Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

starsuzie canım benim de 15 günüm var baslamaya su anda ilac olarak birsey verdi mi doktorun ben sadece elevıt le folbıol bıde b 12 verdi.kafama takıldı gecen tedavide
dogum kontrol hapı vermisti simdi halit bey öyle birsey vermedi

krishazel canım nasılsın tedavin basladımı yoksun uzun zamandır

Canim tedavim baslayamadi cunki tedavimin baslayacagi ay hamile kaldim:)) Regl olunca 2. gun doktora gidecektim ignelere baslamak icin ama reglim gecikti test yaptim hamile oldugumu ogrendim suan 7 haftalik hamileyim hersey yolunda ultrosonda bebegimi ve kalp atisimida duydum:)
Canim bizimkisi mucize. Bizim olduysa herkesin olur . Kari koca ikimizde de cok sorunlar vardi ama Allah ol deyince oluyor iste.
Insallah sizlerden de guzel haberler alirim.

krishazel canım nasılsın tedavin basladımı yoksun uzun zamandır

Hamile oldugumu Halit beye soyleyemedim hala soktayim cunki . Yarin mail atar bildiririm oda cok sasiracak adam beni bekliyor regl olup gidecektim.
Canim ben sogan kuru yaparken hamile kaldim . Esimin ileri hizlisi sifir morfolojisi 1 olmustu en son. Bende de yumurta rezervi az fsh yuksek ve endrometrim cikolata kisti vardi. Ama olunca oluyor iste.
Cok mucadele ettik ama yapmadigimiz sey kalmadi . Icmedigimiz kur kalmadi.

ay gerçekten mi doğal kaldın? bir tüp denemiştin hatırlıyorum negatif olmuştu. geçenlerde geriye dönük senin için baktım. bir taraftan tüp e başlaycağını yazıyordun bir taraftan linkinde bebek var anlamlandıramamıştım. hayırlı uğurlu olur işallah... yaşın kaçtı? kaç yumurtan olmuştu en sonki tüpte ve fsh kaçtı? çikolata kistin kaç cm idi?

valla cok sasırdım hayırlı ugurlu olsun bebisin bende senin de halit beyin hastası oldugun icin merak ediyodum bende önümüzde ki ay hic halit beye gitmeden hamile kalsamkaydirigubbakcemile3

Dus canım geçen sefer yani tedavi iptal edilmeden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ama malum tedavi yarım kaldı.şimdi duphaston içiyorum adetle tekrar başlayacak umarım bu sefer 2 den fazla sağlıklı gelişen yumurtalar olur.onun dışında folikasit b12 alıyorum.

Krishazel canımmm tebrik ederim.mucizeni sağlıkla kucagına al inşallah..hepimize umut oldun sen aslında bizimde mucizemizsin..zaman zaman hepimiz dibe vuruyoruz bizi bırakma umut ışıığımız olarak sık sık ziyaret olur mu? detaylar hakkında bizi bilgilendir ..doğal olarak kullandıklatın tüm detaylar..
ayy inan çok heyecanladım vee inan çook sevindim.

Dus canım hadi tedavi öncesi darısı başına:)

Beyaz nasılsın?ne kadar güzel bir haber değilmi?

Selam krishazel bebeğin hayırlı olsun,güzel haberleri duymak insanı mutlu ediyor.Hep mutlu ol,Allahın izni ile kucağına da almak nasipolsun.Canım senin rezerv değerin kaçtı?Teşekkürler.

Amin canım.Bak sitede hamişler var hemde rezerv iyi değilmiş,yanlış okumadımsa eşindede problem varmış.krızhal hamileymiş.Allahhım her isteyene nasip etsin.Duanı,inancını,isreğini ve umutlarını hiç kaybetme inşallah olacak.

Kademi canım nasılsın?içimizden biri daha kurtuldu:))ben olaya böyle bakıyorum artık..darısı başımıza...ezan okunuyor dua yerine geçsin inşallah

insallah güzel embriyoların olucak hersey güzel olucak

Camım sana okadar sevindimki sevinçten gözyaşlarımı tutamadım suAnda daha önceki tedavi den hatirliyorum seni aynı durumdaydık endonezya ameliyatı oldum bende fsh yüksek yumurta rezervim azalmaya başlıyor. 3. Tedavimdeyim ama8. Gùn sonucum negatif bakalım hayırlısı bana uyguladığın kürleri yazarmisin

sen mucizeyi yakalamışsın canım çok çok çooooook sevindim mucizeni 9 ay sonra kucağınada alırsın sarılır koklarsın inşallah tedavilerle kürlerle uğraşırken doğal yoldan hamile kalıyorsun allahım sağlıkla sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin canım

ben de bu ay başlıyorum haftaya cuma reglimi bekliyorum. 4 +1 folükülle bakalım hayırlısıya işallah...

beyaz hayırlı olur insallah tedavin gelismeleri yaz tamam mı? birbirimize ihtiyacımız var destek olalım canım

Arkadaslar hepinizden Allah razi olsun. Buyuk Allahim benim gibi sizleride sevindirsin diye dua ediyorum. Biz cok mucadele ettik yapmadigimiz kur kalmadi. Kari koca ikimizde de cok sorunlar vardi ne normal yolla nede tup bebekle olacak gibi degildi ama oldu iste. 8 ay 8 yil gibi mucadele ettik 24 saat hayatimizi buna endeksledik . Yasam tarzimizi yediklerimizi giydiklerimizi herseyi ona gore ayarladik. Ilaclarimizi 1 kez bile aksatmadik ve oldu . Mucize gibi .
Sakin sizde mucadelenizi birakmayin. Tedavinizi mutlaka dogru doktorlarda yaptirin.Acele etmeden sabirla tedavi olun. Bitkisel tedavilerede guvenin cunki biz cok yogun kur yaptik ama doktorunuzun da pesini birakmayin. Biz ilac + Bitkisel beraberce yaptik.
Bende sizlerin mutluluguyla mutlu olmak istiyorum sizlerden guzel haberler duymak istiyorum . Kader arkadaslarim hepinizi cok seviyorum.

Ne güzel bir haber çok sevindim tebrik ederim
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayın nasip etsin İnşallah. ben bu sitede yeniyim. bende de çikolata kisti var ve eşimde de problem var bakalım ne olacak... Alternatif tedavi mi uguladın merak ettim.

düş,beyaz ve ben tedaviye en kısa zmandan başlıyoruz öyle mi?
kızlar hadi bakalım tedavi öncesi bu haber moral oldu...3 silahşörler olarak başaracağız:))

bitkisel kür olarak ne yapıyorsunuz?ben soğan kürü uyguluyorum.regl olana kadar devam edecegim sonrada tedavi başlıyo:) buarada bol bol ceviz incir hurma..

Krishazel burda bizim umut melegimiz ol...ne kadar önemlisin anlatamammm...
bizde seni seviyoruz ..umarım sağlıklı mutlu huzurlu bir 9 ay geçirip bebeğine kavuşursun..

eylülcanım nasılsın?
sanırım yakın zamanda sende tedaviye başlayacaksın.mucizelerimize kavuşacağız..

Son düzenleme:

cnm 8.günde kesin belli oluyor mu?inşallah tedaviye gerek kalmadan kavuşursun bebeğine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…