı ve şimdi oğlu 8 aylık. bi çok şeyi ondan öğrendim yedim içtim. tüpün acelesi yok dediğim gibi önemli olan yumurtalar kaliteli olsun.o benim listemdeki safran tableti al kullan derim.bal poleni ihmal etme buğday çimi edin. kendine üç ay şartla hayıt ı ihmal etme bak göreceksin üç ay sonra güzel güzel yumoşların olcak. ha bu arada dehea içersen tam üç ay sonra etkisini görüyorsun unutma. rabbim kolaylıklar versin. tez zamanda yavruna kavuştursun seni dilerim allahtan.

Canım tekrar geçmiş olsun.İnşallah hayırlı haberler alırsınız.Allah yardımcınız olsun.Adanada yapabileceğim bir şey olursa çekinmeden ara.Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Önerilerin için ve hala buralarda olup umut arayanlara ışık olduğun için sana ayrı bir minnet duyuyorum inan bana...Kadın hattta insan dayanışmasına en güzel örnek sensin ve tıpkı yağmur sesi gibi huzur veriyorsun bana ve herkese.Bu 5 günlük bayram tatilinde sigara illetinden ben de kurtulacağım ve ömrümün sonuna kadar bir daha içmeyeceğim.Sende kendine çok iyi bak.Sevgilerimle...

Canım tekrar geçmiş olsun.İnşallah hayırlı haberler alırsınız.Allah yardımcınız olsun.Adanada yapabileceğim bir şey olursa çekinmeden ara.Hayırlı haberlerini bekliyorum.

canım benim teşekür ederim biliyorum ki adanada bir çok dostum arakadaşım var eşimn rahatsılığında seferber oldunuz dr buldunuz teleonlarını aldınız eşimle has yatarken her gün arardınız hepinizzz halada ararsınız sorarsınız ben buradan adanaya giderken içim okadar rahatki bana okadar dostane biz buradayız neye ne zaman ihtiyacın olsursa diyorsunuzki sanki başaka bir şehre değilde ailemin yanına gidiyor gibi hisediyorummm iyiki sizleri tanımışımmmm

YEtercim, gecmis olsun canim... İnsaallah bu gunleri atlatacaksin, sonra bebegini de kucaklayacaksin:))) ben inaniyorum. :)))

Ben devam ediyorum hayittir, bal polendir... Ama yumurtlama donemim gecti, bilmiyorum artik ne var, ne yok su anda:)))

sağol kuzummmm inşşşşşşşşşşş

geçmiş olsun canım. sorun neydi ben kaçırmışım yeni gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…