günaydın.kızlar
herkese.ayrı.ayrı.yazmak.istemedim.
natro.marka.arkadaşın.elinde.varmış.almış.eee.markada.önemli.degil.yarısını.bana.gönderdi.kullanıyorum.internette.var.12.veya16.dolaar.içinde300.tane.canım.
55.lira.biosteren.için.güzel.fiyat.derim
knihal.bende.msn.kullanmıyorum.canım..özelime.yazarsan.soracagın.ne.varsa.cevaplarım
toprak.sende.ankara.güzel.ben.çok.araştırdım
başkent.hulusi.bey.derim.bir.arkadaşın.kuzeni.dr.o.önermişti.bana.canım
genartta.iyi.erkek.sorununda.
gazi.deki.ahmet.erdem.kardeşler.hala.duruyorlarsa,
tolga.bey.kadın.sorunu.vaarsa
serdar.oguz.kadın.erkek.sorunun.varsa
ben bir mayaya gittim birde başkente genartıda aradım onun dışında dieğrlerini böyle internetten araştırdım. Artık hocaların hem mauyene hem hastane aynı anda olması yasaklandıya gazide hala bakıyorlarmı bilmiyorum bu erdem kardeşler takibi muayenede yapıp işlemi genartta yapıyormuş.
Tolga bey çok genç deneyimi konusunda tereddütlüyüm. Birde akay bana hiçbir zaman sıcak gelmedi.
Mayada osman hoca iyi şeyelr söyledi umutlu konuştu ama osman hocayı ve orayıda sevmedim samimi gelmedi. Birde bu ankaradaki ünlü merkezlerde bu ünlü hocalar seninle görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha görmüyorsun. En azından anatolia, gürgan klinik, maya öyle biliyorum.
Serdar oğuzda bildiğim akdarıyla zekahi tahirdeydi haal ordamı bilmiyorum ve asıl alanı periantoloji yani gebelik.
Hrş yi bilmiyorum hakan şatıroğlu ve merkezi nasıl.
Hrs, tarık aksu ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım.
Genartın doktor ekibinin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Centrum klinik,ankaar tüp bebek, ankallife hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla klasik bir merkezden bir farkı yok gibi.
Başkentte hastane olması nedeni ile daha mantıklı geliyor, her aşamada test yapılıyor,sadece usg ile bakılmıyor, kontrollü gidiliyor,birde oranın yüksek riskli gebelikler bölümüde var, benim 3 kaybım olduğu için gebeliğin devamıda önemli benim için, ama ambiryoloğu ve labaratuvarı konusunda bilgi sahibi olamadım asıl önemli olanda onlar.
ben 73 doğumluyum.nisan ayında dolu dolu 38 olup,39dan gün almaya başladım....sonra ordaki hemşire de hesap etti,olmuyor.....ben de cuma ve,c.tesi adet günümü bekleyeceğim,adet olursam hemen randevumu alıp gideceğim hulusi beye hayılrısıyla....
Vitaminlerle ilgili,senin içine nasıl siniyorsa,senin için doğrusu odur tabii....ama ben eşim içinde 3 aydır,gnc ve solgarın vitamilerinden aldım ve durumu iyiye gitti..ha başka biryerlerden sorun yaratır mı,yaratmaz diye düşünüyorum,bitkisel çünkü....insanın içine sinmesi önemli...
Fsh ve e2ni ölçtürdün mü hiç son zamanda?
canım ben ters söyledim sana 39 yaşını doldurmamış olman gerekir diye biliyorum ve sen 39 dan gün aldın doldurmadın ki. Bence rapor olur o zaman bana da olmaz sana olmazsa.
Ben bakmıştım hatta bana yaş nednei ile birşeye gerek kalamdan çıkartırız demişlerdi. Olmazsa olmaz ne yapalım.
Hormon değerlerine en son geçen sene baktırmıştım, fsh, e2, amh normaldi. Ama 1 seneyi geçti gene yaptırmam lazım.
araştırman muhteşem olmuş canım....benim için çok faydalı oldu,yazdıklarının ışığında başkente karar vermek isabetli olmuş....sadece ben rapor çıkaramdığım için,benim için diğer merkezler göre daha pahalı olacak...
ben internette rapor çıkarmka için gerekli olanlara baktım da,orda 39 dn gün almamak yazıyordu diye hatırlıyorum canım....bi de benim ilk eşimden bir kızım var...dr erkek infertilitesi diyip ona rapor çıkarırız demişti ama,maalesef olmuyor....gene bir bakayım ben 39 mu 40 mı......inşallah 39dur da sen faydalanabilirsin....
ne kadar istiyor başkent hast.benimde raporsuz çünkü.
benim.rapor.çıktı.devlet.has.zekai.tahirde.yaptıracaktım.ama.sorunlarım.var.erteledim.iki.ay.
ordada.raporlu.herşey.dahil.1.milyar.yada.1500.geçmiyor.sonuçta.iki.hakkım.var.birini.denemek.istedim.veren.allahın.gönlü.razı.olduktan.sonra.merkez.bahane
39 u doldurmamış olmak demişlerdi ban ilk merkezim . kampanya vardı ve raporlu raporsuz çok fiyat farkı yok diye benimde vaktim yok diye uğraşmamıştım. olsa iyi olur ama olmasada yapılacak birşey yok en azından ilaçları alırız ben ilaçları sadece raporlu almıştım ilaç raporuyla.
raporsuz 2500+ilaçlar yani 4000 i falan buluyor değişmediyse.
raporlu 1300+ ilaçlarde en son.
benim.rapor.çıktı.devlet.has.zekai.tahirde.yaptıracaktım.ama.sorunlarım.var.erteledim.iki.ay.
ordada.raporlu.herşey.dahil.1.milyar.yada.1500.geçmiyor.sonuçta.iki.hakkım.var.birini.denemek.istedim.veren.allahın.gönlü.razı.olduktan.sonra.merkez.bahane
tabii ki merkez vesile oluyor sonuçta bu merkezlerin hepsinde bir sürü hamile kalan var, ama işte insanın içi rahat ediyo,daha huzurlu geçiyor, ben ilk merkezimden hiç memnun değildim , olumsuz oldu diye değil ilk günden beri fark ettim o ilk görüşmeden çok farklıydı hiç ısınamadım ama başlamıştım bir kere.
kısmetimizde varsa olacak, 3 kere hamile kaldım ama tedavi ile değil aksine hem aşılamada hemde tüp bebekte negatifleri gördüm 2. ve 3. hamileliğim aşılama ve tüp bebek negatifinin hemen ertesi ay oldu. ama devamı gelmedi kısmet olmayınca olmuyor işte.
tabii ki merkez vesile oluyor sonuçta bu merkezlerin hepsinde bir sürü hamile kalan var, ama işte insanın içi rahat ediyo,daha huzurlu geçiyor, ben ilk merkezimden hiç memnun değildim , olumsuz oldu diye değil ilk günden beri fark ettim o ilk görüşmeden çok farklıydı hiç ısınamadım ama başlamıştım bir kere.
kısmetimizde varsa olacak, 3 kere hamile kaldım ama tedavi ile değil aksine hem aşılamada hemde tüp bebekte negatifleri gördüm 2. ve 3. hamileliğim aşılama ve tüp bebek negatifinin hemen ertesi ay oldu. ama devamı gelmedi kısmet olmayınca olmuyor işte.
39 u doldurmamış olmak demişlerdi ban ilk merkezim . Kampanya vardı ve raporlu raporsuz çok fiyat farkı yok diye benimde vaktim yok diye uğraşmamıştım. Olsa iyi olur ama olmasada yapılacak birşey yok en azından ilaçları alırız ben ilaçları sadece raporlu almıştım ilaç raporuyla.
raporsuz 2500+ilaçlar yani 4000 i falan buluyor değişmediyse.
Raporlu 1300+ ilaçlarde en son.
Ordada.raporlu.herşey.dahil.1.milyar.yada.1500.geçmiyor.sonuçta.iki.hakkım.var.birini.denemek.istedim.veren.allahın.gönlü.razı.olduktan.sonra.merkez.bahane
Kısmetimizde varsa olacak, 3 kere hamile kaldım ama tedavi ile değil aksine hem aşılamada hemde tüp bebekte negatifleri gördüm 2. Ve 3. Hamileliğim aşılama ve tüp bebek negatifinin hemen ertesi ay oldu. Ama devamı gelmedi kısmet olmayınca olmuyor işte.
diğer merkezler neresiy di topraksu merak ettim.4000 tl başkent için iyi bir fiyat.akay 3750 tl+ilaç dediler.genelde piyasa da öyle zaten 3500-3750+ilaç.totalde 5000 geçiyo bile.ben 2 yıldır uğraşıyorum bu işlerle 20 bin gitti rahat.
ben bir mayaya gittim birde başkente genartıda aradım onun dışında dieğrlerini böyle internetten araştırdım. artık hocaların hem mauyene hem hastane aynı anda olması yasaklandıya gazide hala bakıyorlarmı bilmiyorum bu erdem kardeşler takibi muayenede yapıp işlemi genartta yapıyormuş.
tolga bey çok genç deneyimi konusunda tereddütlüyüm. birde akay bana hiçbir zaman sıcak gelmedi.
mayada osman hoca iyi şeyelr söyledi umutlu konuştu ama osman hocayı ve orayıda sevmedim samimi gelmedi. birde bu ankaradaki ünlü merkezlerde bu ünlü hocalar seninle görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha görmüyorsun. en azından anatolia, gürgan klinik, maya öyle biliyorum.
serdar oğuzda bildiğim akdarıyla zekahi tahirdeydi haal ordamı bilmiyorum ve asıl alanı periantoloji yani gebelik.
HRŞ yi bilmiyorum hakan şatıroğlu ve merkezi nasıl.
HRS, tarık aksu ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım.
Genartın doktor ekibinin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Centrum klinik,ankaar tüp bebek, ankallife hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla klasik bir merkezden bir farkı yok gibi.
başkentte hastane olması nedeni ile daha mantıklı geliyor, her aşamada test yapılıyor,sadece usg ile bakılmıyor, kontrollü gidiliyor,birde oranın yüksek riskli gebelikler bölümüde var, benim 3 kaybım olduğu için gebeliğin devamıda önemli benim için, ama ambiryoloğu ve labaratuvarı konusunda bilgi sahibi olamadım asıl önemli olanda onlar.
slm cnm, bende ilk tüp bebek tedavimi (mikroenjeksiyon) genart ta oldum sonuç negatifti. ikinciyide yine orda düşünüyorum ama sen pek olumlu yaklaşmamışsın. kararsız kaldım. bizde sorun hocanın söylediğine göre ben deki yumurta rezervi ve en önemlisi kalitesi düşükmüş. bizde 5 yumurtada 2 döllendi o da irili ufaklı 8 hücreliydi . hoca transferden önce tutmayabilir demişti. herşey Allah tan bunlar sadece vesile oluyor. ama okuduklarımdan kararsızlığada düştüm. ne yapsam
Son eklediğim rapor,hulusi beyin sitesinden alıntı.....
Eğer vakit kaybı demezsen çıkartılabilir rapor....
Ama sanırım öncesinde 2 aşılama yapılıyor...bu da nerden baksan 3 ay demek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?