canım çok sağol bende alacağım deneyeceğimama bu folik dhea omega ne peki canım :26: ilk defa duydum yine dr. kontrolünde değil galiba nereden ulaşırım acaba :26: burada bilgi vermek sorun olabilir canım özelden mesaj atabilirsin çok teşekkürler canım yaa astımın için geçmiş olsun , acil şifalar dilerim
canım bu 3 ü ayrı ayrı yani dimicanım sorun olmaz hepsi eczanelerde var dhea doktorların çoğu veriyor folik de hepsi omegayıda ben kullanıyordum doktoruma syledim faydası olur zararı olmaz dedi yanlız bunlar özele giriyor yani kendin alıyorsun folik tam bilmiyorum ama sanırım kurumlar karşılıyor bu arada portakal suyu lahana vs.. bunlardada folik asit bulunuyor gıdalardanda alıyorsun ama düzenli ilacını içmek daha etkilidir diye düşünüyrum....
canım bu 3 ü ayrı ayrı yani dimifolik asit evet dr verdi içiyorum halen , omega 3 yine dr verdi içiyorm şu an (özel ödedik ) sanırım dhea dediğin ayrı bi ilaç :26: hiç bi dr vermedi henüz ben talepte bulunayım çok çok sağol canımm
tamam alırım millstonemm canım inşş hepimize şifa olacaktatlımm efett all sende hemennn..Bir dahaki tedaviyeee süperr bir hareket olurrr...Dehada 75-80 tl civarı değişiyor eczanelerde sgk karşılamıyorr maalesef..
kızlar bugün kntrole gittim bugün tedaviye başlıyorduk fakat folükül sayım diğer aylara göre az geldi doktor bazen böyle bazen fazla olur dedi bende nasıl olsa ilaçları aldım rapor kısmıyla sıkıntım yok co kültürümde dondurulmuş op günü çözülecekmiş erteleyim dedim ve erteledim :)
çünkü 2. tedavimdede böyle olmuştu fazla görünürken hoş bize göre fazla ne yapalım az olunca pek kıymetli oluyor :)) neyse 2. tedavidede byle olmuştu doktor yok yok başlayalım birşey olmaz demişti sonuç negatif ve çok pişman olmuştum şimdi en azından pişman olursam demem bekliyeceğim artık
birde fsh yüksek olan fıstıklar 7 ye kadar düşürmüşüm hayıt veya dhea çok etkiliyor ihmal etmeyin......geçde olsa kesin düşücek hiç panikleyip üzülmeyin sonra aman niye okadar üzülmüşüm diyeceksiniz çünkü :)
Ben kaysrideyim. O yüzden sordun. İstanbula gelmek istiyorum tedavi için. Tmm inşallah memnun kalırsın.
canım Allah kolaylık versin.sen hangi dr.gittin.merak ettim.bu reçeteyi genelde olga ecemiş veriyor.acaba o dr.mu?
nerde yaptırcaksın??doktorlar o kadar kafa karıştırıyorki kimi güveneceğini şaşırıyor insan
canım ben dhea olarak bıosteron kullanıyorum
Hakkında ne hayırlısı ise o olmuş olsun gülümm...Rahat kafa ile tedaviye başlamak önemlii..Fsh konusunda inş dediğin gibi olurrr..
canımm hakkımızda hayırlısı olsun , en doğru zamanda nasip olsun inşallah tedavilerbu topikkde bilmiyorum ama acayip dikkatimi çekiyorsun canım inan fsh için üzülmen bana çok saçma geliyor inan düşüyor hatta yeminederim düşüyor :) lütfen hiç üzülme inan ve düşecek sende göreceksin :) yeterki rahat ol stres yapma kürlerini düzenlice uygula şimdilik çocuksuzluğun tadını çıkar hepimiz kavuşacağız birgün ben topikde neleri gördüm bir çoğuda maşallah anne şimdi bizde olacağız :)
bu topikkde bilmiyorum ama acayip dikkatimi çekiyorsun canım inan fsh için üzülmen bana çok saçma geliyor inan düşüyor hatta yeminederim düşüyor :) lütfen hiç üzülme inan ve düşecek sende göreceksin :) yeterki rahat ol stres yapma kürlerini düzenlice uygula şimdilik çocuksuzluğun tadını çıkar hepimiz kavuşacağız birgün ben topikde neleri gördüm bir çoğuda maşallah anne şimdi bizde olacağız :)
bu topikkde bilmiyorum ama acayip dikkatimi çekiyorsun canım inan fsh için üzülmen bana çok saçma geliyor inan düşüyor hatta yeminederim düşüyor :) lütfen hiç üzülme inan ve düşecek sende göreceksin :) yeterki rahat ol stres yapma kürlerini düzenlice uygula şimdilik çocuksuzluğun tadını çıkar hepimiz kavuşacağız birgün ben topikde neleri gördüm bir çoğuda maşallah anne şimdi bizde olacağız :)
Merhaba Jaste
Garip gelicek ama çok sevindim kimse kullanmıyor sanıyordum.Bende Biosteron kullanıyorum Gunde 3 defa.
Yan etki yaptımı
canımm hakkımızda hayırlısı olsun , en doğru zamanda nasip olsun inşallah tedavilerayyyy dhea alıcam cumartesi hayıtta alıcam ohh bir ferahlık geldi moral oldun çokk canım inşallah yakında müjdeler veririz haaa ayrıca benim bi arkadaş aslan pençesi içmemi önerdi :26: bu konuda fikriniz var mı :26:
günaydın bayanlar.. bitkisel otlardan , ilaçlardan yoruldum ben. bi daha yapmıycam diyorum ama gene duramıyorum .geçen hafta iş yerine aloe vera ürünleri satan bir bayan gelmişti.beni kandırdı bir sürü vitamin sattı. verdiğim kaç kişi hamile kaldı belki sanada bir vesile olur dedi.adana balcalı dr. varmış telefonla görüştürdü. arı sütü ,propolis ,omega ,b12 verdi.bakalım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorumne olacak bizim bu halimiz ......
Bende günde 3 kez DHEA kullanmaya başladım. Bu arada soğan kürü de yapıyorum. Kardeşim televizyonda Erkan Topuz'dan duymuş. Soğan kürü yumurta sayısını artırıyormuş. Bakalım deniyeceğiz. Benim fsh geçen eylül'de 9 bu Ocak'ta 29 ve şubat'da 22 çıktı. En son Nisan ayında 11'e düşmüş. AMH testimin dün sonucunu aldım. Bu kadar düşüm ummuyordum. 0,25 çıktı. Moralmen yine çöktüm. İnternette okuduklaırma göre gebe kalma şansım %5. Ayrıca Ege Tüp bebek merkezinde gıcık bir doktor olan Erdal bey kardeşim benim fsh ımın yuksek cıkmasından bahsedince çocuğu olmaz demiş. Çok üzgünüm. Moralimi duzeltmeye calısıyorum. mayıs ortasında tup bebek deneyecegiz. Eşimin ileri hızlı sperm sayısı nadir ya da sıfır cıkıyor. Mikroenjeksiyon yaptıracagız. Gecen ay 6 folukul sayıldı umarım bunda da duşuş olmaz.
millstone nu takipteyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?