KiZlar ben yine. Memorialde denedim iki transfer oldu pazar test gunüm ancak adet sancısı gibi sancım var tutmadı diye canım çok sıkıldı saatlerce ağladım inşallah son olur bu dua edin ne olur
KiZlar ben yine. Memorialde denedim iki transfer oldu pazar test gunüm ancak adet sancısı gibi sancım var tutmadı diye canım çok sıkıldı saatlerce ağladım inşallah son olur bu dua edin ne olur
yeteer canım nasılsın eşin nasıl olsu tetkik sonuclarınız nasıl ?
arkadaşlar slm, ...geçen ay tüp bebek denemesi oldu sonuç negatifti...problem yumurta rezerv ve kalitesi düşük olması..bende adet düzensizliği ve pco yok..bu ay doktorum dinlenmemei söyledi..ben dayanamadım ve glukofene başladım...yumurta kalitesini artırıyormuş..kullanananız var mı...bi zararı olmaz dimi...
br de ekstradan gnc den 2 vitamin aldım...şimdi hepsini içiyorum...doktora söylesem içme diycek..ama ben de dayanamıyorum...ne yapmalıyım
Benimde yumurta rezervim az,Allaha şükür 2.denememde hamile kaldım.Tüp bebek öncesi bende GNC den bi bitksel ilaç kulandım.Hatta dr.um verdi.Ayrıca yne GNC den sabah ve akşam içtiğim bitkisel çaylar vardı.Bi sakıncası lduğunu düşünmüyorum.glıkofene hakkında bilgim yok.ama yine de dr.a sormadan bişe ypma dedim.Çok fazla yüklenme kendine.
hayırlı olsun bebeişingnc den hangilerini almıştın ilaç ve çayların adını yazarmısın...glukofeni doktorlar genelde pco lulara veriyorlar aynı zamanda kilolurada veriliyor...yumurta kalitesini artırıyormuş..biraz çekinerek kullanıyorum...ama ne yapayım ne bulsam içecem son favorim arı sütü onuda almayı düşünüyorum ...
tüp bebekten sonraki bu ay reglimde bi tuhaf oldu...sizde öyle olan var mı..toplam da 4 gün sürerdi ama bu sefer 11 gün sürdü...başlarda leke leke ortalarda yoğunlaştı sonraları zift şeklinde en son leke leke ve bitti...şimdi ben ne zaman yumurtlarım ...nasıl hesaplayacam...yine 14. gün mü oluyor...birde tedavi olduğum için aylık regli sürelerim değişti..bu ay 34.gün oldum geçen ay 32. gün daha önceleri 27 günde bir olurdum...bundan dolayı yumurtlama zamanımı nasıl bilicem...karın ağrısı ve akıntı ilk kez tüp bebek tedavisinde yumurta olgunlaşınca oldu...ondan öncede yoktu ya da ben fark etmedim
Hande cok gecmisolsun insaallah guzel sonuclar alirsin, durumuna uzulmekten baska elimden gelen hicbir sey yok, maalesef sordugun sorulara cevap verecek bilgim de yok, dua etmekten baska bisey yapamiyorum affet...
Ben de su an adetim normalden 1 hafta once geldi tam yusuf yusuf durumlarindayim, cok korkuyorum ama fazla da kaptirmamaya calisiyorum, kafami takmamaya ugrasiyorum, proseedfalan kar etmedi maalesef, umutlanmistim halbuki... Neyse, insaallah herkes iyidir... Sevgiler hepinize...
kızlarr artık bn bu doktorlardan bıktım allah hepsini bildiği gibi yapsın yaa.adetin 2.günü ölçülmesi gereken değerleri taa 21.günde baktırdı doktor.üni hastanesinde olduğum için sonucuma başka bi doktor baktı ve şaşırdı değerler çok düşük diyip yeni bi teşhis koyacaktı az kalsın.sonra ben yanındaki doktorun tetkiki 21.günde yaptırdığını söyleynce şok oldu yeniden istedi tetkikleri.şimdi bu ben 1 ay daha beklicem tetkikler içinvalla buralarda sizle konuşmasam ve araştırma yapmış olmasam fsh yükseltici tedavi olcaktım az kalsın bende prematür overyen yetmezlik varmış ve benim gibilerin %10-20 si kendiliğinden düzelirmiş .umarım biz de böyle oluruzz :)
bi de bişey sorucam siz sadece hormon tedavisi mi görüosunuz? Teşhisiniz ne? fsh ı yükselten asıl nedeni bulup onu tedavi etmek gerekio die duydum ben ama doktorlar direk hormon dayıyo.düşünsenize daha amh testi yapılmadı bana çoğu kez söylememe rağmen :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?