canım ben de tedavilerimi bahçecide oldum..evet çok iyi bir ortam,ne yaptıklarını biliyorlar diye düşünüyorsun ama öğlen 2 de yumurtayı kontrol ediyor ertesi gün 2 de gidiyorum yumurta çatlamış düşün artık..ve orada kendi doktorunun bir tedavi boyunca seni sürekli takip etmesi genellikle mümkün olmuyor.her kontrolde başka doktor bakabiliyor..bu da ii bir sey değil.
Bence bu tedavi sürecinde tek bir doktor tarafından kontrol yapılmalı,her seferinde başka doktor tuhaf bir durum.Ben tedavilerimdeki olumlu gelişmeyi birazda merkeze bağlıyorum.Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum inanılmaz pozitif bir insan,insana güven telkin ediyor,çalışanlarda çok ilgili,defalarca aradılar ilaçlr ve kullanımı ile ilgili,sürekli bir sıkıntı olup olmadığı sordular.Çok yoğun bir yer ama bu yoğunlukta benim saçımın renginin değiştiğini bile farkedecek kadar ilgili ve sempatik.Tedavinin başarısında doktora duyduğunuz güven bence çok etkili.Bence merkez konusunda bir kez daha düşün
canım ben 3 denemeden sonra pes ettim.
gerçi bana fsh 105 çıkınca gittiğim tüm prof.lar kesinlikle olmaz.tek çaren donasyon.senin tek bir yumurtan bile olmaz 105 fsh la sakın vakit kaybetme dediler..o zaman yaşım 29..şok oldum daha 1 senelik evliyim o zaman
sonra burada okudum bahçeci kliniğine gittim.orda da doktorum donasyondan başka çaren yok dedi.gel bi ultrasonla bakalım yine de dedi.ve 1 tane yumurta gördü.nasıl seviniyor.ben o zamanlar her seyden bihaberim bu konuyla ilgili.işte o yumurta kist oldu.sonraki 2 denemede bahsettigim gibi biri kist,biri erken çatladı ve ben bıraktım tedaviyi.bu arada o 4-5 ay zarfında 19 kilo aldım.bakalım ilk defa bu ay fsh ım böyle inşallah doğal yolla hamile kalırım diye dua ediyorum
Canım yaşın daha çok genç,pes etmek için biraz erken değilmi bak bana 42 yaşımda hala çabalıyorum.Bence dinlenme süreni pek fazla uzatma,sonra insan keşke diyor.İnşallah hiç birşeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin.Fsh nasıl düştü,ne yaptın bunun için?
Bence bu konularda beyin inanılmaz etkili,ne kadar kafaya takar stres yaparsan o kadar olumsuzluk yaşıyorsun,sen boş verdiğin için fsh düştü,ben bu tedavimde o kadar yoğun çalışıyordum ki süreci hiç düşünmedim,vücut inanılmaz şekilde hızlı cevap verdi.Eğer takılsaydım eminim yine olumsuzluklar ya dazorluklar yaşardım.Rahat olmak gerekiyor,ne kadar zor olsa da oluruna bırakmak en güzeli.O kadar çok duydum ki defalarca tüp deneyip olmayınca vazgeçen ve sonrasında hemen kendiliğinden hamile kalan.İnşallah bizim için de herşey hayırlı olur,çok bekletmeden gelir bebişlerimiz.
evet ben bunu çok kişiden duydum.bu işi kafandan atınca bir bakıyorsun her şey olumlu diyorlardı
ben de şimdi durumu buna bağlıyorum.inşallah boyle devam eder..
takmamak mümkün değil tabii.benimkisi elden bir sey gelmediğine inanıp vazgecmekti belki de bilmiyorum
Ben 32 yaşındayim. Iki yıllık evliyim. Ekim ayında bana da reserv azlığı tanısı koyuldu. En yüksek fsh düzeyi 9.45 idi. Ama doktorum çok kötü konuştu. Yumurtaliklar menepozdaki bir kadınin yumurtaliklari kadar küçülmüş. folikul desen çok azmis. Olanların da kalitesi azmis. Tabi çok üzüldüm. Tüp bebek merkezi arayısinda da insan kendini kaybediyor. Neresi iyi. Hangisine başvurmak lâzım. Kadın doğum doktoru bir arkadaşım semra kahramanın adını verdi. Sisli memorialda. Aralikda başladık. Yoğ un bir merkez. Ne kadar isteseniz de semra hanım birebir hasta takip etmiyor zaten. Diğer uzman doktorlar bakıp gerekirse danisiyorlar. Beni baştan sina ayni uzman be takip etmedi. Tedavi sürecinde toplam 5 ayrı doktorun emeği gecti. 7 yumurta topladılar. 6 olgun. Bana sormadilar ek ücret de istemediler. Mikroenjeksiyon uyguladılar direkt. Böylece bizim zaten çok az ve kıymetli olan yumurtalarumizin dollenmesi garantilenmis oluyor. 5 tanesi dollendi. 3. Güne iki tanesi kaldı. Biri transfer edildi ve tuttu. 8 haftlik oldu. Isallah sonu gelir.
Tanı ilk koyulduğunda hep buraya giderdim. Olumsuz herşey beni çok uzerdi. Olumlu haberler bana da umut oldu. Ben de kendi tecrübemiz ve mutluluğunu sizinle paylaşmak istedim.
@zeyno79 tebrik ederim,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.evet laboratuar çok önemli ve içimdeki ses bu konuda en iyilerinde bahçeci ve memorıal olduğunu söylüyor.tabi laboratuar konusunda.
@gelinim sen amh testi yaptırmış mıydın?
evet canım amh testi yaptırdım
sonuç: <0.01
anlayacağın umutsuz
gelinimmm güzell arkadaşımmm hiçç yakışmıyorrr ne öyleee umuttsuzz falannnn..Senn koskoca bir umutsunn birkeree..FSH ın 100 lü değerlerden 10 lu değerlere gerileyennn bir hatunsunnnnnn..Gör bakkk yumoşlarr doğurganlığını hatırlaycak Rabbin izniyleee..Ama fsh bu kadar düşmüşkenn en azından adetin 3.-4. günü antral folikül sayına bakktırsayydınn derimm..Normal yolla umut ettiğine göree eşinde problem yokk galiibaaa..
Benimm oda varrrr..yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal,yada tencere yuvarlandı kapağını bulduyum tamm yanii
canımm çok teşekkür ederim güzel mesajın için
eşimde problem yok maşallah
bazen umutsuzluğa kapılıyorum ancak bazen de kimde sorun olursa olsun ne kadar umutsuz durum olursa olsun yeter ki Allah istesin ol desin diyorum
öyle çok şeyler duyuyor ve okuyoruz
her şeyde bir hayır vardır,dilerim senin için de herşeyin hayırlısı olur canım
Allah kucağını boş bırakmasın
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?