Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhabalar, doktorum trental, dhea ve glukofajı içmemei söylemişti. 1 aya yakın içiyorum ve adetim gecikti. buna ilaçlar neden olur mu . siz de oldumu. hamile olmadığımı düşünüyorum çünkü belirti yok. yinedetest yaptıracam. ama ilaçlarla bir alakası olabilir mi.

bu ay bende 2 günlük gecikme oldu bende dhea ya bağladım ama gönlüm hamile olmandan yana

canım inşallah gecikmen hamilelikdendir.

yine genarta mı gittin Aysun Hanım'a.

arada giriyorum, kimse yok.

sen neyaptın. başladın mı.

Yok canım başlamdım daha.Yarın doktorumla görüşecem şöyle tüp bebek öncesi muayene rapor vs işlerini ayarlıyalım diye.kasımın başı gibi regl olcam bir aksilik olmazsa o zman başları inşallah.Bu kez inşallah Allah yüzüme güler.Eşim bir kez daha deneyelim olmazsa kıbrısta yumurta nakli yaptırız diyor

canım inşallah gecikmen hamilelikdendir.

yine genarta mı gittin Aysun Hanım'a.

keşkeeee hamile olsam.hayırlısı olsun . çok beklemeyiz inşallah. bana doktorum ilaç vermişti. 1.5 ay kullan öyle gel dedi. benim adetimde ilaçlardanmıdır nedir gecikti...test yaptırmak hem istiyorum hem istemiyorum...zaten belirtide yok ki...

daha tüpe geçemedik.kasımda düşünüyoduk ama ankaraya anca aralıkta gidebilicez gibi ...beklemek ne zormuş..yine herzamanki gibi yeni kararlar aldım.... umutsuzluk yok, stres yok, üzüntü yok, hep gülüyoruz ve mutluyuz....herşey Allahtan. dua edip bekleyicez. hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah..

sen hangi doktorda karar kıldın....ben belki tolga ecemişede gidebilirim. aralığa kadar karar vericem..keramet doktordada değil biliyorum ..ama tebdili mekanda ferahlık vardır

Ben de perşembe günü yumurtalık kontrolü için gideceğim.Seninle aynı zamanlarda başlama olasılığımız var gibi.

bende perşembeye gideceğim kontrole. rahim kalınlığına bakacaktı. aynı gün gideceğiz gene. geçen ayda aynı gün oradaymışız.:)

Arkadaşlar merhaba, geçen ay FSH değerim 14,04 çıkmıştı. Erken menopoz demişti doktor. Çok üzülmüştüm. Hayıt tohumu, çivanperçemi, aslanpençesi çayı demleyip içtim. Sabah akşam bal, çörekotu,keten tohumu, karanfil karışımı yedim. Bu ay değerim 9,3'e düştü ve tam 5 yumurtam vardı. Çok çok çok sevindim. Tüp bebeğe gerek yok klomen kullan dedi doktorum. Çok sevindim kızlar yaa. Bu ay da karışım ve bitki çayıma devam edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…