Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

KiZlar ben yine. Memorialde denedim iki transfer oldu pazar test gunüm ancak adet sancısı gibi sancım var tutmadı diye canım çok sıkıldı saatlerce ağladım inşallah son olur bu dua edin ne olur

KiZlar ben yine. Memorialde denedim iki transfer oldu pazar test gunüm ancak adet sancısı gibi sancım var tutmadı diye canım çok sıkıldı saatlerce ağladım inşallah son olur bu dua edin ne olur

canım öncelikle hayırlı uğurlu bebişli olsun inşşş ama negatif alırsan (inşş öyle bir şey olmayacak)zaten bol bol cannı sıkacak ağlayacak vaktin olacak neden kendini stres yapıyorsunnn belkide bebeğinide stres yapıyorsundur onu düşün seninle olduğunu düşün inşşşşşş ptrs güzel haberler veririsn

canım allah güzel haberler almanı nasip etsin inşallah.ağrılara takılma lütfen.benim de bekleme döneminde sancılarım olmuştu.hatta normal regl sancısından çok daha kuvvetliydi.gece uykumdan uyandığımı biliyorum.tutmuycak ve çok sancılı bir regl beni bekliyor derken,pozitif sonucu aldık çok şükür:)inşallah senin ağrıların da bebeğinin tutunma ağrılarıdır ve sana sımsıkı tutunur:)

günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

[/COLOR]

Aminnnn.

çok güzel dua etmişsin yeter canım.

Kadir geceniz mübarek olsun.

Rabbim bebeklerimizi en kısa zamanda versin inşşşş. Bu akşam bol bol dua ederek rabbime yalvaralım.bu gece ki duaları rabbim kabul eder geri çevirmez.ben çok dua ediyorum hepimize kızlar.

Inşşş rabbim kabul edece.sabrımızın mükafatını verecek

kadir gecemiz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun insallah.3 tüp bebbek tedavesini basladim hayirli olur insallah.hepimizin kucagina nasip eder allah insallah.

yeteer canım nasılsın eşin nasıl olsu tetkik sonuclarınız nasıl ?

sağol canımm
dr istediği tekileri görevli eksik girmiş onun için sonuçların taamını alamadık çıkanlarda hormonlarda ala dngesizlik var dedi dr mr çekildi ama sonuç bayramdan sonraya kaldı

arkadaşlar slm, ...geçen ay tüp bebek denemesi oldu sonuç negatifti...problem yumurta rezerv ve kalitesi düşük olması..bende adet düzensizliği ve pco yok..bu ay doktorum dinlenmemei söyledi..ben dayanamadım ve glukofene başladım...yumurta kalitesini artırıyormuş..kullanananız var mı...bi zararı olmaz dimi...
br de ekstradan gnc den 2 vitamin aldım...şimdi hepsini içiyorum...doktora söylesem içme diycek..ama ben de dayanamıyorum...ne yapmalıyım

Benimde yumurta rezervim az,Allaha şükür 2.denememde hamile kaldım.Tüp bebek öncesi bende GNC den bi bitksel ilaç kulandım.Hatta dr.um verdi.Ayrıca yne GNC den sabah ve akşam içtiğim bitkisel çaylar vardı.Bi sakıncası lduğunu düşünmüyorum.glıkofene hakkında bilgim yok.ama yine de dr.a sormadan bişe ypma dedim.Çok fazla yüklenme kendine.

hayırlı olsun bebeişin gnc den hangilerini almıştın ilaç ve çayların adını yazarmısın...glukofeni doktorlar genelde pco lulara veriyorlar aynı zamanda kilolurada veriliyor...yumurta kalitesini artırıyormuş..biraz çekinerek kullanıyorum...ama ne yapayım ne bulsam içecem son favorim arı sütü onuda almayı düşünüyorum ...
tüp bebekten sonraki bu ay reglimde bi tuhaf oldu...sizde öyle olan var mı..toplam da 4 gün sürerdi ama bu sefer 11 gün sürdü...başlarda leke leke ortalarda yoğunlaştı sonraları zift şeklinde en son leke leke ve bitti...şimdi ben ne zaman yumurtlarım ...nasıl hesaplayacam...yine 14. gün mü oluyor...birde tedavi olduğum için aylık regli sürelerim değişti..bu ay 34.gün oldum geçen ay 32. gün daha önceleri 27 günde bir olurdum...bundan dolayı yumurtlama zamanımı nasıl bilicem...karın ağrısı ve akıntı ilk kez tüp bebek tedavisinde yumurta olgunlaşınca oldu...ondan öncede yoktu ya da ben fark etmedim

ben Mn formula kullanıyodum.Çayların kalanlarını bi arkadaşıma verdim o yüzden tam hatırlamıyorum,o da GnC nindi.Isırgan özlü bide kranfil tarçındı sanırım.benim regglimde bi sorun olmdı.Dr.unla mutlaka konuş,en doğru şeyi o söylyecektir.

Herkese slm. 19 yaşındayım ve 2 senedir erken menopoz teşhisiyle tedavi görüyorum.kullandığım ilaç diane 35.1-2 ayda bir kendim test yaptırıyorum fsh 35,lh 8 civarı çıkıyordu.prolaktinde problem yoktu ve estradiol <20 çıkıyordu.yeni bir doktora gittm ve adetin 21.gününde ve hala ilacı kullanıyorken test yaptırdı.sonuç şöyle:
fsh 0.62
lh 0.28
prolaktn 12.11
estradiol <20
progesteron 0.59
tsh 2.68
b-hcg 2.5
sonucu yorumlarsanız çok sevinirm.bir de belirtmek istiyorum diane 35 kullanırken estradiol düşük oluyo ama kullanmadığım zaman yaptırdığım testlerde normal seviyeye doğru yükseliyor ancak bu sefer de fsh yükseliyor.artık anlayamıyorum bu hormonlara noluyo böyle size hiç adetin 21.gününde hem de hala hormon hapı içiyorken test yaptılar mı? Doktor bana ilaç kullandığım için değerlern adetin 2.günündeki değerlerle aynı çıkacağını söyledi :/ordu.prolaktinde problem yoktu ve estradiol <20 çıkıyordu.yeni bir doktora gittm ve adetin 21.gününde ve hala ilacı kullanıyorken test yaptırdı.sonuç şöyle:
fsh 0.62
lh 0.28
prolaktn 12.11
estradiol <20
progesteron 0.59
tsh 2.68
b-hcg 2.5
sonucu yorumlarsanız çok sevinirm.bir de belirtmek istiyorum diane 35 kullanırken estradiol düşük oluyo ama kullanmadığım zaman yaptırdığım testlerde normal seviyeye doğru yükseliyor ancak bu sefer de fsh yükseliyor.artık anlayamıyorum bu hormonlara noluyo böyle size hiç adetin 21.gününde hem de hala hormon hapı içiyorken test yaptılar mı? Doktor bana ilaç kullandığım için değerlern adetin 2.günündeki değerlerle aynı çıkacağını söyledi :/

Hande cok gecmisolsun insaallah guzel sonuclar alirsin, durumuna uzulmekten baska elimden gelen hicbir sey yok, maalesef sordugun sorulara cevap verecek bilgim de yok, dua etmekten baska bisey yapamiyorum affet...

Ben de su an adetim normalden 1 hafta once geldi tam yusuf yusuf durumlarindayim, cok korkuyorum ama fazla da kaptirmamaya calisiyorum, kafami takmamaya ugrasiyorum, proseedfalan kar etmedi maalesef, umutlanmistim halbuki... Neyse, insaallah herkes iyidir... Sevgiler hepinize...

kızlarr artık bn bu doktorlardan bıktım allah hepsini bildiği gibi yapsın yaa.adetin 2.günü ölçülmesi gereken değerleri taa 21.günde baktırdı doktor.üni hastanesinde olduğum için sonucuma başka bi doktor baktı ve şaşırdı değerler çok düşük diyip yeni bi teşhis koyacaktı az kalsın.sonra ben yanındaki doktorun tetkiki 21.günde yaptırdığını söyleynce şok oldu yeniden istedi tetkikleri.şimdi bu ben 1 ay daha beklicem tetkikler için valla buralarda sizle konuşmasam ve araştırma yapmış olmasam fsh yükseltici tedavi olcaktım az kalsın bende prematür overyen yetmezlik varmış ve benim gibilerin %10-20 si kendiliğinden düzelirmiş .umarım biz de böyle oluruzz :)
bi de bişey sorucam siz sadece hormon tedavisi mi görüosunuz? Teşhisiniz ne? fsh ı yükselten asıl nedeni bulup onu tedavi etmek gerekio die duydum ben ama doktorlar direk hormon dayıyo.düşünsenize daha amh testi yapılmadı bana çoğu kez söylememe rağmen :S

slm kızlar ben 3.tüp bebek tedavisine başladım tedavi gördüğüm merkezde bir bayanla tanıştım bayanın bir yumurtası vardı bu yumurtayı büyütüp bir emriyo elde ettiler ve şimdi bu bayan hamile anladımki ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin kendinizi bırakmayın bizim sabırlı ve güçlü olmamız gerekiyor ......

canım.ucuz.kurtulmuşsun.sen.adetin.ikinci.yada.üçüncü.yapttır.yaz.ondan.sonra.konuşalım.gerekli.açıklamayı.yapalım.arkadaşlarla.bizler.herşeyi.burda.ögreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…