Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

beyaz nasıl yani?? Eee çok az zaman kalmış..aklında mutlaka bir yer vardır?umarım en doğru kararı verirsin ve çook güzel sonuçlar alırsınn.

KİRSHAZEL canım hayırlı olsun hamileliğin inşşş. rabbim kucağınada almayı nasip eder.senin yaşın kaçtı canım.benimde yumurtam hiç yok.merak ettim neler yaptın uyguladın ayrıntılı yazabilir misin canım.9 folüküle kadar nasıl çoğalttın yumoşları.ayrıntılı yazarsan sevinirim.kendin regl oluyor muydun sen.sorunun neydi canım

beyaz nasıl yani?? Eee çok az zaman kalmış..aklında mutlaka bir yer vardır?umarım en doğru kararı verirsin ve çook güzel sonuçlar alırsınn.
üç yer var kafamda biriyle görüştüm diğer ikisiyle görüşmedim. hatta biriyle bugün 16 da görüşmem var. sonra karar vereceğim yazarım sana...

eylülcanım nasılsın?
sanırım yakın zamanda sende tedaviye başlayacaksın.mucizelerimize kavuşacağız..

iyiyim suzicim sen nasılsın
aralıkğın ilk haftası gidicem inşallah yazmıştım sanırımtedaviye başladım ama iğneler kist yaptığı için yarım kaldı şimdi geçsin diğe doğum kontrol hapı kullanıyorum aralığa kadar geçer diğe düşünüyorum
inşallah kavuşacağız küçük mucizelerimize canım

Kirshazelcim senin adina inan cok sevindim.. Allah bebegini 9 ay sonra saglicakla kucagina almayi nasip etsin... darisi bizlerin basina...

biz de seni cok seviyoruz takrardan hayırlı olsun bebisin:ecrin_bebek: insallah bizler de güzel haber veririz sana

önden ücümüz gidiyoruz starsuzi ilk pozitif haberlerini insallah biz vericez :ecrin_bebek:insallah

Beyaz cnm hayırdır ne oldu? neden yattı?merak ettim şimdi...bakarsın sende bi mucize yaşarsın.boş durma bitkisel destek şart.

Düş,cnm inşallah burdan o mutlu haberi vermek nasip olur.inanmak çook önemli.inandık başaracağız..uzun bir yolculuk bu pes etmeden elimizden gelen herşeyi yapacagız..

Kademi inşallah...

imojanımmm amin canım darısı hepimizin başına..ne alemdesin.?

eylülüm bende iyiyim,sende herşey kist yapıyor sakın bitkisel bişey kullanma buarada .hay Allah vardır bundada bir hayır. ben şu an senden önce başlayacakmışım gibi gözüküyor ama bakalım ne olur..biliosun hiç umulmadık bi durum üzerine ertelenebiliyor.ya da geçen tedavimdeki gibi iptal olabiliyor:/
bakalım neler yaşayacagız heyecanla bekliyorum:!!! inşallah mucizelerimize kavuşuruz.

Kizlar dayanamayip bugün kan testi yaptırdım 4 iu/ l yazıyor degerin yanında 8. Günümde 0,1 di bugün 10. Gunüm 4 artarmi sizce?

Kizlar dayanamayip bugün kan testi yaptırdım 4 iu/ l yazıyor degerin yanında 8. Günümde 0,1 di bugün 10. Gunüm 4 artarmi sizce?

ses cnm artmış ama baksana 8.gün 0,1 şimdi 4.doktorunu hemen aramalısın !!! inşallah Allahım inşallah yükselir.bizi habersiz bırakma!

onuncu gün test yapmıştım ve 4.6 idi.nagetif canım iğneler ilaçlardan çıkıyor hiç yorulma bence başka testte yaptırma önüne bak yaşın çok genç olacak alalhın izniyle

artmasını umuyoruz inşallah da artar
ama kullandığımız ilaçların etkisiylede değerde biraz yükselme olabiliyor
çok umutlanma ama dua edelim artsın diğe

olsun suzicim sen benden erken başlada bende sana sevinip başlayayım pozitif sonucuna sevineyim inşallah
hiçbirşey kullanamıyorum işte canım herşey kiste neden oluyor daha öncede bitkisel kullandığım herşey kist yaptı az çok farketmiyor az kullansamda kist yapıyor çok erteledik tedaviyi bu yüzden
ya ben bu ay bayağı kuru incir yedim istanbuldan dönerken yoldaki tesislerde bir sürü şey aldım inciri de bir güzel şekillere sokmuşlar ki bir sürü değişik kuru incirden aldım üstü kakaolu fındıklı çikolatalı vs onlarıda bayağı yedim sonra aklıma geldi acaba o da kist yapar mı şimdi hap kullanıyorum ama kistin geçmesini geciktirir mi aklıma sonradan geldi daha yemiyorum valla gözüm korktu:)
canım senin inşallah problem çıkmazda başlarsın ve herşey güzel geçer

canım merak ettim simdi ne oldu anlatsana
önce bir özet yapayım benim yaşım 40 ve 20 ay önce evlendim. hemen hiç regli olmadan evlenir evlenmez hamile kaldım ancak gelişmedi ve kürtaj oldum 8. haftada. ve iki ayda öyle korundum tam 16 aydır hamile kalamıyorum. bir çok bir çok doktora gittim o öyle dedi bu böyle enerjimde tükendi. ve bugün vardığım noktada özet sadece yaşımdan dolayı rezervim düşük yumurtalarım kalitesiz olduğu için olmuyor.:)
ağustosta tüp yaptırdım ve sadece 2 folükülüm vardı. ikisi de 1. kalite 10 hücreli olarak 3. gün transfer edildi.ama olmadı. ama neden olmadı diye düşündüm madem herşey iyiydi. demekki rahimde sorun var dedim. bu arada semra kahraman bana demiştiki sol overde 2 cm çikolata kistin var bunun alınması lazım. kafama koydum o öyle dediyse bunu aldırayım dedim. ve bu sefer memorial e değilde brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman a gittim. hayır dedi 2 cm çikolata kistini biz alınmasını uygun bulmuyoruz ve ayrıca bu çikolata kisti değil dermoid kisti dedi ve ve ama bir kürtaj geçirmişsin madem histereskopi yapalım belki yapışıklık vardır dedi.bu olay 2 ekimde oldu. bende evime çok mutlu döndüm laparoskopiden kurtuldum histereskopiye razı bir şekilde. ve 7 ekimde yücel hoca ya 3 500 lira para verdim histereskopi oldum. rahimde çok çok hafif bir t şekline dönüklük varmış onu düzeltmiş yapışıklık yokmuş.bu hamile kalmaya engel değilmiş ama erken doğum ya da düşük olabilirmi. bu kadar bir açıklama yaptı. ilk reglinde gel tüp başlayalım dedi.
evimize geldik bir hafta hep kanamam sürdü. sonra telefon açtım siz dediniz ki ilk regliyle tüp e başlayalım ama önce bu yaranın iyileşip iyileşmediği ile ilgili bir muayene olmam gerekmiyormu. dedim yok gerek yok iyileşir dedi. benim içim rahat etmedi cuma günü randevusuz gittim merkezine beni muayene etmedi bile iyileşir o gel 2. gün tüp e başlayalım dedi. dosyan yok şimdi dedi. dosyamı ben getirdim dedim ama gene de etmedi muayene. rahatsız oldum.

pilpirikliyim biraz. ayrıca yeniden tüp için merkez ararken dört ayrı merkeze gittim hepsi de ünlü pprof bunların ismini merak eden olursa özelden yazabilirim. ama ayıp olmasın şimdi onlar meslektaş.yani yuh dedi biri hatta rahim filmi ortada bu rahimde ne t var ne yapışıklık yeminle söylüyorum dört doktorun dördüde eleştirdi. biri de dedi meslektaşlarımı asla kötülemem ama buna sessiz kalamayacağım dedi bu rahim filmi üzerine histereskopi ihtiyacını nasıl duymuşta kesmiş dedi.
böyle işte. ben de yücel bey e büyük bir güvenle gittim reglimin 2. günü ve 7.günü histereskopi oldum. en son bugün gittiğim hoca ben olsam bir ay daha beklerim iyice iyileşsin yaran dedi. bu proflardan biri o kesilen yerler tekrar geri yapışır zaten dedi ve belkide bu işlem yapışıklık oluşturabilir dedi. diğer üçü de ne faydası olacak ne de zararı olacak bir işlem ama zaman ve para kaybı dedi.şimdi biz de en son bir ay daha ertelemeye karar verdim. yücel hocaya bakarsan hemen başlayabilirim. ama diğer bir prof şunu dedi rahimin iyileşip iyileşmediğinin kontrolu reglinin 2. günü olacak bir şey değil bunun için 12. gün muayene edilmelisin dedi. ama yücel bey reglinin 2. günü gel muayene eder başlarız dedi:) yorumu size bırakıyorum.
ha muayenemde reglimin 22. günü 5 folükül göründü aslında geçen ay da 5 ti. bu fırsatı kaçırmak istemem belkide önümüzdeki ay bu kadar folükülüm de olmayacak ama napayım iyileşsin iyice madem
sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…