anneeeee oluyorummmmmmmm...allahım isteyen bütün herkese nasip etsin...
gözünüz aydın :)
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)darısı başımızaaaaaa:)
nekadar süredir bebiş düşünüyordunuz?normal yollamı hamiş kaldınız?
Bonboncum gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsein, nazarlardan korusun scnm, keyfini cikar simdi
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ herkesin böyle olmasını istiyorummmmmmmmmmcanım tebrik ederim...maşallahhh
ses iyiyim?sen nasılsın?uzunca bir zamandır yazmıyorum ama ara ara takip ediyorum...
yeter inşallah hamile haberleri artar:)
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ herkesin böyle olmasını istiyorummmmmmmmmm
Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365
Yetercim canımmm benimm yaa:)tam hayalim bu görüntü benim:)
inşallah yakın zamanda ilk senin hamiş haberini alırız tatlım:)
eylülo8
beni hatırladın mı bilmiyorum ama ben seni topikten takip ediyordum o kadar mutlu oldum ki anlatamam rabbim mucizeni göndermis sonunda allah tamamına erdirsin melegini korusun rabbim herkese nasip etsin
kızlar güneydın.ben geçen çarşamba iğnelere başlamıştım hatırlarsanız.malesef tedavi iptal oldu.yumurtalar gelişmedi.anlamadı m giiti bu işleri.fsh-3.4,E2-67 lerdeydi başladığımda.hayırlısı artık ne diyeyim.önümüzdeki aylara kaldı anlıyacağınız.
canım çok sevindim. Allah inşallah tamamına erdirir. bende hamileyim. tüp bebeğe başladık başlayacağız derken hamile olduğumu öğrendim. Gerçektende çok sevindim.
oy oy kimler gelmiş hemdeHEMDE TEK GİDİP ÇİFT GELMİŞŞŞŞŞ BEBİŞİNLE BİRLİKTELİĞİN GÖBÜŞÜNDE 9 AY HAYATINDA BİR ÖMÜR BOYU OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BANDA HALAY ÇEKMEK DÜŞÜYOR
oy oy kimler gelmiş hemdeHEMDE TEK GİDİP ÇİFT GELMİŞŞŞŞŞ BEBİŞİNLE BİRLİKTELİĞİN GÖBÜŞÜNDE 9 AY HAYATINDA BİR ÖMÜR BOYU OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BANDA HALAY ÇEKMEK DÜŞÜYOR
canım benim güzel dilklerin için sağol. canım hani doktor adını soracaktınya merak ettim. öpüldün.
sağol canım rabbim bu gününümüüz aratmasıngünaydın hepinize..
topraksu için ben de kutlama yapıyorum....:119:
inşallah sağlıkla kucağına alacak.....
yeterim sen nasılsın canm...okuyorum haberlerini...inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer güzel arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?