Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

slm yoldaşlar genel olarak cevap vereyim

inciri kaynatmak tabiki daha iyi ama dhea vitamin hapı igneler derken zararı olamsın diye yiyorum ben eşimde yiyor valla pahalıda
:18::18::18::18:

kürü yaptıgına sevindim bak nasıl patlama olacak sende canım:52::52::52::52:

picasso ben tüp bebekde yumurta toplamı günü sabahı bırakmıştım dheayı ona göre canım biliyorsun ilacı bırakınca tavan yapıyo yinede dr sor tabiki
:45::45::45:

ben mayıs 11 de gidiyorum bakalım nasıl uygulma olacak anlatırım 14 de gidecektim ama erken gideyim hafta sonuna geliyor işimi garantiye alayım
bu arada yasmin aşırı bulantı yapıyo bende :5::5::5:

canım bende edometroyozis var oyüzden yumurta kalitesi iyi deyil yeni laparoskopi oldum haziran sonu tüp denicez ::16::

inşallah canım bende az önce içimden geçiriyordum sanki topikde kışa kadar hamiş patlaması yaşanacak inşallah aranızda bende olurum benim 3. tedavim ilkinde embriyo 4 hücreli ve çok kötü kalitede olmuştu transfer iptal 2. 8 hücreli bir adet embriyom oldu tutunmadı bunda inşallah sonuç alrız bizde sorun 2 taraflı eşimdede sperm azlığı var 6 aydır oda tedavi görüyor sayı yine az ama hareket felan baya iyi durumda gibi ımcı olunacak birde co kültür ile denenecek şansı artırıyormuş hayırlısı bakalım bu sefer ailelerdende saklıyoruz sadece bir kaç yakın arkadaşımız ve siz kaderdaşlarım dışında bilen yok....

inşallah canım bende az önce içimden geçiriyordum sanki topikde kışa kadar hamiş patlaması yaşanacak inşallah aranızda bende olurum benim 3. tedavim ilkinde embriyo 4 hücreli ve çok kötü kalitede olmuştu transfer iptal 2. 8 hücreli bir adet embriyom oldu tutunmadı bunda inşallah sonuç alrız bizde sorun 2 taraflı eşimdede sperm azlığı var 6 aydır oda tedavi görüyor sayı yine az ama hareket felan baya iyi durumda gibi ımcı olunacak birde co kültür ile denenecek şansı artırıyormuş hayırlısı bakalım bu sefer ailelerdende saklıyoruz sadece bir kaç yakın arkadaşımız ve siz kaderdaşlarım dışında bilen yok....

hayırlısı canım ya benim de eşimde hareket sorunu pekmez içiriyoum inci r yiyor işte

inş. bu kez son olur bebişler gelir aileler bilince daha çok stres oluyor boşver söyleme benim aile hep biliyor ee kızkardeşim (eltim) yani ondan ögreniyorlar

bakalım nasıl olacak bu kez

hayırlısı canım ya benim de eşimde hareket sorunu pekmez içiriyoum inci r yiyor işte

inş. bu kez son olur bebişler gelir aileler bilince daha çok stres oluyor boşver söyleme benim aile hep biliyor ee kızkardeşim (eltim) yani ondan ögreniyorlar

bakalım nasıl olacak bu kez

inşallah canım allah gönlüne göre versin allah emeklerini boşa çıkarmasın::79::80::81::

slm yoldaşlar genel olarak cevap vereyim

inciri kaynatmak tabiki daha iyi ama dhea vitamin hapı igneler derken zararı olamsın diye yiyorum ben eşimde yiyor valla pahalıda
:18::18::18::18:

kürü yaptıgına sevindim bak nasıl patlama olacak sende canım:52::52::52::52:

picasso ben tüp bebekde yumurta toplamı günü sabahı bırakmıştım dheayı ona göre canım biliyorsun ilacı bırakınca tavan yapıyo yinede dr sor tabiki
:45::45::45:

ben mayıs 11 de gidiyorum bakalım nasıl uygulma olacak anlatırım 14 de gidecektim ama erken gideyim hafta sonuna geliyor işimi garantiye alayım
bu arada yasmin aşırı bulantı yapıyo bende :5::5::5:

doktorum dhea ya karşı ben kendim kullanıyorum :1:

dheaya karşımı bütün dr öneriyor genelde sen yumurta toplama ya gidecegin günden birgün önce bırak canım

dheaya karşımı bütün dr öneriyor genelde sen yumurta toplama ya gidecegin günden birgün önce bırak canım

ben de kullanmıştım, son muane günü yani son yumurta takibimin yapılacağı günü ilacı kesiyor. hatta kullandığım tüm ilaçları kesiyor sadece söylediği saate çatlatma iğnemi olmamı söylemişti...yumurta toplama öncesi 2 gün önce ben kullanmayı bırakmıştım her iki denememde .

ben de kullanmıştım, son muane günü yani son yumurta takibimin yapılacağı günü ilacı kesiyor. hatta kullandığım tüm ilaçları kesiyor sadece söylediği saate çatlatma iğnemi olmamı söylemişti...yumurta toplama öncesi 2 gün önce ben kullanmayı bırakmıştım her iki denememde .

ben de her iki denemede kullanmıştım. son muaneye yani yumurta takibimin yapıldığı gün dhea da dahil tüm kullandığım ilaçları kesmemi söylerdi. bir gün değilde 2 gün öncesi bırakmış oluyordum ben ..

ben de her iki denemede kullanmıştım. son muaneye yani yumurta takibimin yapıldığı gün dhea da dahil tüm kullandığım ilaçları kesmemi söylerdi. bir gün değilde 2 gün öncesi bırakmış oluyordum ben ..

kaç gündür içmiyordum birde ben hep günde 1 adet içtim hemen içeyim şimdi çok sağolun kızlar vallahi yardımcı oldunuz....

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

KIZLAR BEN TEDAVİ İİÇİN yasmin kullanıyorum ya nedendir bilmem uyku hali oluyor

benim 10 gündür alt tarafıma bıçak batması oluyor maydnoz suyu içtim enfeksiyon vardır diye ama ara ara yine oluyor ya

birde dr ömer çobanoglunu duyan varmı aranızda

kızlar burayada yazayı dhea 25 siparişi vermiştim yarın elimde 100 tanesi 59 kargoda içinde birgünlük kalmıştı şükür

kızlar burayada yazayı dhea 25 siparişi vermiştim yarın elimde 100 tanesi 59 kargoda içinde birgünlük kalmıştı şükür

canım ne marka sipariş ettin benimde az kaldı.başka marka alacağım artık başedemedim ben biestorona :52:

günaydın kızlar birşey soracagım bilmeyenler için tekrar edeyimde benim ikinci tüp deneme yapılacak dr dogum kont. hapı vitamin vb ilaç verdi pazartesi de başlıyacagız allahın izniyle igneler

dün dr verdigi kagıda baktım ve 225 fostimon yazıyordu üstte yani bana uygulanak ilaç herhalde niye yazsın şok oldum ben gonal f bekliyordum

aynen şöylebirşey de yazıyor kötü over diyordu canlarım biliyorum yüksek doz kullanamazlar öncki dr fostimon kulllanmıştı

yalnız tolga ecemişe gittigimde gonal demişti ya kaffam karıştı aranızda kullnanlar varmı

günaydın kızlar birşey soracagım bilmeyenler için tekrar edeyimde benim ikinci tüp deneme yapılacak dr dogum kont. hapı vitamin vb ilaç verdi pazartesi de başlıyacagız allahın izniyle igneler

dün dr verdigi kagıda baktım ve 225 fostimon yazıyordu üstte yani bana uygulanak ilaç herhalde niye yazsın şok oldum ben gonal f bekliyordum

aynen şöylebirşey de yazıyor kötü over diyordu canlarım biliyorum yüksek doz kullanamazlar öncki dr fostimon kulllanmıştı

yalnız tolga ecemişe gittigimde gonal demişti ya kaffam karıştı aranızda kullnanlar varmı

canım her doktor farklı ilaç kullanıyor.bende 3 denenemmde farklı uygulandı .o önemli değil ki.ayrıca Tolga bana femera verecem dedi.biz durumlara altın vuruşmuş:27:

benimde 3. tedavi üçündede farklı uygulandı şimdi sabah 100 akşam 300 gonalf kullanıyorum

takılma bunlara sonuçta içerikleri çoğunun aynı sadece femara protokolü farklı oda az cewap beklenen hastalarda uygulanıyor benim 2. de uygulanmıştı....

Back
X