Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ege cumarteside çalışıyor. Tup bebek oncesi rahimde bir şey varsa giderelim mantıgıyla kontrol amaçlı histeroskopi olacakmışım. Biraz rahatladım. 2 ay falan kaybedebilirim ama ne yapalım. tup bebek masraflı bir şey. Embriyo rahme tutundugundan rahimde problem olmaması gerekiyormuş. Hiç bir şey atlamamak için tanı amaçlı yapılacakmış. 1 gun onceden hastaneye yatacagım. kan testleri falan yapılacakmış. Ertesi gun histeroskopi. 10 dk bir şey dediler. aynı gun taburcu olunuyormuş
hadi hayırlısı. Nedense içimde bir korku var. Daha doğrusu sıkıntı. Her an aglamaya hazır bir bomba gibiyim.

sakın korkma bu tüp bebek önce şart canım bende oldum şükür temiz çıktı bazen tüplerinde sorun olanlar bu işlemden sonra hamiş bile kalıyor hadi hayırlısı

ben geldim zerrin hep buralardayım ara ara giriyorum

dhea nın tabi faydası var tatlım yumurtayı arttırıyor ve fsh düşürüyor bana faydası oluyor

3 tane evet benimde az kaldı internetten baktım kapıda ödemeli biryer oarya sipariş verecegim

günde 5 ilaç ya offf bakalım nasıl teadvi olacak

canim senin fsh kacki gunde 3 tane iciyosun.bide amh degerini olcturdunmu.ben netden surekli bakiyorum cogu kisi adetin 3 gunu bu fsh amh ve diger hormonlarin yapilmasi gerekmis,benim ise 40 gundur hastalanmiyorum ve oyle olctuler.tabi alt ust oldum

canim senin fsh kacki gunde 3 tane iciyosun.bide amh degerini olcturdunmu.ben netden surekli bakiyorum cogu kisi adetin 3 gunu bu fsh amh ve diger hormonlarin yapilmasi gerekmis,benim ise 40 gundur hastalanmiyorum ve oyle olctuler.tabi alt ust oldum[/QUOTE

DHEA nın faydası varmı gorecegiz. 1 ay sonra folukul sayımında folukulum 3 cıktı. gecen ay 6 vardı. Bakalım.
AMH testini adetli ve ya adtsizken yaptırabilirsin. Ne z aman istersen o zman yaptır farketmiyor. AMH testi yumurtalıktan direk salgılanan bir hormonmuş. dalgalanma pek gostermezmiş. doktorlar çok onemli bir bilgi oldugunu soyluyorlar ama devlet her zamanki gibi karşılamıyor. Ozel lab da yaptırmak gerekli.

3 DHEA ya gelince bende tup bebege kadar gunde 3 tane alıyorum. Doktorum oyle dedi. benim ocak fsh 29 ve subat 22.6 cıkınca doktor onerdi. şimdi kendiliginden dustu aöa. zaten doktorlar fsh ın dalgalanma gosterebilecegini soyluyorlar. fsh bir kere yukseldimi artık işler bayagı zorlaşıyor lakin şu amh yı bir olçtürün. kesine yakın bir fikir veriyormuş doktorlara. Turkiye'nin ilk tup bebek merkezinin kurucusu ve başındaki adam tuplerim hsg de açık olmasına ragmen tup bebek oncesi rahim hakkında da bir fikir edinmek için histeroskopi onerdi.

Bunları sizde ihmal etmeyin.
kafam agırıyor canım çok sıkkın ama yapılması gereken neyse yaptıracagım. doktorlar tum verileri bilmek istiyorlar hiç bir şey atlamamak için.

bu arada bana 3 verdiyse size 1 az gibi düşünüyorum doktora bir sorun. bu arada tek doktorla yetinmeyip farklı doktorlardan bu konuda fikir alın. ben hem 9 eylul hem ege de takiplerimi yaptırıyorum. birinbin atladıgını digeri farkediyor

40 gundur hastalanmıyorsan hemen bugun amh testi yaptır ve acil doktoruna git bunun nedenini ogren. erken menepoz isen tedavisi var sanırım. sana adet oldurabiliyorlar. ave başka nedendense laparoskopi historoskopi...vb bakılması gerekebilir.
universite hastanelerini pas geçme. onlar kokune kadar araştırıyorlarç

Bak tup bebek yapmadan once ne çok şey yaptırıyorlar. para sokaga gitmesin sonuçta.
başka bir merkez once tup bebek yaptırır sonra duruma gore araştırma yapar.

ben üç tane alıyorum hepde böyle adetin ikinci günü gittim yasminle vitamin verdi mayıs 14 de rezr az oldugu için ne uzun nede kısa protokol olacakmış farklı dedi meraktan çatlıyacagım ya

amh ya baktırmadım umrumdada degil amh sı 0.01 olan hamile rkadaşlar var bu sitede fsh en son 16 id iki gn önce tekara baktırdım 9 .45 düşmüş şükür

stres yapmayın yeter ya ben ilk defa bu sefer rahatım yaradan vermek isterse verir ben elimden gelen çabyı göstereyimde

zerrin adet olmuyorsan gitsene dr a tekrar adet söktürücü versin

adet ikinci veya 3 günü sonrasında yapılam fsh yani hormon testleri geçersiz unutmayın

40 gundur hastalanmıyorsan hemen bugun amh testi yaptır ve acil doktoruna git bunun nedenini ogren. erken menepoz isen tedavisi var sanırım. sana adet oldurabiliyorlar. ave başka nedendense laparoskopi historoskopi...vb bakılması gerekebilir.
universite hastanelerini pas geçme. onlar kokune kadar araştırıyorlarç

Bak tup bebek yapmadan once ne çok şey yaptırıyorlar. para sokaga gitmesin sonuçta.
başka bir merkez once tup bebek yaptırır sonra duruma gore araştırma yapar.

ben amh testimi duzende yaptirdin 0,1 den dusukmus bunun uzerine doktor sokturucu kullanma uzun bi sure daha dheaya devam edelim bakalim faydasini gorecekmiisn dedi.fsh da zaten belli oda yuksek cikti.suan tek yaptigim dheaya devam bide baska bi topikten arkadas hayit otunu onerdi,p.tesi onu kullanmaya basliycam ama bilmiyorum,allahtan umid kesilmez ve doktorda bu degerlerle olmaz hapa devam dedi.bakalim hayirlisi................zekai tahir hastanessine gitdim,doktor olmaz yumurtalik rezervin tuknemis dedi.....kendi doktorum hapa devam dedi.....bende hapa ve hayit otuna a devam etcem.allahim hepimizin yardimcisi olsun...stress etmeyin kafamizi dagitacak ugraslar bulmaliyiz...

günaydınlar

zerrin nasıl yumurta tükenmiş canım ya senin yaş kaçtıki

dhea ya devam iç hayıtıda günde iki bardak iç kuzum

yumurta arttırmak için incir denedinmi ama prolaktin degerin kaç yüksekse yeme

ben sana bir karışım verecegim bunu hiç bırakma allahın izni ile o yumurta çıkacak

bal tarçın çörek otu keten tohumu karanfil

yapılışı evde makinen varsa yap yoksa aktar yapar
birinden kaç kaşık koydun isen digerindende aynı sonra hepsini makineden geçir yalnız karanfili fazla atma acı oluyor
balı istedigin kadar kat

sabah aç karnına akşam da yatmadan 1 yemek kaşıgı adetin 2 günü başlıyorsun 12 gün sen adet olmadıgına göre kendine birgün ayarla 15 gün ye 15 gü bırak

günaydınlar

zerrin nasıl yumurta tükenmiş canım ya senin yaş kaçtıki

dhea ya devam iç hayıtıda günde iki bardak iç kuzum

yumurta arttırmak için incir denedinmi ama prolaktin degerin kaç yüksekse yeme

ben sana bir karışım verecegim bunu hiç bırakma allahın izni ile o yumurta çıkacak

bal tarçın çörek otu keten tohumu karanfil

yapılışı evde makinen varsa yap yoksa aktar yapar
birinden kaç kaşık koydun isen digerindende aynı sonra hepsini makineden geçir yalnız karanfili fazla atma acı oluyor
balı istedigin kadar kat

sabah aç karnına akşam da yatmadan 1 yemek kaşıgı adetin 2 günü başlıyorsun 12 gün sen adet olmadıgına göre kendine birgün ayarla 15 gün ye 15 gü bırak

allah razi olsun canim.insalalh allahim senin kucaginida bos birakmaz.benim yas 32 ve 5 gun once olcturdugum degerim su prolaktin 10.89 yarin ilk isim aktardan bu karisimi almak ve hayit otunu kullanmak olcak.ben sadece dheayi kullandim.incir bile yemedim.ama bundan sonra mutlaka basliycam.peki canim sana faydasi oldumu bu karisimin canim sikildi ama streste etmemem gerek.allahim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin

allah razi olsun canim.insalalh allahim senin kucaginida bos birakmaz.benim yas 32 ve 5 gun once olcturdugum degerim su prolaktin 10.89 yarin ilk isim aktardan bu karisimi almak ve hayit otunu kullanmak olcak.ben sadece dheayi kullandim.incir bile yemedim.ama bundan sonra mutlaka basliycam.peki canim sana faydasi oldumu bu karisimin canim sikildi ama streste etmemem gerek.allahim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin

geç cevap verdim kusura bakma bu karışımın faydasını gördüm ilk defa yumurtalıklarımın hareketlendi bir arkadaşda pco luydu yumpoşları gelişmiyordu onun birden fazla yumoşu olmuşş dene hiç bırakma prolkatin referans aralıgı olacak bak istersen heryerde farklı oluyor yüksek degil zatende düşük mü bak inciride yiyebilirsin ben başladım 7 8 yiyorum

fsh lh adetin ikinci günü tekrar ölçtür adet olmadan bu degerlere bakılmaz

geç cevap verdim kusura bakma bu karışımın faydasını gördüm ilk defa yumurtalıklarımın hareketlendi bir arkadaşda pco luydu yumpoşları gelişmiyordu onun birden fazla yumoşu olmuşş dene hiç bırakma prolkatin referans aralıgı olacak bak istersen heryerde farklı oluyor yüksek degil zatende düşük mü bak inciride yiyebilirsin ben başladım 7 8 yiyorum

fsh lh adetin ikinci günü tekrar ölçtür adet olmadan bu degerlere bakılmaz

canim karisimi aktarda yaptirdim,ballada karistirdim.bugunden basladim insallah faydasi olacak:)incirede basliycam.adetin 3. gunude kesin hormonlarimi tek tek olcturcem,zaten hepsinide burda paylasirim.cok sagol canim.senin ve bebisi olmayan herkes icinde dua etcem.allahim hayirli evlatlar nasip eylesin hepimize.

canim karisimi aktarda yaptirdim,ballada karistirdim.bugunden basladim insallah faydasi olacak:)incirede basliycam.adetin 3. gunude kesin hormonlarimi tek tek olcturcem,zaten hepsinide burda paylasirim.cok sagol canim.senin ve bebisi olmayan herkes icinde dua etcem.allahim hayirli evlatlar nasip eylesin hepimize.

kızlar bişi soracağım bende hayıt aldım ama inciri yiyormusunuz yoksa kaynatıyormusunuz yemelede aynı işlem olmuş oluyormu bana yemek daha mantıklı geliyor sizce ne yapayım::1::

......................................................fazladan çıkan mes :)

Son düzenleme:
kızlar bişi soracağım bende hayıt aldım ama inciri yiyormusunuz yoksa kaynatıyormusunuz yemelede aynı işlem olmuş oluyormu bana yemek daha mantıklı geliyor sizce ne yapayım::1::

bende bugn aldım küçüklüğümden beri içindekileri kurt sanırdım hiç sewmezdim halende sevmem ama her sabah yiyeceğim birde içimden geldi bıldırcın yumurtası ne alaka bilmiyorum ama sırf içimden geldiği için benim bu ay fsh 11 olmuş geçen ayda 7 olmuştu doktorum çok takılma dalgalanır önemli olan folükül sayısı dedi dua edin bana kızlar az önce eşim 2. iğnemi vurdu kendim vuramıyorumda :))

giz dhea yı şimdide içeyimmi?

kızlar birde tedaviden önce eşiniz e fertilman kendinizede fertilcare alıp kullanmanızı tavsiye ederim erkekde sper kalitesini arttırıyormuş bayandada yumurta kalitesini eşim netten çok uygun bulup almıştı.... bende burda okumuştum çok faydası oluyormuş dhea gibide pahalı değil günlük vucudun ihtiyacı olan vitaminleri karşılıyormuş inşallah hepimizin yaptıklarından birinden biri sebeb olur.....

bende bugn aldım küçüklüğümden beri içindekileri kurt sanırdım hiç sewmezdim halende sevmem ama her sabah yiyeceğim birde içimden geldi bıldırcın yumurtası ne alaka bilmiyorum ama sırf içimden geldiği için benim bu ay fsh 11 olmuş geçen ayda 7 olmuştu doktorum çok takılma dalgalanır önemli olan folükül sayısı dedi dua edin bana kızlar az önce eşim 2. iğnemi vurdu kendim vuramıyorumda :))

giz dhea yı şimdide içeyimmi?

canım aslında bıldırcın yumurtası ve keçiboynuzuyla 17 yıl sonra hamile olan bir bayn tanıyorum belkide allah tarafından gelmiştir canım ben ikinci tüp denerken dr bana dhea vermişti ama ben kullanmadım fsh 6.17 çıktı şuan elimde var hala bu ilaçtan haziran sonu tedaviye başlicam doktor ilaç felan vermedi acaba bu ilaçları kullansam bişi olurmu

canım aslında bıldırcın yumurtası ve keçiboynuzuyla 17 yıl sonra hamile olan bir bayn tanıyorum belkide allah tarafından gelmiştir canım ben ikinci tüp denerken dr bana dhea vermişti ama ben kullanmadım fsh 6.17 çıktı şuan elimde var hala bu ilaçtan haziran sonu tedaviye başlicam doktor ilaç felan vermedi acaba bu ilaçları kullansam bişi olurmu

vallahi canım inşallah öyledir bir anda içimden geçti hayırlısı bakalım buarada senin fsh gayet iyi sorun ney?

Back
X