Ben de 26 yaşındayım ve rezervim düşük. zamanında Amh ve FSH bakıldı artık hiç bakmıyor doktorum. bir kere tüp denedik.2 yumurta çıktı yalnızca ve döllenmedi. bu ay iğnelerin 7. günümdeyim. 4 büyük 2 küçük yumurta var. bkalım bu kez transfer aşamasına gelebilecekmiyiz. çok korkuyorum(
Önemli olan sayısı değil kalitesi.İnşallah transferin olur ve tutunur.Bizim gibi rezerv azlığı olanlarda sayıdan ziyade kalite çok önemli.Allahım umutlarını boşa çıkartmasın:)))
selam arkadaslar benım FSH 16,27 ve 15,77 cıktı.doktor dırek tüp bebek dedi.aşılama falan olmadım hiç.
baska doktora gıttım o sana kalmıs ıster once asılama denerız sonra yaparız ıstersen hemen tup bebek dedı.kararsız kaldım ama ne yapmam gerekır sızce .bi akıl verin
amh kaç ve adetliyken kaç yumurta gözüktü ultrasonda?
İnşallahh heyecanla beklemedeyim. çok zor bir surum allah hepimize yardımcı olsun..siz şu an ne durumdasınız? tedaviniz devam ediyor mu, ara falan mı verdiniz???
selam arkadaslar benım FSH 16,27 ve 15,77 cıktı.doktor dırek tüp bebek dedi.aşılama falan olmadım hiç.
baska doktora gıttım o sana kalmıs ıster once asılama denerız sonra yaparız ıstersen hemen tup bebek dedı.kararsız kaldım ama ne yapmam gerekır sızce .bi akıl verin
emikad troid sonuçları nasıl çıktı???
Slm kızlar, kusura bakmayın fazla yorum yazamıyorum ama bende bugün 2.iğneyi vuracağım.hakkımızda hayırlısı.hepimizin kolları dolsun arkadaşlar. BU arada geçen ay FSH 10 idi şimdi 3,67 inmiş çok şaşırdım.ne dengesiz bir hormonmuş.E2 ise 67 çıktı.kızlar bu sizce yüksek mi.bana biraz yüksek geldi e2 den pek anlamıyorum da.
günaydınlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?