Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

geçmiş ıolsun arkadaşım.polen aktarlarda satılıyor.durumunu izah et baalla karışık veriyorlar.onu düzenli tüket bakalım.hangi dr.gittin. bu arada?

geçmiş ıolsun arkadaşım.polen aktarlarda satılıyor.durumunu izah et baalla karışık veriyorlar.onu düzenli tüket bakalım.hangi dr.gittin. bu arada?

konyadayım ben ali acar doktorun ısmı fsh nasıl duser bılmıyorum semramus yasım 35

Canım bal satan dükkanlarda bulabilirsin poleni..

konyadayım ben ali acar doktorun ısmı fsh nasıl duser bılmıyorum semramus yasım 35

canım ben hayıt tohumu aldım ezdim onu demleyip günde 2 kere içtim 13 olan fsh ım 5 e kadar düştü.ne reece etkili bilmiyorum ama beraberinde dhaa da içtim ama.benimde yaşım 35 olmak üzere.allah sonumuzu çıkmaza koymasın.güzel düşün olumlu düşün.beynini olumlu yönlendir.başka şansımız yok gibi.

jaste cnm umarım düşerr
dhea ne kullanıyorsunuz arkadaşlar..özellikle bi marka var mı?

biesteron u doktorum bana önermişti.gittiğim 2 dr.da bu markayı dedi.malesef çok pahalı ama.80 tl.de vede 20 günlük.bende günde 2 kere içiyorum biraz daha günü uzatıyorum :)

slm arkadaşlar

jaste kusura bakma ara ara giriyorum benimde yaş 35

poleni aktarlara sor bulursun mutlaka

dhea yı bırakma günde üç tane iç mutlaka

hayıtı da sabah akşam iç canım

soganıda dene yanında adet olman açısından yardım cı olacaktır

semra neden iki alıyorsun üç içmiyecekmisin pahalı diye degilmi

ya bana özelden yazsana yerimiz yakınsa benim eczaneden 60 belki alırım

ben biasteren içiyordum ama şimdi farklı natrol marka sen bunuda kullanabilirsin farketmez

yaşın 34 canımmmmmmmm senin 1978 doğumluysan

nerde yaptırcaksın??doktorlar o kadar kafa karıştırıyorki kimi güveneceğini şaşırıyor insan

gızz doktor bana gunde 1 tane dedı tek ıcıyorum canım hayıt ıcıyorum soğanada baslıcam ınş. yasım 35 . allah yardımcımız olsun ınş düşer.

gızz doktor bana gunde 1 tane dedı tek ıcıyorum canım hayıt ıcıyorum soğanada baslıcam ınş. yasım 35 . allah yardımcımız olsun ınş düşer.

banada öyle dendi hatta nette ilacı araştırdım bir kadın alması gereken doz en fazla 25 mg dikkat edin kızlar fazlasıda zararlı bende günde 1 adet içiyorum

jaste 2 ay hayıt iç dhea yıda bak gör düşer canını sıkma bizlerinde düştü rahat ol

ya banada 3 dendi demekki hastaya göre kuzum

kızlar hayıt çayını nasıl içiyorsunuz banada tarif etseniz kafama göre bende içebilirmiyim :26: yoksa dr kontrolündemi içtiniz :26: bende boş durmayım diyorum şifa nerdeyse bulalım inşş

doktorların çoğu inanmıyor canım :)

ben kendi tarifimi söyleyim her akşam kaynamış bir bardak suyun içine kahve makinasında çektiğim bir çay kaşığı hayıt tohumu ve bir tutam aslan pençesi ilave ediyorum çay tabağı ilede üzerini kapatıyorum soğuduktan sonra folik dhea omega ile birlikte içiyorum...

kave makinası dedim yoksa mutfak robotlarında çakiliyor biraz taneli oluyor ama sorun deil canım oda yoksa sahanda ez hatta fazlaca ez kavonoza koy bende öyle yaptım

birde arı sütü bal polen bu karışımda harika ama ben malesef hiç yapamam alerjik astımım polenede duyarlı böyle bir durumun yoksa al kullan muhakak :))

canım çok sağol bende alacağım deneyeceğim ama bu folik dhea omega ne peki canım :26: ilk defa duydum yine dr. kontrolünde değil galiba nereden ulaşırım acaba :26: burada bilgi vermek sorun olabilir canım özelden mesaj atabilirsin çok teşekkürler canım yaa astımın için geçmiş olsun , acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…