Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar geldim has. yasmin ve vitamin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyorum kesin

ne uzun ne kısa protokol dediler rezer azlıgı oldugu için farklı bir yöntem olacakmış anlamadım ya bu neyse

Hayırlısı olsun cnmmm..Bizede anlatırsın neymişş merak ettimm..Klomen vericeklerdir belkide 5 gün sonra düşük doz iğnedir..

Hayırlısı olsun cnmmm..Bizede anlatırsın neymişş merak ettimm..Klomen vericeklerdir belkide 5 gün sonra düşük doz iğnedir..

bilmiyorumki canım doktor sitesinde bir dr yazdım bakalım cevap gelecekmi adetimin tam 20 günü oluyor ogüne denk geliyor iki hap kalıyor yasminden
zaten yüksek doz olmaz bakalım

canım vitaminler ney? merak ettim

folikasit ve folbiol işte ya nasıl tedavi offff yasmin bitimine 2 gün kala hesaplayıyorum mayısın 14 gidecegim benim adetde 21 de olacagım nasıl olacak bu ya 6 gün mü uyguluyacaklar yoksa adetimin olumunumu durduracaklar of offff siteden iki dr yazdım daha cevap yok

clime propektüsünde bunlar yazıyor canım . Klimakterik şikayetlerde hormonal replasman tedavisi, deri ve ürogenital traktüsün involusyonunda, klimakteryumda depresif ruh halleri, karsinomatöz olmayan hastalıklar nedeniyle yapılan ovarektomi sonrası eksiklik belirtileri; postmenopozal osteoporozun önlenmesi; primer ve sekonder amenore (bir gebeliğin olmadığı kesinleştikten sonra) ve diğer siklus düzensizliklerinde kullanılır.
Kanama sıklıkla 7 günlük ilaç alınmayan dönem sırasında, son drajenin alınmasını takiben birkaç gün içinde gerçekleşir. bırındede bu yazıyor benım ıse bugun 9 gun oldu hala olmadım bugun aksam test kantestı yaptıracagım bakalım hastalansaydım cok rahatlayacaktım. bırde ben 4 aydır felan olmuyorumya ınş fazla gelır. benım oyle fazla gelmedı hıc sımdıye kadar.

kızlar geldim has. yasmin ve vitamin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyorum kesin

ne uzun ne kısa protokol dediler rezer azlıgı oldugu için farklı bir yöntem olacakmış anlamadım ya bu neyse

hayırlısı olsun gız busefer dolu gelırsın ınş.Allahım kucagını doldursun inş.

sllmmm canim bilmiyorum kafam oyle karisikki.bugun konustuk doktorum dheaya devam et dedi/sokturucuyu kullanma dedi,kendiliginden hastalanmani bekleyelim dedi simdide.bende yumurta revervi azligi var. yine basa dondum.demekki degerlerim cok kotu ve hicbirsey olmuyo... canim insalalh senin herseyin yolunda giderde 3. gun den sonra herseye guzelce baslar ve guzel sonuclar alirsinnn ....guzel haberlerrini bekliyorummm

canim mrhb.esimde sorun yokve benimde yumurta rezervim ccoooookkk dusuk ve fsh yuksek.bende 3 aydir biesteron yani dhea kullandim ve bi uzun sure daha kullanmam gerekmis.tup bebk umudumda suan icin kaldi yani sokturucu ve adetin 3.gunu baksakta olma ihtimali cok dusuk dedi dokt ve biesterona devam dedi.canim insalalh senin ve bebisi olmayan herkesin allahim yuzunu guldurur.benimmdee..canim su durumu biliyosun.fsh hastaligin 3.gunune bakiliyo.sen aydir hastalanmamissin bide sokturuce kullanmissin.ve fsh baktirirsan sonucdan net olamazsin.insalalh cok cok dusmustur... umudumuzu asla kaybetmeyelimm

Kılzar hepinizden Allah razı olsun..
Ben detaycı ayrıntıcı bir insanımm malumm..
Ama her ayrıntı mükemmeldii.
Emre Bey mükemmel bir insann..
Tamda aradığım üslupp insanlık herşey ama herşey emre beyde mevcutt..
Merkez tertemiz ferah ve iç açıcı..Aletleri son sistemm gibi geldi bana..
solda 1 adet seçilmiş yumurta adayı bir adet folikülüm varmışş.Sağda da 1 tane var ama o çok küçükk..Ama o kadar ayrıntılı bakıp anlattıkki hayran olmamak içten değil..
Hiç bir doktoru ne tanıdım ne gördüm ben 1 saatten fazla ilgilendi benimle.
Hatta yanımdaki arkadaşımla bile onun sorularını bile cevapladıı..
Çarşamba kontrol varr.O yumi eğer kendiliğinden 8-9 mm olursa iğneye başlayabilme umudumuz olacakk..
Sabırr gerktiğini emre beyde söyledii..
Hepinizi öpüyorum kızlarrr..

öyle söyleme ya belki adamlar farklı birşey deneyecek alışılmışın dışında İNŞALLLAHHHHH hamiş de olursun hemen arkandan tüm topik orayı basarız zaten annem ısrarla oraya gitmemden yana anında gelirim vallahi :) inşallah bizlere örnek olursun gizim.....

günaydınlar

valla picasso benim tercihim orası herkesi ikna ettim dedim orası bu sende ankaradasın ne güzel ankarılılar artıyor

semramus vardı o gelmiyor ya

dhea vardı ya internetten kapıda ödemeli buldum ben 31.50 ne birde içinde 100 tane 50 tl olan var ben mecbur alacagım yetmiyor ya

kızlar ben yoğumun okuyup çıkıyoruym seçim dönemimiz de.sonrası mayıstan sonra bende takibe başlıyacağım.hepinize kucak dolusu sevgiler bol umutlar bol yumoşlar

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

slm giz.. bende 2 ay kadar daha dhea kullanacagim ve gercekten yetmiyor,25 mg lik gunde 3 tane kullaniyorum.bu dheanin sana faydasi oldumu

1. gunu başlanıyor

AMH testinizi hemen yaptırın. Doktorların ortak fikri amh seviyesi yumurtalık rezervi hakkında bilgi veriyor. Ayrıca en onemli bilgi de adetin 3. gunu folukul saymımı.
fsh ikincil bir bilgi diyorlar. tabii fsh da onemsiz degil. dusuk olmalı. ,Bie de kızlar 9 eylul de bir hoca bana 2 ay klomen kullandırttı ama bir başka hoca klomenin yumurtalıklara zarar verdigini soyledi ona gore. gonalf le yumurta sayısı artıyor. gercektende klomenle 1 gonalf le 3 yumurta oluşmuştu bende gerci fsh farklılıkları da vardı ama bence şu klomen konusuna dikkat edin derim. bence ozele gittigim doktor kendi ucreti gozume yuksek gorunmesin diye bana 6.5 tl lik klomeni kullandırttı. sonucta gonalf le aşılama ucreti aynı. uc kagat bazı doktorların meslegi olmuş! eşimde ileri hızlı sperm sıfırken sozde aşılamayla paramı aldı ne diyim.

neyse şimdi ege uni. gidiyorum. tup bebegin başındaki adam Erol Tavmergen hsg temiz çıkmaısna ragmen histerroskopi yapılmasına karar verdi. henuz doktorla goruşemedim. muthiş gerginim ve moralim bozuk.

cocuk konusundan ziyade bu sureç ve katlanmam gerekenlere dayanamıyorum

jaste
sen tatlım şu histeroskop laparoskopi gibi şeyleri doktoruna sor. yavaş gidiyor gibi bir his var bende. bir universite hastanesine git araştırsınlar. ozel bir labaratuarda amh testi yaptır. daha ucuza geliyor. diger merkezler komisyonlarını alıyorlar. ben 1 ay once 100 tl ye yaptırdım. 170 diyen bile vardı! sonuçta hepsi Ankara'da bir labaratuara gonderiyormuş. Duzen labaratuarı.İnt var. Duzene telefon edip bulundugunuz şehirlerdeki çalıştıkları labaratuarları ogrenebilirsiniz. hepsine telefon edin en uygun olana karar verin ve yaptırın. Bizim için vakit çok kıymetli !!!!

Şu histeroskop canımı çok sıktı. Umarım bu da bana vakit kaybettirmez. araştıracagım niye gerek duyulmuş diye: ama okuduklarım tup bebek oncesi gerekli oldugu!
dayanamıyorum. Ruhen bu sureç beni çoktürüyor !!!

Ege cumarteside çalışıyor. Tup bebek oncesi rahimde bir şey varsa giderelim mantıgıyla kontrol amaçlı histeroskopi olacakmışım. Biraz rahatladım. 2 ay falan kaybedebilirim ama ne yapalım. tup bebek masraflı bir şey. Embriyo rahme tutundugundan rahimde problem olmaması gerekiyormuş. Hiç bir şey atlamamak için tanı amaçlı yapılacakmış. 1 gun onceden hastaneye yatacagım. kan testleri falan yapılacakmış. Ertesi gun histeroskopi. 10 dk bir şey dediler. aynı gun taburcu olunuyormuş
hadi hayırlısı. Nedense içimde bir korku var. Daha doğrusu sıkıntı. Her an aglamaya hazır bir bomba gibiyim.

ben geldim zerrin hep buralardayım ara ara giriyorum

dhea nın tabi faydası var tatlım yumurtayı arttırıyor ve fsh düşürüyor bana faydası oluyor

3 tane evet benimde az kaldı internetten baktım kapıda ödemeli biryer oarya sipariş verecegim

günde 5 ilaç ya offf bakalım nasıl teadvi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…