Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ayzan inan okurken okadar duygulandımki beni anlatıyorsun sanırım ay duygular icerisindeyım suan bende 26 yasındayım 7 senelik evliyim benımde yumurta rezervelerım azmıs ole dedı doktor ama suan sol tarafta 6 tane yumurtam varmıs pazartesi toplancak ıns yazdıklarını okuyunca umudum daha arttı tesekkürler..ALLAH bebeğini hayırlsıyla kucagına almayı nasip etsin

Canım hayırlı olsun Allahım devamını getirsin.Sağ selim doğup büyütmek nasip etsin.

ayzan sorun neydi sendeki? nedne erken menepoz?

benim amh değerim 1 di,fsh 27.bu erken menepozun sebebini genetik olarak değerlendiriyo dr lar,ama rezervin azalması yetiyo zaten menepoza

maşallah canım,inşallah hepsi kaliteli çıkar,hepsi döllenir ve güzel sonuçlar alırsın.rahat ol,ben ilkinde çok kaptırmıştım kendimi ama bu ikinci transferimde çok çok rahattım,bazen transfer yapıldığını bile unutuyodum.stresten ve eğer kullanıyosan sigaradan kesinlikle uzak dur.güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım

3 ay önce endometriozis ameliyatı oldum. amh 0,2 fsh 18 çıktı. sizce tüp bebek başarı oranım nedir?

3 ay önce endometriozis ameliyatı oldum. amh 0,2 fsh 18 çıktı. sizce tüp bebek başarı oranım nedir?

Canim yuzde vermek gercekten zor. Ama ben simdiki doktoruma ilk gittigimde bana amh konulu bir arastirmanin sonuclarini okutmustu. Orneklemin buyuklugunu hatirlamiyorum ama yaslari 37-42 arasinda degisen ve amh'leri 0,3 olan kadinlar uzerinde yapilan bu arastirmada ortalama 3 transfer sonunda hamile kalma orani %25'ti. % 25 bayagi yuksek bir orandi benim icin. Benim de amh'm 0,2'ydi ve 3. Tup bebek denemesinde hamile kaldim canim. İnsallah sen ilkinde hamile kalirsin, guzel haberlerini buradan paylasirsin.

Daha önceden bu forumu takip ediyordum hatta 2-3 kez yazdım buraya.Benim sorunumda sizinle aynı yumurta rezervi azlığı ve her an menepoza gireme ihtimali.Ben durumumu nisan ayında öğrendim fakat dah öncede varmış sağo olsun ünv hastanesindeki doktor bana söylememiş.Neyse haziran ayında tüp denedik fakat tutmadı ben kendi yumurtalarımla anne olma hayalimi bıraktı donör denyecektim hatta hazılandım bile fakat birden içinden birşeyler geçti ben donörden var geçtim.Tekrar kendi yumurtalrımla denicem sizinle burada bilgi paylaşımlarında bulunmak istiyorum ve umutlarımı artırmak istiyorum.İnşallah veridği kararden pişman olmam.

bencede en doğru kararı vermişsin inşşşşşş en kısa zamanda bebğini göbüşünde ve kucağında bulurusnnn

benim amh test sonucum 2.90 yaş 35 ama ben ne doğal nede tüp bebkle hiç hamile kalamdımmmm .......... yani arkadaşlar bu sonuçlara çok fazla takılmayınnn:26::26::26: rabbim ol dedikten sonraaa gerisi boşşş :44::44::44:RABBİM SAĞLICAKLA EVLATLARIMIZ KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞŞŞŞŞ

Yeter'cim, bilimsel bir arastirma sonucu paylastim cunku ayni soruyu ben de doktoruma sormustum. Bana ilk denememde sansin %5 denmisti ve olmayinca da donor yumurta nutugu cekilmisti. O yuzden % 25'i duyunca acikcasi bana ilac gibi gelmisti. Ama su da bir gercek ki; tup bebek tutmadigi zaman sansin %0, tuttugunda %100 olmus oluyor. Bu yuzdeler o anlamda pek birsey soylemiyor.

umutlarını arttır tabii ki, bu işin kıstası yok, burada gördük zar zor yumurtası olan defalarca tedavisi iptal edilenlerin bile bebek sahibi olabileceğini. sanırsam ankarada tedavi görüyorsun dieğr topikte okumuştum. nerede tedavi oluyorsun.

24 Ekim gibi adet göreceğim. Tedaviye başlasam bayram etkilermi? Yani transfer ne zaman yapılır? Bayrama denk gelse ne olcak? Acıkmı tüp bebek merkezleri?

merhaba kızlar ben bu yazışmaları yeni görüyorum çok beyendim rabim herkezin dilegine kavuşmasını nasip esin ben 6 yılık evliyim 4aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı bu ay tekrar deniyorum dondurulmuş enbiriyo tıransferi yaptııcan 20side konturolumvar galiba benimkide bayrama gelcek ama evet 25de hastalancan için 15 gün ilaç tedavis 3 yada 4 gün enbiro büyümesi olcak bayrama yada bayram sonuna gelir ama tüp bebek merkezleri herzaman açık sıkıntı olmaz morelini çok yüksektut kötü şeyler düşünme allah yardımcın olsun işalah yavruna kavuşursun

Tüp bebek için dün itibariyle iğnelerime başladım çok heyecanlıyım... Allahım hakkımda hayırlısını ver...gönlümden geçene güzellikleri alnıma kader diye yaz....

Tüp bebek için dün itibariyle iğnelerime başladım çok heyecanlıyım... Allahım hakkımda hayırlısını ver...gönlümden geçene güzellikleri alnıma kader diye yaz....

kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün evimi serdim önce temizlik yaptım camları sildim perdeleri indirdimm yıkadım tekrar taktımmm valla yeni bitti iş yoruldum ama değdi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…