♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar merhaba tekrardan,
benim malesef olmadı .tekrar yıkıldım tekrar üzüldüm vede tekrar hayata devam ediyorum.ilerde ne olur nasıl olur artık düşünemiyorum.umut dersenizzz??? çok az elimde kaldı.artık kısmet deyip kenara çıkıyorum herkonuda.
sevgiyle kalın.
Kızlar benimde olmadı maalesef.Bugün idrar testi yaptım negatifti.Benimde umudum azaldı.5. gün embriyosuydu.Neden olmadığını bilmiyorum.Hayırlısı artık.Semramus galiba başkente gitmiştin sen galiba .Lab. ı nasıldı.?İyi olduğunu düşünüyormusun?Cevaplarsan sevinirim.
slm kzılar uzun süredir irmiyorum semramus knihal ne deyim bilmiyorum yaşlarımız ilerledikçe bu dahada üzüyor bizi inanın ya
ben 34 bitmek üzere 2 ay sonra ikinciyi deniyecegim ama bu sefer hazırlıklı gidiyorum inanıyorum olacak bu sefer olmasada ben elimden geleni yapıyorum ya içim rahat
bal tarçın keten tohumu karanfil ve çörekotu ben bu karışıma bugün başladım dün hazırladık annemlerle sabah aç karnına yapın sizde kızlar döllenmeyi ve kalite için
ben sabah bir karışım bundan
akşam bi bardak hayıt suyu
1 folbiol
1 corasprin
1 dhea bu benim kendi listem kızlar
tüp bebege bşlamadanda hayıtı kesecegim günde 3 dhea alıp incire başlıyacagım burayada hamiş dönecegim
Ben yeni üye oldum
Üç gündür bu sitede hamilelik, menopoz, yumurta rezervinin azlığı gb.
Yaşım 45 yaşadığım bir takım olaylardan ve üzüntüden adetten kesildim. Uzun süre bekledim doktara gittim rahim duvarımın ince olduğunu adeti söktüreceğini söyledi. ilaç verdi kullandım Österojenime baktı yükselmişti. 1.5 senelik evliyim çocuk düşünüyorum. Doktor yumurta yaş itibarıyla zayıf olur başka kadın yumurtasıyla tüp bebek yapalım dedi ben ve eşim kabul etmedik. Bu yaştazor olduğunu biliyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi.
başkenti bende araştırmıştım hatta baya bir yeri ben hrs ye karar verdim geçen ay doktorum bu ay başlayalım harika demişti fakat eşim nedense ısrarla geçen ay istemedi bu ayki adetimde başlıyacağız allahtan birşey çıkmazsa lab gelince tavsiye edebilirim genetik testlerimizide orda yaptırdık artı erkek faktörüde varsa ki bizde öyle tam yeri......birde kızlar ben şaka gibi ama deneyip deneyip ayrıyetten sonuç ne diye muane oluyorum hatta arada yapmıyorum tekrar muane oluyorum farka bakıyorum :))
geçen ayki adetimde 11 folükül göründe ne mi yapıyorum her akşam öğütülmüş hayıt tohumu 1 çay kaşığı birde testere dişli aslan pençesi bir tutam kaynamış suya koyuyorum soğuyunca burnumu sıkıp içiyorum :)) ne kadar faydası var bilmiyorum ama yüzmeye gidiyorum birde her gece uyumadan folik asid omega deha 1 er adet içiyorum yapmadım aylarda 6 folükül veya 5 oluyor bu ayda şansıma fazla içemedim miğdem çok kötüydü dinlendirmek istedim 2 3 günde bir içiyorum(( hayırlısı diyorum artık nasipde hangi ay varsa başladığımda tek tek havadisleri veririm....
negatif alan arkadaşlarım kader arkadaşlarım herşeyden önce canlarım lütfen hiç üzülmeyin rabbim ne eylerse güzel eyler belliki nasip olan gün gelmemiş yola dewam burda ne olmazlar kavuştu bizimde olacak üzülmek yok.....
ha birde topiklerde yumurta kalitesini arttırıcı bir şey var sonuç alanlarda olmuş bu ay olmazsa onuda yapacağım
bakabilirsiniz hatta pc me kaydetmiştim capy yapayım hemen
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu çekilip
bal ile karışacak sabahları aç karnına bir kaşık
allahım çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşamak nasip eder inşallah..
Evet canım çok az kişi giriyorr aslında sayıca aynı konudan müzdarip birçok kişi varr..Yumurtalık rezervi ve hamilelik başlığındad a oluyoruz bazennn..ama maalesef burası bu kadar..senin adına çok üzüldüm nckurt . sonuç negatif olunca haliyle yıkılıyoruz tabii. hayırlısı olsun
ya kimse girmiyormu artık buraya .....
Kızlar benimde olmadı maalesef.Bugün idrar testi yaptım negatifti.Benimde umudum azaldı.5. gün embriyosuydu.Neden olmadığını bilmiyorum.Hayırlısı artık.Semramus galiba başkente gitmiştin sen galiba .Lab. ı nasıldı.?İyi olduğunu düşünüyormusun?Cevaplarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?