Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet kesinlikle tutunca %100 tutmayınca %0 buna katılıyorum

Evet umutsuzluk insanı çok hırpalıyor.Evet haziranda ankara anatolia tüp bebekte tedavi gördüm am bu kez samsunda yaptıracam burada olumlu elektirik aldığım bir doktor buldum.Bu prof bana neden Anakraya gidiyorsunki burada yapalım pek çok aşama aynı ve 1 milya ilaçlara versen sosyal güvenliğinde vardır 2 milyar civarıda o tutuat dedi ve 3.5 milyara yapılır dedi burada.Parasından değilde uzak zor oluyor baya sıkıntı oluyor.ZAten okulda sabhçıyım sabahları gider kontrolümü yaptırırım.Sorun olmaz hem iş açısından da.

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon300 03-2013 skt

1adet gonall-f 300

canım il neresi senin ben 15 güne kadar başlayacağım gonalf verecek doktorım ama diğerlerini bilmiyorum.uygun fiyattaysa da hepsini alırım sanada lazım değil artık nasıl olsa.allah sağ salim doğurmayı, koklamayı nasip etsin darısı burda ki tüm arkadaşlara vede bana

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşş en kısa zamanda hasret olduğumuzu beklediğimizi nasip etsin

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşş en kısa zamanda hasret olduğumuzu beklediğimizi nasip etsin

Herkese selamlar...Hayırlı cumalar..İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.En kısa zamanda beklentilerimiz gerçekleşir.Keşke çok fazala kafaya takmasam bu konuya.Takınca stresim artıyor sanırım.

Herkese selamlar...Hayırlı cumalar..İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.En kısa zamanda beklentilerimiz gerçekleşir.Keşke çok fazala kafaya takmasam bu konuya.Takınca stresim artıyor sanırım.

insan ne kadar takmıyacağım desede bu elinde olmuyor, benim kafaya takmamam için bebek isteğimden tamamen vazgeçmem lazım yoksa eğer istiyorsak takmama gibi birşey olamaz bence. hani derlerya burada da sık sık okumuşuzdur kafamdan çıktığı anda hamile kaldım diye. ilkinde de düşünüyordum ama bu kadar yoğun değil ama 2. ve 3.cüde çok fazla umutsuz ve stres olduğum biranda hamile kaldığımı öğrendim.

Bende 15 gün sonra tüp bebek denemsi yapacam inşallah eğer illerimiz yakınsa ben de alabilirim.Ama semramus arkdaşımız önce yazmış onun ili yakınsa o alsın.Kimin yakınsa artık şansa.

sende de yumurta rezervi sorunu mu vardı?Bizim durumuzda olupta başaranlar bana umut oluyor.

kısaca özet geçeyim benim fsh17 idi, ayrıca o halde bi de kist aldırdım ameliyat oldum yücel bey sağolsun zarar görmeden çıktım ameliyattan ama operasyon operasyondur sonuçta illa ki zararı oldu şansım yüzde 5lerdeydi ama ilk denemede tuttu kanamalar vsaireler oğlum doğdu. Ben tek bişey bilirim Allah verecekse oluyor işte o kadar bu benim deneyimim hepinize umut olsun aaaaaaaaaah ne günlerdi böyle bi çırpıda yazdım ama...
hepimize hayırlı evlatlar sağlam durun zamanı vakti gelince olacak evelallah

canım kafayaya takmamak mümkün değil bu durumu en aza indirmek en büyük başarı bence

inşşşş en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucaklarız

nasılsın kaç zamandır karşılaşamadıkk

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 300 03-2013 skt

1adet gonall-f 300

arkadaşlar internetten ilaç satın almayın. bu ilaçların saklama koşulları önemliymiş. Bazıları belli bir ısıda muhafaza edilmeliymiş.Eczacı bir arkadaşım uyardı beni

Bu ilaçları kullanan herkes nasıl muhafaza edılecıgını bılır eczacıların bildiği bişey değildir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…