Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

zaten başkent raporda çıkartıyorya onun için gidip uğraşmamı gerektiecek birşey yok sadece evrakalrı vereceğim.
Birde 38 yaş olunca ek birşey istenmiyor diye biliyorum çünkü hulusi bey bana yaş 38 deyince iyi rapor çıkartırız dedi hiç aşılama falan sormadı.

topraksu bu harika bişey o zaman.....hiç uğraşmadan rapor çıkarmak...ben mayanınkini okumuşum,mayanınkinde 39dan gün almamış olmak gerekiyor diyo..demeki bu işi raporla çözebilmek için nisana kadar önümüzdeki yıl doğduğumuz aya kadar vaktimiz var....

selam kızlar bende aranıza katılabilir miyim....
benimde 3 tüp bebek denemesi son deneme embriyo bölünemediği için iptall...
sorun yumurta rezervindeki azlık, yumurtaların gelişmemesi...
neler yapıyorsunuz bunun için aranızda hamile kalan oldu mu.. neler yapmalayım yardımınıza ihtiyacım var...

topraksu bu harika bişey o zaman.....hiç uğraşmadan rapor çıkarmak...ben mayanınkini okumuşum,mayanınkinde 39dan gün almamış olmak gerekiyor diyo..demeki bu işi raporla çözebilmek için nisana kadar önümüzdeki yıl doğduğumuz aya kadar vaktimiz var....

canım mayada da 39 yaşını doldurmamış olmak yazıyor. yani bu da 40 tan gün almamış olmak demek. benim evraklarım hazırdı zaten geçen sefer hazırlamıştım. benim doğum tarihim ocak senin nisan daha avantajlısın 2 kere hakkını kullanabilirisn raporlu.

Benimde 3 tüp bebek denemesi son deneme embriyo bölünemediği için iptall...
Sorun yumurta rezervindeki azlık, yumurtaların gelişmemesi...
Neler yapıyorsunuz bunun için aranızda hamile kalan oldu mu.. Neler yapmalayım yardımınıza ihtiyacım var...

hoşgeldin canım..şanssız tüp bebek deneyimlerin için üzüldüm.....
Burda tüp bebek denemesi olan arkadaşlar var,benim bir deneyimim yok henüz...
Ben kendi adıma,yumurta kalitesi artırabilmek için,vitamin takviyesi yapıyorum...dr kontrolünde ilaçla bir şey denemedim...bende rezerv sorunu yok,yaştan solayı yumurtalarda nazlanma var,bir de eşimde sperm sorunu var....

Yaşın kaç?

benimde 3 tüp bebek denemesi son deneme embriyo bölünemediği için iptall...
sorun yumurta rezervindeki azlık, yumurtaların gelişmemesi...
neler yapıyorsunuz bunun için aranızda hamile kalan oldu mu.. neler yapmalayım yardımınıza ihtiyacım var...

aslında bende buraya yeni taklıyorum.
benim rezervim yaşıma göre iyi görünüyor ama galiba kalite sorunu var bende. birde ilaçlada iyi olmuyor gibi geliyor, çünkü ne aşılamalarım negatif oldu tüp bebeğimde negatif olduğu gibi sadece 2 embiryom oluştu, onlarda pek iyi dğeildi. ben kendimce beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. birde vitamin hapı alıyorum ace plus selenyum+ b vitamini+demir hapı. bende pıhtışama olduğu içinde coraspin+folbiolda kullanıyorum. düzenli olmasada arada bitkisel şeyler içiyorum, hayıt,civanperçemi gibi.

canım mayada da 39 yaşını doldurmamış olmak yazıyor. Yani bu da 40 tan gün almamış olmak demek. Benim evraklarım hazırdı zaten geçen sefer hazırlamıştım. Benim doğum tarihim ocak senin nisan daha avantajlısın 2 kere hakkını kullanabilirisn raporlu.

canım,pardon ya, evet ben o 39dan büyük olmamak kısmını,39'dan gün alamamış olmak gerekiyor diye yorumlamışım....evrak değin,nüfus cüzdanı faln gibi şeyler değil mi.....yaa,topraksu içimi rahtalattın,sen olmzsan ben hiç rapor ahkkım yok sanıyorum,çok sağolasın..belki hastanede öğrenecektim ama, o güne kadar da düşünecektim kara kara....

canım,pardon ya, evet ben o 39dan büyük olmamak kısmını,39'dan gün alamamış olmak gerekiyor diye yorumlamışım....evrak değin,nüfus cüzdanı faln gibi şeyler değil mi.....yaa,topraksu içimi rahtalattın,sen olmzsan ben hiç rapor ahkkım yok sanıyorum,çok sağolasın..belki hastanede öğrenecektim ama, o güne kadar da düşünecektim kara kara....

evraklar
resim, sgk günü doldurduğuna dair çıktı, nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı, eşinin testleri gibi kolayca haızrlanacak evraklar. rica ederim canım. ben çarşambaya randevu aldım başkentten gideceğim bakalım ne diyecek.başka nereyle görüşsem diye düşünüyorum. acaba HŞ den de mi alsam.

hoşgeldin canım..şanssız tüp bebek deneyimlerin için üzüldüm.....
Burda tüp bebek denemesi olan arkadaşlar var,benim bir deneyimim yok henüz...
Ben kendi adıma,yumurta kalitesi artırabilmek için,vitamin takviyesi yapıyorum...dr kontrolünde ilaçla bir şey denemedim...bende rezerv sorunu yok,yaştan solayı yumurtalarda nazlanma var,bir de eşimde sperm sorunu var....

Yaşın kaç?

yaşım 29. evlilikte 5 yılı bitirdik. yumurta sayım az kalıyor ya da büyümüyor bu benim moralimi çok bozuyor. mutlaka yapılacak bir şey olmalı.... tüp bebeğe ara verip doğal olsun istiyorum ama yumurtamın da gelişmesini sağlamam lazım... vitamin olarak ne kullanıyorsun işe yarıyor mu...

evraklar
resim, sgk günü doldurduğuna dair çıktı, nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı, eşinin testleri gibi kolayca haızrlanacak evraklar. Rica ederim canım. Ben çarşambaya randevu aldım başkentten gideceğim bakalım ne diyecek.başka nereyle görüşsem diye düşünüyorum. Acaba hş den de mi alsam.

bence kafanı daha fazla karıştırma,yeteri kadar araştırma yapmışsın..gene de aklında kalacaksa hş ye de bi git istersen....ama ben başkentte karar kıldım..inşallah oraya gidicem.....

yaşım 29. Evlilikte 5 yılı bitirdik. Yumurta sayım az kalıyor ya da büyümüyor bu benim moralimi çok bozuyor. Mutlaka yapılacak bir şey olmalı.... Tüp bebeğe ara verip doğal olsun istiyorum ama yumurtamın da gelişmesini sağlamam lazım... Vitamin olarak ne kullanıyorsun işe yarıyor mu...

daha gençmiş yaşın...ama tabii bu yumurta olayı herzaman yaşa bakmıyor....ben diğer topiklerde okuyorum,bayanlar dhea diye yumurta geliştirici bşey var onu kullanıyorlar heralde,ama dr tavsiyesiyle tabii,baya bi etkiliymiş....tabbi sen de dr ile görüşmüşsündür sana bir tedavi uygulamadı mı....
Hayıt kullanan var canım,ilgili topiklerde daha ayrıntılı bilgi alabilirsin....bal arı sütü -polen çok faydalı....beslenmey dikkat edecksin,biliyorsun zaten....ben omega3,femailemultıple ve folıcasıd kullanıyorum..başka da bişey yapmıyorum....
Ama değim gibi,kadın infertilitesine bakarsan,prda yumurta geliştirici pek çok bitkisel,ve vitamin tavsiyeleri bulabilirsin......
Işe yarıyor mu demişsin,
çok anlamıyorum hormon testlerinden ama,fshım 9 ay önce 7,6 imiş,geçen hafta 7,5 olmuş.bu iyi birşey gibi geldi bana.....

yaşım 29. evlilikte 5 yılı bitirdik. yumurta sayım az kalıyor ya da büyümüyor bu benim moralimi çok bozuyor. mutlaka yapılacak bir şey olmalı.... tüp bebeğe ara verip doğal olsun istiyorum ama yumurtamın da gelişmesini sağlamam lazım... vitamin olarak ne kullanıyorsun işe yarıyor mu...

ayrıca moralini hiç bozma canım....burda ne mucizeler oluyor bir bilsen....allah ol dedikten sonra oluyor herşey....

canım kararını etkilemiyim ben oraya gitmedim sadece telefonla görüştüm ve genel yorumlardan çok içime sinmedi. . doktor olarak başke merkezlerde daha deneyimlileri oldğunu düşündüğüm için öyle dedi sonuçta oraya gidipte hamile kalanda çok, haftaya orayla görüşmeyede gideceğim. şans kısmet işi canım.
ben aysun hanımda tedavimi oldum.gayet iyi bir hoca.çok bilgili. aradığımızda drekt ona ulaşıyoruz. eğer meşgulse dönüp o bizi arıyor. birde yumurta toplamadan sonra çok şükür hiç bir rahatsızlığım olmadı kanama da olmadı . transferimde de bir sorun olmadı. sadece tek problem embriyomuz kaliteli olmadı. o da benim yumurtamın kalitesiz oluşundan heralde. böyle bir merkez ararken doktorun elininde hafif olması ve embriyoloğunun iyi olması gerekiyor. doktorum iyi güzel ama embriyoloğu hakkında bilgim yok. öğrendiğinde de bana söylermisin. detaylıca öğren olur mu. yumurta saklanılan yere de bak . bize var demiştide biz bakmayı unuttuk.gebelikte başarı kimde pek bilmiyorum ama şunu biliyorum aysun hnm gayet güzel müdahale ediyor. dediğim gibi embriyoloğunu da detaylıca sen araştırırsın bana da bilgi verirsen sevinirim

moralini bozma çünkü yaşın senin için büyük avantaj. ben 38 yaşındayım rezervim iyi, fsh,AMH hormon testlerim gayet iyi gibi görünüyor ama geçen tüp bebek yaptıracağım doktorun bir programı izledim internetten yaşın çok önemli olduğunu 26 yaşında hormon değerleri ve rezervi iyi olmayan birinin 42 yaşında AMH si, fsh ı ve rezervi iyi olan birine göre çok daha avantajlı olduğunu çünkü yumurta yaşını genç olduğunu söyledi.sonuçta senin yaşın genç sorunun belli ve tedavi ile olumlu sonuç alabilecek durumdasın. önemli olan sayı değil takma az olsun kaliteli olsun.

moralini bozma çünkü yaşın senin için büyük avantaj. ben 38 yaşındayım rezervim iyi, fsh,AMH hormon testlerim gayet iyi gibi görünüyor ama geçen tüp bebek yaptıracağım doktorun bir programı izledim internetten yaşın çok önemli olduğunu 26 yaşında hormon değerleri ve rezervi iyi olmayan birinin 42 yaşında AMH si, fsh ı ve rezervi iyi olan birine göre çok daha avantajlı olduğunu çünkü yumurta yaşını genç olduğunu söyledi.sonuçta senin yaşın genç sorunun belli ve tedavi ile olumlu sonuç alabilecek durumdasın. önemli olan sayı değil takma az olsun kaliteli olsun.

katılıyorum.....

ben aysun hanımda tedavimi oldum.gayet iyi bir hoca.çok bilgili. aradığımızda drekt ona ulaşıyoruz. eğer meşgulse dönüp o bizi arıyor. birde yumurta toplamadan sonra çok şükür hiç bir rahatsızlığım olmadı kanama da olmadı . transferimde de bir sorun olmadı. sadece tek problem embriyomuz kaliteli olmadı. o da benim yumurtamın kalitesiz oluşundan heralde. böyle bir merkez ararken doktorun elininde hafif olması ve embriyoloğunun iyi olması gerekiyor. doktorum iyi güzel ama embriyoloğu hakkında bilgim yok. öğrendiğinde de bana söylermisin. detaylıca öğren olur mu. yumurta saklanılan yere de bak . bize var demiştide biz bakmayı unuttuk.gebelikte başarı kimde pek bilmiyorum ama şunu biliyorum aysun hnm gayet güzel müdahale ediyor. dediğim gibi embriyoloğunu da detaylıca sen araştırırsın bana da bilgi verirsen sevinirim

benim gebelik kayıplarım olduğu için bana sizi volkan baltacı ile görüştürelim dedi genart ama o da cuma ve c.tesileri ankarada oluyormuş. telefonunu verdiler arayıp randevu alacağım. volkan baltacı onalrın genetik bilimcisi, aysun hanımla soyadı aynı eşi galiba. genartla ilgili bir topikte bir arkadaş yumurta toplama ve transfer yerinin çok küçük olduğunu soyunma bölmesini olmadığını 2 kişiyi falan birden aldıkalrını öyle açıkta giyinip soyundukarını yazmış, böyle şeyelrde insanı rahatsız eden şeyler oluyor. ama tabii karar vermek için görüşmek lazım böyle ön yargılı olmakda doğru değil. gerçi bunlarda önemli ama asıl önemli olan bence labaratuvarı ve ekibi.

kızlaryazdıklarınızı.okuyorumda

benim.yaş.34.ilk.deneme.negatif.sebep.yumurta.kalitesiz.11yumurta.toplandı.4.boş.7.sindede.döllenme.yok.sadece.songün.biri.oda.4.hücreli.olamdı

dr.yumurtadan.kaynaklanıyo.dedi.hş.de.yaptırmıştım.eşimdede.hareket.sorunu.var.
dhea.corasprin.folbiol.apikobal.içiyorumbakalım.ne.olacak

raporu.yeni.çıkardım.çok.basit.merak.etmeyin

benim gebelik kayıplarım olduğu için bana sizi volkan baltacı ile görüştürelim dedi genart ama o da cuma ve c.tesileri ankarada oluyormuş. telefonunu verdiler arayıp randevu alacağım. volkan baltacı onalrın genetik bilimcisi, aysun hanımla soyadı aynı eşi galiba. genartla ilgili bir topikte bir arkadaş yumurta toplama ve transfer yerinin çok küçük olduğunu soyunma bölmesini olmadığını 2 kişiyi falan birden aldıkalrını öyle açıkta giyinip soyundukarını yazmış, böyle şeyelrde insanı rahatsız eden şeyler oluyor. ama tabii karar vermek için görüşmek lazım böyle ön yargılı olmakda doğru değil. gerçi bunlarda önemli ama asıl önemli olan bence labaratuvarı ve ekibi.

aysun hnm eşi doğrudur. arkadaşın söyledikleride doğru. labaruvarı hakkında bilgim çok yok onuda araştırısan sevinirim. ben 2. tüp denemeyide orda yapmayı düşünüyorum. ekim ya da kasım da olacak. sen ne zaman yaptırmayı planlıyosun. nerde yaptıracağına karar verince bizede haber ver.

benim.yaş.34.ilk.deneme.negatif.sebep.yumurta.kalitesiz.11yumurta.toplandı.4.boş.7.sindede.döllenme.yok.sadece.songün.biri.oda.4.hücreli.olamdı

tüpte de kaliteli yumurta seçme şansı var mı???
benim eşimde de morfoloji %1 di,vitaminlerden sonra %3 oldu,hareket sorunu var.....
bende de yaştan dolayı yumurtalar nazlanırmış,rezervler iyi ama bir işe yaramıyor....ben de vitamin alıyorum.....
16 ay önce bir hamileliğim oldu, düşük yaptım,9 aydır deniyoruz ......bu ay da olmazsa başlıyoruz tüpe....
bugün öğrendim rapor çıkarmak da kolaymış....

yeni denemeyi nerde yapacaksın canım....

Kızlar bana doktorum folbiol marka folik asit vermiş (tolga bey) bende elimde olanı folik plus var onu içiyorum.bi sakıncası olabilir mi acaba??

Merhaba,
ben engin oralın hastasıyım .
onda bir kez deneme yaptık ama başarısız gerçekleşti.
.kendisi çok iyi bir doktordur ,bu konuda (yani rezerv azlığı)biraz negatif kötümser yaklaşır ama doktorluğu çok iyidir.

bende pazartesi kendisine muayeneye gittim , bana şansımın %5 lerde oldugunu ama azda olsa şansım oldugu için bikaç kere tedavi deneyelim dedi eger tutmazsa bu defteri tamamen kapat dedi . aslında ilk başta biraz üzüldüm ama muayeneden sonra bişeyler var gibi bikaç numara yapıcam bakalım tutacak mı dedi ama anlayamadım ne demek istediğini sende nasıl bir tedavi uyguladı ?

Back
X