canım bende edometroyozis var oyüzden yumurta kalitesi iyi deyil yeni laparoskopi oldum haziran sonu tüp denicez ::
inşallah canım bende az önce içimden geçiriyordum sanki topikde kışa kadar hamiş patlaması yaşanacak inşallah aranızda bende olurum benim 3. tedavim ilkinde embriyo 4 hücreli ve çok kötü kalitede olmuştu transfer iptal 2. 8 hücreli bir adet embriyom oldu tutunmadı bunda inşallah sonuç alrız bizde sorun 2 taraflı eşimdede sperm azlığı var 6 aydır oda tedavi görüyor sayı yine az ama hareket felan baya iyi durumda gibi ımcı olunacak birde co kültür ile denenecek şansı artırıyormuş hayırlısı bakalım bu sefer ailelerdende saklıyoruz sadece bir kaç yakın arkadaşımız ve siz kaderdaşlarım dışında bilen yok....
inşallah canım bende az önce içimden geçiriyordum sanki topikde kışa kadar hamiş patlaması yaşanacak inşallah aranızda bende olurum benim 3. tedavim ilkinde embriyo 4 hücreli ve çok kötü kalitede olmuştu transfer iptal 2. 8 hücreli bir adet embriyom oldu tutunmadı bunda inşallah sonuç alrız bizde sorun 2 taraflı eşimdede sperm azlığı var 6 aydır oda tedavi görüyor sayı yine az ama hareket felan baya iyi durumda gibi ımcı olunacak birde co kültür ile denenecek şansı artırıyormuş hayırlısı bakalım bu sefer ailelerdende saklıyoruz sadece bir kaç yakın arkadaşımız ve siz kaderdaşlarım dışında bilen yok....
slm yoldaşlar genel olarak cevap vereyim
inciri kaynatmak tabiki daha iyi ama dhea vitamin hapı igneler derken zararı olamsın diye yiyorum ben eşimde yiyor valla pahalıda
:18::18::18::18:
kürü yaptıgına sevindim bak nasıl patlama olacak sende canım
picasso ben tüp bebekde yumurta toplamı günü sabahı bırakmıştım dheayı ona göre canım biliyorsun ilacı bırakınca tavan yapıyo yinede dr sor tabiki
ben mayıs 11 de gidiyorum bakalım nasıl uygulma olacak anlatırım 14 de gidecektim ama erken gideyim hafta sonuna geliyor işimi garantiye alayım
bu arada yasmin aşırı bulantı yapıyo bende
dheaya karşımı bütün dr öneriyor genelde sen yumurta toplama ya gidecegin günden birgün önce bırak canım
dheaya karşımı bütün dr öneriyor genelde sen yumurta toplama ya gidecegin günden birgün önce bırak canım
ben de her iki denemede kullanmıştım. son muaneye yani yumurta takibimin yapıldığı gün dhea da dahil tüm kullandığım ilaçları kesmemi söylerdi. bir gün değilde 2 gün öncesi bırakmış oluyordum ben ..
kızlar burayada yazayı dhea 25 siparişi vermiştim yarın elimde 100 tanesi 59 kargoda içinde birgünlük kalmıştı şükür
canım ne marka sipariş ettin benimde az kaldı.başka marka alacağım artık başedemedim ben biestorona
günaydın kızlar birşey soracagım bilmeyenler için tekrar edeyimde benim ikinci tüp deneme yapılacak dr dogum kont. hapı vitamin vb ilaç verdi pazartesi de başlıyacagız allahın izniyle igneler
dün dr verdigi kagıda baktım ve 225 fostimon yazıyordu üstte yani bana uygulanak ilaç herhalde niye yazsın şok oldum ben gonal f bekliyordum
aynen şöylebirşey de yazıyor kötü over diyordu canlarım biliyorum yüksek doz kullanamazlar öncki dr fostimon kulllanmıştı
yalnız tolga ecemişe gittigimde gonal demişti ya kaffam karıştı aranızda kullnanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?