evet canım iğne tedavisiyle çözülebilen bişey ben 6 aydır hergün göbüşten 1 tane vuruyorum ve bu durum hamile kalıp bebek doğana kadar devam edecekhoş geldin canım aramıza bendede var pıhtılaşma ama gebelik oluşmadığı için neyle karşılacağımızı bilmiyorum
ama bldiğim kadarıyla iğneden başka çözüm yok gebelik boyunca kulanılacak
bonbon.hg.aramıza.kanpıhtılaş.ve.rezer.sorun.aynı.demek.tolga.beye.gidiyorsun.hadi.hayırlısı.peki.ne.aşamadasın.ne.uyguluyor.şimdi.
evet canım yaklaşık 10 aydır tolga beyin hastasıyım.çok memnunum tedavimin 4 .ayında hamile kaldım kendiliğimden ilk bebeğimdidüşük yaptım fostimon ve gonal f kullandım ama 5 haftalıkken kaybettim akabinde tolga bey vakit kaybetmeyelim biradahaki gebeliği beklemeden bazı testler yapalım dedi .genetik testler ve adını bilmediğim bazı testler yapıldı.ve bunun sonucunda eşimde çok şükür bişey çıkmadı ve bende kan pıhtılaşması çıktı.neyseki doktorum erken teşhisle beni kurtardı diyebilirim.ve 6 aydır iğne tedavisi oluyorum ve kendi isteğimle ekim ayında tüp bebek yaptırıcam .çok heyecanlıyım işlk denemem olacak:)
kızlar.eşim.başta.erkek.dr.oldugu.için.hayır.demişti.ama.yendim.onu.şimdi.hiç.umursamıyor.alıştı
hoşgeldin canım...evet,kan pıhtılaşması maalesef talihsizlik...benim bi arkadaşım,5 kez hamilelik yaşadı,3ü tüp...maalesef,hiç bir dr, kan pıhtılaşması sorununu düşünmediler.....en son bir dr,çözdü olayı.....tedavisini oldu,ve şimdi şirinnn bir oğlu var......tedavisi çözülecek bi durum...hayırlısıyla,sen de altından kalkarsın inşallah......
inş dualarınızı eksik etmeyin ne olur.bide ilk denemem olacak hastaneye giderken yanımda ne götürmeliyim bilgisi olan yardım edebilirmi acaba.:?
sen de ankaradasın demek....burda ankaradan çk arkadaş var......
mrb aranıza bende geldim yaşım 30 eşimde bir sorun yok,10 aydır yumurta rez.azlığı ve kan pıhtılaşmasıyla mücadele ediyorum.iğnelerle denedik olmadı 1 kez hamile kaldım düşük oldu kan pıh.dolayı.ekimde akayda tüp bebeğe başlıyorum doktoruma çok güveniyorum, hayırlısı ...dualarımızı eksik etmeyelim
hoş buldum evet 10 aydır tolga beyin hastasıyım 4.ayımda iğne tedavisyle hamile kaldım ama 5 haftalıkken kaybettim...doktorum vakit kaybetmeden nedenini araştıraım dedi ve bazı genetik testler ve adını bilmediğim birsürü test yapıldı çok şükür eşimde bir sıkıntı çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı.ve yaklaşık 6 aydır her gün iğne vuruyorum göbüşten.ve budurum hamile kalıp bebek doğana kadar devam edicek.ekim ayında kendi isteğimle tüp bebek yapıcaz çünkü her ay iğne tedavisi beni çok yıpratıyor. hayırlısı olsun.dualarınızı eksik etmeyin
birde ilk tarnsferim olacak benim yumurta toplamada ve transfer günü yanımda neler götürmeliyim bilen varmı:?
hoş buldum evet 10 aydır tolga beyin hastasıyım 4.ayımda iğne tedavisyle hamile kaldım ama 5 haftalıkken kaybettim...doktorum vakit kaybetmeden nedenini araştıraım dedi ve bazı genetik testler ve adını bilmediğim birsürü test yapıldı çok şükür eşimde bir sıkıntı çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı.ve yaklaşık 6 aydır her gün iğne vuruyorum göbüşten.ve budurum hamile kalıp bebek doğana kadar devam edicek.ekim ayında kendi isteğimle tüp bebek yapıcaz çünkü her ay iğne tedavisi beni çok yıpratıyor. hayırlısı olsun.dualarınızı eksik etmeyin
birde ilk tarnsferim olacak benim yumurta toplamada ve transfer günü yanımda neler götürmeliyim bilen varmı:?
Topraksu sende 3-4 kez düşük yaşamışsın.Belki sende de pıhtılaşma sorunu olabilir.Sende trombofili paneli yaptır orda ortaya çıkar.Ben yaptırmıştım sorun yok demişlerdi.Birtanesi heterozigot yazıyordu.Dr önemli değil demişti.Bende kürtaja gittiğimde bir bayanda gebe kalamadığı için dr gelmişti.Pıhtılaşma sorunu varmış.Sonra hamile kalmış.
canım yaptırdım bende de bir mutasyon heterezigot, doktorların bazıalrı tek gen mutasyonu olduğu için önemli değil derken bazıları aspirin folbiol kullan hamile kalınca iğne dedi. 2.ci de sadece aspirin kullanıyordum düşünce 3.cüde önlem amaçlı iğne de kullandırdılar ama bu seferde kalbi durdu. heterezigotlarda bazı gebeliklerde sorun olmazken bazılarında olabiliyormuş.
canım yaptırdım bende de bir mutasyon heterezigot, doktorların bazıalrı tek gen mutasyonu olduğu için önemli değil derken bazıları aspirin folbiol kullan hamile kalınca iğne dedi. 2.ci de sadece aspirin kullanıyordum düşünce 3.cüde önlem amaçlı iğne de kullandırdılar ama bu seferde kalbi durdu. heterezigotlarda bazı gebeliklerde sorun olmazken bazılarında olabiliyormuş.
Hayatkavuniçi mailini ekledim.Teşekkürler tekrardan....
Düşüklerin nedeni pıhtılaşma problemi değil o zaman.Sendeki embriyonun kalitesi ile ilgili.Bence sen PGT yaptır derim.Ona göre daha sağlam olan embriyo konur.Topraksu peki kürtaj materyalini genetiğe göndermediniz mi?Bence embriyo trizomilerden birisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?