Natrol marka dhea tr yok mu?
ben de dün öğrendim...yaklaşık 5000 sanırım,ilaçlar dahil...ama net bilmiyorum.....
kaan aydos,ankara cebeci de ürolog...erkek infertilisinde önemli isimlerden biri...muayenehanesi de var.....
günaydınlar..
canım sen dhea kullandın mı hiç.
sen ankarada önceden kime gidiyordun.
dün biraz bahçecinin sitesini inceledim de dinamik embiro izleme ilk defa türkiyede bahçecide diye reklam yapmışlar.
Günaydınlar....
Ben aldım ama henüz başlamadım.Hayıt ve donq quai tableti ve one day woman tablet alıyorum.Gürgan kliniğe gidiyorum ben.Dinamik embriyo izleme hakkında hiç bir bilgim yok.Birazdan bakarım.
Kızlar Akay hast.ücretsiz yapıyomuş bu testleri.ben genartın lab.yaptırdım310 tl.verdim.genetik temiz çıktı ama trombofili faciaaa dedi doktor.
bu arada bende necatibey deyim.iş yerim.ev incirli.benim hikayem daha karışık sizlerden.benim eşin tayini malatya ay çıktı 2-3 aydır orda.bende 2 hafta da bir uçutyorum 1 gece kalıp geliyorum.tayinim olmadı benim.iştende çıkamadım.malum bebek yapcaz daha çoook para lazım.bende kayın annnemlere yerleştim.allah var çok iyiler ama evimde ki rahatlığım olmuyo malesef.ayrıca kocamıda özlüyorum.öyle üzülüyorum ki halimize BU KAFAYLA NE KADAR OLUMLU SONUÇ ALIRIM SİZ DÜŞÜNÜN.yaş 34 yolun yarısına 1 kala...
gürgandan memnunmusun peki. orada aygül hanım yapıyor dimi takipleri.
bende hayıtı çay olarak içiyorum arada düzenli değil.
imsi varmı gürganda iliyormusun.
Ben gürgandan memnunum.Takipleri aygül hanım yapıyor takipleri.Takiplere gittiğinizde 1 saat bakleyebiliyorsunuz.Bizde erkek infertilitesi olmadığı için pek ilgilenmedim o yüzden pek bilgim yok fakat olduğunu düşünüyorum.Ben tüp bebeği kasın veya aralık gibi düşünüyorum.Belki o zamana kadar kendiliğinden olur diye umut ediyorum.Benimde FSH ve antiMüllerian hormonum iyi şuanda.Bende tüp bebekle ilgili birçok siteye baktım insanlar çeşitli mucizeler yaşamışlar.Birgün o mucizeler bize de gelir inşallah...
semra senle komşu sayılırız bende etlikte oturuyorum :))
kızlar buarada bugün kaan aydos a akşam randav var bize dua edin inşallah ondan güzel şeyler duyarız...
arkadaşlar slm, dhea reçeteyle satılmıyor mu. tüp bebekten sonra 7 gün adet oldum sonraki yani bu ay da sadece 1 gün adet oldum. normalde 3 gündür adet sürem. niye böyle oldu pek anlayamadım.acaba 7. gün soğann kürüne başlasam bişey olurmu. hamilelik olacağını da sanmıyorum. ben kistten şüphe ediyorum. 1 hafta doğum kontrol hapımı mı kullansam ya da soğan kürümü yapsam karar veremedim.
fıstık kafana göre doğum kontrol hapı kullanma. 7.günde doğum kontrol hapına başlamak için çok geç.
Hayatkavunici canım yeni gördüm senin mesajını .Kusura bakma neolur..O dediğin sitede bende birkaç kez yazdım kimse ilgilenmedi.Bende yazmıyorum artık.Ben özelden mesaj yazamıyorum.Bana e_mailini yazarmısın? Oturduğumuz yerlerde çok yakın..Aynı apartmanda olabilir...))
bende hamileliğe dair hiç belirti yok. hamile olduğumu o yüzden hiç düşünmüyorum. olsa şaşarım. ben engüzeli 7. gün soğana başlayayım 1 hafta yapıp bırakacam. doktorum ankarada .yazmıştım sana genart aysun hnm. dün aradım ilaçlarımı söyledi alıp içicem.ama bu gün adet yine leke oldu. böyle kanlı canlı omadı. olay bugün olunca doktora diyemedim. sen ne yaptın doktorla görüştün mü. nerede yapmaya karar verdin. birde devlet kaç tüpe izin veriyor
yazarım tabii......40 yaştan mı bahsediyosun.....benle de ilgilenmediler.....özelden atarım mailimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?