Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet canım iğne tedavisiyle çözülebilen bişey ben 6 aydır hergün göbüşten 1 tane vuruyorum ve bu durum hamile kalıp bebek doğana kadar devam edecek

hoş buldum evet 10 aydır tolga beyin hastasıyım 4.ayımda iğne tedavisyle hamile kaldım ama 5 haftalıkken kaybettim...doktorum vakit kaybetmeden nedenini araştıraım dedi ve bazı genetik testler ve adını bilmediğim birsürü test yapıldı çok şükür eşimde bir sıkıntı çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı.ve yaklaşık 6 aydır her gün iğne vuruyorum göbüşten.ve budurum hamile kalıp bebek doğana kadar devam edicek.ekim ayında kendi isteğimle tüp bebek yapıcaz çünkü her ay iğne tedavisi beni çok yıpratıyor. hayırlısı olsun.dualarınızı eksik etmeyin
birde ilk tarnsferim olacak benim yumurta toplamada ve transfer günü yanımda neler götürmeliyim bilen varmı:?

hoşgeldin canım. inşalah hayırlı olur.

Hoşgeldin aramıza bonbonşekeri.Kullandığın ilaç clexan amp.idi? O ilaçı bir süre bende kullandım ben bacaktan yapıyordum bacaklarım mosmor olmuştu.Sizde de oluyor mu bu şekilde bir sorun?
Giz1978 bana eczanenin ismini verebilirmisin birde tel numarasın eğer varsa?

bende de pıhtılaşma var, ama iğneye rağmen kaybettim bebeği.

onlar zaten sana söylüyor yapman gerekeni öncesinde

Topraksu sende 3-4 kez düşük yaşamışsın.Belki sende de pıhtılaşma sorunu olabilir.Sende trombofili paneli yaptır orda ortaya çıkar.Ben yaptırmıştım sorun yok demişlerdi.Birtanesi heterozigot yazıyordu.Dr önemli değil demişti.Bende kürtaja gittiğimde bir bayanda gebe kalamadığı için dr gelmişti.Pıhtılaşma sorunu varmış.Sonra hamile kalmış.

canım yaptırdım bende de bir mutasyon heterezigot, doktorların bazıalrı tek gen mutasyonu olduğu için önemli değil derken bazıları aspirin folbiol kullan hamile kalınca iğne dedi. 2.ci de sadece aspirin kullanıyordum düşünce 3.cüde önlem amaçlı iğne de kullandırdılar ama bu seferde kalbi durdu. heterezigotlarda bazı gebeliklerde sorun olmazken bazılarında olabiliyormuş.

Düşüklerin nedeni pıhtılaşma problemi değil o zaman.Sendeki embriyonun kalitesi ile ilgili.Bence sen PGT yaptır derim.Ona göre daha sağlam olan embriyo konur.Topraksu peki kürtaj materyalini genetiğe göndermediniz mi?Bence embriyo trizomilerden birisidir.

Düşüklerin nedeni pıhtılaşma problemi değil o zaman.Sendeki embriyonun kalitesi ile ilgili.Bence sen PGT yaptır derim.Ona göre daha sağlam olan embriyo konur.Topraksu peki kürtaj materyalini genetiğe göndermediniz mi?Bence embriyo trizomilerden birisidir.

gönderdik canım, 4 aylık olanın kromozomları normaldi, 2.ciyi gönderemedik. bu sonuncusunuda gönderdik sonuç bekliyorum.

bende.tüp.bebege.başladıgımda.göbekten.bir.tane.vurnuyordumadı.farklı.ama.clexan.4mg.delik.deşik.olmuştu.göbegim.eşim.korkuyordu.ignemi.ben.vuruyordum.hemde.gözünün.önünnde.içi.acısın.diye

kübra.eczanesi..tel:0312.346.15.65.sen.söyle.canım.sizden.dhea.alan.arkadaş.verdi.teli.diye.ama.ben.natrol.marka.yı.istiyorum.de.

banada.haber.verirsen.sevinirim

yeter canım ne haber sana özelden mesaj gönderemedim. Özel mesajda sorun var .Sen bana özelden boş da olsa mesaj atta, cevap olarak benim yazacaklarım var.Yada faceyi acarsan mesajlaşalım.

hiç birşey götürmene gerek yok. oraya gittiğinde sana ameliyat ölüğü gibi bişey onu giymeni söylüyorlar. sadece alt tarafı çıkarıyosun tek kullanımlık terlik ve bone veriyolar. sonra doğru operasyon odasına. ona kadar say diyo. ben hatta dedim ki beni hayatta uyutamazsınız, sonra kendimi odada buldum yumurtalarım toplanmıştı bile. transferde de aynı şekilde hiç birşeye ihtiyacın yok. tek ihtiyacın şans

günaydın.kızlar
benim.adet.şiddetli.bir.şekilde.geliyor.ya.agrımsızım.olmuyordu.ama.bu.ay.ne.anlamadım.bel.gögüs.
oluyordu.ama.dhea.içince.olmuyordu

verdiğiniz cevaplar için tşk ederim...evet clexan 06 kullanıyorum ben göbekten yapıyorum çok morardı delik deşik oldu...koldan yapamıyorum hem daha çok acıyor hemde yaz kısa kollu giydiğim için kötü duruyor...inş bebişler fazla bekletmez bizi:)))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…