Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ne kadar güzel bir dua amin inşallah

kızlar merhaba tekrardan,
benim malesef olmadı .tekrar yıkıldım tekrar üzüldüm vede tekrar hayata devam ediyorum.ilerde ne olur nasıl olur artık düşünemiyorum.umut dersenizzz??? çok az elimde kaldı.artık kısmet deyip kenara çıkıyorum herkonuda.
sevgiyle kalın.

üzüldüm cnm pes etmemek mi lazım,yada kenara mı çekilmek lazım bilemiyorum ki.,bugün çok çok çok çok çoooooooooooook agladım.başım agrıyor şuan...o kadar dolmuşum ki hiç bişey dindirmiyor acımı...
rabbim şu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin.
(amin)

Kızlar benimde olmadı maalesef.Bugün idrar testi yaptım negatifti.Benimde umudum azaldı.5. gün embriyosuydu.Neden olmadığını bilmiyorum.Hayırlısı artık.Semramus galiba başkente gitmiştin sen galiba .Lab. ı nasıldı.?İyi olduğunu düşünüyormusun?Cevaplarsan sevinirim.

Ben yeni üye oldum
Üç gündür bu sitede hamilelik, menopoz, yumurta rezervinin azlığı gb.
Yaşım 45 yaşadığım bir takım olaylardan ve üzüntüden adetten kesildim. Uzun süre bekledim doktara gittim rahim duvarımın ince olduğunu adeti söktüreceğini söyledi. ilaç verdi kullandım Österojenime baktı yükselmişti. 1.5 senelik evliyim çocuk düşünüyorum. Doktor yumurta yaş itibarıyla zayıf olur başka kadın yumurtasıyla tüp bebek yapalım dedi ben ve eşim kabul etmedik. Bu yaştazor olduğunu biliyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi.

başkenti bende araştırmıştım hatta baya bir yeri ben hrs ye karar verdim geçen ay doktorum bu ay başlayalım harika demişti fakat eşim nedense ısrarla geçen ay istemedi bu ayki adetimde başlıyacağız allahtan birşey çıkmazsa lab gelince tavsiye edebilirim genetik testlerimizide orda yaptırdık artı erkek faktörüde varsa ki bizde öyle tam yeri......birde kızlar ben şaka gibi ama deneyip deneyip ayrıyetten sonuç ne diye muane oluyorum hatta arada yapmıyorum tekrar muane oluyorum farka bakıyorum :))

geçen ayki adetimde 11 folükül göründe ne mi yapıyorum her akşam öğütülmüş hayıt tohumu 1 çay kaşığı birde testere dişli aslan pençesi bir tutam kaynamış suya koyuyorum soğuyunca burnumu sıkıp içiyorum :)) ne kadar faydası var bilmiyorum ama yüzmeye gidiyorum birde her gece uyumadan folik asid omega deha 1 er adet içiyorum yapmadım aylarda 6 folükül veya 5 oluyor bu ayda şansıma fazla içemedim miğdem çok kötüydü dinlendirmek istedim 2 3 günde bir içiyorum (( hayırlısı diyorum artık nasipde hangi ay varsa başladığımda tek tek havadisleri veririm....

negatif alan arkadaşlarım kader arkadaşlarım herşeyden önce canlarım lütfen hiç üzülmeyin rabbim ne eylerse güzel eyler belliki nasip olan gün gelmemiş yola dewam burda ne olmazlar kavuştu bizimde olacak üzülmek yok.....

ha birde topiklerde yumurta kalitesini arttırıcı bir şey var sonuç alanlarda olmuş bu ay olmazsa onuda yapacağım

bakabilirsiniz hatta pc me kaydetmiştim capy yapayım hemen

30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu çekilip
bal ile karışacak sabahları aç karnına bir kaşık

slm kzılar uzun süredir irmiyorum semramus knihal ne deyim bilmiyorum yaşlarımız ilerledikçe bu dahada üzüyor bizi inanın ya

ben 34 bitmek üzere 2 ay sonra ikinciyi deniyecegim ama bu sefer hazırlıklı gidiyorum inanıyorum olacak bu sefer olmasada ben elimden geleni yapıyorum ya içim rahat

bal tarçın keten tohumu karanfil ve çörekotu ben bu karışıma bugün başladım dün hazırladık annemlerle sabah aç karnına yapın sizde kızlar döllenmeyi ve kalite için

ben sabah bir karışım bundan
akşam bi bardak hayıt suyu
1 folbiol
1 corasprin
1 dhea bu benim kendi listem kızlar

tüp bebege bşlamadanda hayıtı kesecegim günde 3 dhea alıp incire başlıyacagım burayada hamiş dönecegim

Canım benim maşallahhh sanaaa.Bende inanıyorummm bu çabalarımızın karşılığını Rabbimm verecekk.

Canım donör denemek istemiyorsan,kendine güzel anlayışlı bir doktor bulman gerekli öncelikle..Sana ilaçla adet gördürtüpp rezervinde kalan yuumurtaları ortaya çıkarmaları gerekecektir..Yumurta kalitesini arttırmak içinn netten de bu siteden de araştırabilirsinn..Çeşitli şeyler deneyenler varr.Ben daha sonuç almadığım için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorumm.Dhea bizim gibi rezervi azalmış kişilere mutlaka kullandırtılan ek takviye.Günde 1 folik asit,3 adet dhea(4 ay olmak üzere), cinaperçemi çayı,hayıt,aslanpençesi,sabahları arısütü bal polen karışımı ve tabiiki haftada 2 seans akupunktura gidiyorummm..

Sana tavsiyemm adet görerek o aylarda hormonlarını ölçtürmen ve fsh ın düşük çıktığı bir ayda ve folikül görüldüğü ayda tüp bebek denemenn..İnş Rabbim şifanı verir...

11 folikülllll müüüü süperrrrr bir rakam bu canımmmm..Bu benimm hayalimm vallaaa.Sağda 5 solda 5 diye hayall kuruyorumm heppp..Durmak yok yola devam diyorum o zaman,yediklerinnn şifa olsunnn..Senden bir an önce hayırlı haberler bekliyorumm....

selam arkadaşlar bende siteyi uzun süredir takip edenlerdenim ama bugüne kadar yazmamıştım. erken menopoz riski, fsh yüksekliği ,yumurta rezervi azlığı .... aynı sorunlar .hamile kalanları okudukça bende ümitlendim ve de yazmak istedim. 5,5 yıllık evliyim 1 aşılama ve 2 olumsuz sonuçlanan tüp bebek denemesi oldu. dr. lardan ve ilaçlardan nefret ediyorum artık.pes etmek istemiyorum ama yoruldum........

allahım çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşamak nasip eder inşallah..

Amin canımmmm.Bazen yorulmamız,vazgeçer gibi olmamız çok normallll..Ama tekrar silkelenip kendimize gelecek gücü bulmamız gerekklii.Yaradana sığınmamız gerekliiii..İnş Rabbim seninde en kısa zamanda şifanı veriri canımm..

Kızlar merhaba,ben de Şubat 1' de negatif sonuç aldım.Yıkıldım ama şimdi daha iyiyim.Biraz ara verip tekrar denemeyi düşünüyorum.İnanın bu işlerin yaşla ilgisi yok,rabbim ol derse oluyor.Hakkımızda hayırlısı.İsteyen herkese rabbim muradını versin.Sevgiler...

senin adına çok üzüldüm nckurt . sonuç negatif olunca haliyle yıkılıyoruz tabii. hayırlısı olsun

ya kimse girmiyormu artık buraya .....

senin adına çok üzüldüm nckurt . sonuç negatif olunca haliyle yıkılıyoruz tabii. hayırlısı olsun

ya kimse girmiyormu artık buraya .....
Evet canım çok az kişi giriyorr aslında sayıca aynı konudan müzdarip birçok kişi varr..Yumurtalık rezervi ve hamilelik başlığındad a oluyoruz bazennn..ama maalesef burası bu kadar..

GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ

BU GÜNE KADAR (2 DENEME) aldığım en iyi hücreli embriyodu ama malesef canım olmadı işte.kaçıncı denemem merak ettim.unutuyorum artık sormuşsam da.

knihal canım..çok geçmiş olsun....ancak gördüm yazını...umudun azalmasın...herşeyin hayırlısı canım...yola devam....zor ama, herşey allahtan......
ben de başladım tedaviye, başkentteyim..yarın opum var....hayırlısıyla bakalım neler olacak....

kendine çok iyi bak...görüşmek üzere...

Kızlar mrb. bu topıgı yeni kesfettim.Diger topıklere yazıyordum arasıra.Bende aynı dertten muzdarıbım.Yaklasık uc yıldır evlıyım ve uc yıldır tedavi goruyorum.Bır surude kur kullandım.sonuc olarak bır basarısız tup.Bır seferınde de yuksek dozda dahı hıc yumurta elde edılemedıgı ıcın ıptal olan bır tedavı bunun yanındada bır suru yumurta takıbıne gıttıgım dr.lar var. Ama umudumu ınanın hıç kaybetmedım.Bu da bıze Allahın vermıs oldugu bır sınav dıye bakıyorum.Ve ınsallah bu sınavdan basarıyla cıkacagız.Emınım buna..
İşte kısaca ozetledım bende kendımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…