Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Selam lale247.Web sitesi için öncelikle teşekkürler.Bu tür hikayeler umut oluyor.Umutsuz olmamak gerekir.Bizimde mucizelerimiz gelecektir.Umarım çok fazla bekletmezler.
Aralıkta tüp bebeğe başlayacağız.Umarım iyi sonuçlanır.

arkadaşlar, eczaneden hayıt meyvesinin kapsül şeklinde olanını almak istiyorum. benim yumurta kalitem ve rezervim düşüktü. alsam olur mu. genelde çayını yapıyorlarmış. ben kapsül şeklinde olsun istedim. yine etkili olur değil mi. bir de ekstratı da varmış. içen varsa yardımcı olabilir mi.

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilirmi e2 127 progestron 0.74 çıktı yarın yeniden kan testi için çağırdılar sizce nasıl bu sonuçlar

kızlar 2. tedavimden sonra hem doktor hem tedavi konusunda kararsızdım
bir çok arkadaşım bilir bizde sorun 2 taraflı eşim şuan kaan aydos ile tedaviye başladı 20 gün olmasına rağmen değerler inanılmaz artışda fakat oda tüp bebek rezerve sıkıntısı var madem beklemeyelim dedi sonrasında ben artık anatolia gitmek istemediğimi söyleyince onun hastanesnde bir doktora göründüm tıp fakultesinde sadece yenilenen tahlillere baktı bir iyi diyor bir kötü yani beni netleştirmedi bir ve birde benden histreskobi sanırım onu istedi
bende bir sinirle hrs ye gittim bugün 3.günüm muhakak muane olmam gerekiyor dedim fsh 10.13 ken 10.71 çıktı 1yılda bukadar artmış
ve ben bu ay ilk defa düzensiz olarak arada bir akşamları biosteron dhea 1 adet arada birde hayıt içtim neyse tarık beyde yapılan muanede hep tembel olan sağda 4 solda ise 7 folükül göründü sağ dakiler zayıf ama soldakiler maşallah dedi ve rahmimide hiç bir şey yok gayet güzel histroskobiyede gerek yok dedi

kararımızı verdik inşallah kısmet olursa 5 ay sonra eşimin tedavisi bitiyor sonra hrs de 3. başlıyacağım

dhea yı ve hayıt tohumunu yabana atmayım artık düzenli içaceğim :) buarada ben hayıt tohumu olarak aldım kahve makinasında çektim bilginiz olsun...

dhea kullandığını Tarık aksuya söyledin mi. kullanmana nasıl baktı, bazı doktorlar karşıya dhea ya. merak ettim. geçen ay gidip görüşmüştüm. şimdilik kontrollerimi başkentte yaptırıyorum ama bir aksilik olmazsa aralık gibi büyük ihtimalle HRS Tarık Aksu ile başlayacağım.
ben de hayıtı tohum olarak aldım ama öğütmedim öyle içiyorum ne farkı oluyor ki.
Pİcasso senin yaşın kaç.

picasso masallah ne kadar çogalmis yumoşların rabbim gönlünüze göre versin inşş
güzel haberlerini bekliyorum.

kızlar nasılsınız pc yoktu iki gündür gelemedimmmmm

picasso masallah ne kadar çogalmis yumoşların rabbim gönlünüze göre versin inşş
güzel haberlerini bekliyorum.

sağol tatlım inşallah bende güzel sonu yakalayacağım....buarada seni hep takip ediyorum ve hep dua ediyorum rabbim bir ömür yavrularını sana bağışlasın...

canım dhea yı tarık hocaya söylemedim ama sordum gerek yok ispatlanmamış birşey dedi folikasid verdi hayıt tohumuda söylüyor zaten içmeden önce sahanda eziniz diye içerindeki madde sanırım ortaya çıkıyor bende günlük ezmekdense bir seferde kahve makinaında çektim kavanoza koydum...
yaşımda 31 girmek üzereyim bende eşimi ikna edebilirsem tedaviyi 5 ay deilde daha öne çekmek istiyorum hoca ilede konuştum öğleden sonra tekrar gideceğim takipleride bizzat kendisi yapacak bilmiyorum bana çok pozitif geldi birde biz orda genetik testlerimizi yaptırmıştık o gün aykut bey var embriyolog onla konuşmuştuk okadar hoşumuza gitmiştiki neyse kalbimizi bozmayalım anatolia dewam demiştik teknolojide ankaradaki hastaneler içerisinde iyi.....fikrini karıştırmak istemem canım ama ben beğendim içime sindi en azından rabbim senide tüm arkadaşlarımıda başarılı olacakları merkezi nasip eder inşallah...

Merhaba picasso neden anatoliadan vaz geçtin?Ben de ilk tüp bebek denememi orada yaptırmıştım.Şimdi de samsunda yapıracam inşallah benim de yumurtalıklarım hareketlenmişitr diyorum.Şiyle sqağlıklı 5-6 yumurtam olsa ikizlerimi kucağıma alsam ne güzel olur değil mi:)

Ben ankarada HŞ,Maya,Gürgan,genart,HRS ve başkente gittim. aralarında Tarık aksu ve başkenttede hulusi beyi beğendim. özellikle hulusi bey yaptığı açıklamalarla yaklaşımıyla yani doktorluğu çok içime çok sindi. ama bir bütün olarak düşününce doktor ne kadar iyi olursa olsun yeterli olmuyor, labaratuvar ekip teknikte önemli başkentte o konuda teredütlerim var onun için başlarsam HRS de başlayacağım. özellikle eşim orayı istiyor. bende tarık hocanın takibini istedim. tamam dediler.

TOPRAKSU senin randevun nasıl gecti? Bana aralık gibi başlayabiliriz belki dedi. O ayki duruma bağlı tabii.zaten kasım ayındaki regl bayrama denk geliyor.

TOPRAKSU senin randevun nasıl gecti? Bana aralık gibi başlayabiliriz belki dedi. O ayki duruma bağlı tabii.zaten kasım ayındaki regl bayrama denk geliyor.

benim geçen ay rahmime ince demişti, şimdi iyi dedi, artık başlama zamanı bana kaldı, benimde kasımda reglim bayrama denk gelecek. biraz karıştı planlarım.
dün senin fsh ına tekrar baktı mı.

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

Günaydınlar ve herkese hayırlı cumalar..aminnnnnnnnnnn bu güzel duan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…