Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben İst Tüp bebeğe(Taksim) gittim.Doktor iyi biri,benim arkadaşımın ilk seferde tuttu ama benim ki :(
Bana öyle yalancıktan üzülme dedi :) bende belli bir süre doktor ve iğne görmek istemiyorken,bir tanıdığın zoru ile sadece rapor göstermeye gittim ve çok tatlı bir kadınla tanıştım.Özelmuahane suan ama galiba amerikan hastanesinde yapıcaz kesin değil.

Ben kaysrideyim. O yüzden sordun. İstanbula gelmek istiyorum tedavi için. Tmm inşallah memnun kalırsın.

İnsallah hakkında hayırlısı olur ve güzel haberlerini duyarız.
canımm benim sağol güzel dileklerin için ama kısmet olmadı işte müjde vermek :5:
Ben kaysrideyim. O yüzden sordun. İstanbula gelmek istiyorum tedavi için. Tmm inşallah memnun kalırsın.
canım bende Kayseri deyim acıbadem de yaptırmıştım ilk tedavimdi bu :ssz:
şifacım çok üzüldüm çook... allah sabır versin.
canım çok sağol aminn sabra kuvvete çok ihtiyacım varr aminn sağoll :29:

canLarıım kötü süprizle karşılaştım :14::14: KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR :14::14: :14::14: :14::14:

Sakın canını sıkma. Sadece bizi biraz peşlerinden koşturmak istiyo bu bebisler, daha kıymetli olmak istiyolar.
Gelicekler veeee bizim olacaklar.

Son düzenleme:
Sakın canını sıkma. Sadece bizi biraz peşlerinden koşturmak istiyo bu bebisler, daha kıymetli olmak istiyolar.

Sifaa demek sende kayseridesin.
Bende Acıbadem de baslicaktim tedaviye, hatta uç kere gittim yumurtam yokmuş. Pek iii
Konuşmuyor zaten doktor.
Benim amh:o.o1
Fsh: 50 ve 23 çıktı
Hiç ilaç falan veren olmadı.bı sürü doktora gittim.
İstanbula gitme ihtimaliniz var mı???
Benim kuzenim istanbulda 4 -5 tane tüp bebek denemesinden sonra bahceci kliniğine gidiyo
Mustafa bahceciyle tanisiyo
Çok ilgili biriymiş hastalarına karsı.
Gerçi kuzenimin sorunu bizimkinden çok farklıydı,kocasininda sorunu vardı.
Oldu bebekleri.
Oraya gidip adamın görüşlerini almayı çok istiyorum aslında:((((
Şifa canım peki senin degerlerin ne?
Doktorlar ne Dio?
Canını sıkmış olmazsam anlatır mısın?

canım dhea düşürüyor ama geçici düşüklük ilacı bırakınca tekrar fırlıyor dengede tutmak için hayıtı iç sabah akşam
hayıt da adeti düzene sokuyor aslan pençeside

benim hiç olmadgım ay olmadı ama yine hamile kalamıyorum eşimdede hareket sorunu var ama hiçbir dr ona birşey demiyor
geçen ay 27 sinde oldum bu ayda bugün yarın olurum düzenli yani

düzenli adet olman cok guzel gız1978 cocugunda olur ınş allah bıze nasıp eder.dhea bu aksam bıtıyor yarın test yaptıracagım sonuç ne olacak bakalım ınş fsh duser yumurtalarım olur allah yardım etsın hepımıze

canLarıım kötü süprizle karşılaştım :14::14: KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR :14::14: :14::14: :14::14:

şifacıgım bunu soylemek cok zor ama uzulme allah bızede nasıp edecek ınş anne olmayı. moralde cok onemlı gulum benım. ama ımtahan edılıyoruz.hayırlısı allah tan.

slm arkadaşlar şifa canım ya 1.20 diyorsun benim ki 00.01 çıkmoıştı acaba tuttuda kanamayla dışarımı attı ne tekrar test istedimi senden peki kanaman çokmuyudu

jaste sonuçlarını hemen yaz bekliyorum canım

Son düzenleme:
canımm benim çok sağol o içten ettiğin dualarına aminn diyorumm :29:

Bende Acıbadem de baslicaktim tedaviye, hatta uç kere gittim yumurtam yokmuş. Pek iii
Konuşmuyor zaten doktor.
Benim kuzenim istanbulda 4 -5 tane tüp bebek denemesinden sonra bahceci kliniğine gidiyo
Oldu bebekleri.
Doktorlar ne Dio?
Hormon Sonuç Referans Değer (Örnek Kayıt Tarihi : 02.03.2012 15:06)
Estradiol (E2)'' 66.01 pg/ml
Foliküler Faz 12.5 - 166 pg/ml
Ovulatuar Faz 85.8 - 498 pg/ml
Luteal Faz 43.8 - 211 pg/ml
Postmenopoz < 5 - 54.7 pg/ml
1.trimester 215 - > 4300 pg/ml
1-30 gün (kız) 26 - 83 pg/ml
1-6 ay (kız) < 25 pg/ml
6 ay-10 yıl (kız) < 22 pg/ml
10-12 yıl (kız) < 35 pg/ml

veeeeee diğer test sonucum Hormon Sonuç Referans Değer ( Örnek Kayıt Tarihi : 10.03.2012 09:25 )

Estradiol (E2) 229.7 pg/ml
Foliküler Faz 12.5 - 166 pg/ml
Ovulatuar Faz 85.8 - 498 pg/ml
Luteal Faz 43.8 - 211 pg/ml
Postmenopoz < 5 - 54.7 pg/ml
1.trimester 215 - > 4300 pg/ml
1-30 gün (kız) 26 - 83 pg/ml
1-6 ay (kız) < 25 pg/ml
6 ay-10 yıl (kız) < 22 pg/ml
10-12 yıl (kız) < 35 pg/ml
veee bu testin devamı :26:

Hematoloji Sonuç Referans Değer
Tam Kan Sayımı
Lökosit (WBC) 6.39 3.8 - 10.0 x10³/&#956;L
Nötrofil oranı (NEUT%) 60.9 40 - 74 %
Lenfosit oranı (LYMPH%) 30 19 - 48 %
Monosit oranı (MONO%) 5.5 0 - 12 %
Eozinofil oranı (EO%) 1.79 0 - 7 %
Bazofil oranı (BASO%) 1.8 0.0 - 2.5 %
Nötrofil mutlak sayısı (NEUT#) 3.89 x10³/&#956;L
Lenfosit mutlak sayısı (LYMPH#) 1.92 x10³/&#956;L
Monosit mutlak sayısı (MONO#) 0.352 x10³/&#956;L
Eozinofil mutlak sayısı (EO#) 0.115 x10³/&#956;L
Bazofil mutlak sayısı (BASO#) 0.12 x10³/&#956;L
Eritrosit (RBC) 5.2 3.8 - 5.6 x10^6/&#956;L
Hemoglobin (HGB) 11.7 11.5 - 15.5 g/dl
Hematokrit (HCT) 37.7 35.5 - 48.0 %
Ortalama eritrosit hacmi (MCV) 72.8 80.0 - 95.0 fL
Ortalama eritrosit hemoglobini (MCH) 22.6 25.0 - 34.0 pg
Ortalama eritrosit hemoglobin
konsantrasyonu (MCHC)
31.1 31.0 - 37.0 g/dl
Eritrosit dağılım genişliği (RDW-CV) 14.2 11.6 - 17.2 %
Trombosit (PLT) 397 150 - 400 K/mL
Ortalama trombosit hacmi (MPV) 5.39 7.0 - 13.0 fL
Trombosit dağılım genişliği (PDW) 19.2 9.0 - 20.0 fL
Plateletkrit (PCT) 0.214 %

bu sonuçlardan bişi anlıyorsanız benide aydınlat canımmm :28: veee bu sonuçlara dr normal demişti dolayısıyla tedaviye başlamıştım :31:

amh ne demek canım yaaaa :26:

malesef il dışına eşim sıcak bakmıyor ki :ssz: henüz buralardayız bakalım :3:

inşallah Mustafa Bahçeci ye gidersin canım inşş bu dr vesile olur da kavuşursun bebişine :49:

valla dr u aramadım ama az önce embriolog aradı :28: nasılsın dedi tabi ben ağlamaklı son gelişmeleri belirttim :5:

canım değerim 1.20 çıkmıştı :5: embriolog da dediki malesef negatif :50: kanama olması sorun değil dedi kanamaya rağmen tutanlar var ama değerin negatif dedi :14: şansımız düşüktü tek embrio transferi gerçekleştirmiştik dedi :5: dr u bilgilendirir embriolog vee şu an bildiğimiz adet oluyorum canımm yaaa kanamam yoğun :43:

şifacıgım bunu soylemek cok zor ama uzulme allah bızede nasıp edecek ınş anne olmayı. moralde cok onemlı gulum benım. ama ımtahan edılıyoruz.hayırlısı allah tan.
evet canımm haklısın şu zor günleri atlatırken Rabbim den güç ve sabır diliyorum :5:

slm arkadaşlar şifa canım ya 1.20 diyorsun benim ki 00.01 çıkmoıştı acaba tuttuda kanamayla dışarımı attı ne tekrar test istedimi senden peki kanaman çokmuyudu

jaste sonuçlarını hemen yaz bekliyorum canım
canımm benim yaaa bende salı günü testi tekrarlayım belki yükselir diyordum ama hem adet oldum hem embriolog negatif dedi testi tekrarlama gibi isteğim kalmadı ki :14:

canım üzülme desemde biliyorum üzüleceksin sonrasında geçecekde hatta unutup yeni umutlarına yelken açacaksın inşallah ozaman rabbim hayırlısı ile nasip eder unutmaki her şeyde bir hayır vardır emin ol bundada bir hayrın var bol bol dua et ve en kısa sürede kendini toparla emin ol tek sen deilsin....hepimiz gibi sende başaracaksın :16:

buarada kızlar topikleri gezinirken birşeye rastladım tüp bebek yöntemi ile erkek çocuk sahibi olmaktı sanırım neyse baya yazılmış yazılmış tabi orda kızlar yapmayın insanlar birini bulamıyor siz niye böyle allaha güç gider felan gerizekalının tekide sen kimseyi takma çocuğu olmayanlar tüp bebekle cinsiyetini seçip tüp yaptırıyorlar onların ki suç olmuyorda bizim istememizmi suç felan filan demiiş sanki erkek evlat ellerinden tutup cennete götürecek biz burda hayırlısı ile olsunda 1 tane de olsun diye çırpınıyoruz ki çoğumuz tedavi aşamasına bile geçemiyor geçenlerde yaşıyoruz işte ilkinde ha deyince herkesde olmuyor şans bunlar.....ne derdinde

2 kelime yazmamk için kendimi zor tuttum allah akıl fikir versin bizede cinsiyeti ister kız ister erkek herşeyden önce hayırlı evlatlar nasip etsin

halen sinirim sizle paylaşmak istedim :)

Herkese Merhaba

32 yaşındayım,Tesadüf eseri azalma oldunu fark ettik ve Tüp bebek yaptırdım.4 Şubatta Negatif olduğunu öğrendim.Sizi Bilemem ama ben bitti dedim,kesin anne olamıycam.

Eşimi Kırmayarak(senin bulduğun doktora gittik,benim kimi fazla geldi demesin diye) 3 hafta sonra öylesine gittim.Çok mükemmel biri ile karşılaştım.

Mayısda başlıycaz 2 denemeye.Bana folik asit,vitamin,coraspirin ve Biosteron(sadece 2 ay) diye bir ilaç verdi.Biosteron menopoza girme evresindeki kadınlara veriliyor :) Anladığım kadarı ile yumurta

kalitemi ve sayısını arttırıcaz.üzgünmüyüm, çookkkk ama şuan moralim çok iyi ve işşallah 2 de olucak.

canım Allah kolaylık versin.sen hangi dr.gittin.merak ettim.bu reçeteyi genelde olga ecemiş veriyor.acaba o dr.mu?

jest dr demişti tüp bebege başlamadan önce günde 3 tane diye canım benim en son 16 idi sonra dhea içtim 10 a düştü nisanda başlyacagım tekrar 1 aydır kullanıyorum

picasso sendemi ankaradasın canım çok saol bir arkadaşım göndeiriyor içinde 100 tane fiyatı 50tl

giz1978 biestron markamı 50 tl olan.hangi eczaneymiş merak ettim.banada lazım.bitmek üzere.çok pahalı gerçekten.allah hepimize maddi manevi sabır versin.

Canım İnan bunlardan hic bısi anlamadım
Benim testlerle karsilastiricam ama yanımda yok testlerim.
Yani fsh ve amh değerlerini doktor sana söylemedi mi
Hangi doktora gidiyosun
Ben tup bebek merkezine gittim
Acıbadem'e gittim
Yılmaz sahine gittim
Tekdene gittim
Humaya gittim
En son bugün
Mustafa Basbug a gittim. Bunların icinde bana en ilgili en yardimci
Olan Mustafa basbugdu.
Sen kimlere gittin???
Ne dediler sana ??
İnsallah bunaltmiyorum seni:(

Merhaba semramus.kullandığın ilaç mı?
Doktor mü verdi???
Bana doktorlar hic bısi vermedi de merak ediyorum.
Senin sorunun ne??
Fsh mı yüksek??
Yumurtan oluşuyor mü??

Son düzenleme:
canım üzülme desemde biliyorum üzüleceksin sonrasında geçecekde hatta unutup yeni umutlarına yelken açacaksın inşallah ozaman rabbim hayırlısı ile nasip eder unutmaki her şeyde bir hayır vardır emin ol bundada bir hayrın var bol bol dua et ve en kısa sürede kendini toparla emin ol tek sen deilsin....hepimiz gibi sende başaracaksın :16:

buarada kızlar topikleri gezinirken birşeye rastladım tüp bebek yöntemi ile erkek çocuk sahibi olmaktı sanırım neyse baya yazılmış yazılmış tabi orda kızlar yapmayın insanlar birini bulamıyor siz niye böyle allaha güç gider felan gerizekalının tekide sen kimseyi takma çocuğu olmayanlar tüp bebekle cinsiyetini seçip tüp yaptırıyorlar onların ki suç olmuyorda bizim istememizmi suç felan filan demiiş sanki erkek evlat ellerinden tutup cennete götürecek biz burda hayırlısı ile olsunda 1 tane de olsun diye çırpınıyoruz ki çoğumuz tedavi aşamasına bile geçemiyor geçenlerde yaşıyoruz işte ilkinde ha deyince herkesde olmuyor şans bunlar.....ne derdinde

2 kelime yazmamk için kendimi zor tuttum allah akıl fikir versin bizede cinsiyeti ister kız ister erkek herşeyden önce hayırlı evlatlar nasip etsin
:9:

Canım aslında haklısın....
Hepimiz yasımız daha genc, kocamizla vakit geçirelim derken yada uç tane coocugumuz olsun adları sunlar olsun die hayal ederken bı bakıyoruz ki yumurtalarımıza kıran girmiş,
Tek bı yumurtayla mucizeyi bekliyoruz. Bazen de benim ki gibi tek bı yumurtası bile olmayanlar bebek umuduyla dua etmekten baska yapacak bisimiz olmadan bekliyoruz.
Belki onlarda baskı altındalar,kocaları kayınvalideleri tarafinan.
Amasının ne zormus bu isler.

giz1978 biestron markamı 50 tl olan.hangi eczaneymiş merak ettim.banada lazım.bitmek üzere.çok pahalı gerçekten.allah hepimize maddi manevi sabır versin.

canım banada adanadan arkadaş gönderdi gitti gidiyorda da var bazı sitelerde ama kredi kartı bana cazip gelmiyor korkuyorum saolsun gönderdi arkadaş

sen ne kadara alıyorsun canım çok fazla ise burdaki eczaneye sorayım bi keşke önce desedin arkadaş iki kutu alırdı sende ankaradaydın eskilerden picasso sen ve ben varız

şifa arkadaşım amh demişsin bu test senin menepoza giriş süreni belirliyor yani yumurtaların yok oluşu diyebilirim kafayı takmayın bunlara ben yaptırmadım bile inanmıyorum

canım banada adanadan arkadaş gönderdi gitti gidiyorda da var bazı sitelerde ama kredi kartı bana cazip gelmiyor korkuyorum saolsun gönderdi arkadaş

sen ne kadara alıyorsun canım çok fazla ise burdaki eczaneye sorayım bi keşke önce desedin arkadaş iki kutu alırdı sende ankaradaydın eskilerden picasso sen ve ben varız

şifa arkadaşım amh demişsin bu test senin menepoza giriş süreni belirliyor yani yumurtaların yok oluşu diyebilirim kafayı takmayın bunlara ben yaptırmadım bile inanmıyorum

selam adanadan arkadaş gönderdi yazmışsında canım bende adanadayım nerden aldıki arkadaşın bende almak istiyorum markası biosteronmu

Yumurtalik reservinde ne kadar yumuratnin olduğunu gösteriyor

1-4 arasindaysa normal
Ama birden dusukse benimki gibiyse mesela( 0.01 benim amg degerim) yumuratamin cok cok azladigiji gösteriyor ki zaten bu ay yumurtam oluşmamış :(

Konuşmuyor zaten doktor.
Oldu bebekleri.
Doktorlar ne Dio?

Selam arkadaşım.
Yukarıda yazdığın mesajı okudum.
Hergün burayı takip ediyorum. Benimde sorunum sizlerle aynı. Mustafa Bahçeci ye gelince. Kolay hastaları sever. Bizler gibileri değil.
Son 3 denememi onda yaptığım için biliyorum.

Konuşmuyor zaten doktor.
Oldu bebekleri.
Doktorlar ne Dio?

Selam arkadaşım.
Yukarıda yazdığın mesajı okudum.
Hergün burayı takip ediyorum. Benimde sorunum sizlerle aynı. Mustafa Bahçeci ye gelince. Kolay hastaları sever. Bizler gibileri değil.
Son 3 denememi onda yaptığım için biliyorum.

Back
X