Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşlar ,
bende uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama şimdiye kadar pek fazla yazmamıştım .
31 yaşındayım , gidilen en iyi doktorlar , 3 kere iptal edilen tüp bebek tedavisi , hiç yumurta gelişmemesi , erken menepoz , umutsuz konuşan doktorlar , yumurta donöründen başka şansın yok ile başlayan cümleler , hayal kırıklığı ile biten tedaviler , her hamile gördüğümde başlayan ağlama krizleri , dünyada sadece bebek sahibi olamayan benmişim gibi hissetmeler , herkes için bu kadar kolay olan bişeyin benim için niye bu kadar zor olduğunu anlayamamak , aylarca içilen dhea , bardak bardak içilen aslanpençesi , hayıt tohumu , civan perçemi gibi bir dünya ot ve bunların sonucunda bana kalan sadece yüzümde çıkan sivilce , tüyler ve kilolar ....

artık o kadar yoruldumki ne ilaç , ne bitki çayları içiyorum . yaşıtlarımdan arkadaşlarımdan sürekli hamile haberleri duyuyorum ve ağlamaya başlıyorum . insanlar plan yapıyor karar veriyor ve çocuk yapıyorlar , o kadar imreniyorumki onlara . sürekli ben ve benim gibi olanlar için dua ediyorum , allah kimseyi evlat hasretiyle terbiye etmesin . bu yerine başka bişey koyamayacağın bir duygu , bitmeyen bir acı , hasret ... insanın bunu kabullenmesi o kadar zor ki ... Çok isteyip kavuşamamak , şuanda bile ağlıyorum ...

Merhaba
Haklısınız çok zahmetli, stresli, yıptarıcılı bir süreç yaşanılanlar. Çok kendinizi kaptırmayın hamileliğe kilitlenince bütün tedaviler olumsuz oluyor inanın. Bende aynı durumdaydım 5 sene tedaviden sonra yeter artık dedim bıraktım kafamda rahatladı aşılamalar, iğne tedavileri, ilaç tedavileri derken yorulmuştum bıraktım 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştım. Doktor bana normal yollardan olmaz tüpbebek demişti. Birde vakti zaman gelince oluyor, çok kafanıza takmadan ama ümidinizi de yitirmeyin inşallah olur bebeğiniz mutlu olursunuz......

Apaynı yollardan geçiyorummm..Bir dünya şey yiyip içiyorumm.2 aşılama 1 tüp iptalim varr.Amh 0,2..Fsh 57 lerdeee..Ama elimden geleni yapmaya çallışıyorumm.Yaş bu sene itibariyle 27 oldu..2011 eylül ayından beri bunlarla uğraşıyorum ondan önce herşeyy güyaaa normaldi bendeee..Erkek infertilitesi yüzünden tedavideyd,kk..Şimdiii tencere kapak oldukk..Ağlama ne olurrrrr...Sabredip beklicezzz.İyi sabırlı bir doktor bulucazzz.Folikül takibii birazz takkviye besinn ile halledicez inş bu sorunu..Hep dediğim gibi tıptan ümidimi kestim ama Rabbimden aslaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!..Sende öyle ol lütfennnn..

o kadar çok iyi anlıyorumki eminim burdaki herkes çok iyi anlıyor bu duyguları bu ve buna benzer duyguları bizde yaşıyorum ama elden ne gelir mecburen savaşmak zorundayız egerki sonuca ulaşmak istiyorsak ve bubu yürekten istiyorsak zaten allahım bizi görüyor bizim sınavızmızda bu elimizden geleni yapmamız taktiri allaha bırakmamzı lazım allah hepimizin emeklerini boş çıkarmasın bu konuda yalnız değisisn hepimiz uğraşıyoruz sorunlarımız çeşit çei,t yalnız olmadığını düşün ve yılmak yok yola devam kardeşş

her zaman söylüyorum bu yazlarda ne kadar çok ben ne kadar çok biz var diyeee :26::26:benimde yarım kalan tedvilerim oldu ilk yarım kalan tedavimde dünyanın sonu zanettim iki gözüm iki çeşme ağlarken ama dr bana tekrar deneyeceğiz olacak dediii tam 8 yıl geçtiii evliliğimin üzerinden tam 5 mikro tedavisi ama olmadı SENİNDE DEDİĞİN GİBİ:44: artık bu acı bu hasret nasıl biter bilmiyorum :44::44aslında biliyorum bebeğim gemeden bitmeyecek )ağlamakla olsaydı yılardır göz yaşı döküyorum dualAr ediyorum Eki Görüntüle 351411 hem kendime hemde benim gibi bebek bekleyenlere ama olmuyor evet insanlar planlıyor istiyor ve yapıyor ..... insanlar doğuruyor sokaklara atıyor ..... insanlar doĞuruyor ve öldürüyor (ölüme terk ediyor)ama YÜCE RABBİM BİZLERİ BEKLETİYOR(EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ) bundada vardır bir hayır diye düşünüyorummmmm:26::26: içim yana yana zaman ellerimin arasından kayıp giderken her geçen gün beni bebebğimden uzaklaştırıken RABBİM BENİ EVLAT İÇİN BAŞKALRININ KAPISINA GÖNDERME HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ET Eki Görüntüle 351411 diye dualAr ederken geç kalmış olmaktan korkarken:18: bir oyun parkında annelerini bebekleriyle görgüğümde içim titrerken bir avm de bebEk kıyafatlerine bakarkennn ben bunları acaba bebeğime giydirebilecekimiyim diye düşünürken.... her ay (kaç ay oldu 8 yılda sayısını unututğum )adet günlerimin gelmesine bir kaç gün kala sanırım gelmeyecek diye kendimi kandırmaktannnn otlar çöpler ilaçalar içmektenn yaptığım iğnlereden moraran öbeğime bakarken senin için bebeğim diye kendime teseli vermekten bir embiryoyu bebek yerine koyup onu sevmekten ona yalvarmaktannn ne olur beni sensiz bırakma demektennnnn boş odalarda çaresizce sesizliğimle konuşmaktannn ve en çokta adet olduğumda eşimin yanıma gelip canın sağolsun birtanem demesinden BEKLEMEKTEN BELKİDE HİÇ GELMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN ama en çokta ONSUZLUKTANNN SIKILDIM YORULDUMMMMMMALLAHIM HEPİMİZN SESİNİ DUYSUNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 351411 Eki Görüntüle 351411 Eki Görüntüle 351411 Eki Görüntüle 351411

Canım benim. Duygularıma tercüman oldun. Ne güzel de yazmışsın. Ama emin ol geçecek bu günler. Bebeğimiz gece uyandığında mamasını yedirirken onun yüzüne bakarken bu günleri hatırlayıp tebessüm edeceğiz. Ve o an beni hatırla, söylediklerimi . İnşallah çok mutlu olacağız hepimiz çok :))

her geçen gün umudum azalırken BU GÜZEL SÖZLERE İNAMAK İSTİYORUMMM DUA EDİYORUM GERÇEK OLSUN BUNLAR DİYE (hepimiz için )

sanki her anımda yanımdaymışsında yaşadıklarımı yazmışsın gibi geldi , okurken bile ağlıyorum , bazı insanlar için bu kadar kolay olan bişeyin bizim için bu kadar zor olması dayanılmaz bişey . artık allaha sadece sabır diye dua ediyorum , sabır ve dayanma gücü ver allahım çünkü sabretmesi çok zor bişey , içim içime sığmıyor , sabredemiyorum , her ay bekliyorum , keşke evde bir ultrason cihazım olsada hergün ne oluyor ne bitiyor hiç yumurta gelişiyor mu diye takip etsem diyorum . Allah kimseyi çaresiz bırakmasın , bu çok büyük bir çaresizlik , artık tedavilerden de umudumu kestim tek çare allahın ol demesi , ne olur bu mucizeyi bizede yaşat allahım .

her geçen gün umudum biraz daha azalıyor , bebeğimden biraz daha uzaklaşıyorum . 3 yıldır erken menepozla mücadele ediyorum , son tedavimde hiç yumurta gelişmedi , artık sadece ilaçla regli oluyorum . Eşimin yüzüne bakarken bile gözlerim doluyor , onu evlat sevgisinden mahrum bıraktığım için , her ne kadar senin sağlığından daha önemli değil napalım kısmet böyleymiş üzme kendini desede içinden ne kadar çok çocuk istediğini başkalarının bebeklerine bakarken gözlerinden görebiliyorum . sürekli kendimi hamile hayal ediyorum , evde bebeğimin kokusunu hayal ediyorum , psikolojik olarak çökmüş durumdayım , hayatım sadece bundan ibaret oldu sanırımda bebeğim gelmeden de bu bitmeyecek , düşünmeden edemiyorum her anımda aklımda . gözüm kulağım tv de birgün kök hücreden yumurta gelişti densin diye . bu bitmek bilmeyen bir özlem , bütün gün dua ediyorum , allah kimseyi evlat hasretiyle yaşatmasın .

o kadar güzel yazmışsınızki hepinizde gerçekten okurken ağladım . çok iyi anlıyorum eminim burdaki herkes çok iyi anlıyodur. bu duyguları hepimiz yaşıyoruz çünkü ama elden ne gelir mecburen savaşmak zorundayız. lütfen isyan etmeyin ve dua etmekten hiç bi zaman vazgeçmeyin. bizim sınavızmızda bu diyelim. elimizden geleni yapmamız taktiri allaha bırakmamzı lazım allah hepimizin emeklerini boş çıkarmasın .hepimize ikiz üçüz bebiişler nasip etsin inşallah

ne tanıdık hikayeler kaç yaşındasın ve nerde yaşıyosun çok merak ettim seni

Eline sağlık sözün bittiğ yer bu diyorum inşallah duysun Allah'ım sesimizi ne güzel yazmışsın nasıl naif, nasıl duygu dolu olmuş. hepimizin sesi olmuş sağol varol .....

amiiiiinnnnn gönülden

hepimizin ortak duygularıı...amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

kızlar inanaın bana bunlar hisetikleirmin çok az kısmı ama biliyorum aynı şeyleri hiseden ne kadra çok kadın var öyleki BENİM BURADAN TANIDIĞIM VE DOST OLDUĞUM bir çok arkadaşım var elimden geldiği kadra isyan etmemeye gayret ediyorum ama kuluz rabbim sabır versin yükümüz ağır bazan çok bunalıp yanlış şeyler söyülüyorsak rabbim af etsin bizleri yolundan çıkartmasınnn İSTEDİĞİMİZİ HAKIMIZDA HAYIRLI KILIP ÖYLE NASİP ETSİN İNŞŞŞ

nerelerde tedavi oldun sen ? ilaçsız regli olabiliyor musun ? ben artık ilaçsız hastalanamıyorum sanırım tam anlamıyla menepoza girdim artık , son tedavimde hiç yumurta gelişmedi . bu durumlarda insan nasıl olumlu düşünebilir ki , elimden geldiğince olucak olucak diye beynimi şartlamaya çalışıyorum ama kısa süre sonra pes ediyorum .

canım ben adanada 2 ayrı merkezde 5 defa denedim aslında bende rezerv sorunu yok oldukça fazla yumurtam oluyor 20 .22 18 .gibi ama bunalrın çoğunluğu boş çıkıyor işlem görmüyor işlem gören bazan 1 bazan hiç olmadı bunlardanda embiryo oluşmadı çoğunluktaaa 5 denmede 2 defa tarnsfer oldu ama gebelik olmadı zaten biz ağır erekek infertilitesiyiz bu arada genetik kan pıhtılaşması gibi bir çok tetkik yaptırdım en son yumurta kalitesini ve rezervini belirlemekte dr lara yön veren amh testini yaptırdım 2.90çıktı zaten tavanı 5 olan bir test buna bakıldığında boş yumurta olamaması lazım ama malesef tedvilerde böyle sıkıntılar yaşıyorum

her geçen gün umudum azalırken BU GÜZEL SÖZLERE İNAMAK İSTİYORUMMM DUA EDİYORUM GERÇEK OLSUN BUNLAR DİYE (hepimiz için )
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

Canımın içi sende benim gibisin aynıı.Aynı şeyi bekliyorum bendeee.Kök hücreden bir gün yumoş oldu densede ohhh desem diyeee..

Ne denirkiiiii hepimizin içindekileri dökmüşsün yeteeeeerrcimm.İşte dedim ya sanada seni içten içe seviyorummm diyeee.Nedensiz değilmiş demekki.Yükümüz ağır ama isyan etmememiz gerektiğini yıllar sonra bile söyleyebiliyorsunn..Ben çok inanıyorum olucak birgünn ve o günn Rabbim inş en kısa zamanda göstericek..ben bu yolların daha çok başındayımm ve inanın aradan yıllar geçmişş ve ben halen her ayy bu ayymı bebeğime kavuşucam dediğimi hayal etmek bile istemiyorumm..Çünkü 6 aydır yaşayamıyorumm artıkk..Her şey ona endekslendii.Beynim sadece erkenden azalan rezervime ve bu kadar çok yüksek olan fshımla meşşgull..Bende asla isyan etmiyorum ama dediğin gibi kuluz sonuçta..Dua ediyorum ama hayatıma devam edemiyorum sanki..Yapacağım şeyler hep eksikk hep bir ertelenmiş durumda..
Rabbim bize şah damarımızdan daha yakınsınn,bizi duyup gördüğüne şüphemiz yokk..Nolurrrrrrrrrrr sen bukadar evlat hasrretiyle yanıp tutuşan şu kullarına nasibb ett,hayırlı ettt,en kısa zamanda..Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…