Arkadaslar merhaba yeni katıldım aranıza sizleri hep takip ediyorum benimde problemim rezerv azlığı amh degerim0.90 fsh desen bı çıkıyor bı iniyor 2.tup bebek dememi yaptım test gunun gelmeden 9.gunde adet oldum moralim çöktü(Allah im hepimizin yardımcısı olsun...
Kizlar ben acaba donasyon mu dusunmeliyim artik bilemiyorum burdaki doktorum daha fazla para harcama donasyonu dusun diyor. Tr de ki laparoskopi olman lazim diyor bilmiyorum ne yapacagimi. Donasyon gunah biliyorum ama anne olmak istiyorum. 3 negatif denemem var.
merhaba meryem seni memorialdan takip ediyorum.senin amh kac ti ogrenebilirmiyim
Canim benim amh 0,5 malesef.
Meryem84 benim amh değerim 0.4 dü.Çok ünlü bir prof.'asla olmaz,boşuna uğraşmayın ' dedi.İnatla ve sabırla denedim.12. tüp bebek denememde kızıma kavuştum.Bebeğim şu an 5.5 aylık...Asla umutsuz olmayın.Bu forumdaki herkesi takip ediyorum.Dualarım her zaman sizinle.Allah tez zamanda sizi evlatlarınıza kavuştursun.Sabır ve dualar dilinizden eksik olmasın.
Meryem84 benim amh değerim 0.4 dü.Çok ünlü bir prof.'asla olmaz,boşuna uğraşmayın ' dedi.İnatla ve sabırla denedim.12. tüp bebek denememde kızıma kavuştum.Bebeğim şu an 5.5 aylık...Asla umutsuz olmayın.Bu forumdaki herkesi takip ediyorum.Dualarım her zaman sizinle.Allah tez zamanda sizi evlatlarınıza kavuştursun.Sabır ve dualar dilinizden eksik olmasın.
Merhaba arkadaslar,
Yazdiklarinizi okuyorum, ozellikler AMH ile ilgili olanlari, 0,2 AMH ile 2 dogum yapan bile var. Super moral oldu!
Ben 5 kere tup bebek denedim, hepsi negatif. Sorun belirsiz diyorlardi, ancak bu sene Memorial'de rahimde yapisiklik ve T seklinde rahim oldugunu buldular. Bu sorunu anlamadan gecen zaman icinde AMH degerim 0,16'e dusmus (bir sene once 0.98 idi). Son 3 senedir duzgun arastirmadan beni tup tedavisine sokan doktorlari, direk Allah'a havale ediyoum. Oyuncak olmusuz ellerinde. Bu AMH degeri yolun sonu demek zannediyorum. Ama sizi okuduktan sonra, belki olabilir diye dusundum. Ama herhalde mucize gibi kucuk bir ihtimal benimki. Bir de T sekli rahimle hamile kalani duyaniniz varmi?
BEn de arisutu bal polen almaya baslayayim. Bir de tarcin, corek otu, bal karisimindan bahsetmissiniz. Bunlari hep beraber alsam olacakmi?
Sevgiler...
Merhaba. Bence Memorial son derece guvenilir bir hastane. Ancak cok yogunlar, o yuzden bazen doktorlara ulasmak zor oluyor. Benim daha onceki tedavilerimde bulamadiklari -daha dogrusu arastirmadiklari- rahim sorununu buldular ve olabildigince tedavi ettiler. Laboratuarlari cok gelismis, tum doktorlari da iyi. Iyi sanslar.mERHABALAR ÖNCELİKLE aLLAHIM HEPİMİZE SABIR VE SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN.bEN DE DE REZERV AZLIĞI VAR 4 DENEME OLUMSUZ.şİŞLİ MEMORAİLLE GÖRÜŞTÜM HABER BEKLİYORUM.hASTANE HAKKINDA BİLĞİ VERİRSENİZ ÇO K MEMNUN KALIRIM.tEŞEKKÜRLER.
merhaba bende bes yil olacak haziranda evliligim. ve daha bebek sahibi olamadim. histreroskopi laproskopi 2 tup bir asulama negatif daha yeni yaptirmistim. istanbul anadolu yakasinda maltepe univ. umit ozekici ye giden varmi. tavsiye edermisiniz kizlar cok caresizim otuziki yasima geldim aklumi kaciricam. hicbir sorun yok asilama ysptircam tekrar. sgk varmi orada igne raporu cikarabilirmiyim. tecrubelerinizi paylasin umudum bitti perisan hsldeyim
seni başka topiclerde de görmüş ve yazdıklarını okumuştum, yine tesadüfen denk geldi... arkadaşım lütfen moralini yüksek tut, bebeğimizin olacağı varsa yüce rabbimiz verecek inan buna... bizim yaptıklarımız sadece bahane... yani inandığın herşeyi yap,, bitkisel kürler için kimi doktor gerek yok diyor , kimisi psikolojik destek olur , aşırıya kaçmadan yapın diyor, o yüzden arısütü,polen,bal zaten faydalı şeyler , binbir derde deva, yap onu, diğer sorduğun karışımı da yap, çok öneren var,,, ama herşeyden önemlisi inancını kaybetme ve pozitif düşünmeyi, yüzünden gülümsemeyi eksik etme derim, inşallah birbirimizin hayırlı haberlerini buralardan okuyacağız.......Merhaba arkadaslar,
Yazdiklarinizi okuyorum, ozellikler AMH ile ilgili olanlari, 0,2 AMH ile 2 dogum yapan bile var. Super moral oldu!
Ben 5 kere tup bebek denedim, hepsi negatif. Sorun belirsiz diyorlardi, ancak bu sene Memorial'de rahimde yapisiklik ve T seklinde rahim oldugunu buldular. Bu sorunu anlamadan gecen zaman icinde AMH degerim 0,16'e dusmus (bir sene once 0.98 idi). Son 3 senedir duzgun arastirmadan beni tup tedavisine sokan doktorlari, direk Allah'a havale ediyoum. Oyuncak olmusuz ellerinde. Bu AMH degeri yolun sonu demek zannediyorum. Ama sizi okuduktan sonra, belki olabilir diye dusundum. Ama herhalde mucize gibi kucuk bir ihtimal benimki. Bir de T sekli rahimle hamile kalani duyaniniz varmi?
BEn de arisutu bal polen almaya baslayayim. Bir de tarcin, corek otu, bal karisimindan bahsetmissiniz. Bunlari hep beraber alsam olacakmi?
Sevgiler...
Yaklaşık 6 ay önce tesadüfen öğrendiğim FSH 22 değeri tüm hayatımı adeta karartmıştı. Arkasından öğrendiğim AMH 0,14 değeri sanki çok sevilen bir dizinin finali gibiydi. Bir cuma günü tüm bunları öğrenip aradan 15 saat geçmeden cumartesi günü kendini tüp bebek tedavisi içinde bulmak, 1.5 yıllık evliliğimi, iş hayatımı, herşeyi, aynadaki beni, ruhumu, eski beni yok etti adeta.
Yarım yamalak bir tedaviyi, her aşamasında hüngür hüngür ağlayarak geçirmek sonucun çok da iyi olmayacağını gösteriyordu. Ve öyle de oldu ilk deneme negatif. Tekrar sonun başlangıcına dönmek...3 ay boyunca gözyaşlarını kurutmaya çalışıp bir yandan 2.deneme için araştırma yapmak...
Bir anda kendimi Ankara'da buldum. Eşimde morfoloji problemi ve varikoselin de olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldık. Görüşme yaptığımız merkezlerden HŞ Klinik ve Hakan Hocaya duyduğum güvenle 2.denememize 14 ocakta başladık. Sürec herkesin bildiği gibi işledi. Ta ki dün kü final dokunuşuyla bambaşka hale dönüştü....
Sabah ağlayarak verdiğim BetaHCG kan testi 589 çıktığını eşimden duyduğumda her yerim titriyordu. İnanamdım kaç kez labatovarı sorguladım. Sonucu kliniğe söyledğimde "Hayırlı Olsun" biri kız biri erkek olsun dediler.. Nasıl yani?? diyordum hala..
Kendimi o kadar negatife hazırlamışım ki iş dönüşü sonuç kağıdını hastaneden aldığımda bile rüyadayım zannediyordum.
Ve hep diyordum kendime buradaki ortak kaderi paylaştığım kadınlara ben de ümit olmak istiyorum diye....
Bunları yazarken bile ağlamaklıyım... Şimdilik benden bu kadar...Umarım önümdeki 9 ayım Rabimin izniyle sıkıntısız geçer ve bebek ya da bebeklerimi hayırlısıyla kucağıma alırım...
Bu kaderi yaşayan sizlerin de bir an önce güzel sonuçlar almanız, sağlıklı bebekler sahip olmanız dileğiyle....
Dua...Sabır...Ümit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?