Merhaba arkadaşlar,hatırlayanız varmı bilmiyorum ama benimde rezervlerim azalmıştı,en son yani tüp bebek tedavisine başlayacağım ay yaptırdığım amh testi 0,4, fsh:10, e2: 29 çıkmıştı, şimdi hamileyim,hemde ilk denemede.Sakın ümidinizi kaybetmeyin,bol bol dua edin ve güvenebileceğiniz bir doktor seçin.çörek otu, bal tarçin karışımı yemeyi de ihmal etmeyin.
Merhaba arkadaşlar,hatırlayanız varmı bilmiyorum ama benimde rezervlerim azalmıştı,en son yani tüp bebek tedavisine başlayacağım ay yaptırdığım amh testi 0,4, fsh:10, e2: 29 çıkmıştı, şimdi hamileyim,hemde ilk denemede.Sakın ümidinizi kaybetmeyin,bol bol dua edin ve güvenebileceğiniz bir doktor seçin.çörek otu, bal tarçin karışımı yemeyi de ihmal etmeyin.
Bsc hayirli olsun cnm, sagol bizle paylasip bize moral verdigin icin, saglikla kucagina al bebegini:)
Tebrik ederim, çok sevindim adına. doktorun kimdi öğrenebilir miyim? ve ne ilaç dozunu kaaç yumurta elde ettiğinizi de söyler misin?
ben seni hatırlıyorum canım çooooooooooook tebrik ederim....
sağlıkla kavuş bebeğine.
Teşekkür ederim batty,darısı size inşallah.Doktorum Hulusi Bülent Zeyneloğlu.Başlarda menagon 5 toz 2 su yaptırdım,sonra 4 e düştü.Toplamda 4 tane yumurta toplandı.
merhaba arkadaşlar bazılarınız beni hatırlıyordur ama umut olsun diğe yazmak istedim
ben 4 tüp bebek yaptırmıştım 1 tanede yalnış tedaviden yarım kalmıştı
tabi birde aşılama yaptırmıştım ve öncesinde 2 gebeliğim olmuştu ama 5 ve 5.5 haftalıkken düşük olmuştu
daha önceden de eşim varikosel ameliyatı olmuştu gebeliklerim ameliyattan sonra oldu
2. tüpte hamilelik oldu devam etmedi kürtaj oldum
aşılama ve tüp bebeklerin hepsini 2 yıl içinde yaptırdım ama öncesinde sonrasında da bayağı problemlerde yaşadım
çok stresli olduğum dönemlerin birinde fsh ım 25 çıkmıştı tedavim ertelenmişti menapoza giriyorum diğe ağlamıştım günlerce sonra bir kerede 13 falan çıkmıştı
yaşadığım çalıştığım yer uzak ve küçük bir yer ve ben yıllaca kilometrelerce yol kateddim ve defalarca gittim geldim
problemler oldu ertelendi bir sürü sıkıntılar yaşadım çok üzüldüğüm zamanlar oldu ama umudum tamamen hiç bitmedi
veee 5. tüp bebeğe gitmeden önceki ay HAMİLE olduğumu öğrendim mucizemi gönderdi allahım çok şükür
şimdi 3 ayım bitti inşallah 6 ay daha geçerde sağlıcakla kavuşurum bebeğime
son tüp bebekten sonraki ay hormonlarımın hepsi düzelmişti her ay takip ediyordum ben laborantım ve bu kolaylık oluyor biraz da
yazın arada yürüyüş yaptım zayıf sayılırım ama yürüyüş yinede faydalı bol meyve ve sebze yemiştim özellikle köy ürünlerini yedim herşeyden yedim ama böğürtlen yemiştim bol bol
hatta üzüm erik böğürtlen suyuda kaynatıp içiyordum arada kahvaltımı hiç aksatmadım ve her sabah bal pekmez köy meyvelerinin ezmelerini yedim bolca köy domatesi biberi sebzelerini yedim genel olarak özendim yeme içmeme 36 yaşındayım bu arada belirteyim 5.5 yıla yakındır evliyim
bunlar yapmamdaki en büyük neden tedaviye gitmeden önceki 2 ay vücuduma iyi bakmak istememdi tedavide faydası olur diğe düşünmüştüm bol bol dua etmiştim yakılarım arkadaşlarım da çok dua etmişlerdi sağolsunlar benim için
ve sonunda mucizem geldi gerçekten beklemiyordum ama allah hep beklemediğimiz zamanlarda mucize gönderiyor her şey onun elinde ve inanmak gerekiyor tabi ki bu kolay değil ben de burda başka mucizeleri okurken benim başıma gelmez sanıyordum ama çok şükür ben de yaşıyorum sizlerde yaşayacaksınız inşallah canlarım..
allahıma binlerce kere şükürler olsun ve inşallah her isteyene mucizesini göndersin...
cevap verdiğin için çoookkk sağol. benim de dün 4 yumurtam toplandı. 450 menagon kullandım günlük. çok heyecanlıyım. döllenip döllenmediği ile ilgili hala haber vermediler.ama seni duyunca çok sevindim inan. allah kucağına aldırmayı nasip etsin bebeğini .sağlıkla inşallah....
bsc`cim adina coooook sevindim canim... Allah tamamina erdirsin... saglicakla kucagina al bizim icinde kokla..
tebrik ederim canım ben seni hatırlıyorum ve çok sevindim inan ki
allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin
umudu hiçbir zaman kaybetmemek lazım inşallah her isteyen hepimiz hayırlısıyla anne oluruz
merhaba arkadaşlar bazılarınız beni hatırlıyordur ama umut olsun diğe yazmak istedim
tabi birde aşılama yaptırmıştım ve öncesinde 2 gebeliğim olmuştu ama 5 ve 5.5 haftalıkken düşük olmuştu
daha önceden de eşim varikosel ameliyatı olmuştu gebeliklerim ameliyattan sonra oldu
aşılama ve tüp bebeklerin hepsini 2 yıl içinde yaptırdım ama öncesinde sonrasında da bayağı problemlerde yaşadım
çok stresli olduğum dönemlerin birinde fsh ım 25 çıkmıştı tedavim ertelenmişti menapoza giriyorum diğe ağlamıştım günlerce sonra bir kerede 13 falan çıkmıştı
yaşadığım çalıştığım yer uzak ve küçük bir yer ve ben yıllaca kilometrelerce yol kateddim ve defalarca gittim geldim
problemler oldu ertelendi bir sürü sıkıntılar yaşadım çok üzüldüğüm zamanlar oldu ama umudum tamamen hiç bitmedi
veee 5. tüp bebeğe gitmeden önceki ay HAMİLE olduğumu öğrendim mucizemi gönderdi allahım çok şükür
son tüp bebekten sonraki ay hormonlarımın hepsi düzelmişti her ay takip ediyordum ben laborantım ve bu kolaylık oluyor biraz da
yazın arada yürüyüş yaptım zayıf sayılırım ama yürüyüş yinede faydalı bol meyve ve sebze yemiştim özellikle köy ürünlerini yedim herşeyden yedim ama böğürtlen yemiştim bol bol
hatta üzüm erik böğürtlen suyuda kaynatıp içiyordum arada kahvaltımı hiç aksatmadım ve her sabah bal pekmez köy meyvelerinin ezmelerini yedim bolca köy domatesi biberi sebzelerini yedim genel olarak özendim yeme içmeme 36 yaşındayım bu arada belirteyim 5.5 yıla yakındır evliyim
bunlar yapmamdaki en büyük neden tedaviye gitmeden önceki 2 ay vücuduma iyi bakmak istememdi tedavide faydası olur diğe düşünmüştüm bol bol dua etmiştim yakılarım arkadaşlarım da çok dua etmişlerdi sağolsunlar benim için
ve sonunda mucizem geldi gerçekten beklemiyordum ama allah hep beklemediğimiz zamanlarda mucize gönderiyor her şey onun elinde ve inanmak gerekiyor tabi ki bu kolay değil ben de burda başka mucizeleri okurken benim başıma gelmez sanıyordum ama çok şükür ben de yaşıyorum sizlerde yaşayacaksınız inşallah canlarım..
allahıma binlerce kere şükürler olsun ve inşallah her isteyene mucizesini göndersin...
imojum canım benim teşekkür ederim ne sıkıntılar paylaştık beraber inşallah sende ve diğer arkadaşlarda sıkıntılardan kurtulursunuz allahım çekilenlerinin mükafatını bebek olarak verir inşallahEylulcum Allah tamamina erdirsin canim.. Allahim saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin... ilk opucuklerden bir tanesinide bizden yanacigina kondur bebisinin :)
canım çok teşekkür ederim allah sanada ve bebeğinede sağlık versin ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEylülcüm çoooookk sevindim.Allah tamamına erdirir,kucağınada almayı nasip eder inşallah.
ses cim çok sağol bende seni hatırlıyorum canım çok yazmasam hep takip ediyorum ve özellikle de bu topiğe hep bakıyorum ve güzel haberlerinizi almak için çok dua ediyorum allahım inşallah hepinize yaşatır bu duyguyu ve benimde kucağıma aldığım büyüttüğüm günleri nasip ederEylül seni hatırlıyorum senin adına çok sevindim darısı basımıza,bsc senide tebrik ediyorummm darısı hepimizin basına.starsuzie imoje sizler nasıldınız ? Eskisi kadar forumda görmüyorum . Benimde bugün adetimin 2. Gunü. Yarın tedaviye başlamak İcin Dr gidicemm. Dua edin benim İcin de:) svg
Canım hayırlı olsun Allahın izni ile kucağınada almak nasip olur.Gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?