Hoşgeldin Edacımmm ,malesef aynı sorunu yaşıyoruz,..
evet cnm en geç 10 güne kadar başlanır sanıyorum..sen ne yaptın?gittin mi ulun bey ile görüşmeye..çok ara vermemek lazım demişti.
umarım bu sefer teaviyi tamamlayabilir olumlu sonuç alırız.:CüvCüv:
krishazel canım nasılsın tedavin basladımı yoksun uzun zamandır
krishazel canım nasılsın tedavin basladımı yoksun uzun zamandır
ay gerçekten mi doğal kaldın? bir tüp denemiştin hatırlıyorum negatif olmuştu. geçenlerde geriye dönük senin için baktım. bir taraftan tüp e başlaycağını yazıyordun bir taraftan linkinde bebek var anlamlandıramamıştım. hayırlı uğurlu olur işallah... yaşın kaçtı? kaç yumurtan olmuştu en sonki tüpte ve fsh kaçtı? çikolata kistin kaç cm idi?Hamile oldugumu Halit beye soyleyemedim hala soktayim cunki . Yarin mail atar bildiririm oda cok sasiracak adam beni bekliyor regl olup gidecektim.
Canim ben sogan kuru yaparken hamile kaldim . Esimin ileri hizlisi sifir morfolojisi 1 olmustu en son. Bende de yumurta rezervi az fsh yuksek ve endrometrim cikolata kisti vardi. Ama olunca oluyor iste.
Cok mucadele ettik ama yapmadigimiz sey kalmadi . Icmedigimiz kur kalmadi.
Hamile oldugumu Halit beye soyleyemedim hala soktayim cunki . Yarin mail atar bildiririm oda cok sasiracak adam beni bekliyor regl olup gidecektim.
Canim ben sogan kuru yaparken hamile kaldim . Esimin ileri hizlisi sifir morfolojisi 1 olmustu en son. Bende de yumurta rezervi az fsh yuksek ve endrometrim cikolata kisti vardi. Ama olunca oluyor iste.
Canim tedavim baslayamadi cunki tedavimin baslayacagi ay hamile kaldim:)) Regl olunca 2. gun doktora gidecektim ignelere baslamak icin ama reglim gecikti test yaptim hamile oldugumu ogrendim suan 7 haftalik hamileyim hersey yolunda ultrosonda bebegimi ve kalp atisimida duydum:)
Canim bizimkisi mucize. Bizim olduysa herkesin olur . Kari koca ikimizde de cok sorunlar vardi ama Allah ol deyince oluyor iste.
Insallah sizlerden de guzel haberler alirim.
Kademi canım yenilik sana sanş getirecek ...ev çocuk sesleriyle çınlayacak.
Bu hurmalar bol bol kilo oluyor:)ama razıyım ya hayatımda hiç bu kadar kilo almayı haal ettiğim bi dmnem oldu ne garip .değil mi?Moralimi bozmamaya olumlu düşünmeye çalışıyorum..gerçekten elimden gelen herşeyi yapıyorum bunun için.macunlar bitkisel çaylar ceviz hurma....vs ne bulsam yiyorum.biri al bu yumurtalara için iyi dese ne olduğuna bakmadan yiyeceğim:))bioenerjiye bile gittim.iyi olacak iyi diliyoruz iyi olacak.hattta şuan herşey iyi,bu yaşadığımız geçici bir süreç.vakit buldukça yaz cnm.öpüyorum
insallah güzel embriyoların olucak hersey güzel olucakDus canım geçen sefer yani tedavi iptal edilmeden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ama malum tedavi yarım kaldı.şimdi duphaston içiyorum adetle tekrar başlayacak umarım bu sefer 2 den fazla sağlıklı gelişen yumurtalar olur.onun dışında folikasit b12 alıyorum.
Krishazel canımmm tebrik ederim.mucizeni sağlıkla kucagına al inşallah..hepimize umut oldun sen aslında bizimde mucizemizsin..zaman zaman hepimiz dibe vuruyoruz bizi bırakma umut ışıığımız olarak sık sık ziyaret olur mu? detaylar hakkında bizi bilgilendir ..doğal olarak kullandıklatın tüm detaylar..
ayy inan çok heyecanladım vee inan çook sevindim.
Dus canım hadi tedavi öncesi darısı başına:)
Beyaz nasılsın?ne kadar güzel bir haber değilmi?
Hamile oldugumu Halit beye soyleyemedim hala soktayim cunki . Yarin mail atar bildiririm oda cok sasiracak adam beni bekliyor regl olup gidecektim.
ben de bu ay başlıyorum haftaya cuma reglimi bekliyorum. 4 +1 folükülle bakalım hayırlısıya işallah...
Canim tedavim baslayamadi cunki tedavimin baslayacagi ay hamile kaldim:)) Regl olunca 2. gun doktora gidecektim ignelere baslamak icin ama reglim gecikti test yaptim hamile oldugumu ogrendim suan 7 haftalik hamileyim hersey yolunda ultrosonda bebegimi ve kalp atisimida duydum:)
Canim bizimkisi mucize. Bizim olduysa herkesin olur . Kari koca ikimizde de cok sorunlar vardi ama Allah ol deyince oluyor iste.
Insallah sizlerden de guzel haberler alirim.
Camım sana okadar sevindimki sevinçten gözyaşlarımı tutamadım suAnda daha önceki tedavi den hatirliyorum seni aynı durumdaydık endonezya ameliyatı oldum bende fsh yüksek yumurta rezervim azalmaya başlıyor. 3. Tedavimdeyim ama8. Gùn sonucum negatif bakalım hayırlısı bana uyguladığın kürleri yazarmisin
merkez konusunda kesin karar vermedim ama bu ay başlamak istiyorum. o da cuma ya denk geliyor...cnm 8.günde kesin belli oluyor mu?inşallah tedaviye gerek kalmadan kavuşursun bebeğine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?