Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar güneydın.ben geçen çarşamba iğnelere başlamıştım hatırlarsanız.malesef tedavi iptal oldu.yumurtalar gelişmedi.anlamadı m giiti bu işleri.fsh-3.4,E2-67 lerdeydi başladığımda.hayırlısı artık ne diyeyim.önümüzdeki aylara kaldı anlıyacağınız.

gözünüz aydın :)

sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)darısı başımızaaaaaa:)

nekadar süredir bebiş düşünüyordunuz?normal yollamı hamiş kaldınız?

çok tşk ederim...2 yıldır istiyorduk tüp bebkle kaldım.. allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin...
Bonboncum gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsein, nazarlardan korusun scnm, keyfini cikar simdi

çook tşk edrim..amin inşallah...evet kalp atışını da duyarsam rahatlıcam inş...:)haftaya oda bakalım...

nasılsınız kızlarrr hamişimiz varmış sağlıkla gelsin meleği
umarım daha çok hamiş haberi alırız

canım tebrik ederim...maşallahhh

ses iyiyim?sen nasılsın?uzunca bir zamandır yazmıyorum ama ara ara takip ediyorum...

yeter inşallah hamile haberleri artar:)
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ herkesin böyle olmasını istiyorummmmmmmmmm

Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365 Eki Görüntüle 286365

Yetercim canımmm benimm yaa:)tam hayalim bu görüntü benim:)
inşallah yakın zamanda ilk senin hamiş haberini alırız tatlım:)

Yetercim canımmm benimm yaa:)tam hayalim bu görüntü benim:)
inşallah yakın zamanda ilk senin hamiş haberini alırız tatlım:)

canım benim allah razı olsunnn inşşşş bende çok isterim hamiş hebri vereyim ama neredeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26::26:

inşşş en kısa zamanda rabbim hayalindeki bu resim gibi olursunnnn

eylülo8
beni hatırladın mı bilmiyorum ama ben seni topikten takip ediyordum o kadar mutlu oldum ki anlatamam rabbim mucizeni göndermis sonunda allah tamamına erdirsin melegini korusun rabbim herkese nasip etsin

duss canım hiç hatırlamaz olurmuyum ben bu yıl fazla taklımıyorum ama önceleri çok sık takılıyordum şimdi çok fazla kişi aklımda kalmasada o zamanlar ki çoğunluğu iyi hatırlıorum sen dahil
teşekkür ederim canım allahım her isteyene nasip etsin mucizem 3 ayını geçti çok şükür 6 ay daha geçse de kavuşsam bebeğime inşallah...

canım üzüldüm. ama her işte vardır bir hayır. doktor ne dedi, acaba ilaç dozu mu fazla geldi.

canım çok sevindim. Allah inşallah tamamına erdirir. bende hamileyim. tüp bebeğe başladık başlayacağız derken hamile olduğumu öğrendim. Gerçektende çok sevindim.

oy oy kimler gelmiş hemde HEMDE TEK GİDİP ÇİFT GELMİŞŞŞŞŞ BEBİŞİNLE BİRLİKTELİĞİN GÖBÜŞÜNDE 9 AY HAYATINDA BİR ÖMÜR BOYU OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BANDA HALAY ÇEKMEK DÜŞÜYOR

canım benim güzel dilklerin için sağol. canım hani doktor adını soracaktınya merak ettim. öpüldün.

günaydın hepinize..
topraksu için ben de kutlama yapıyorum....:119:
inşallah sağlıkla kucağına alacak.....

yeterim sen nasılsın canm...okuyorum haberlerini...inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer güzel arkadaşım.

sağol canım rabbim bu gününümüüz aratmasın

Merahba arkadaşlar bir kaç kez yazım buraya.Ben kasımın üçünde adet oldum doktora gittim beş tane folükül gürüldü doktorum femara verdi adetin üçüncü günü başladım içmeye beş gün sabah akşam içtim adetin beşinci günü günde 300 doz gonal f yaptırdım dün kontrole gittim yumuetalardan sadce biri biraz gelişmiş diğerlei hiç gelişmemeiş.e2 ise 5 çıktı tabi teadvi iptal oldu.Dünden beri çok kötüyüm hani derlerya insanın yüreği acıyor resmen öyleyim beş folükülle çok umutlanmıştım tam bir fiyasko oldu.Doktor iki ay doğum kontrol ilacı kullan bir de öyle deneyelim dedi.Böyle bir tedavi uygulanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…