kızlar geldim has. yasmin ve vitamin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyorum kesin
ne uzun ne kısa protokol dediler rezer azlıgı oldugu için farklı bir yöntem olacakmış anlamadım ya bu neyse
Hayırlısı olsun cnmmm..Bizede anlatırsın neymişş merak ettimm..Klomen vericeklerdir belkide 5 gün sonra düşük doz iğnedir..
bilmiyorumki canım doktor sitesinde bir dr yazdım bakalım cevap gelecekmi adetimin tam 20 günü oluyor ogüne denk geliyor iki hap kalıyor yasminden
zaten yüksek doz olmaz bakalım
canım vitaminler ney? merak ettim
canım climeni bilmiyorumm..
Prospektüsünde ne yazıyorr..
Normalde cyclo içince ben 21 günü takip eden 3. günde adet oluyorum..Sadece geçen sefer adet olurum diye beklediğimden biraz ara açtığımdan anca 6. günün sonunda adet olmuştumm..
Hemde çok oluyorummm benn..
2 gündür yerimden kalkmıyorum düşünnn
sende olduğunda ilaçla çokmu oluyorr canım bunu hep merak etmişimdirr..Doktora sormuştum bana ilaçla olduğundna böyle fazla demişti ama herkesde aynımı merak ediyorum açıkçası..
Sen 8 gün olmuş halen olmamışsan bir test yaptır derim canımm..
Evet biliyorum insanın morali çok bozuluyor ama kısa sürüyorr..Bu acaba ile durmaktan daha iyi bence..
kızlar geldim has. yasmin ve vitamin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyorum kesin
ne uzun ne kısa protokol dediler rezer azlıgı oldugu için farklı bir yöntem olacakmış anlamadım ya bu neyse
Canım inş söktürücü ile adet olursun..
Bazen doktorları anlamıyorumm..
Zaten fsh yüksekse östrojen çok düşüktür muhtemelenn..
ve bu yüzdende rahim adet için yeterli kalınlığa gelmemiştir..
İnş cyclo yani hormon vermişlerdir..
Yoksa farlutal ile zor gibi geliyor bana..
Aynen canım tabiikide önce bizler iyi olmalıyızz..
Rabbim ne zaman nasib ettiyse yırtsakta kendimizi olmaz zaten..
Ama elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışarak beklemek bizim için en doğru olanı sanırsamm..
Öpüyorum çok..
İnş. 3. gün foliküller bizi sevindirir canımm..
Bu arada bende yarın doktor kontrolüne gidicem.Yeni bir doktora..
Bakalım benim yumoşlar ne almede..
DOktor folikül var başlayalım derse diye tuhaf bir duygu var içimde..
Daha geçen ay o kadar iğne vuruldum ama nasib tabikii.
Eğer akupunktur bir işe yarıyorsa bu aydan sonra uyarılan yumurtalar ile faydalarını görmem lazım..
Çünkü yumurtalıklarda oluşan yumiler 6 ay öncesinin uyarılan yumileri imiş..(alıntı;Prof.Hulusi Zeyneloğlu)
Hepimizin hakkında hayırlısı kıslaarr..
zerrın aramıza hosgeldın bende fsh cok yuksek mart ayı sonunda 119 du 2 ay bıesteron kullandım halen devam edıyorum ocak ayından ıtıbaren adet olmuyorun 4 ay oldu sıstım valla. doktor climen diye 21 draje ılac verdı 17 nisanda bıttı 8 gun oldu halen adet olmadım cok zor durumdayım bugun doktoru aradım yanındakı bayan hamılelık testı yaptır dedı nıye bılmıyorum sasırdım kaldım gıtmısken fsh da baktırayım dıyorum doktor bana polen bal karısımı ye dedı tarçın,bal,çörekotu yıyorum sabah ac karna , hayıt tohumu cayı ıcıyorum Allah yardımcımız olsun ınş.
folikasit ve folbiol işte ya nasıl tedavi offff yasmin bitimine 2 gün kala hesaplayıyorum mayısın 14 gidecegim benim adetde 21 de olacagım nasıl olacak bu ya 6 gün mü uyguluyacaklar yoksa adetimin olumunumu durduracaklar of offff siteden iki dr yazdım daha cevap yok
günaydınlar
valla picasso benim tercihim orası herkesi ikna ettim dedim orası bu sende ankaradasın ne güzel ankarılılar artıyor
semramus vardı o gelmiyor ya
dhea vardı ya internetten kapıda ödemeli buldum ben 31.50 ne birde içinde 100 tane 50 tl olan var ben mecbur alacagım yetmiyor ya
slm cnm ben varım) bende deha kullanıyorum 2,5 aydır inş. olumlu sonuçlar görürüz.deha kullanırken yanında bşaka ilaçlarda verdimi doktorun? benim deha+esrofem+progesteron
birde dehayı kullanırken adetin kaçıncı gününde tüpe başlanıyor biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?