Yeter'cim, bilimsel bir arastirma sonucu paylastim cunku ayni soruyu ben de doktoruma sormustum. Bana ilk denememde sansin %5 denmisti ve olmayinca da donor yumurta nutugu cekilmisti. O yuzden % 25'i duyunca acikcasi bana ilac gibi gelmisti. Ama su da bir gercek ki; tup bebek tutmadigi zaman sansin %0, tuttugunda %100 olmus oluyor. Bu yuzdeler o anlamda pek birsey soylemiyor.
umutlarını arttır tabii ki, bu işin kıstası yok, burada gördük zar zor yumurtası olan defalarca tedavisi iptal edilenlerin bile bebek sahibi olabileceğini. sanırsam ankarada tedavi görüyorsun dieğr topikte okumuştum. nerede tedavi oluyorsun.
Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen
6adet merıonal
3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt
3adet puregon300 03-2013 skt
1adet gonall-f 300
günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşş en kısa zamanda hasret olduğumuzu beklediğimizi nasip etsin
Herkese selamlar...Hayırlı cumalar..İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.En kısa zamanda beklentilerimiz gerçekleşir.Keşke çok fazala kafaya takmasam bu konuya.Takınca stresim artıyor sanırım.
Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen
6adet merıonal
3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt
1adet gonall-f 300
6adet merıonal
3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt
1adet gonall-f 300
Herkese selamlar...Hayırlı cumalar..İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.En kısa zamanda beklentilerimiz gerçekleşir.Keşke çok fazala kafaya takmasam bu konuya.Takınca stresim artıyor sanırım.
kısaca özet geçeyim benim fsh17 idi, ayrıca o halde bi de kist aldırdım ameliyat oldum yücel bey sağolsun zarar görmeden çıktım ameliyattan ama operasyon operasyondur sonuçta illa ki zararı oldu şansım yüzde 5lerdeydi ama ilk denemede tuttu kanamalar vsaireler oğlum doğdu. Ben tek bişey bilirim Allah verecekse oluyor işte o kadar bu benim deneyimim hepinize umut olsun aaaaaaaaaah ne günlerdi böyle bi çırpıda yazdım ama...
hepimize hayırlı evlatlar sağlam durun zamanı vakti gelince olacak evelallah
nasılsın kaç zamandır karşılaşamadıkk
merhaba canım iyiyim sen nasılsın. geliyorum arada kimse yok çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?